Den hemska sanningen om ett läkemedel som kallas ”Adrenokrom” – utvunnet från blodet på torterade och offrade barn

För att avskriva ALLA spekulationer, vill jag poängtera att personen som kallar sig ”jag” INTE är identisk med hemsidans ägare. Personen är för mig helt okänd och uppträder anonymt av rädsla för sitt liv, på den amerikanska sajten varifrån artikeln är hämtad.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 


2018-09-08
Anonym

http://humansarefree.com/2018/09/the-horrible-truth-about-drug-called.html

Någon nära mig kan vara kopplad till försvinnandet och mordet på otaliga barn; de flesta av dem är flyktingar eller på annat sätt missgynnade – allt inte spårbart. Allt är glömt. Och nu, är de alla döda.

Han berättade för mig om ett läkemedel som heter Adrenokrom som skulle kunna göra en hög utöver det vanliga. Och till skillnad från de andra drogerna gav det inga sjuka biverkningar. Raka motsatsen; det finns stora fördelar med att konsumera det: Det ger bättre hälsa, ökad vitalitet och en mängd andra, mindre effekter. Kombinerat med en intensiv känsla av eufori och du får en betydande efterfrågan.

Problemet är: Att det finns ett derivat av kemikalier som produceras av människokroppen när den befinner sig under intensiv, omätbar rädsla.

Min tidigare vän erkände sitt engagemang under en flyktig samvetskris, insisterade på att detta var sant och citerade ett antal tvivelaktiga studier och falska nyhetssajter. Men sedan var det bilderna.

Han tillät mig inte att göra kopior av dem av rädsla för att bli indragen själv, men han hade varit på en ”gård”, kallade han det, i en av de baltiska staterna. Det fanns bilder på otaliga människor, alla till synes under 15 år. De var nakna och fastkedjade vid bord, väggar och golv i ett fönsterlöst rum som storleken på en fotbollsarena. Jag kunde inte uppskatta hur många som fanns där.

När jag bläddrade igenom fotografierna sade jag att jag kunde döda honom. Jag såg maskerade män som svävade över offren och torterade dem. Samtidigt som de torterades dränerades de på sitt blod som rann ner i en behållare.

Andra foton visade produktionsanläggningarna – enorma rum som såg ut som kemiska laboratorier där blodet filtrerades och blandningen extraherades.

Men det värsta var massgravarna.

Männen stod omkring dem och skrattade när de lossade lastbilar med slaktade kroppar och slängde ner dem i gropar. De använde högafflar för att samla ihop alla som hade lämnats kvar.

Jag frågade honom varför han fick ta dessa bilder. Han sa att ingen skulle tro att det hände. Och han har haft rätt.

Gough Whitlam’s pedofil kabinett

Ryktena om sådana anläggningar har funnits i årtionden. Journalister har försökt rapportera om dessa, bara för att bli utskrattade på sina redaktioner. En journalist, en svensk, kom närmast och fick in den in i en MSM-media. Han dog tillsammans med hela sin familj i en hemsk brand.

Lyssna på mig: bilderna jag såg var inte förfalskade. De var inte iscensatta. De var utan tvekan verkliga.

Och det finns en sak till. En bild till. Tro det om du vill, jag bryr mig inte. Jag behöver ta bort den från mitt bröst.

Det fanns en bild på Adrenokrom-användare.

Jag vet inte vad jag förväntade mig. Tja, jag antar att jag gör det: utsträckta, spöklika, eländiga missbrukare med förtvivlan och desperation i blicken. Det är vad vi alla förknippar med droganvändare tack vare heroin och crack och vad annat.

Men det här var annorlunda.

Bilden kom från ett påkostat konferensrum i en skyskrapa. Var, kunde jag inte bestämma. Sprutor med droger låg på förgyllda plattor på ett tjockt bord av polerat trä.

Jag kände igen ansiktena på dem som satt runt bordet.

Världsledare. Underhållare. Religiösa ikoner. Alla skrattade. Alla var glada. Alla var redo för en injektion.

Att se dessa bekanta ansikten var den första chocken. Men den var inte den sista.

På andra sidan av bordet, nästan för liten för att ens ses, men ändå omisskännlig, satt en ikonisk statschef. En färsk sådan. Han skrattade när han sträckte till sig sin spruta, men det var något ovanligt med hans hand. Den var inte normal, det lilla rosa jaget. Den var grön.

Den var försedd med simhud
Den var riven
Det var en reptil

Ovanstående artikel postades för 1,5 år sedan på Reddit. Jag vet inte om den här specifika berättelsen är sann eller inte, men det nämnda läkemedlet existerar och kommer från torterade och offrade barn.

Det finns tillräckligt med bevis i form av otaliga vittnesmål från överlevande offer (källa, källa, källa), kultavhoppare (källa, källa, källa), såväl som brottsbekämpare (källa, källa, källa), att sataniska / Luciferiska eliter torterar, våldtar och mördar barn i blodsritualer.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: