Pentagon tar över G20, kommer att driva för fred i Mellanöstern och en världsfederation

Benjamin Fulfords veckobrev
2019-07-03

https://benjaminfulford.net/

 

kina

Nu när en fredsöverenskommelse har uppnåtts i princip på Koreahalvön, kommer USAs militär som bara tog över ordförandeskapet för G20, att driva på en verklig fredsprocess i Mellanöstern, berättar Pentagon-källor. Fred bryter också ut i andra problemområden, såsom Ukraina och på gränsen mellan Indien och Pakistan. Allt detta händer när USA och Kina kallar in väktare i sitt handelskrig och börjar förhandlingar med att bilda vad som den kinesiska regeringen kallar ”en ny modell för globalt samarbete”.

”Dialogen måste genomföras på grundval av jämlikhet och ömsesidig respekt. Legitima farhågor från båda sidor måste lösas”, är hur den officiella kinesiska Xinhua-nyhetssajten beskrev situationen.

Förhandlingarna kommer att omfatta diskussioner om att inrätta ett framtida planeringsorgan för att arbeta i harmoni med det kinesiska ”Belt and Road Initiative” för multitriljoner dollar, säger källor inom den brittiska kungafamiljen.

Den andra stora händelsen i förra veckan var överenskommelsen mellan britterna och ryssarna om hur ett Europa efter EU skulle ledas, brittiska och ryska källor är överens. Denna överenskommelse återspeglades av Rysslands officiella återvändande till Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE). Den här gruppen bestående av 47 demokratier, är äldre och större än EU-28 och omfattar stora aktörer såsom Turkiet och Ryssland.

Dessutom, eftersom Ryssland blev utsparkat  efter att de annekterat Krimhalvön, innebär detta ett faktiskt erkännande av uppdelningen av Ukraina.

Det faktum att den tyska förbundskanslern Angela Merkel sågs skakande så mystiskt vid två offentliga tillfällen, gör att vi undrar om hon drabbats av någon form av elektromagnetiskt vapen för att tvinga henne att ge upp det tysktdominerade EU.

Det som är säkert är att Tyskland gick med på att återuppta Ryssland i PACE. De kommer  förmodligen också att vara överens om ett ”no-deal” för Brexit.

Pentagon-källor säger också att en finansiell svart svan händelse är konstruerad för att …
… sätta stopp för det fiat-baserade finanssystemet och ersätta det med ett Quantum Financial System (QFS) med stöd av en korg bestående av verkliga varor. ”Handelskrig, [problem med] Deutsche Bank, ett no-deal Brexit och Irans spänningar är avsedda att förorsaka en börskrasch och avsluta fiat-valutan för att införa QFS, säger källorna.

Man behöver inte ha en Pentagon-insiderkälla för att inse att det nuvarande systemet är matematiskt utdömt. För det första, är mängden pengar som det dagligen handlas med genom datorsystem på datorer, bokstavligt talat tusentals gånger större än de underliggande verklighetsbaserade tillgångarna är, som de ska utgå ifrån. Just nu sker
80 % av börshandeln med datorprogram, vilket betyder att Artificiell Intelligens (AI) redan kontrollerar de flesta av de kommande beslutsförfarandena för börsnoterade företag. Det ger verkliga effekter.

Först och främst skapar det en likadan tillgångsinflationsbubbla av det slaget som ledde till att de japanska kommersiella fastighetspriser sjönk med 95 % i värde efter att deras bubbla sprängdes.

Amerikanska pensionskassor antar exempelvis att deras investeringar kommer att ha en avkastning på 7,15 % från år till år. Men även om aktiemarknaden ökar i värde med mer än den procentsatsen för varje år så växer realekonomin med bara högst 2 %. Eftersom aktiekurserna inte speglar den underliggande verkligheten, betyder det att alla pensionsfonder går i konkurs i den verkliga världen och människor kommer att drabbas av fattigdom i pensionsåldern om det nuvarande systemet fortsätter. Tillgångsinflödet innebär också att exempelvis i USA har 74 % av befolkningen inte råd att köpa sig ett hus.

Related image

 

Related image

Bank for International Settlements (BIS) Basel, Schweitz

Utlösaren för en ny Lehman-liknande chock denna gång kommer sannolikt att bli en finansiell skräptunna på 3 biljoner dollar, kallad Collateralized Loan Obligations, säger centralbankernas Centralbank. ”Det som är bra idag behöver nödvändigtvis inte vara bra för i morgon”. Mer grundläggande, kan penningpolitiken inte vara drivkraften för tillväxt, säger Bank for International Settlements (BIS) i sin senaste rapport. 

Med andra ord inser även BIS att något sådant som en realitetsbaserad meritokratiskt ledd framtida planeringsbyrå skulle göra ett bättre jobb för att hantera ekonomin, än att man använda sig av AI:er för att fördela fiat-pengar och skapa ekonomiska bubblor.

Att man tillåtit detta misslyckande från finansoligarkerna beror givetvis på att det pågår så mycket ödesdiger kohandel på marknaden idag.

Den största verkliga råvaran förblir oljan, och det är här som USA fortfarande har sina starkaste kort. Detta tweet från den amerikanska presidenten Donald Trump uttrycker det snällt: ”Kina får 91 % av sin olja från Strait, Japan 62 %, och många andra länder på samma sätt. Så varför skyddar vi fraktvägarna till andra länder (under många år) för en nollkompensation? Alla dessa länder bör skydda sina egna fartyg”.

Pentagon-källor säger att detta tweet har redan orsakat att Kina, Japan och Indien har skicka ubåtar för att ”patrullera den [persiska] Gulfen och jaga israeliska [ubåtar].”

Image result for mark milley+ mark esper

Mark Esper och Mark Milley

Det var självklart Pentagon som stod bakom tweetet. ”Med Mark Esper som försvarsministern och Mark Milley som ordförande för de gemensamma cheferna för personalen, ser det ut som om armén leder Pentagon efter det att marinen hade sin rond med [generaler som Jim] Mattis och [John] Kelly,” noterar Pentagon-källorna. Det betyder att marinen har etablerat ett säkert brohuvud mot Khazar-maffian och armén tar  nu mer övergripande över viktiga administrativa uppgifter.

 

Som vi nämnde i början av den här artikeln har den amerikanska militären nu tagit över ledningen för G20. Det beror på att deras saudiarabiska koloni har tagit över ledningen för G20 från Japan. Detta innebär att den amerikanska militären kommer att samordna sin agenda via sin skriptläsande falska kronprins Mohammed bin Salman (MBS).

Pentagon är naturligtvis rasande över att ha manipulerats av radikala sionister för att invadera Irak och är fast beslutna om att inte låta sig manipuleras till att utkämpa ett krig mot Iran. Pentagon-källorna noterar att ”vid G20 fanns det ingen koalition mot Iran, men Indien avbröt ett avtal på 500 miljoner dollar för att köpa anti-tank missiler från Israel.”

Image result for gruppbild g20

Det faktum att man placerade Trump mellan MBS och den turkiska presidenten Recep Erdogan på G20-gruppbilden var tänkt att visa, att Turkiet tillsammans med Saudiarabien, skulle arbeta tillsammans för fred i regionen under det kommande året, säger Pentagon-källorna.

Ryssland kommer att arbeta tillsammans med Turkiet, Egypten, Saudiarabien och Iran för att tvinga israelerna att acceptera verklig fred, säger ryska FSB-källor. I förra veckan fick Israel en varning när deras GPS-system gjordes dysfunktionellt av ryssarna, vilket gjorde att de flesta av deras vapensystem blev värdelösa.

Image result for Ehud Barak

Ehud Barak och Benjamin Netanyahu

Israels folk börjar slutligen också vakna. Den tidigare israeliska premiärministern Ehud Barak tillkännagav sin återkomst till politiken i förra veckan och sade: ”Det här är inte tillfället att befinna sig på staketet. Netanyahus regim, med sina radikala messianska vandaler och dess korrupta ledarskap, måste störtas.”

Eftersom Barak brukade vara premiärminister Benjamin Netanyahus militära befälhavare, känner han av personlig erfarenhet till vilken farlig fanatiker den mannen är. Genom att hänvisa till ”radikala messianska fanatiker” bekräftade han vad denna författare länge har hävdat, vilket är att Israel drivs av fanatiker som försöker starta ett artificiellt Armageddon.

Image result for kaesong industrial complex
För att återgå till Asien säger kinesiska källor att återföreningen av den koreanska halvön börjar med att fördjupa de ekonomiska förbindelserna genom att koppla samman järnvägar och vägar, återöppna Kaesong Industrial Complex och låta sydkoreanska turister besöka norr, bland annat.

Image result for joko widodo,

 Joko Widodo

Också i Indonesien blev president Joko Widodo officiellt bekräftad som vinnaren i landets val genom att säkra 55,5 procent av de totala rösterna, vilket avslutade khazarernas försök att tillgripa sig landets guld. Som ambassadören för Red Dragon berömde förut, ”555 kommer att slå ut 666.”

 

Naturligtvis, bara för att satanisterna förlorar, betyder det inte att kriget är överhuvudtaget över. Nyheten från Italien om att en borgmästare, läkare och socialarbetare säljer barn till sexuella rovdjur är bara toppen av isberget. Endast i USA försvinner mer än 40 000 barn varje år.

 

Dessa människor, som koncentreras högst upp i den västerländska maktstrukturen, kämpar bokstavligen för sina liv. De vet vad som händer med dem om allmänheten i stort upptäcker vad de har gjort med deras barn.

Image result for kassym-jomart tokayev elected kazakhstan presidentDe kommer också att kämpa hårt för att skydda sitt system för skuldslaveri. I förra veckan tillkännagav nyligen den nyvalde kazakstanske presidenten Kassym-Jomart Tokayev att han istället för att räkna ut bankerna skulle han skriva av folks skulder. Det var osannolikt av en slump att stora explosioner förstörde en militärbas där runt tidpunkten för tillkännagivandet. Föreställ dig för hur de skulle reagera på ett världsomspännande jubileum.

Kampen mot högteknologiska oligarker som driver Google, Facebook, etc. kommer också att drabbas mycket tufft. För att hjälpa till med att vinna detta, kommer man snart att frikostigt meddela det för de stora högteknologiska aktieägarna och toppledarna, säger hemliga sällskapskällor. Det beror på att rättsliga åtgärder av enskilda regeringar inte kommer att räcka för att få dessa transnationella brottsliga företag på slagsidan. De måste stoppas från att snedvrida sanningen och ersätta den med en falsk AI-kontrollerad verklighet.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

3 svar

  1. Det kommer att ske märkliga och skrämmande förändringar de närmaste åren!

    Gilla

Trackbacks

  1. Benjamin Fulfords dramatiska Rapport. 3 Juli 2019 | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: