Varning: Sossarna vill införa organisationsförbud!

 

https://www.svegot.se/2019/07/03/socialdemokraterna-vill-avskaffa-foreningsfriheten/

I ett pressmeddelande som publicerades under gårdagen meddelar Socialdemokraterna att man vill “förbjuda rasistiska organisationer”.

 

Socialdemokraterna skriver i pressmeddelandet att regeringen kommer tillsätta en kommitté som “ska överväga om det bör införas ett förbud och särskilda straff för de som deltar i en rasistisk organisation, samt hur ett förbud mot rasistiska organisationer kan se ut.”

Det handlar alltså inte om att förbjuda handlingar, så som våld eller hot, utan om att förbjuda åsikter. Man skriver bland annat att “rasistiska organisationer bidrar till att sprida rasism på ett organiserat vis och skapar otrygghet för många”.

Vad som är rasism blir upp till makten, det vill säga Socialdemokraterna och deras regeringspartners, att avgöra. Vi vet att man under lång tid kallat Sverigedemokraterna för ett “rasistiskt parti”, även om det inte är speciellt troligt att det nu urvattnade och ofarliga Sverigedemokraterna skulle bli förbjudna.

Vi får avvakta utredningen, men med största sannolikhet kommer det behövas ingrepp i grundlagen och föreningsfriheten för att kunna genomföra en sådan lagstiftning.

— Nazismen är ingen åsikt, det är ett brott mot mänskligheten. Men nazistiska och andra högerextrema organisationers aktivitet har ökat på senare år och därför måste vi vidta skarpare åtgärder, säger Morgan Johansson (s), justitieminister.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Socialdemokraterna skriver i ett pressmeddelande att man nu ska utreda sätt att förbjuda ”rasistiska organisationer”. Men hur ska vi egentligen tolka detta utspel?

 

När Socialdemokraterna nu går ut med att man begär en utredning kring hur man ska kunna förbjuda ”rasistiska organisationer” ska vi med all rätt bli oroliga. En sådan lagstiftning skulle stå i direkt konflikt med den svenska föreningsfriheten, och vore ännu ett steg mot en reell diktatur.

Samtidigt ska vi inte bli förvånade, utan måste se dessa åtgärder för vad de är; desperata slag i luften från en regim som börjar tappa greppet.

Runt om i Europa har vi bevittnat socialdemokratins död, och även här i Sverige där Socialdemokraterna haft enorm makt under lång tid gör partiet allt sämre resultat. Idag lever de på ”trogna” röster från äldre som ”alltid röstat på Socialdemokraterna” och importerade röster från den nya bidragsklassen.

Det är ingen stabil grund att stå på.

Samtidigt ser vi hur nationalister, konservativa och populister skördar framgångar över hela vår kontinent samt i Nordamerika och Oceanien.

Vad man måste förstå är att makten som är, och i Sveriges fall är den genomgående socialdemokratisk, aldrig kommer lämna ifrån sig makten frivilligt. Så länge de själva har makten talar de gärna om demokrati, yttrandefrihet, folkvilja och andra positivt laddade begrepp — men så fort deras makt utmanas på allvar kommer de vara beredda att överge alla dessa påstådda principer.

När vi grundade Det fria Sverige gjorde vi det med övertygelsen om att repressionen mot nationalister kommer öka. Man kommer försöka stoppa oss från att använda internet för att sprida vårt budskap och man kommer försöka förbjuda vår partier, organisationer och tidningar.

Just därför är vikten av organisering utanför internet av allra yttersta vikt. Just därför är etablerandet av våra egna områden, mötesplatser och alternativa strukturer livsavgörande för att vi ska kunna stå redo och starka när det blåser som hårdast.

Om du vill vara med och bygga dessa strukturer, om du vill organisera dig för att stå redo när det behövs, bli en del av Det fria Sverige och stöd husfonden för upprättandet och etablerandet av Svenskarnas hus runt om i hela landet.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

3 svar

  1. Bara ge sossarna så mycket rep du kan så hänger de sig själv till slut!

    Gilla

Trackbackar

  1. Varning: Sossarna vill införa organisationsförbud! – The winds are changing
%d bloggare gillar detta: