Finland: ”Din status som alternativt skyddsbehövande upphör om…”

Nu har det åter igen visat sig att ”Finland kan” – men inte Sverige. Varför kan inte Sverige införa liknande bestämmelser?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jun 27, 2019
Merit Wager
http://meritwager.nu/allmant/finland-din-status-som-alternativt-skyddsbehovande-upphor-om-de-forhallanden-som-beslutet-att-bevilja-dig-denna-status-grundades-pa-upphor-sa-att-skydd-inte-langre-behovs/

Finland. Om man efter att man fått flyktingstatus eller bedömts vara alternativt skyddsbehövande och reser till det land man sagt sig behöva skydd gentemot – på semester, startar företag, skickar barn att studera där, bor där långa perioder – då har man knappast behov av att Finland ska skydda en mot det landet.

Brottslingar och personer som är farliga för andras säkerhet och/eller kan utgöra en fara på ett sätt som äventyrar den nationella säkerheten kan inte heller räkna med att få leva i Finland.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: