Moder Teresa var barnhandlare och samlade in miljoner till Vatikanen

Fler och fler sanningar börjar se dagens ljus! En tidigare så älskad och respekterad person som Moder Theresa avslöjas här som en ledande barnhandlare – tillsammans med Hillary Clinton.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Posted on 
https://endoftheageheadlines.wordpress.com/2019/07/28/mother-teresa-was-a-child-trafficker-funneling-millions-of-dollars-to-the-vatican/

VÄLKOMMEN TILL FALSKA IDOLER: Alla känner vi till namnet Moder Theresa. Hon fick Nobels fredspris för sitt så kallade humanitära arbete och grundare av Missionaries of Charity. När hon var på sin världsturné samlade hon in miljontals dollar (det ryktas om att det kunde vara frågan om miljarder) från rika, eftersom de dumt nog trodde på att hon skulle kunna hjälpa de fattiga och lidande i Indien.

Många skulle tro att Indien var, och för närvarande är, evigt tacksamma för henne. Hur fel har de inte! Men vad gjorde hon egentligen med alla dessa pengar? De användes säkert inte till att förbättra lidandets villkor. Moder Theresa var inte ett levande helgon hon var faktiskt moraliskt korrupt – det finns mycket bevis. Moder Teresas pengar användes mest till att finansiera pedofili och våldtäkter, och inte på de fattiga.

Image result for missionaries of charity mother teresaHon byggde hundra anläggningar över hela världen med sitt namn och sin organisation ‘Missionaries of Charity’ på vart och ett av dem. De flesta av dem var nunnekloster och drevs som katolska barnhem. Där våldtogs miljontals barn, de misshandlades och sodomiserades dagligen. Många av dessa barn blev hjärntvättade och betingades till kultliknande tänkande, för att få dem att agera som hon, och därmed ledde de hennes ”lidande kult.”

Har du någonsin undrat över varför den katolska kyrkan skyndade sig att kanonisera Moder Teresa efter hennes död? Det visar sig att hon var en människohandlare, som sålde barn och drog in mellan $ 50-100 miljoner per år till Vatikanen. Moder Teresas förbindelser inkluderar Baby Doc Duvalier, den haitiska diktatorn, Saving’s och Loan-brottslingen Charles Keating, och Robert Maxwell, far till Jeffrey Epsteins partner för handel med barnsex, Ghislaine Maxwell.

Och här är kicken! Moder Teresa öppnade det i Washington DC-baserade hemmet för spädbarn med ingen mindre än Hillary Clinton. Det här barnhemmet stängdes i tysthet under år 2012.

EAgMGZ7X4AcN95w

Hillary ”Arbetade med” Moder Teresa för att skapa ett DC-adoptionscenter som snabbt stängdes

tws2016-1125146
by Michael Warren

| September 05, 2016

https://www.washingtonexaminer.com/weekly-standard/hillary-worked-with-st-teresa-to-create-a-dc-adoption-center-that-quickly-closed

Hillary Clinton talade i Illinois på måndagen, och hon berättade om sitt förhållande till den romersk-katolska kyrkans nyaste helgon, Theresa i Calcutta, även om de två hade motsatta åsikter. ”Jag hade turen att lära känna Moder Teresa. Jag hade turen att även arbeta med henne,” sa Clinton enligt CNNs Dan Merica. ”Vi var inte överens om allt, men vi fann en gemensam nämnare.”

Image result for clinton+moder teresaMed vad arbetade Clinton tillsammans med Moder Theresa? Weekly Standard har bett Clinton-kampanjen om att klargöra för vad den tidigare statssekreteraren talade om och har ännu inte fått något svar. Men det är sant att när Clinton var första damen så kände hon Moder Theresa, brevväxlade med henne och till och med hjälpte till att öppna ett adoptionscenter i landets huvudstad för den Indien-baserade nunneförsamlingen, Missionaries of Charity.

De två träffades för första gången vid National Prayer Breakfast, år 1994, där Moder Teresa var huvudtalare. I sitt tal (som du kan se här) talade Moder Teresa om den onda aborten. ”Jag känner att den största fredsförstöraren av idag är aborten, eftersom den utgör ett krig mot barnet, ett direkt dödande av det oskyldiga barnet, ett mord utfört av modern själv,” sade det framtida helgonet. Pro-vals-presidenten och vice presidenten och deras pro-valkvinnor satt tysta i rummet medan de övriga deltagarna applåderade.

Hillary Clinton berättade i sin självbiografi, Moder Theresa kvarstod med Clinton efter frukosten privat med att skydda det ofödda livet. Här är ett utdrag från Living History om deras konversation:

Moder Teresa var ofelbart rakt på sak. Hon höll inte med i mina åsikter om en kvinnas rätt att välja och talade om det för mig. Under årens lopp skickade hon till mig dussintals anteckningar och meddelanden med samma milda enträgna bön. Moder Theresa föreläste aldrig för mig eller skällde ut mig; hennes förmaningar var alltid kärleksfulla och hjärtliga. Jag hade den största respekten för hennes motstånd mot abort, men jag tror att det är farligt att ge någon stat befogenheten att verkställa straffrättsliga påföljder mot kvinnor och läkare. Jag anser att det är en hal sluttning att ha statlig kontroll som i Kina och i det kommunistiska Rumänien.

Jag instämde inte i hennes motstånd – och den katolska kyrkans – mot födelsekontroll. Jag stöder dock folks rätt att uttala sig mot abort på grund av religiösa skäl och försöker avskräcka kvinnor, att utan tvång eller kriminalisering, att inte välja abort istället för adoption. Moder Theresa och jag hittade mycket gemensamt på många andra områden, inklusive vikten av adoption.

Det var på denna ”gemensamma grund” för adoption som Clinton och Moder Theresa arbetade tillsammans. Så här skrev Paul Kengor år 2010 för TWS i ämnet:

Nunnan berättade för den första damen att hon hade placerat över 3 000 föräldralösa barn i adoptionshem i Indien och informerade den första damen om sitt mål om att etablera ett hem i Washington DC. Hon bjöd in Hillary till Indien på en turné, och fru Clinton var tacksam. Till Hillarys stora förtjänst, när hon återvände till Washington, gick hon helt in för Moder Theresa, samlade ihop pro bono advokater, kämpade mot DC-byråkratin, ringde samhällsledare och pastorer och bjöd in dem till Vita huset för att se hur de kunde hjälpa till. Moder Theresa var lika obeveklig. När hon var rädd för att projektet släpade efter, skickade hon brev, sändebud eller ringde den första damen.

”Hon ringde mig från Vietnam,” minns Hillary, ”hon ringde mig från Indien, alltid med samma meddelande: ‘När får jag mitt center för spädbarn?” Den 19 juni 1995 fick hon sitt centrum. Det ögonblicket fångas på ett foto med Hillary och Moder Theresa leende och med knäppta händer i barnkammaren. Moder Theresa dog två år senare.

Det är en rörande historia, men som Kengor påpekar är den tyvärr inte slutet på det hela. En reporter för den kristna tidningen World, Emily Belz, upptäckte år 2010 att hemmet som innehöll adoptionscentret i närheten av Chevy Chase i nordvästra Washington hade sålts – år 2002. ”Det är fortfarande oklart om [hemmet] främjade alla adoptioner, ”skrev Belz.

En talesman för Clinton, som då var statssekreterare, svarade på Fox News utredning om adoptionscentrets stängning genom att säga att Clinton ”förblir mycket stolt över sitt arbete med Moder Theresa när hon öppnade detta hem år 1995. Deras partnerskap är en framgångshistoria och bör efterliknas”.

Image result for missionaries of charity mother teresaThe Missionaries of Charity förblir närvarande i landets huvudstad, med ett kloster beläget i ett grannskap i det nordöstra DC – en mycket fattigare del av Washington än Chevy Chase.

Uppdatering: Clinton verkar ha fått veta om stängningen av centret först efter pressförfrågningarna på Belzs artikel i World. Eftersom e-postmeddelanden som släpptes ifjol efter utredningen om hennes privata e-postserver, avslöjar att Clinton och hennes talesman Philippe Reines svarade på en e-post år 2010 om stängningen. Den dåvarande statssekreteraren klagade över sin dåliga tur. ”Varför förföljer saker som den här oss?” frågade hon Reines i en e-post.

Som Jeryl Bier rapporterade för TWS, fortsatte Clinton att pracka på sin arbetsrelation med Moder Teresa efter att ha fått kännedom om stängningen av adoptionscentret:

I november 2011 riktade emellertid Clinton några kommentarer till Congressional Coalition on Adoption Institute (CCAI) på The Way Forward Project Summit. Fru Clinton relaterade till hur hon hade ”arbetat med barnfrågor under hela sitt vuxna liv”, inklusive ”arbetat för att förbättra … adoptionssystemet”. Hon kom till och med ihåg att hon besökt ”ett av Moder Theresas barnhem i Indien – jag besökte faktiskt två av dem, ett i Delhi, ett i Calcutta – och såg vackra barn räcka upp sina armar för att bli lyfta upp”. Fru Clinton var emellertid tyst om det då nedstängda adoptionscentret som hon och Moder Teresa hade hjälpt till med att öppna år 1995.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

 1. John XXIII

  Whether it is possible the frank criminal and the church robber on whom the gallows and a fire at the same time cry, to make the Pope? John XXIII’s case shows what is possible.

  His name in the world – Balthasar Kossa. One of the most dangerous pirates of the Mediterranean Sea. Two of its elder the brother were hung up for piracy. He was much more lucky – having started a career in 13 years, by 16 years got monasteries of the desperate bandit.

  Then – suddenly – entered University of Bologna on faculty of theology. Studied greatly, but it is even better at it it turned out to spoil maids and to plunder citizens. As a result of one of skirmishes it appeared in prison from where it was taken by the same pirates, having stupidly stormed Bolon.

  ang. Vatikan: http://ru-an.info/news/6799/ (sedan tryck på knapp med en. flagga för översättn)

  Gilla

%d bloggare gillar detta: