Vad är Illuminati? Om hemliga sällskap, symboler, blodslinjer och New World Order

Av Frank White (2013)

Ref. av Pia Hellertz – juli 2019
Författaren Frank White lovar inledningsvis i sin lilla bok “Who Are The Illuminati? – The Secret Societies, Symbols, Bloodlines and the New World Order” att undersöka de sanna fakta bakom den grupp kallas Illuminati men även de sägner och legender som tillskrivs dem av vilka några är sanna och några har blivit avsevärt överdrivna, menar White. Boken är på bara 134 sidor med stora bokstäver, vilket gör den mycket lättläst. Och ändå infriar författaren sitt löfte. Det går inte att släppa boken. Den är en källa av visdom, avslöjanden och goda råd – i slutet.

http://www.piahellertz.com/Who_Are_The_Illuminati-Frank_White.pdfKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: