Möt det kriminella syndikatet som regerar i Europa

EUs överhet: Ursula von der Layen, Charles Michel, Christine Lagarde, Josep Borrell

 

 

 

 

 

 

 

Posted on  by 

https://europeansworldwide.wordpress.com/2019/07/04/meet-the-crime-syndicate-that-rules-europe/

Efter flera dagar av hemliga förhandlingar bakom stängda dörrar och kohandel mellan 0.000005 % av EUs befolkning, avslöjades identiteten för EUs nya presidenter äntligen i går kväll. Inte en enda av dem fanns på en valsedel någonstans under det senaste valet till EU. Det är en brokig samling mediokra andra rangens politiker som smädade sina egna länder och skandalomsusade utnämnda av Davos-kretsen. Möt dina nya EU-överheter:

Europe's Defence Ministers

Europas försvarsministrar

Europeiska kommissionens ordförande: Ursula von der Leyen. Dotter till en ledande eurocrat född i Bryssel, har hon varit tysk försvarsminister i fem år. Hennes skandalomsusade snålande ansvar är allmänt ansett som ett misslyckande i Tyskland.

Under de senaste sex åren, under vilken von der Leyen ledde försvarsdepartementet, har Tysklands väpnade styrkor, Bundeswehr, blivit en ständig nyhetskälla med flygplan som inte kan flyga, tanks som går sönder och fartyg som är olämpliga för sjötransporter.

Hösten 2017 var Tyskland bokstavligen kvar utan hela sin ubåtflotta, eftersom alla fartyg visade sig vara antingen på underhåll eller i brådskande behov av reparationer. Mer än hälften av Bundeswehrs tanksen visade sig vara otjänliga på grund av inget underhåll under samma år.

martin-schulz-migrant-crisis-germany

”Vad flyktingar betyder för Europa är värt mer än guld” Martin Schultz (Europaparlamentets ordförande)

 

 

Dussintals överfallsgevär och pistoler, liksom tiotusentals enheter ammunition, har helt enkelt blivit stulna från Bundeswehr med von der Leys överseende. År 2014, hennes andra år i tjänst, sågs den största mängden utrustning som saknas, vilket resulterade i förlusten av 21 vapen och mer än 20 000 ammunitionsenheter.

Det visade sig att hon också hade plagierade stora delar av sin doktorsavhandling, men hennes universitet lät henne gå, eftersom de sa att det inte hade varit någon avsikt att lura. Hon kommer att passa in i Jean-Claude Junckers skor.

Soros and Claude Junker

Soros and Jean-Claude Junker

Europarådets ordförande: Charles Michel. Tidigare premiärminister i Belgien, som avsattes i en ickeförtroendeomröstning i december gällande en utvisningsskandal som involverade den diktatoriska sudanesiska regimen. Naturligtvis, för att det är Belgien, är han fortfarande ”interimistisk premiärminister” mer än sex månader senare. Han blir nu belönad för sitt misslyckande och behöver inte ens byta stad.

Image result for christine lagarde

Christine Lagarde

Europeiska centralbankens ordförande: Christine Lagarde. Allas favoritskandal Oompa-Loompa är tillbaka. EU har uppenbarligen inte beslutat att vara brottsligt försumligt med 400 miljoner euro av skattebetalarnas pengar, vilket borde vara ett hinder för att ge henne nycklarna till centralbanken.

Internationella valutafondens chef Christine Lagarde har dömts för sin roll i en kontroversiell betalning på 400 miljoner euro (£ 355m) till en affärsman. Franska domare fann att Mrs Lagarde är skyldig till försummelse för att hon misslyckats med att utmana den statliga skiljedomsutbetalningen till en vän till den före detta franska presidenten Nicolas Sarkozy.

60-åringen, som genomgick en veckolång rättegång i Paris, fick ingen påföljd och straffades inte.

European Central Bank

Unionens höga representant för utrikesfrågor: Josep Borrell. Spaniens stridslystne utrikesminister och en gång Europaparlamentets president har varit involverade i fler skandaler än Juncker och har haft spännande luncher.

Han var tvungen att avgå från European University Institute efter en odeklarerad intressekonflikt på 300 000 euro per år. En insider berättar att Guido-styrelsen var bara lättad över att ha någon ursäkt för att bli av med den värsta ordföranden som EU någonsin haft.

! What could possibly go wrong

Du röstade inte in dem, du kan inte rösta ut dem, de kan faktiskt göra ganska mycket vad de tycker om, medan de lever av enormt generösa löner och avgifter som finansieras av dina skatter. EU-demokratin som bäst igen.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: