Lögnen – Sett från ett annat håll, med Ole Dammegård

Samtal med Ole Dammegård om lögner som täckts med lögner. I trettiofem års tid har han granskat fall, både i Sverige och internationellt, och upptäckt sammanlänkningen, som visar att alla utföranden leder till en och samma källa. Som ledande expert inom terrordåd, har han intervjuats över hela världen.

Efter att ha avslöjat vem som egentligen låg bakom mordet på John F Kennedy var Ole en självklar och mycket uppskattad talare på Dealey Plaza, vid minnesdagen för JFK 2016. Detta var året då han också tilldelades Prags fredspris.

Vi är tacksamma för att du väljer att stödja Ole´s gedigna arbete genom att bidra med donation, du hittar enkelt information om inbetalning på hans hemsida. www.lightonconspiracies.com

Första delen kan du se här:Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: