Khazarmaffians satanistiska sommarsolstånd & Irans bakslag

Veckobrev
2019-06-24

Benjamin Fulford
https://benjaminfulford.net/

Det senaste försöket från de khazariska satanisterna för att utlösa det tredje världskriget i Iran misslyckades spektakulärt. Det som hände var, att den amerikanske presidenten Donald Trump, efter de satanistiska Chabad-pseudojudarnas order, beordrade en massiv attack mot Iran den 21 juni. En dag då det satanistiska sommarsolståndet infaller, men den amerikanska militären vägrade att lyda honom. Till slut kom den enda eldgivningen i form av stora explosioner vid ett oljeraffinaderi i Philadelphia, vilka ägde rum samtidigt som Iran-attacken skulle ha skett.

Detta hände när Iran sköt ner en amerikansk drönare som kommit in i deras luftrum, men man sköt inte avsiktligt ner ett bemannat amerikanskt flygplan som följde efter den. För att rädda ansiktet, utfärdade Trumps khazarmarionetter skrattretande nyhetsrapporter som säger att de hade slagit till mot Iran med ett ”vedergällande digitalt anfall”. Vad de borde ha sagt var ett ”vedergällande falskt nyhetsanfall”

Iran har faktiskt blivit väldigt upprörda, med tanke på att oljelagringsanläggningarna vid deras största containerhamn lades i brand den 5 juni, och den 7 juni var sex irländska handelsfartyg i brand nästan samtidigt i två hamnar i Persiska viken förorsakade av ”mordbrandsenheter” av ”okänt ursprung ”.

Pentagon-källor säger att Israel var den troliga gärningsmannen för dessa attacker och en direktlinje upprättades mellan det amerikanska centralkommandot och den iranska flottan för att säkerställa att utomstående provokationer som denna inte skulle leda till krig mellan USA och Iran.

Image result for patrick shanahan

Patrick Shanahan

En relaterad händelse var att den amerikanske verkställande försvarsministern Patrick Shanahan avskedades ”för att det visade sig att han fanns på en lista över människor som komprometterats av den khazariska maffian, säger MI6 källor. Han var i synnerhet djupt involverad i ”beväpningen av civila flygplan” genom Boeings, var han varit anställd sedan länge. Med andra ord var han involverad i massmordet på Malaysia Air Flight 370/17  och fall med kärnvapenutpressningar, konstaterar källorna.

Amerikanska militären är också ovillig att tillhandahålla en försvarsminister eller följa order från Trump-administrationen. Istället ”skickar militären sin äldsta statsman, tidigare gemensamma chefsordförande amiral Mike Mullen, för att motsätta sig ett krig mot Iran”, säger Pentagon-källor.

Även långvariga Trump-anhängare börjar äntligen inse att presidenten har kompromissat personligen  och utpressats av den satanistiska Chabad-kulten som hans svärson Jared Kushner tillhör. Dessa fanatiker tror att de måste utlösa ett krig mellan Iran, Kina och Ryssland (Gog) och G-7 (Magog) för att kunna starta ett krig som kommer att döda 90 % av mänskligheten och tillåta dem att förslava resten.

Under tiden studsar Trump fram och tillbaka som en ping-pong boll, beroende om den senaste personen han pratade med var en amerikansk militärpatriot eller en khazarisk satanistisk gangster.

North Korean ruler Kim Jong-un (above) reads a letter from President Trump in Pyongyang on Sunday

Från Nordkorea får Trump förnuftiga instruktioner från den amerikanska militären. Därför meddelade Nordkoreas högste ledare Kim Jong-un att han hade fått ett ”brev med utmärkt innehåll” från president Trump och att ”han skulle seriöst överväga det intressanta innehållet”.

Enligt White Dragon Societys (WDS) källor i Vita huset, föreslog brevet …

Image result for Moon Jae-in

Moon Jae-in

… att förena den koreanska halvön, med Kim som erbjuds kejsarens symboliska ledarroll, medan sydkoreanska presidenten Moon Jae-in skulle bli presidenten som ansvarar för den dagliga administrationen. Amerikanska militären skulle behålla sina baser i Sydkorea, men stannar söder om den 38:e breddgraden i det enade Korea, säger källorna. Kinesiska presidenten Xi Jinping lovade också kinesisk ekonomisk hjälp till Förenade Korea, säger kinesiska regeringskällor.

Källor i det japanska Yatagarasu eller från det Three Legged Crow hemliga sällskapet, bekräftade detta och tillade att arbetet på en tunnel som sammanbinder Japan med Korea skulle påbörjas genast när halvön är förenad. Källorna tillade att Korea kommer att skicka ett enhetligt lag till OS 2020 i Tokyo.

I framtiden kan också ett äktenskap mellan koreanska och japanska kungafamiljer ordnas för att främja fred och enhet i nordostasien, säger källorna.

En resolution beträffande den koreanska frågan kommer att innebära att världen kan fokusera sin fulla uppmärksamhet på att försätta den amerikanska företagsregeringen i konkurs och tvinga sionisterna och deras skurkaktiga stat Israel att stoppa sina terrorist- och krigshetsande aktiviteter.

WDS har föreslagit att olika mäktiga mäklare skulle försätta den amerikanska företagsregeringen i konkurs så att man skulle kunna ta bort den khazariska maffians huvudkraftkälla. Ett försök att göra detta lyckades nästan i början av det här året, när USA:s regering tvingades stänga ner i 35 dagar (men kom ihåg att den amerikanska militären blev finansierad för den här tiden).

Men efter det verkar det som om Trump har blinkat och blivit en rasande sionistisk fanatiker efter det att alla militärer lämnat hans regering. Sedan dess har de vanliga medierna och Trump pumpat upp aktiemarknaden och mässat att ”ekonomin går bra” när verkligheten är den motsatta.

Nu står den amerikanska företagsregeringen inför en konkurs igen, den här gången genom att förlora handelskriget med Kina. Faktum är, att medan de sionistiska bankerna kan pumpa upp den amerikanska aktiemarknaden med sina skumma pengar, kan de inte använda dem för att betala för importerna.

Även om den utländskt ägda så kallade amerikanska dollarn är för stark för att stödja den verkliga amerikanska ekonomin, tar Trumps tullar inte tillbaka tillverkningen till USA, såtillvida inte USA utfärdar sin egen suveräna valuta i linje med den amerikanska ekonomin. Tullar på Kina skulle endast resultera i att fabriker flyttar till platser som Bangladesh och Vietnam, inte till USA.

Verkligheten är att trots hela företagets cheerleading, att den verkliga amerikanska ekonomin står redan inför en Lehman-liknande kris. Detaljhandeln genomgår en ”apokalyps”, försäljningen av bilindustrin är ”helt bottenlös”, jordbruksindustrin kommer att få det ”värsta året det någonsin har upplevt under åtminstone flera tiotals år”. Fastighetsbranschen är ”klar för den värsta nedstängningen” sedan subprime hypotekshärdsmältan.  Tillverkningen är på brant nedgång och åkarna står inför den största nedgången vad gäller orderingång.

Det är ingen tillfällighet att den amerikanska statskassan testar vid den här tidpunkten  ett auktionssystem via telefonen för nödutbetalningar. Sådana auktioner skulle bara behövas om datorns datasystem stängdes ner. Faktum är att någon form av finansiell svart svan-händelse kan inträffa i juli om saker fortsätter som de varit.

Det kan dock vara så att kineserna bestämmer sig vid G-20-mötet som planeras för 28 och 29 juni,  att ge USA ett brolån som sträcker sig över ett par månader för att ge dem möjligheter till förhandlingar. Hela planeten kommer dock att be om ett slut på det sionistiska projektet i utbyte mot någon fortsatt finansiering för USA.

Image result for p-8 aircraftAmerikanska militären har redan tvingat Trump till att offentligt distansera sig från Israel efter sitt misslyckade försök att starta det tredje världskriget. Pentagon-källor noterar att ”Trump drog in de israeliska tjänstemännens besök från en ekonomisk konferens i Bahrain”. Trump tvingades också upprepade gånger berätta för pressen att han var tacksam för att Iran besparade den 38-manna amerikanska flygbesättningens liv. Männen ingick i övervakningsflyget P-8 som de kunde ha skjutit ner, noterar källan . Amerikanska militären förklarade för sina iranska motsvarigheter att P-8-planet faktiskt ”jagade israeliska ubåtar”, säger källorna.

Related image

Hawk drönare

Dessutom, ”genom att testa Irans robusta flygskydd, och genom att offra en global hawk- drönare och genom att upprätta en het linje mellan Irans sjöstridskrafter och USAs centralkommando, kan detta ha neutraliserat krigsherrarna [den nationella säkerhetsrådgivaren] John Bolton och [inrikesministern] Mike Pompeo ” säger källorna.

Trycket sätts också på Israel för att bli av med kärnvapenarsenalen , säger Pentagon-källorna. Att det Internationella Atomenergiförbundet välkomnar Palestina med en observatörsposition ” är som att sätta en FN-kamelnos i israelernas kärnkraftsanläggning”, noterar de. Pentagon har också informerat Iran om att varje ny kärnvapenöverenskommelse som de når med USA, kommer att innebära en kärnvapennedrustning av Israel.

Image result for John McAfees 

John McAfee

Inom USA fortsätter det odeklarerade inbördeskriget att rasa med oförminskad styrka. Sex olika medarbetare som arbetar för den anti-etableringsikonen John McAfee inför 2020-års presidentkampanj har tagits in på sjukhus sedan han meddelade att han tänkte ställa upp, och självaste McAfee har också blivit sjuk.

Detta följdes efter att innehållet i Jeffery ”pedofil ö” Epsteins hela svartbok publicerats på nätet. Publiceringen av dessa namn och kontaktinformation innebär att dessa personer, om det behövs, kan  komma att jagas, lovar hemliga sällskapskällor.

Många seniora sionistiska miljardärer och mäktiga mäklare har redan ”försvunnit” nyligen, och tekniken utvecklas för att upptäcka datortekniska försök för att få fram om människor som George Soros fortfarande lever.

Den härskande eliten har under tiden använt frasen ”reglerbaserad global ordning” för att motivera deras fortsatta dominans. Språkligt betyder denna fras, att världen måste lyda deras ”regler”. Det är förstås de människor som en gång berättade för mig vad den gyllene regeln betyder ”den som har guldet skriver reglerna.” De glömmer bara att guldet är en gul metall som man inte kan äta. Det verkar bli en lång varm sommar, speciellt för den globala elitens khazariska Satan-tillbedjande fraktion.

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

Trackbackar

  1. Benjamin Fulford Midsummer Report | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: