Prinsen och pedofilen: Prins Charles kopplingar till pedofilnätverk

Brandon Turbeville
Activist Post

1409198190281sFärska uppgifter har avslöjats angående den fd BBC underhållaren Jimmy Savile och hans otroligt sjuka och otaliga exempel på ofredande av barn samt BBCs strategi
”vi ser det ur en annan synvinkel”,  dyker fler och fler frågor upp nu angående sambandet mellan Savile och brittiska kungligheter, framförallt prins Charles.

Åtminstone bör fler frågor dyka upp.

Tyvärr uppfattar de brittiska MSM-medierna att prins Charles och resten av hans gelikar i maktpositioner och genetiska kungligheter som om de vore bortskämda. Detta tillvägagångssätt är så typiskt och förväntat, men det är också mycket ironiskt med tanke på att de intar samma åsikt som de vanliga medierna tog beträffande anklagelserna mot Jimmy Savile för så många år sedan.

Som ett resultat av Savile-affären, har MSM-medier, och då speciellt BBC, fått en hel del ägg kastade i sina ansikten beträffande trovärdighet och respekt. Kort sagt, alla kopplingar som placerar prins Charles i ett kompromisslöst läge när det gäller hans kopplingar till Savile och hans onaturliga förkärlek till barn ignoreras fullständigt, om den ens tas upp offentligt.

Image result for savileTrots att prins Charles vänskap med Jimmy Savile, påstås ha börjar när de två träffades på 1970-talet medan de arbetade med välgörenhetsorganisationer förknippade till rullstolsbundna barn, är det välkänt i vilken utsträckning prinsen och pedofilen var anslutna. Det har framkommit att de står varandra mycket närmare än vad de vanliga medierapporterna har avslöjat.

Naturligtvis har dessa två kommit i kontakt med ”välgörenhets” tillställningar för handikappade barn vilket ju inte är alltför långsökt, även om detta har berättats om i vanliga medier. Att använda barn ”välgörenhetsorganisationer” som jaktmarker och skydd, för ett och samma motiv, var ju en ökänd metod som Savile använde sig av. Han bodde till och med på barnhem och sjukhus för att närma sig sina offer. Denna metod var dock inte specifik för Savile, men många andra sexuella rovdjur och pedofiler vet exakt vilka platser i samhället som de ska vara inblandade i och vilka karriärer som behövs för att driva och få tillgång till sina offer. Jerry Sandusky är ett sådant perfekt exempel.

Clarence House, prins Charles talesman, avböjde synpunkter på mycket angående förhållandet mellan Savile och Charles,  och hävdade bara att förhållandet var främst ett resultat av deras ”gemensamma intresse för att stödja funktionshindrade och välgörenhetsorganisationer.”

Stödja välgörenhetsorganisationer, javisst.

Det vill säga, om man inte placerar seriepedofiler i en mycket annorlunda kategori än den genomsnittliga människan. Naturligtvis ska man inte dömas för att att man ifrågasätter huruvida ett otaligt antal sexuellt utnyttjade barn står i en bjär kontrast till varje ekonomiskt ”stöd” som han har gett tidigare. Men tydligen ser inte de brittiska kungligheterna saken på det sättet.

Faktum är att Savile har ofredat barn och haft en otrolig tillgång till den kungliga familjen under de senaste 40 åren.

Related imageTill exempel, påstås det att Savile fungerade som någon typ av äktenskapsrådgivare i slutet av 1980-talet mellan Charles och Diana. Han besökte deras residens vid ett flertal tillfällen. Vid dessa besök ansåg Dickie Arbieter, som fungerade som prinsens och prinsessans pressekreterare mellan 1988 och 2000, var Saviles minst sagt obildad.

Han kunde gå in på deras kontor och ta en runda bland dessa unga damer, genom att ta i deras händer och gnugga sina läppar hela vägen upp längs deras armar om de bar kortärmat. Om det var sommar (och de hade bara armar) kunde han curla med nedre läppen hela vägen längs deras armar. Det här hände sig på St James Palace. Kvinnorna var i åldrarna 20-25 år och utförde skriv- och sekreterararbeten.

Image result for sarah ferguson+ diana

Sarah och Diana

Det var inte bara det, utan Savile släpptes även in i kungliga privata äktenskapliga angelägenheter, åter igen för att hjälpa hertiginnan av York, Sarah Ferguson, i frågor som inte avslöjades för allmänheten. Savile hävdade senare att han togs in för att hjälpa ”Fergie” att hålla låg profil.

 

Självklart smidde förhållandet mellan Charles och Savile något som var bortom vad två män bara utförde i form av välgörenhetsarbete för samma organisationer. Detta kan bevisas av det faktum år 1990, när Charles ensam konsulterade Savile för att få råd angående en äldre adjutant han ville anställa till sig själv och prinsessan Diana.

Förhållandet mellan Charles och Savile, och särskilt Saviles tillgång till kungliga familjeangelägenheter och respekten som gavs Savile i detta avseende, har förvirrat många åskådare. När allt kommer omkring, var Savile ingenting annat än en BBC-presentatör och discjockey, vilket var hans främsta sysselsättning. För att inte nämna det faktum, att det var känt att Savile var ett okontrollerbart missfoster, även om många tog intryck av hans TV-personlighet, vilken ingick bara som en del av hans underhållningsnummer.

Ändå kan ledtrådarna till prinsens vänskap med pedofilen ha mer att göra med liknande intressen för underhållning än till ett förhållande knutet till en enstaka händelse. Trots att bevisen som förknippar prins Charles med pedofilen är ingenting så väldokumenterat som när det gäller Jimmy Savile, ett informationsspår verkar verkligen leda in i den riktningen.

Related image

Lord Mountbatten och prins Charles

Vid det här tillfället bör det dock nämnas, att även om den officiella ståndpunkten är att Savile och Charles möttes nångång på 1970-talet, som en del av ömsesidigt välgörenhetsarbete, har Savile själv uppgett att han har varit vän med den kungliga familjen ”under flera miljoner år”. Det har faktiskt rapporterats om att Savile introducerades i den brittiska kungliga familjen av Lord Mountbatten, även känd pedofil och sexuell pervers. Förutom Mountbatten var, skriver Greg Hallet i sin bok Hitler Was A British Agentatt även prins Philip är en pedofil. Med hänvisning till hur han introducerades och integrerades i den kungliga familjen, uppgav Savile:

 

Vad det gäller Lord Louis, som var prins Philips favorit farbror, det var alltid något. Så uppenbarligen hängde jag på prinsen – vilket var bra nog, för Lord Louis var mycket bra för honom.

Image result for prins philip

Prins Philip

Så, vi har redan Savile, en ökänd pedofil kopplad till andra individer inom den kungliga familjen som också kallas pedofiler. Prins Philip är naturligtvis prins Charles far. Lord Mountbatten ansågs i stor utsträckning fungera som Charles mentor.

 

Savile stod faktiskt de brittiska kungligheterna nära, liksom andra inom eliten under många år. Det verkar som om hans kvalifikation för sådana höga kopplingar, berodde i främsta rummet på hans förmåga att skaffa fram barn för dessa snedvridna aptiter hos dem som stod utom räckhåll för de vanliga medierna och tyvärr även allmänheten.

Savile själv, gav en ledtråd om den möjligheten i en intervju med Esquire när han sade: ”När det gäller mig, får jag saker gjorda och jag arbetar i det fördolda”.

I huvudsak är det uppenbart att Jimmy Savile var en upphandlare av barn, inte bara för sig själv utan även för rika pedofiler över hela världen, särskilt i Storbritannien. Även Saviles egen brorson har nyligen gått ut offentligt med informationen som binder Savile till ett nätverk av pedofiler och sjuka sexuella partyn där barn våldtogs upprepade gånger. Guy Marsden, Saviles brorson, uppgav också att i partyna deltog människor inom showbranschen.

Som det har allmänt rapporterats om i nyheterna, sträckte sig Saviles eskapader med pedofiler inte bara till begränsade partyn tillsammans med underhållningsbranschens eliter. Många av hans angrepp mot barn ägde rum på sjukhus och välgörenhetsorganisationer hjälpte honom och hjälpte till med att finansiera och driva dessa. Han bosatte sig även i ett eget personligt rum vid två av dessa institutioner. Vid denna tidpunkt är det värt att notera, att Savile och prins Charles, är öppna ”supportrar” till samma välgörenhetsorganisationer.

Image result for Savile's hemi Glencoe, Scotland

Saviles hem i Glencoe, Skottland

Image result for pinaforesTydligen hade prins Charles och pedofilen liknande smak, vilket även några vanliga medier rapporterade om. År 1999, accepterade prinsen en inbjudan från Saviles till en privat middag i Saviles hem i Glencoe, Skottland. Där hade Savile ordnat så att tre kvinnor paraderade runt iklädda ”pinafores” en typ av klänning utan ärmar och med öppen rygg, vilka ofta bärs över andra kläder. Intressant nog, användes pinafores ofta av barn.

Efter middagen skrev Charles Savile ett julkort med en anteckning som löd: ”Jimmy, med kärleksfulla hälsningar från Charles. Ge min kärlek till dina damer i Skottland”.

Naturligtvis skriver MSM-media att Charles hänvisar till de lokala kvinnorna som tagits in för den kungliga underhållningen. Men om inte den anställda hjälpen gjorde ett exceptionellt intryck på Charles, måste man ju undra huruvida dessa verkligen var ”damer” såsom Charles hänvisar till i sin julhälsning. När allt kommer omkring, var Saviles skotska stuga också platsen för mycket barnmisshandel.

Senare skickade Charles till Savile en låda cigarrer och ett par guldmanschettknappar till hans 80-årsdag tillsammans med ytterligare en anteckning som kryptiskt löd: ”Ingen kommer någonsin att veta vad du har gjort för det här landet Jimmy. Det här har vi dig att tacka för”. Lyckligtvis är många nu medvetna om vad Jimmy har gjort för sitt land. Det är uppenbart att det är bäst om de får hela berättelsen tillsammans med den.

Det här kommer dock troligen inte att hända, eftersom globala pedofilringar i allmänhet utgörs av dem inom de mest elitistiska individer världen över. Detta är särskilt relevant när det gäller frågor angående beteendet hos den kungliga prinsen. När som helst när det finns risk för att information kan läckas ut som kunde skada de genetiska kungarnas rykte, blir dokumenten hemligstämplade, visselblåsarna behandlas och kontroversen täcks upp.

Man har också spekulerat i om prinsessan Diana utmanade sitt eget öde efter att hon hotat med att avslöja pedofilnätverket inom den kungliga familjen. Faktum är, att Diana talade om ”mörka krafter” och medlemmar av ”organisationer” som övervakade henne kort före hennes död.

attorney.jpg

Till exempel, har det visade sig att de så kallade ”Black Spider Memos” en serie brev skrivna av Charles till regeringens ministrar, kunde skada uppfattningen om Charles ”opartiskhet” om han skulle bli kung. Därför blockerades dessa anteckningar omedelbart av den brittiska regeringen. Det vore faktiskt mycket intressant att se innehållet i dessa brev, eftersom verkligheten är, att kungligheternas opartiskhet i verkligheten är irrelevanta inom det brittiska samhällets och regeringens stora plan.

Loyal: Morrison with Baroness Thatcher in 1990

Sir Peter Morrison och Margareth Thatcher

Det som är särskilt intressant är, att breven blockerats från att offentliggöras nu när den största pedofilskandalen i brittisk historia utspelar sig – i synnerhet vid en tidpunkt då en av skandalens huvudsakliga kontaktpunkter är Jimmy Savile, och han var en nära vän till prinsen. Ytterligare mer, kommer det i en tid då brittiska regeringstjänstemän också är  involverade i pedofilnätverket.

För dem som fortfarande tror att pedofili är ett brott bortom de brittiska politikernas möjligheter, ta en titt på denna partiella sammanställning av brittiska politiker som dömts för pedofili under de senaste åren.

http://www.cuttingthroughthematrix.com/articles/Partial_List_of_Convicted_British_Paedo_Politicians.html

Men medan förbindelserna mellan prins Charles och pedofilen Jimmy Savile är tillräckliga för att få en att undra, är faktumet att Savile inte är det enda förhållandet med en potentiell pedofil som Charles har upprätthållit.

Related image

Som det rapporterats av Digital Journal, är Peter Ball den äldsta ledande medlemmen av kyrkan i England som arresterats för brott mot barn. Boll greps för åtta misstänkta fall av pedofili mot pojkar och unga män i åldrarna 12 till 20 år under 1980-talet till 1990-talet. Ball, som var den fd biskopen av Gloucester, avgick 1993 efter att han fått en polisvarning för att ha ”begått en handling av grov oanständighet mot en tonåring.”

Image result for manor lodge cornwall

Manor Lodge, Cornwall

När han avgick, flyttade Ball till Manor Lodge, ”en klosterhäftad egendom som ägs av hertigdömet Cornwall.” Manor Lodge är en egendom inom prinsens hertigdöme Cornwall.

Image result for manor lodge cornwall

Med hänvisning till hans nya livsarrangemang sa Ball: ”Han (prins Charles) har varit underbart snäll och lät mig bo i ett av hertigens hus. Prinsen är en lojal vän. Jag visar en enorm beundran för honom, han har varit och är under fruktansvärda tider en bra person”.

Med tanke på de samband och personliga vänskapsband som har upprätthållits av prins Charles, måste man ifrågasätta huruvida Charles själv har haft någon erfarenhet av pedofilins underjord eller inte. Åtminstone är prinsen den absolut värsta karaktärsdomaren som någonsin har levt.

Vad som också är väldigt intressant när det gäller dessa personer som nämns i dessa barnsexskandaler och själva skandalernas omfattning, är att dessa personer har gjort sitt bästa för att få denna information upp i ljuset men har ignorerats och dämpats i åratal. Detta har gällt i fallet oberoende om individerna har varit visselblåsare, forskare eller till och med offren själva.

Image result for david icke

David Icke

Till exempel, medan MSM-media har varit tyst och skrattat åt David Icke, men nu var hans påståenden inte längre så roliga trots allt. Det var faktiskt Icke som nämnde den globala kabbalistiska pedofilin och avslöjade även många av deltagarna i dem med namn för många år sedan. Men hans röst hördes knappast ovanför alla skratten vid den här tiden. Han är åtminstone den senaste på posten som har avslöjat dessa nätverk tidigt.

När det gäller Ickes kommentarer angående dagens skandal, hade han det här att säga redan den 7 november 2012:

 

 

Den här killen, William Hague, den utländska sekreteraren, måste ifrågasättas om varför den walesiska utredningen angående den massiva pedofilin i walesiska barnhem gavs så kortfattat som man gjorde och stoppade därmed dessa barn från att prata om vad som hade hänt med dem. Och det här är den stora grejen. Om inte polis knackar på Buckingham-palatsets dörr angående hela Savile-fallet och de bredare konsekvenser som därefter följde. Eftersom den brittiska kungliga familjen är grundläggande involverad i detta ända rätt upp till toppen.

Raka vägen upp till människor likt prins Philip och alla de andra… den här mannen (Savile) var en åldrande snygg discjockey, eller hur? Och han hade en fullständig tillgång till den brittiska kungliga familjen och de använde honom som en mellanhand mellan prins Charles och prinsessan Diana när de fick problem i äktenskapet. Och nu har det avslöjats i den här veckan att han gav prins Charles råd när betjänter skulle anställas. Varför är den här mannen så nära den brittiska kungliga familjen? Svaret på det kommer att ta ner den brittiska kungliga familjen.

Med tanke på Ickes noggrannhet när det gäller information i den här frågan, kanske det vore klokt om de som hörde honom tala för flera år sedan, kunde ta honom lite mer på allvar nästa gång.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

<span>%d</span> bloggare gillar detta: