Sverige, en marknad för korruption och slaveri

Av Jan Rosbäck

Politikerna har precis som alla andra förstått från början vad resultatet med huvudlös massimmigration kommer resultera i. De är såklart inte dummare, än någon annan. Frågan ni skall ställa er är VARFÖR? Svaret finns tydligt när man väl ser mönstret.

  1. Varje immigrant representerar en ökad kapitalomsättning oavsett om de jobbar eller inte eftersom vi sen 2010 i grundlagen likställer immigranter med svenskar avseende rätt till bidrag etc. Varför? Vem tjänar?
  2. Varför ger Sverige fristad åt ISIS? Sen 2013 eller ännu tidigare så har Riksdag och Regering tagit fullt medvetna beslut i viss riktning. Varför? Vem är det som får fristad och varför? Det finns inga tillfälligheter.
  3. Antalet narkotikarelaterade dödsfall har på drygt tio år mångdubblats som ett resultat på de stor införseln av droger. Droger som primärt kommer från Afghanistan och kommer med flyktingar. Samma flyktingar som nu etablerat försäljning i varje enskild stad. Reinfeldt sa upp tull och gränspolis i hundratal runt 2013/2014. Sen fick både Reinfeldt och Borg jobb på Bank of America, respektive Citigroup. (ALLA) kronor som omsätts i ett samhälle blir med automatik en skuld som staten får gentemot Riksbanken. Riksbanken får ränteintäkter som ökar i takt med att kapitalomsättningen ökar. Varje immigrant ökar omsättningen med ca 500 tkr/år. Lägg därtill ca 1 miljon indirekt ökad omsättning i infrastruktur, boende etc. Räkna sen ut vad 1,8 miljoner uppehållstillstånd X 1,5 milj/år blir i omsättning och räkna sen ut hur mycket Riksbanken drar in i ränta (som inte redovisas). De betalas av staten via skatteintäkter. Samma Riksbank som separerades från staten 1999. Varför då? Staten har INGET att säga till om när det gäller Riksbanken och det monetära systemet ägs INTE av svenska folket. Det är privata ägare, vilket de inte berättar. Efter 1999 så har Riksbanken kört med lågräntepolitik och hushållen har nu rekordhöga skulder, som det Monetära Systemet tjänar ränta på. När hushållen har maximalt med skulder så ökas räntan ytterligare och helt plötsligt hävdas att det är det ansvarsfulla. Folket är fullkomligt rånade på alla intäkter. De är satta i skuld upp över öronen och då ökade de pensionsålder för att öka omsättning per person ytterligare räknat på livstid. Sen 1991 och Bildts överenskommelse så har Sverige sålt ut i princip alla tillgångar och alla marknader och allt går nu ut på att suga ut så mycket pengar som möjligt till ”ägarna” i det monetära systemet. Svenska kronan, men även Euron hänger på Dollarn, Federal Reserve och IMF. Göran Persson lånade upp pengar för att köpa ut bankerna på 1990-talet och kravet för lånet var att släppa kronan flytande mot Dollarn. Bildt var och är fortfarande huvudorsaken till Sveriges förfall. Nu vill de byta ut befolkningen eftersom en mätt och nöjd befolkning inte ökar bankernas intäkter. En afrikan har behov som inte vi har, dvs. av bostäder, mat och föder fem ungar per familj som också får behov etc. Sveriges befolkning byts ut för att de helt enkelt inte tjänar tillräckligt på svenskarna. För att då suga ut det sista så låter de skattebetalarna stå för konsumtionen förtäckt av humanism, vilket det inte har något med att göra. De har helt enkelt garanterat en ny omsättning per ny invånare genom att i lag säga att de har rätt till fulla bidrag. Målet för det monetära systemet är:
  4. Öka kapitalomsättningen
  5. Öka priser, (inflationsmålet), som handlar om att öka kapitalomsättningen ytterligare
  6. Öka skulder genom att göra lån tillgänglig med låg ränta för att när de är maximerade höja ränta 4. När priserna gått upp så mycket så tvingas du låna mer, vilket innebär att du luras in i skuldfälla som gör att du måste jobba hela livet utan att äga någonting alls. Sen ökar de pensionsåldern vilket innebär att de tjänar ännu mer per person och kostnaden sjunker eftersom det kommer innebära att fler dör tidigare.
  7. När staten har ohållbart höga skulder och hamnar på obestånd, så kommer folk förlora jobben, och inte kunna betala sina höga skulder. Enligt lag så blir då staten skyldig att garantera pengarna på kontot upp till 750 000 kr per person och bank, vilket då blir en skuld som skattebetalaren får stå för. Förstår du? Det är en bluff. Monetära systemet är roten till allt det onda. När staten då inte kan betala så kommer staten få låna dyrt av ECB och skulden ökar och vårt oberoende minskar ytterligare.
  8. Vi kommer tvingas in i Eurosamarbetet senast 2024 och ett helt överstatligt EU, vilket vi i praktiken redan har. Monetära systemet tjänar pengar på alla skulder och allt som gör att kapitalomsättningen ökar, så som t.ex. *1 000 skolor som brinner varje år *5 000 bilar som brinner varje år *800 skogsbränder varje år *Droger som omsätter miljarder varje år (vem släppte in dem?) *Kriminell verksamhet, maffiaverksamhet *Sjuka människor kostar mer och därför är långa vårdköer toppen för det monetära systemet *skolorna försämrades medvetet eftersom de inte är intresserade av kvalificerad och dyr arbetskraft.

Lär er vem som kontrollerar monetära systemet och lär er hur det fungerar. De som äger Monetära systemet och världen alla stora finansbolag äger också ca 50-80% av alla stora bolag i hela världen. Låter som ett skämt? På 80 talet skapades finurliga indexfonder som användes för att köpa upp beslutsmajoritet i bolag. När lagen sa att utländska ägare inte fick äga mer än en viss andel, så använde de helt enkelt flera fonder och finurlig taktik. Det är också de bolagen som står bakom ”Parisavtalet” som innebär att världen ny betalar 10 miljarder kronor om året för att omvandla (nationell) energi till Globalt kontrollerad ”grön” energi. De tar över alla resurser, allt!! Bolagens ägarstrukturer struktureras nu om för att du och jag inte skall kunna identifiera ägarna. Dessa fonder som äger alla bolag äger allt och det räcker med att du söker på ”Majors Shareholder+ Företagsnamn” på stora bolag så ser ni vem som äger bolagen. Bakom dessa fonder är det samma personer. Rothschild, Rockefeller, Soros etc. Fonderna, bolagen heter Vanguard Group, Black Rock, State Street och Fidelity. Sverige har sålts ut och den som säkerställer att politikerna tar ”rätt” beslut är George Soros. Det krävs inte många för att ändra besluten i en Regering.. hur många är det som egentligen tar besluten idag? Fem personer… Ygeman, Löfven, Johansson, Dahlgren, Wallström… Det är därför Socialdemokraterna driver samma politik i praktiken som M. Det finns bara ett block.. det är sju korrupta partier mot SD: M, KD och S kommer bilda stommen i nästa korrupta regering och de kommer återigen förhandla till sig ett hemligt underlag som ingen får se… Sverige har blivit en marknad för korruption och slaveri.

Se gärna denna tecknade film också, mera njutning?https://www.bitchute.com/video/stsDxSWtVN5w/

Lyssna gärna även på Lasse 76, han har sunda synpunkter
https://www.bitchute.com/video/kaXKYtLYbRdk/Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: