KNIP KÄFT Annie Lööf! (Uppdaterad!)

annie

2019-07-05
Olle Ljungbeck

 

En gång skall vi ställa landsförrädarna till svars.

Svensson kvinna/man, när skall Du kräva att ditt land Sverige, tar tillbaka sin plats som ett av världens mest kultiverade och civiliserade samhällen?

När skall Du vräka dagens politiska bottenskikt, pack och slödder bort från makten att förstöra ditt land till dagens ruttna, otrygga och ociviliserade samhälle, genom att ohämmat släppa in barbarer och ociviliserade individer?

För detta är ju vad Sjuklövern med Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt i spetsen, genomfört under sin tid vid makten.

För att få bort dem måste Du bli en självständig individ som tänker fritt utan rädsla för vad PK- massan tycker.

För hur Du än resonerar kan Du inte motsäga mig när jag påstår att Sverige inte längre genom sina politiker står för ett demokratiskt, tryggt, jämlikt samhälle för kvinnor och män. Men inte heller det välfärdssamhälle som bl a jag själv som nu 87-åring varit med om att skapa.

De som styr vårt land i dag har genom en sjuklig, maktfullkomlig och infantil personlighet släppt in hundratusentals individer som i motsats till vad vi och generationen tidigare stått för – humanism, välfärd, trygghet, vetenskaplig och kulturell utveckling etc – många av dessa står nu istället för barbari, innebärande mord, våldtäkter, förtryck av kvinnor och har därmed gjort vårt land till ett barbariskt och ociviliserat samhälle där terrorn och otryggheten är vardag.

För att kunna straffa de skyldiga måste vi klart kunna peka ut dessa. Bevisen mot de ansvariga är emellertid så tydliga att inte minsta tvivel föreligger om vilka de är.

Den främst ansvarige och därmed genom historien den värste landsförrädaren och landsförstöraren är statsminister Stefan Löfven. Med stöd av ledarna från övriga Sjuklövern släppte han in flera hundratusen individer från en annan kontinent varav tiotusentals efter hitkomsten mer uppträtt som barbarer än kultiverade individer.

De som drabbats är hela svenska folket varav tiotusentals mördats, våldtagits, rånats, terroriserats.Men kännbart för dem alla är den otrygghet som ersatt tryggheten som fanns förut. Därtill har deras egendom bränts till kostnader som uppgår till tiotals miljarder. Eftersom brottslingarna inte utvisas fortsätter mardrömmen.

Att sålunda Stefan Löfven är den främste brottslingen är ställt utom allt tvivel.

Hans förmåga att manipulera medborgarna är i klass med de värsta propagandisterna i Tredje riket och kommunistländerna på sin tid.

Trots att han är den mest utpräglade antifeminist Sverige haft försöker han dölja detta med påstående om motsatsen. Ingen gång i historien har kvinnor/flickor utsatts för sådant våld och förtryck som under hans regeringsperiod. Aldrig tidigare har otryggheten varit så omfattande för landets kvinnor/flickor som under hans regeringsperiod. Detta gäller såväl de svenska kvinnorna som de invandrade. Trots att han är orsaken till denna fruktansvärda utveckling för de svenska kvinnorna låsas han inte om den. Kanske är det därför?

Trots denna mardrömslika utveckling för Sveriges kvinnor och män, flickor och pojkar strävar han efter att vinna barbarerna som medlemmar i sitt parti. Därför går det inte att betrakta hans agerande som annat än patologiskt eftersom en person med normal moral och sund personlighet aldrig skulle kunna agera på detta sätt.

Endast en person som sätter makten framför allt annat som moral, etik etc kan agera som Stefan Löfven gör.

Den politiker i politikerhierarkin som personlighetsmässigt står honom närmast är Annie Lööf. Båda drivs i första hand av maktsträvanden. Makten är för dessa viktigare än moral, etik, humanism etc. Båda röjer ju denna defekt så gott som varje gång de skall debattera. Just av denna anledning är de farligare än övriga Sjuklövern som visserligen är medbrottslingar men några av dem skulle sannolikt inte ensamma gått till sådana ytterligheter som dessa båda.

När Annie Lööf envist hävdade att de 10 000 afghanska pojkarna/männen skulle få stanna var det en maktdemonstration och inget annat. Hon visste liksom Du och jag Svensson att bland dessa finns tusentals individer som inte är pojkar men än värre kommer att utsätta många svenska kvinnor/flickor för såväl våldtäkt som annat våld. Detta väger lätt i Löfvens och Lööfs samvete eftersom de än en gång kunnat visa sin makt.

Även om det i dag ser omöjligt ut att ställa dem till svars för deras fruktansvärda stöd åt barbarerna att terrorisera och våldföra sig på svenska folket skall den dag en gång komma då vi ställer dem till svars. Då finns endast ett straff – livstid. Men vi måste kraftsamla alla goda krafter för denna uppgörelse.

Tänk om vi kunde samla alla dem i en organisation som på olika sätt utsatts för barbarernas och Sjuklöverns tyranni. Hjälp mig att finna den person som kan organisera alla de människor som drabbats av Sjuklöverns och barbarernas   mord, våldtäkter, rån, terror och förstörelse av egendom etc. Säkert finns det någon som vill åta sig detta mot att vi stöder denna person ekonomiskt. Skulle Lamotte kanske vara en sådan person? En sådan rörelse skulle bli en obetvinglig kraft som slutligt skulle framtvinga att de nämnda ställs inför domstol och genom denna får det livstidsstraff som är det enda tänkbara.

Tag dessa sista meningar på mycket stort allvar genom att verka för en sådan rörelse med förslag på person och hur vi kan stödja en sådan organisation ekonomiskt.

Denna rörelse skulle ha en sådan kraft att vi skulle nå det mål vi alla eftersträvar nämligen att krossa och slutligt ställa de individer inför domstol som brutit mot allt vad hederlighet och moral heter. Men som inte minst brutit mot vår främsta lag, Grundlagen.

KNIP Käft Annie Lööf!

”Inget rättfärdigar att man kallar muslimska kvinnor för ”påskkärringar” på bussen, sade Lööf och tog också upp en grupp på Facebook där invandrare allmänt kallas för ”ett jävla pack”.

”– Du kommer till ett nytt land. Du får stanna. Du börjar bygga ett nytt liv. Startar en närbutik där du säljer mat som minner om det tidigare hemlandet.– Bidrar till samhället. Betalar skatt. Du gör det möjligt för fler att smaka nytt, men också för andra som flytt  att känna tryggheten i maten. och så möts du av människor som tycker att du inte passar in, som stör sig på att du har inlagda grönsaker i stället för köttbullar i butikshyllan”, säger Annie Lööf.

Att yttra sig så som Du refererar till att någon gjorde är  självklart både lågt och obildat. Men när Du i ditt tal gör detta uttalande till huvudproblem röjer Du tydligt vad du själv står för. Detta dumma yttrande men ändå en bagatell i migrationsproblematiken visar vilken falsk och oärlig person Du är. Att inte med ett ord ta in massinvandringens förbannelse. Ja, jag säger förbannelse. För det har den varit och är för hela svenska folket.

Jag är själv 87 år. Jag och mina äldre vänner vet vad som hänt sjuk- och åldringsvård på vår bekostnad pga massinvandringen. Och Du och Stefan Löfven är de främsta ansvariga för den terror, brottslighet etc som en stor del av svenska folket utsätts för dagligen.

Du vet vad det rör sig om, men tål att upprepas eftersom Du försöker inte endast minimera denna fruktansvärda terror utan också förringa och tysta ner den. Där är Du och Stefan Löfven utöver att ni båda är maktgalna samma andas barn vad gäller att inte bekämpa förövarna genom att ställa dem inför rätta och i alla fall där det gäller brott där straffskalan är fängelse, utvisa dem. Det är därför inte osannolikt att Du liksom Stefan Löfven i er strävan att vinna medlemmar avstår från sanktioner för att vinna röster.

De brott Du, Stefan Löfven med m fl söker dölja och bortförklara  är bl a dessa. Mord, våldtäkt, rån, hedersvåld, könsstympning, barngifte, tvångsgifte, bränning av bilar och fastigheter, såväl privata som allmänna.

Att inte i ditt tal gå till storms mot denna fruktansvärda terror som svenska folket är utsatt för av barbarer från en annan kontinent, visar på din falskhet och makthunger.  I stället för att göra något konkret som kan ge svenska folket  tryggheten tillbaka, upprepar Du och Stefan Löfven ert hat, som  ett mantra, mot Sverigedemokraterna, SD och alla dem som inte  tror på vare sig det mångkulturella samhället, globalismen,  eller en kultur med värderingar som Islam.

Ni försöker nu svartmåla Ebba Busch Thor för att hon visar mognad genom att föra samtal med ett av medborgarna valt riksdagsparti. Dina, Stefan Löfvens och L:s agerande i denna frågan visar ju tydligt på att ni inte är mogna att företräda  medborgarna. Som personalrekryterare och personalchef i ett trettiotal år vill jag påstå, för det första, att Du och Stefan Löfven är samma andas barn. Två utpräglade cyniska individer för vilket makten är allt och medborgarnas välfärd är ointressant.

Även om jag inte är medlem i KD vill jag genom min bakgrund förvärvade kunskaper om människor påstå att Ebba är en mentalt friskare individ än ni båda. Medan ni båda endast utstrålar cynism och makthunger ger hon intryck av en hel personlighet. Din upprördhet över vad kunden i invandrarbutiken uttryckte var inte ärlig. Om så varit fallet kunde Du inte undvikit att gå in och fördöma invandrarterrorn och brottsligheten. I det Du citerar visar Du än en gång på din strävan att vilseleda.

Du försöker ge sken av att de individer som ”invandrat” efter  2015 i stor utsträckning skulle skapat företag börjat arbeta och betala skatt etc. Så är det ju inte. Här ljuger Du oss medborgare rakt i ansiktet på det mest fräcka sätt. Vi som tagit del av statistiken förskräcks. Du inte endast ljuger Du är också en hycklare. En person som minst av allt duger till att göra något gott för dess medborgare utan i stället agerar politiskt på ett sätt där katastrofen kommer allt närmare. När ger Du oss statistik på hur många svenska  kvinnor/flickor, pojkar, män som med sina liv, hälsa, trygghet har fått betala för att Du får stoltsera över att Du ”räddat” ca 10  tusen utländska pojkar/unga män? Eller varför inte en tydlig  redovisning av  de mord, våldtäkter, rån, terror, bränder som  är ett resultat av din godhet mot barbarer från en annan kontinent. Eller vågar Du inte det eftersom en sådan sanningsbeskrivning för all framtid skulle kullkasta dina drömmar om MAKT.

Om MAKT och inget annat. Du kanske inte förstått. Men din utpräglade cynism och människoförakt har avslöjat vem Du innerst är.

 

 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

3 svar

 1. I could not refrain from commenting. Perfectly written! Wow,
  this article is pleasant, my sister is analyzing such
  things, thus I am going to let know her. These are
  genuinely great ideas in regarding blogging. You have touched some good points here.
  Any way keep up wrinting. http://foxnews.co.uk/

  Gilla

 2. Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet igen Olle Ljungbeck.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: