Jordbävningen i LA var en sprängning!

Genom C-vine internationals (de som bevakar tribunalerna på Gitmo) Facebook-diskussionsforum hittade jag (=Yrsa) denna information och beslöt att följa källan för att se vart jag kom. Uppgifterna kommer från twitter OnePingOnly och Victoria Gates. Vem dessa personer är vet jag inte. Men uppgifterna är väldigt intressanta med tanke på att jag vet att man har sprängt andra underjordiska bunkrar tidigare, bl a Clintons bunker i Indonesien.

Underjordiska bunkrar (enl. regeringens dokument). En av dem finns exakt på den plats där jordbävningen ägde rum. Ingen tillfällighet. Tack Anons.

A 6.9 magnitude earthquake struck Ridgecrest, California one day after a 6.4 quake jolted the region. Photo: USGS

Epicentret för jordbävningen den 4 juli i Californien  skedde där en underjordisk bas är känd för att vara. Den är en mil djup och lagrar vapen kraftigare än en atomvapen!

bunker

När det hände, efter ett offentligt samtal för några år sedan, närmade jag mig av en man som hade varit en uniformerad medlem av US Navy. Vi pratade ett tag och när han nämnde att han hade spenderat lite tid vid China Lake, lystrade jag till. Jag frågade honom om det fanns en underjordisk anläggning vid China Lake.

Han sa att det finns det verkligen. Och att den är imponerande stor och djup. Jag frågade honom om han någonsin varit i den och han sa att han hade, men inte till de djupaste nivåerna. Jag bad honom att gissa på den djupaste delen. Han tittade på mig nyktert en stund och sade mycket tystlåtet, den går en mil djupt. Jag frågade honom då vad de underjordiska baserna innehåller. Han svarade ”vapen”. Jag frågade: ” Vilken slags vapen”. Och han svarade utan att pausa, ”vapen kraftigare än kärnvapen”.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. I could not resist commenting. Very well written! Heya i
    am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much.
    I hope to give something back and help others like you
    aided me. I could not resist commenting. Exceptionally well written! http://dell.com

    Gilla

%d bloggare gillar detta: