Detta är Ulf Kristerssons nya pressekreterare

 

Innan du läser vidare – kom ihåg att Ulf Kristersson deltog i Bilderbergmötet 2019!
Kanske ett resultat av detta? Red.anm.

Ulf Kristerssons har värvat en ny pressekreterare från den liberala extremistmiljön som vill ha mer segregering, avskaffa rätten till semester och förespråkar totalt gränslös kapitalism.

– Jag välkomnar Siri Steijer till det moderata laget och ser fram emot att jobba tillsammans med henne, sa Ulf Kristersson när han offentliggjorde sin nya pressekreterare.

Aktuellt Fokus har tagit en titt på Ulf Kristerssons nya medarbetare.

 

Jobbade för extremister

Ulf Kristerssons nya pressekreterare, Siri Steijer, kommer från Svenskt Näringslivs tankesmedja Timbro, en extrem tankesmedja som bland annat förespråkat privatisering av kranvatten, vill skrota den svenska modellen och avreglera kapitalismen helt. Där arbetade Siri Steijer som programansvarig för arbetsmarknadsfrågor.

Fram tills nyligen har Timbro samarbetat med våldsbejakande organisationen Frihetsfronten, en öppet liberal organisation som bildades i början av 1990-talet. Trots att Frihetsfronten har ett väldokumenterat våldsamt förflutet med bland annat terrorattentat på sitt samvete, har Timbro valt att inte ta avstånd från Frihetsfronten. Istället samarbetar man. Ledande Timbro-företrädare har bland annat föreläst på organisationens sommarseminarium och deltagit på en rad träffar genom åren.

Vill skapa mer segregation

Enligt Siri Steijer är segregationen inga problem. Den är snarare något positivt som svenskarna som måste lära sig acceptera. I en debattartikel i Aftonbladet argumenterade hon för ökad segregering genom att välkomna framväxten av etniskt segregerade bostadsområden.

“Segregation är i sig inget problem, framför allt är det något vi måste acceptera. – Som nationalekonomen Andreas Bergh skriver, borde vi välkomna framväxten av etniskt präglade stadsdelar som Chinatown och Little Italy, där människor får sätta sin egen prägel på den lokala ekonomin.” skrev Siri Steijer.

Vill avskaffa semestern för arbetare

Ett av Steijers mest uppmärksammade förslag är förslaget om att avskaffa rätten till semester. Anledningen är att hon tycker att det är orättvist med lagstadgad semester eftersom semesterlagen är utformad för arbetare och inte för företagsägare.

“Den är utformad efter en traditionell anställningsnorm och i takt med att arbetsmarknaden förändras omfattas allt färre av den, som exempelvis företagare” skrev Siri Steijer i Aftonbladet.

Arbetslösa kan inte tänka kritiskt

oktober förra året argumenterade Siri Steijer för att arbetslösa människor på bidrag inte klarar av att tänka kritiskt.

“Ingen frihet går att skilja från ekonomisk frihet. Den som är beroende av statens godkännande för sin trygghet och försörjning får svårt att öppet förhålla sig kritisk och självständig till makten.” skrev Siri Steijer.

Halvera föräldraledigheten för vårdanställda

Enligt Siri Steijer hotas den svenska välfärden av att nyblivna föräldrar ska få en extra vecka föräldraledighet. För drygt två månader sedan argumenterade hon därför för halverad föräldraledighet för bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, förskollärare, socialsekreterare och personliga assistenter.

“Att staten betalar människor för att vara hemma med sina barn i långa perioder innebär stora belastningar på den offentligt finansierade välfärden.” skrev Siri Steijer.

 

 

 Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

3 svar

  1. Excellent blog right here! Also your site lots up very fast! What web host are you the use of? Can I get your affiliate hyperlink for your host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol ffebcdddcekd

    Gilla

  2. Siri S är asiatiska – det finns mer info på flashback:
    ”Hon har pluggat journalistisk på Södertörn och därefter jobbat som journalist och ledarskribent. Jag tycker att det är vansinigt kul att den utbildning anses vara tillräcklig för att få anställning som arbetsmarknadspolitisk expert på Timbro. När övriga svenska näringslivet kräver masterexamen och 3 års relevant arbetslivserfarenhet för att ens få en praktikplats.”
    – hon är obildat hjärntvättad zombie (dessvärre asiatiska zombier” är mest omänskliga….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: