Äntligen – efter NXIVM-pedofilsekten – Scientologkyrkan stämd för människohandel!

Detta fick jag mig tillsänt av en kontakt i Tyskland. Gör en google-översättning eftersom jag själv inte behärskar det tyska språket. Det rör på sig i det tysta.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

https://www.legitim.ch/single-post/2019/06/23/Na-endlich—Nach-NXIVM-P%C3%84DOKULT-auch-SCIENTOLOGY-wegen-Menschenhandel-verklagt-1

23 Jun 2019

by Jan Walter

För närvarande flyger den Djupa statens förtäckta pedofilnätverket över hela världen, och i synnerhet i USA. Efter kyrkan har pojkescouter, ”elit” sekter, barnskyddsmyndigheten, högpolitiker, FN, kungligheter och många andra organisationer blivit utsatta. Den kontroversiella Scientologikyrkan och dess ledare stämdes slutligen för människohandel och olika sexualbrott.

President Obama tilldelade David Miscavige presidentens  Medal of Freedom för sina tjänster som Vita husets finansrådgivare

Som en påminnelse dömdes Keith Raniere och Allison Mack för handel, konspiration, utpressning och flera sexualbrott som i en del av NXIVM-skandalen. Det som också är intressant är, att det också finns en koppling till Rothschilds och Clintons, men dessa spår har utelämnats. Åtminstone officiellt.

Scientologikyrkans defektor (Jane Doe) (CSI) anklagade Scientologikyrkans äldste för att ha organiserat ett livslångt mönster av trakasserier och missbruk sedan deras födelse inom sekten år 1979. Hon hävdade att hon förföljdes av CSI när hon bröt sig ut ur den och började producera en dokumentärserie med titeln ”Leah Remini: Scientology and the Aftermath”.

Enligt domstolshandlingarna blev kvinnan i en ålder av femton år medlem av ”Sea Org”, en underorganisation till  Scientologerna organiserad på ett ”militärt” sätt. På Sea Org arbetar medlemmarna i genomsnitt 100 timmar i veckan, med barn, och får då 15 dollar per vecka och vuxna får 46 dollar.

Enligt klagomålet är undergruppen en form av organiserad arbetsmarknad där medlemmar tvingas till svåra arbetsförhållanden och betalas mycket dåligt.

Cathleen Mann, en domstolscertifierad expert som har dömt i mer än 40 olika kultfall, berättade för The Epoc Times att det finns flera likheter mellan scientologrättegången och den mot NXIVM, vars ledare Keith Raniere nyligen namnges av en federal jury och befanns vara skyldig på alla punkter.

Raniere anklagades för sju brott, däribland sexhandel, tvångsarbete, konspiration och avskedande. Åklagarna säger att han är den ”Stormästaren” av ett hemligt sällskap inom NXIVM, känd som DOS, där han hade sex med alla kvinnorna. NXIVM tittade också på medlemmar som hade misslyckats.

”Jag tror att det finns en koppling mellan NXIVM-fallet och rättegången som just lämnats in. Språket i klagomålet liknar påståendena mot NXIVM, ”berättade Mann för The Epoc Times. ”Påståendena är desamma – bortföranden, misshandel, ekonomiska oegentligheter, trakasserier.”

Mann tillade, ”En annan parallell är dagen för stämningen mot CSI och att den lämnades omedelbart in efter NXIVM-domslutet.”

Mann noterade också att ”Scientologerna har så mycket mer resurser än NXIVM” och att de flesta fall inom organisationen skulle ta ”över 10 till 12 år” att utreda.

Hon anser att domen mot NXIVM-ledaren kan hjälpa till att bryta ny mark mot förföljelsen av sekter, men det finns fortfarande begränsningar. Hon noterade att juryn i NXIVM inte ”tänkte på sekt”, utan snarare påståenden om barnmisshandel och människohandel.

Enligt stämningen var det påstådda offret föremål för ett strikt schema som inkluderade arbete och städning från 8:00 på morgonen till midnatt.

Hon utsattes för en metod som kallades ”revision”, en ”Scientologernas utfrågning och indoktrineringsutövning”, där hon från tidig ålder blev instruerad att inte säga något offentligt om CSI eller ifrågasätta dess praxis. Hon kunde inte heller vända sig till polisen eller myndigheter eftersom de var ”fiender” till Scientologikyrkan.

Enligt rättegången berättade den tilltalade att man tvingade henne att arbeta ”utan nästan någon ledig dag” från 15 års ålder tills hon flydde år 2017. Hon sa att hon blev våldtagen av CSI under största delen av hennes liv, både fysiskt och mentalt.

Efter flykten började hon snart arbeta med Remini, en tidigare CSI-medlem som också flydde innan han blev en militant kritiker av organisationen. Efter att dokumentären kommit ut,  berättade hon att kyrkan hade publicerat en ”hat-webbplats” för att fånga in henne. Webbplatsen brukade ”sprida nedsättande information” för att förstöra deras rykte. De åtalade sägs också ha förföljt och trakasserat dem.

Slutsats: Det faktum att FBI redan var involverad i detta år 2009 på grund av påstådd människohandel, fysiskt våld och slaveri och sektens tvivelaktiga praxis har det funnits kritik under flera år, vilket talar tydligt för käranden. Domen mot NXIVM-ledaren visar att, tack Gode Gud, kabbalen kan inte komma undan med någonting.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: