Akta er för nyttiga idioter!

Saxat från Facebook:

Reveille For Radicals

”Akta dig för de nyttiga idioterna.” Meddelandet länkar Hillary Clinton och Barack Obama till Saul Alinsky, en Chicago-baserad community arrangör som har blivit en frekvent boogeyman för GOP-ledare.

En läskig guide för att terrorisera det amerikanska folket med tyranni och fattigdom som Alinsky aldrig faktiskt skrev.

Uttalandet lyder:

”1) Sjukvård – Kontrollera hälsovården och du kontrollerar folket

2) Fattigdom – Öka fattigdomsnivån så högt som möjligt, fattiga människor är lättare att kontrollera och kommer inte slåss om du ger allt för att de ska leva.

3) Skuld – Öka skulden till en ohållbar nivå, så att du kan öka skatten, och det kommer att ge mer fattigdom.

4) Vapenkontroll – Ta bort förmågan att försvara sig från regeringen. På så sätt kan du skapa

5) Välfärd – Ta kontrollen över alla aspekter av deras liv (mat, boende och inkomst).

6) Utbildning – Ta kontrollen över vad människor läser och lyssnar på – ta kontrollen över vad barn lär sig i skolan.

7) Religion – Ta bort tron på Gud från regeringen och skolorna.

8) Klassklyftor – dela folket in i de rika och de fattiga. Detta kommer att leda till mer missnöje och det blir lättare att ta (skatt) från de rika med stöd av de fattiga.”

View image on Twitter

Tycker någon att det är något som sker i USA (eller i Sverige också för den delen, red.anm)?

Alinsky förenklade Vladimir Lenins originalschema för världen genom kommunismen under ryskt ledarskap. Stalin beskrev sina motståndare som ”nyttiga idioter”.

De nyttiga idioterna har förstört varje nation där de har kommit till makten för att ta kontrollen. Detta pågår i en alarmerande takt i USA, men även här i Sverige.

”Det är svårt att omvända fria idioter från de bojor de värdesätter”. 

Snopes – fakta-koll sajten, noterade år 2016 att Obamas och Clintons kritiker delade ofta liknande listor kopplade till Alinski men han har inte skrivit dem.

Snopes skrev: ”Denna lista är helt enkelt en modern variant på de decennier gamla apokryfiska kommunistiska reglerna för revolutionen, vilka ursprungligen överlämnades utan tillskrivning av Alinskys namn, men blev knuten till honom (förmodligen för att någon där ute tyckte att det lät som något Alinsky kunde ha skrivit).

Ben Carson, numera chefen för bostäder och stadsutveckling under president Donald Trump, citerade Alinsky under det republikanska nationella konventet år 2016 samtidigt som han kopplade Clinton till Satan. ”En av de saker jag har lärt mig om Hillary Clinton är den att den ena av hennes hjältar, hennes mentorer var Saul Alinsky.

Och hennes senioravhandling handlade om Saul Alinsky. Det här var någon hon beundrade mycket och låt mig berätta någonting om Saul Alinsky, sade Carson vid den tiden, strax efter att han avslutade sin presidentkampanj mot Trump. ”Han skrev en bok med titeln Rules for Radicals.

De erkänner Lucifer, den ursprungliga radikalen som fick sitt eget rike. Tänk nu på det. Det här är vår nation och  det där vårt grunddokument, självständighetsförklaring talar om vissa oföränderliga rättigheter som kommer från vår Skapare, en nation där vårt åtagande säger att vi är ”en nation under Gud”. Det här är en nation där varje mynt i våra fickor och varje sedel i vår plånbok säger ”vi litar på Gud.” Så är vi villiga att välja någon till president som har sin förebild hos någon som erkänner Lucifer? Tänk på det.”

Alinsky skrev boken år 1971-  Rules for Radicals: A Practical Primer for Realistic Radicals, vilket uppmanar aktivister att påverka den allmänna politiken genom att störa regeringens möten och gripa medias uppmärksamhet.

Bokens reklamtext refererar faktiskt till Satan. Den säger: ”Låt oss glömma åtminstone en över-axeln-överenskommelse som den allra första radikalen: från alla våra legender, mytologi och historia (och vem ska veta var mytologin slutar och historien tar vid – eller vilket som är vilket), den första radikale som är känd som mannen som gjorde uppror mot etablissemanget och gjorde det så effektivt att han åtminstone vann sitt eget kungarike – Lucifer. ”Kategorier:Böcker, Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: