Helena Palena: Lite om eländet som händer i Sverige! Tomas Åberg stämmer mig för förtal!

https://parnassen.wordpress.com/2019/06/25/lite-om-elandet-som-hander-i-sverige-tomas-aberg-stammer-mig-for-fortal/

Näthatsgranskaren Tomas Åberg (tidigare Bergström) har stämt mig för förtal för att jag har delat djurplågarartiklar om honom på facebook! Svaret på stämningen är inlämnat till Hudiksvalls Tingsrätt sen några veckor tillbaka. Väntar nu på kallelse! Ska bli kul att få se denna Åberg live (om han nu dyker upp). Ilan Sadé är mitt ombud.

Googla på Nya Tider, Joakim Lamotte och Åbers namn så får ni hela storyn. Här har jag tidigare skrivit något om Näthatsgranskaren. Lägger in en bild på daggkåpa (achemilla vulgaris) på tork på ett myggfönster som kompensation för allt elände som händer med Sverige.

P.S. Varför stämmer inte Tomas Åberg ansvarig utgivare på Nya Tider och Joakim Lamotte vars artiklar jag delat på facebook! Är det inte det vi har våra publicistregler till? D.S.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Näthatsgranskaren och valet – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: