Nürnberg 2.0 förhören kommer att visas över internet

Benjamin Fulfords veckobrev
23.7.2019

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rensningen av den khazariska satanistinfektionen av den amerikanska statspolitiken tog en dramatisk ny vändning i förra veckan när det amerikanska Representanthuset röstade för att sända live de tribunaler som äger rum nu på Guantanamo Bay, Cuba, och på andra håll.

Related image  Image result for militärdomstolar+gitmo

Pentagon-källor beskrev dessa utfrågningar som ”Nürnberg 2.0” och sade att det amerikanska försvarsdepartementet installerar kameror vid olika baser för att sända de pågående militärdomstolarna. Tribunalerna har börjat öppna de över 110 000 förseglade åtalen från hela USA, säger de.

Vi får nu reda på att Jeffrey Epstein, är en Mossad pedofil och utpressare, han var medlem både i Committee on Foreign Relations (CRF) och  Trilaterala Kommissionen (TR). [trevliga kompisar Anna Ekström, CRF och Annie Lööf TR har, red.anm]

Eftersom dessa organisationer skapades av familjen Rockefeller ser det ut som att Epstein var deras tjänare.

Geoffrey S. Berman.jpg

Geoffrey Berman

”Sionisterna har panik eftersom den judiska federala åklagaren för det södra distriktet i New York, Geoffrey Berman, och den judiska federala domaren Richard Berman [vi vet inte om de är släkt] som utnämnts av Bill Clinton inte avslöjade, men nekade 100 miljoner dollar i borgen till Mossads Epstein, ”konstaterar Pentagon-källorna.

Åklagare Berman gick i november 2018 med på att lägga fram en framställan från advokatutskottet för 9/11 till en stor jury.
Från Wikipedia: Framställningen beskriver vissa 9/11 relaterade federala brott som begåtts i södra distriktet i New York, inklusive World Trade Center (WTC), Twin Towers (WTC1 och WTC2) och WTC Building 7 (WTC7) kollapsade på 9/11 på grund av detonering av på förhand planterade sprängämnen och/eller brandbomber.

Åtalet om den troliga Rockefeller-agenten Epstein, tillsammans med utredningarna av  9/11, är kopplade till en internationell prestation för att äntligen försätta…

TBill

 

hill

debt

… United States of America Corporation i konkurs i höst, säger Pentagon, MI6 och asiatiska hemliga sällskapskällor. Den amerikanska företagsregeringen kan använda sig av sina tryckpressar för att lyfta aktiekurserna och göra sina betalningar inom USA. De kan dock inte använda dem för att betala för externa skulder, och det ser ut som om kineserna äntligen gräver i klackarna och beslutar att inte låna ut pengar till den amerikanska företagsregeringen.  Detta är den verkliga anledningen till att Trump försökte höja tullarna och attackera Huawei, uppger MI6 och andra källor. Detta är också anledningen till att MSM medierna åter igen är fyllda med politisk Kabuki-teater om ”att lyfta skuldtaket”.

muren

Om detta senaste försök att konkursa DC lyckas, kommer hela den falska showen, som det amerikanska politiska systemet har, att urarta och kopplas ur. Detta kommer att avsluta de tillverkade mediehändelserna som att ”bygga en mur vid den mexikanska gränsen.” Det visar sig nu, förresten, att USAs president Donald Trump, trots allt sitt stånk och pust, inte har ens byggt en endaste mil av den nya gränsmuren.

Det andra som ser troligt ut är att hela systemet för att ge Fed roliga pengar till insiders för att sjåpa till aktiemarknaden kommer att få ett slut. Sedan kvantitativa lättnader inleddes 2009 efter Lehman Brothers chocken, har de amerikanska aktiekurserna stigit med 350 %. BNP har dock stigit med endast 46 % sedan den tiden. Det betyder att det tas 7 dollar av roliga pengar på aktiemarknaden för att skapa 1 dollar för verklig ekonomisk aktivitet. Om du tänker på att mindre än 10 % av befolkningen äger mer än 84 % av aktierna, inser du att BNP-tillväxten är nästan uteslutande koncentrerad till de rika. Till och med denna BNP-tillväxt för de rika överdrivs med falska inflationsdata.

Eftersom källan till Epsteins pengar sannolikt kommer från ägarna till Federal Reserve Board, är Epstein-skandalen en tråd som dras i för att nysta upp i hela systemet, säger Pentagon-källorna.

Image result for Leon Black,

Leon Black

Hittills kan ”den judiska miljardären i New York, köpt ut Apollos VD Leon Black, som anklagas för mened, falska uttalanden och för att ha inlämnat falska handlingar och för att ha ljugit om Epstein angående hans familjerelaterade skattedeklarationer. Han bor nära Epsteins herrgård i New York och kan ha dragit nytta av utpressade investerare till sin privata aktiefond, genom att Epstein fick en trevlig introduktionsavgift, säger Pentagon-källorna. Leden från Leon Black, förutsatt att han inte gör ”självmord”, kommer säkert att leda högre upp i pyramiden.

Related image

Robert David Steele

Eftersom många redaktörer till de kontrollerade medierna ”förmodligen har utsatts för utpressning av Mossad”, kommer de inte att berätta det för oss. De behöver ”inte bara vara en CIA- och FBI-medarbetare inom Epsteins-Maxwells Mossads pedofili-infångare och utpressare redan från första dagen, men det finns 49 andra Mossad-utpresssningsoperationer på gång, en i varje amerikansk delstat, alla skyddade av FBI, ”säger Robert David Steele, en före detta CIA Operations Officer och US Marine Intelligence Officer.

Samtidigt är Storbritannien också på väg att genomgå en stor rening när de hemliga tjänsterna börjar demontera nätverket bakom Libor-budriggningen och annan olaglig marknadsmanipulation som pågår i Londons finansdistrikt, säger MI6-källorna.

”Frågan har nu fullständigt eskalerat till nationell och internationell lagstiftning, vilket har resulterat i utfärdandet av teckningsoptioner för att bryta upp hela ärendet,” säger en chefskälla vid MI5. Det är resultatet av ”svindlande nivåer av korruption och samverkan som resulterade i en täckning som sträcker sig över många år”, tillägger han.

israeler

Samtidigt försöker de panikartade satanistiska sionistfanatikerna inleda ett krig med Iran likt ett barn som försöker tända eld på sin skola för att undvika en examen som han vet att han kommer att misslyckas i. I de senaste knepen skryter en israelisk politiker om att man ska ”döda iranier.”

Nu när Theresa May äntligen lämnar sin tjänst kommer britterna att stoppa sina provokationer av fartygsbeslag mot Iran, säger MI6-källor. ”De spelar tand för tand med fartyg. Vi använde tillgångar för att säkra våra intressen, men inte tillräckligt. Händelsen i Gibraltar skapade nyss en vedergällning, men de finns till och med nu och kommer att ges tillbaka i form av hämnd. Vi vet att vi inte ska dras in i ett heligt krig med Iran, ”sade en MI6-källa. Med andra ord vägrar den brittiska militären, liksom deras amerikanska motsvarigheter, att manipuleras till krig av dessa sionistiska fanatikerna.

I USA: ”De neokonservativa har satts ur spel eftersom Rand Paul har utsetts till Trumps sändebud i Iran,” säger Pentagon-källorna.

Dessa Pentagon-källor har blivit ombedda att undersöka varför Trump verkar vara så nitiskt insugande till att massmörda israeliska krigsförbrytare likt premiärminister Benjamin Netanyahu. Här är en del av hans senaste smickrande tweet till detta monster: ”Grattis till Bibi @Netanyahu för att ha varit den som har tjänstgjort längst som premiärminister under Israels historia … du har lett Israel med ett åtagande till värderingarna av demokrati, frihet och lika möjligheter.”

Vi kan bara anta att Netanyahu håller något över Trumps huvud. Spåret kommer sannolikt att leda till den franska grenen av familjen Rothschild och Fukushima, säger japanska militära underrättelsekällor.

De japanska militära underrättelsekällorna berättade nyligen att Japan förvandlades till ett utländskt ägda företag år 2003 efter att dess regering utpressades med jordbävningsvapen under Bush Jr:s -regim. Följande registrering av Japans årsrapport hos den amerikanska värdepappers- och börskommissionen tillhandahölls som bevis.

filling

De utländska cheferna för den japanska företagsregeringen, som har sina kontor på femte våningen i den japanska premiärministerns bostad, kommer att jagas och dödas i höst om de inte lämnar landet innan dess, säger de asiatiska hemliga källorna.

I vilket fall som helst väntar resten av världen på att Väst, särskilt Amerikas Förenta Stater, på att de ska rena sig från de kriminella som har infiltrerat de översta nivåerna i dess maktstruktur. När detta är över, kommer nya och bättre metoder för att driva planeten att förhandlas fram, säger det asiatiska hemlighetssamhällets källor.

Avslutningsvis den här veckan, vill vi informera läsarna om att vi kommer att gå ut från nätet i Canada för vår årliga semester. Detta innebär att de kommande tre rapporterna kommer att skrivas i förväg ifall inte någon extraordinär händelse äger rum.

Under tiden vill vi uppmana våra läsare att bli medborgarreportrar, titta på direktsändningarna från militärdomstolarna och ge sammanfattningar till människorna, eftersom du kan vara säker på att MSM media inte kommer att göra det.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: