Stor seger när tre maktobelisker faller: Washington, London och Rom

Veckobrev 2019-07-08

Benjamin Fulford
https://benjaminfulford.net/

Related image  Image result for obelisk in london  Image result for obelisk in rome
Washington DC         London                                Rom

I förra veckan uppnåddes en stor seger för mänskligheten när den khazariska maffian förlorade sitt grepp över tre centra inom den västerländska makten – Washington DC, London och Rom, säger Pentagon och andra källor. Var och en av dessa huvudstäder har en obelisk som symboliserar olika militära-, ekonomiska- och religiösa makter.

Trump förklarade USAs oberoende från Den djupa staten den 4 juli, samtidigt som Rysslands president Vladimir Putin möter påven och Boris Johnson blir Storbritanniens premiärminister i ett ”no-deal” Brexit, vilket ger de Vita Hattarna tar kontrollen över de tre obeliskerna för global makt”, summerade Pentagon-källor situationen.

Det betyder att det omotiverade inbördeskriget i väst är mestadels över. Nu kommer ett enat väst att förhandla med resten av världen, speciellt Asien, om hur man kan förbättra sättet på hur man styr vår planet, är flera källor överens om. Självklart kommer det att ta tid, så förvänta dig inte något plötsligt, eller något dramatiskt tillkännagivande ännu, varnar källorna.

Kampen som ledde till denna seger inom det odeklarerade inbördeskriget i väst sågs i nyheterna i form av olika till synes orelaterade nyheter. Dessa innefattade en sänkt rysk ubåt, jordbävningar vid en amerikansk sjöstridsbas, anhållandet av pedofilen och utpressaren Jeffrey Epstein, och mer.

 

Låt oss börja med den ryska ubåten. Fjorton senior ryska marinofficerare, inklusive sju amiraler, dödades ombord på en topphemlig rysk ubåt i förra veckan, enligt nyhetsrapporter och officiella ryska regeringskällor.

Det som inte har rapporterats är, att ubåten attackerades som en hämnd för att man sänkt en israelisk ubåt i Persiska viken, uppger ryska och amerikanska militärkällor. Tidigare rapporter, senare borttagna, pekade på den Mossad-länkade Debka-webbplatsen som försökte skylla sänkningen av den ryska ubåten på amerikanarna. Detta var ännu ett israeliskt försök till att starta det tredje världskriget.

Pentagon-källor säger: ”Den speciella anledningen för att den kärnvapenbestyckade ubåten Losharik, kan ha blivit träffad av ett riktat energivapen som misslyckades med att utlösa WW3, men dess kabbalistiska kontrollörer kan ha skördat omedelbar karma genom…

… inte bara med en utan med två jordbävningar vid China Lake Naval Air Weapons Station i södra Californien. ”Seismografer i Californien säger att skakningarna bar ett särpräglat tecken på att de var resultatet av explosioner och inte på grund av naturliga krafter”. Vänligen börja vid 2:28 andra markeringen på den här videon för att få det bekräftat.

Den ryska ubåten kontrollerade en rysk obemannad undervattensdrönare med domedagskärnvapen, och officerarna dog när de förhindrade att de avfyrades, säger ryska källor. Därför fick familjerna till de döda ryska soldaterna höra, att deras släktingar avvärjde en ”planetarisk katastrof”.

Basen som attackerades var en del av det nazistiska Paperclip-baskomplexet som inkluderar det beryktade Area 51, säger Pentagon-källor.

Det intressanta i det här sammanhanget är, att den nazistiska Jeb Bush lade ut följande twitter bara några timmar innan Trump tillkännagav segern över Den djupa staten:

Image result for jeb bush

Jeb Bush

”Det är ett faktum i amerikansk historia att tre av de fem landsfaderspresidenterna dog på årsdagen för självständighetsdagen. Men var det bara av en slump? ”

 

Bush var otvivelaktigt arg och rädd, eftersom hans föräldrar Barbara och Herbert Walker Bush blev avrättade och hans bror George Bush Jr. arresterades. Man kan anta att Jeb också har arresterats efter detta förräderi i sitt twitter.

”Nedtagningen av Israel, pedofilerna och den sionistiska utpressningen började den 6 juli med Mossad-agenten Jeff Epstein som arresterades för sexhandel med minderåriga, vilket kan leda till många fler gripanden”, säger Pentagon källor.

Related image

En titt i Epsteins lilla svarta bok avslöjar bland många andra följande namn: Tony Blair, Richard Branson, Edgar Bronfman, Bill Clinton, Prince Pierre d’Arrenberg, Steve Forbes, Dustin Hoffman, Mick Jagger, Michael Jackson, Senator Edward Kennedy , Henry Kissinger, Rupert Murdoch, Jessica och Hannah Rothschild (engelska sidan) och Evelyn och Edward de Rothschild (franska sidan), prins Salman Saud, Larry Summers och Ivanka Trump.

Att upptas i Epsteins svarta bok är inte ett brott i sig självt, det är bara en bra indikator på att personerna i boken frestades med minderåriga sexpartners och därefter filmades och pressades om de gav efter för denna frestelse. Donald Trump var också en besökare på denna ö, och förmodligen kommer tiden att berätta om han motstod frestelsen eller inte.

mueller

Sedan Trumps Rysslandsutredare Robert Mueller stod Epstein nära, och sedan den avsatte FBI-chefen James Comeys dotter är en del av laget som grep Epstein, kan vi vara säkra på att Trumps engagemang (om något) inte kommer att strykas över.

Utfallet av Epstein-arresteringen kommer sannolikt att fortsätta under en tid. Men det är ett faktum att han arresterades och att 2 000 sidor med information om hans tidigare gripande och övertygelse har gjorts offentligt, vilket betyder att det inte kommer att sopas under mattan. Således är det en stor seger mot kabbalen.

I vilket fall som helst, trots segern i väst, är striden för planeten som helhet långt ifrån över. Det ser nu ut som att khazarerna aktiverar sina iranska sovande celler för att starta det tredje världskriget. Kom ihåg att Marc Rich of Glencore Commodities (förlåt Bill Clinton) betalade både iranska och israeliska regeringsmedlemmar av vinsten från ”bombningarna av Iran” för framtida oljemanipulationsbluffar för årtionden framöver.

Vad denna skandal har avslöjat är att det finns khazariska maffians femtekolonnare på de högsta posterna inom den iranska regeringen. Det är förmodligen därför som vissa iranska regeringstjänstemän plötsligt utför kärnvapenstrider i takt med sin khazariska motpart Benjamin Netanyahu i Israel.

Den tyska khazariska fraktionen och deras EUSSR kommer nog förmodligen att försöka röra upp problem i Ukraina och andra delar av Östeuropa också. I förra veckan visade de hela världen att EU inte var en demokratisk institution genom att ignorera EU-parlamentet och välja den tyska försvarsministern Ursula von der Leven som kommissionens ordförande.

 

A UK-led military expedition involving seven western countries is currently operating in the Baltic Sea

Under tiden valde britterna att påminna européerna om att de fortfarande har den tekniska förmågan att stänga av Östersjön och Medelhavet. De gjorde detta genom att skicka den största brittiska sjöstridsstyrkan sedan första världskriget till Östersjön tillsammans med fartyg från sju allierade nationerna.

Brittania kan inte längre styra vågorna, men tydligen kan de fortfarande styra östra Atlanten. Vi antar att denna uppläggning är kopplad till pågående Brexit-förhandlingar.

Amerikanska militären, i motsats till den sabel-rasslande brittiska, utgör en spirande allians med Ryssland. Tydligen hanterade ett amerikansk F-35-stridsflygplan med att förseglat avtal till ryssarna. Detta är den kristna alliansen som de länge har frågat Ryssland om. Det var det som stod bakom förra veckans möte mellan påven och Putin, säger Pentagon källor.

Detta kommer att bli synligt för allmänheten i ett vapenavtal. ”För att skaka upp det militärindustriella komplexet ytterligare, kan Trump inte utfärda sanktioner mot Turkiet, Indien och Kina för att de köper ryska S-400-flygplansmissiler, och Egypten, Irak, Qatar, Korea, Vietnam, Saudiarabien och Marocko kan följa efter”, förklarar Pentagon-källor.

Också som ”I en G20-ledd bojkott avbröt 2020-års värd, Saudiarabien, femtio 737 MAX-plan i ett stort drag mot Boeing, säger källorna. ”Många flygbolag och flygplansuthyrare såsom Korean Air, Air Canada, Malaysian Airlines, Lion Air, Aeromexico, Flydubai, GOL, Virgin Australia, TUI, Singapore Airlines, Turkish Airlines, SpiceJet, GE, Mitsubishi (MUFG), Sumitomo (SMBC) Bank of China och China Development Bank kan följa efter”, tillägger de.

Det kommer också att bli Special Forces-åtgärder mot de stora teknikjättarna Google, Facebook och PayPal, lovar CIA och P2 Frimurarkällor. Detta, i kombination med de ovan nämnda attackerna mot Cina Lake-anläggningen, ingår som en del av en pågående offensiv mot den i Californien baserade satanistiska nexusen, säger de.

För att få en bakgrund till detta, kolla efterföljande intervju av ett vittne mot satanistisk infiltrering av den amerikanska militären i Californien. Det talar överste Michael A. Aquino om, vars namn vi ofta stött på när vi undersökte länken mellan högfinansen och satanism.

Image result for pcpPå tal om satanister, skulle vi vilja informera läsarna om att våra webbproblem i förra veckan förorsakades av att vår webmaster blev enligt den tekniskt/medicinska termen ”galen som en fruktfladdermus”. (Missförstå mig inte fel, jag har ingenting mot fruktfladdermöss, några av mina bästa vänner har fruktfladdermöss, men … du förstår vad jag menar). Seriöst verkar det emellertid som att han förgiftades med PCP eller änglastoft från en honungsfälla som skickades av underleverantörer till japanska gangsters för den khazariska maffian. PCP fanns tydligen i en hudkräm som han fick. Han återhämtar sig nu.

Det här är inte första gången som det här har hänt. Tidigare förgiftades Gnostiska Illuminati-agenten ”Alexander Romanov” med PCP-spetsad marijuana efter att ha kontaktat oss. I båda fallen blev de plötsligt paranoida och fick storhetsvansinne. De började också se vardagliga föremål, som lekredskap, som ”jordförstörande supervapen” eller ”utomjordiska artefakter”. Romanov återhämtade sig till sist, men inskränktes till frivillig intagning på  mentalsjukhus tre gånger under tiden.

Image result for leo zagami

Leo Zagami

Vi vet exakt vilka som gjorde detta och vilken deras kommandokedja är. Leden leder till Zug, Schweiz via vissa kända agenter som Leo Zagami, Rothschild-advokaten Michael Greenberg från CSIS, agenten Michael Cottrell, vissa medlemmar inom Sumiyoshi-syndikatet etc.

Det finns andra namn som vi är medvetna om, men behåller dem ännu av operativa skäl.

African Union summit in Niger on July 7, 2019

Vi vill dock avsluta vår rapportering denna vecka med en mer optimistisk notering genom att påpeka några bra nyheter. En var lanseringen av ett afrikanskt handelsblock som förenade 55 nationer och 1,3 miljarder människor.

Demografin gör det klart att medan den asiatiska eran börjar, kommer Indien och Afrika, med sina så mycket yngre och växande befolkningar, att vara de följande.

tree

Redwood trees in Guerneville, California.

Slutligen uppmuntrades vi av en rapport som identifierar ett område stort som Kina och USA tillsammans och vilket inte används för jordbruk. Det kan lätt omplanteras med inhemska träd. Rapporten kräver plantering av 1,2 miljarder träd i dessa områden som det billigaste sättet att stoppa miljöförstöring.

Det här kan verka mycket, men den här författaren har personligen planterat över
300 000 träd (ungefär 1 300 träd per dag under fyra vårplanteringssäsonger, under totalt 240 dagar). Det innebär att det tar för bara 4 miljoner människor mindre än ett år att omplantera 11 % av världens markområden. Det visar på hur lätt vi kunde lösa planetens problem om vi hade kompetent ledarskap.

Därför är det så viktigt att besegra kabbalen bestående av religiösa fanatiker som försöker starta det tredje världskriget. Därför måste vi kämpa till seger.

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

4 svar

 1. Howdy! This post couldn’t be written any better! Looking through this post
  reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this.

  I am going to forward this information to him.

  Pretty sure he will have a very good read. Thank you for sharing!
  This is a topic which is near to my heart… Take care!

  Where are your contact details though? Woah! I’m really enjoying
  the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective.
  A lot of times it’s difficult to get that ”perfect balance” between usability and
  visual appeal. I must say you’ve done a fantastic job with
  this. Additionally, the blog loads super fast for me on Firefox.
  Outstanding Blog! http://tagomi.com/

  Gilla

 2. Hej. Mycket bra/viktig information här. Vad jag inte förstår är, varför Leo Zagami framställs som fienden. Vad jag vet är Zagami en nyckelfigur för att förhindra NWO. Tacksam för förklaring.

  Gilla

Trackbacks

 1. Benjamin Fulford Report on Rothschild’s financial end | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: