Hoppsan! Nu ska Morgan Johansson förhandla med SD i migrationspolitiken!

Kors i taket! Vad har det gått åt sossarna! Är det sommarvärmen måntro? Men dokumentet visar något exceptionellt:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Av  | 26 juli, 2019
https://projektsanning.com/2019/07/26/da-s-forhandlar-inte-med-sd-nu-morgan-johansson-forordar-att-paula-bieler-ska-inga-i-migrationspolitiska-samtal/?fbclid=IwAR2FzgRyeAqVSbIpEA_DhlOm8j5KFvw8LjVHIzEAvP-wCXDajDhrchvCGz8

I stort sett varje gång Stefan Löfven, Morgan Johansson eller någon annan socialdemokrat uttalar om SD berättar de hur odemokratiska, hemska, rasistiska, fascistiska, antifeministiska de är. Vi förhandlar inte med dem är budskapet.

Någon socialdemokratisk politiker får gärna berätta för mig hur han/hon ser på att Morgan Jonasson nu förordar bland annat Paula Bieler att ingå i migrationspolitiska samtal, för jag är nog inte den enda som tycker det är märkligt.

Gruppen som Paula Bieler (SD) ingår får med det sagt ett bra tillskott i gruppen. Hon är väl insatt i migrationspolitiska frågor, hon företräder alltid sitt parti med respekt och bemöter sina motståndare med värdighet och sakliga argument. Så den här migrationspolitiska gruppen har allt att vinna.

Bilden hämtats från Politik Allmändebatt – PolAD: https://www.facebook.com/groups/745982432177424/permalink/2184746931634293/Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: