Zuckerberg-Dossier: Facebook-insider erkänner allt, Mark Zuckerberg är en bedragare som används av CIA m.fl

June 13, 2019
https://patriots4truth.org/2019/06/13/the-zuckerberg-dossier/

Följande anonyma dokument hävdar att det är skrivet av en Facebook-insider som var Mark Zuckerbergs älskare under deras första år på Harvard. Marks fortsatta oförsiktighet med hans pågående regeringskontrakt fortsätter att förorsaka trubbel för honom än i denna dag. Mark skulle bara vara det falska ”geniet” för Larry Summers ”(Harvards president) sociala medieprojekt finansierat av DARPA / In-Q-Tel (CIA) / IBM och den hemliga internationella ”offentligt-privata” gruppen The Highlands Group organiserad av Försvarsministeriets  nätutvärdering.

Image result for larry summers+harvard

Larry Summers

Det var Summers och en grupp regeringstjänstemän som tillverkade, producerade och styrde Mark genom hela den bedrägliga skapelsen av Facebook-propagandahistoria vid Harvard. Dessa påståenden är explosiva och hävdar att hela det bedrägliga sociala medienätverket Facebook var alltid kontrollerat av regeringen genom de personer som fanns på Harvard och som styrde Mark.

 

Image result for eric schmidt

 

eric-schmidt  james-beyer  Sheryl_Sandberg_2013.jpg  JimChandler

Eric Schmidt      James Beyer      Sheryl Sandberg    James Chandler

Den anonyme författaren till brevet nedan, som vi kommer att kalla ”John”, pekar också på varför Facebook skapades, hur Mark styrdes av Eric Schmidt, James Beyer, Larry Summers, Sheryl Sandberg och den onde intellektuelle egendomstjuven, professor James Chandler.

Visserligen har denna Zuckerberg ”Dossier” tillräckligt med information för att placera Mark Zuckerberg bakom galler och skulle därför inte vara berörd av allmän media – säger den person som personligen gav detta brev till en medlem för den anonyma Patriot’s Conclave för några dagar sen.

American Intelligence Media  har snabbt kunnat verifiera att många av de påståenden som antytts i dessa ”Zuckerberg Dossier” är sanna och det leder oss till slutsatsen att dokumentet är äkta och exakt vad det utger sig för att vara. Det verkliga författandet av denna Zuckerberg-dossier är uppenbart för medlemmarna inom konklaven, men antagandet är en spekulation och konklaven hanterar inte spekulationer.

Image result for sean parker

Sean Parker

Men om man skulle lyssna noggrant till erkännandet av skuld från Sean Parker (sedan länge chef för Facebook), vilket han gjorde flera gånger för pressen, kommer du att höra att Sean visste allt om den sanna skapelsen av den sociala mediejätten och dess onda uppsåt och fingrarna i syltburken.

Därför är det inte svårt att ta reda på vem som kan ha skrivit detta avslöjande om Mark Zuckerbergs Facebook-ondska. Du kan till och med se den verkliga motivationen för att skriva och ”berätta allt” om Zuckerberg vid den här tiden i historien, precis nu när Facebook står inför alla slags åtal, inklusive brott mot monopolet.

Hm, äger du några Facebook aktier? Då är det dags att sälja dem.

Image result for lifelog facebook

En person som är väl insatt i de fortsatta skandalerna kring skapandet av Facebook, kunde ha lagt ihop ett plus två angående en mycket avvikande målsägare för tillverkningen av källprogrammeringskoden som används för att göra sociala medier ”avlyssningsbara” – vilket var det vanliga problemet för alla dessa stora tekniska företag vid den här tiden, inklusive NSAs ”LifeLog”-projekt.

På något sätt, ”löste” geniet Mark Zuckerberg problemet som ingen annan i världen kunde. Åh ja, och Mark gjorde det ”inom en eller två veckor eller så” medan han studerade inför avslutningen och bjöd sina vänner på  ”ett ölstop”.

Författaren till denna exposé erbjuder en helt annan historia och för första gången berättar han om att regeringsaktörer på höga nivåer var involverade och gjorde sig en skyhög förmögenhet – tillväxten växte skyhögt över natten på Facebook-aktier på NASDAQ.

Aktörerna som nämns av ”John” (anonym författare) verkar vara de människor som förtjänade enorma summor pengar på Facebook-aktien. Dessa insiderhandlare tog sedan sina Facebook-vinster och startade andra sociala medieföretag som till och med höjde sig över de flesta andra företagen i historien.

American Intelligence Media hävdar inte att Zuckerberg Dossier är till 100 % korrekta, men vi kan med absolut säkerhet säga att källan är riktig. Vi tror också att det kan finnas andra omgångar av det vi kallar Zuckerberg-Dossier och det kommer förmodligen inte heller att vara den sista gången vi hör från den här källan eftersom problemet som Mark har angående nyheterna fortsätter.

Den mest övertygande aspekten av denna ”förtrollade älskare säger allt” finns i vad författaren skisserar som Marks sanna natur och vad han tror att händer på Facebook just nu i Amerika. Det var chockerande att läsa dessa kommentarer och vi fann att de, efter mycket eftertanke, var förmodligen sanna och definitivt inte vad vi kunde ha föreställt oss att vara i verkligheten, med USA:s regerings hot att agera mot Facebook.

298e5-nick-clegg-knighted
Här avbildas Sir Nick Clegg 

Related image

Richard Allen

Också intressant är den stora brittiska inventionen på Facebook via den tidigare vice premiärministern i Förenade kungariket, Sir Nick Clegg, som tar över ”ansiktet utåt” för Facebook, vilket baron Richard Allen (en annan brittisk agent), hade misslyckats med att göra ordentligt.

clegg zuckerberg sandberg
Mark, Nick och Sheryl Sandberg träffas, förmodligen för att planera för en ultimat censur av patrioter och konservativa

Vid den här tiden verkar Facebook befinna sig i  ”bakvattnet”, om inte de brittiska kronagenterna, Clegg och Allen, kan rädda Mark från hans hemska vanskötsel.

Återigen hävdar vi inte att denna anonyma ”bekännelse” och ”åtal” är sanna i alla dess delar. Men säkert kommer en intelligent läsare att bekräfta att den här versionen av Mark Zuckerbergs uppgång till berömmelse och förmögenhet är mycket mer sannolik än de nonsensberättelser vi har fått höra om Mark sedan början av 2000-talet när han först dök upp hos Larry Summers på Harvard.

Snälla ni, sprid det här brett och långt. Vi måste vrida vapnet som Zuckerberg riktar mot oss – i sociala medier … tillbaka mot honom.

[1] Tr. 41:7, Mark Zuckerberg Deposition, April 25, 2006, ConnectU LLC v. Zuckerberg et al, 1:04-cv-11923-DPW (D. Mass. 2004).

Marks dagbok skickades också till oss där han proklamerar ”låt intrången börja” och finns tillgänglig i länken nedan som PDF. Vi konverterade den inte till en Word-fil av tydliga skäl. Observera också att vi formaterade författarens brev nedan på ett sätt som du enkelt kan läsa det, istället för att det skickades som små packade filer. Vi rättade inte grammatik eller stavning.

Zuckerberg-Let-Hacking_Begin-28-Oct-2003

mark_zuckerberg_big_brother

Till varje Facebook-användare,

Mark Zuckerberg, och alla vi som fanns där från början ljuger för dig och använder ditt personliga liv som ett regeringsstyrt experiment för hjärntvätt och sinnesbekämpning – i grund och botten är det ett militärt system (särskilt CIA) som baserar sig på kontroll. Mark Zuckerberg har förlorat kontrollen över sitt företag som han aldrig egentligen ägde eller drev.

I verkligheten har alla som någonsin jobbat med Mark vetat att hans sinne är tomt och att han inte är mer än en papegoja för de regeringshanterare som skapade honom. Mark är oförmögen att driva ens McDonald’s, än mindre ett av världens mest kraftfulla företag. Inte ens hans namn är riktigt och hans identitet har alltid täckts upp. Mark valdes ut som barn för ett CIA-utbildningsprogram, eftersom hans släktingar var några av de personerna som skapade programmet.

Jag gör inte ursäkter för Mark, men hans val har inte varit hans eget. Ja, han har blivit en ond sociopat som en gång trodde på sitt ”hjärta-till-hjärta” att om han bestämde sig för att han ville bli en chef så var det allt han behövde säga, att han ville ha jobbet och ”Facebook” skulle vara valet för honom. Det här är nivån på hjärntvätt som Mark befinner sig i – han har inte kontakt med verkligheten.

Related image  Image result for TIA+darpa

Du kanske tror att en galning som kunde tro att han kunde bli chef – för att han ”sa det” – skulle upptäckas och anklagas för bedrägeri. Tja, det har hänt flera gånger med de andra tre i laget som arbetade på Harvard, under Harvard-presidenten Larry Summers, för att skapa vad DARPA och In-Q-Tel ville ha mest – ett cybervapen som kunde styra tankarna hos alla dem som kunde luras in i det.

Facebook har alltid varit ett militärt vapen – precis som Eric Schmidt’s Google, som inkuberades på samma sätt som Facebook blev. Mark var en bedragare, men en hänsynslös, hjärtlös, kallblodig omänsklig bedragare. Han blev det här genom hjärntvätten han fick under sina gymnasieår, genom ett DARPA-program som heter TIA, som behövde ett ”pojkgeni” för att bli en frontfigur.

Denna bluff skulle göra Mark till en global modell för de unga, coola, irriterande datorgenierna som ”regerar världen” och ledde alla till en cybergud av artificiell underrättelse. Mark var först en oförutsedd marionett  – jag tyckte synd om honom.

(Märkligt hur det här liknar Greta-fenomenet som vi har idag, red.anm)

Jag kommer ihåg när jag först blev kompis med Mark under vårt senare år vid Harvard. Vi var i Kirkland House, på JFK Street och var tvungen att stå ut med Dustin och Andrew. Mark hatade dem eftersom de hindrade oss från att sova ihop, trots att vi bodde i samma rum.

Det var frustrerande och vi höll vårt förhållande hemligt. Lite visste jag att det som drog mig till Mark, var en viss öppenhet för att lyssna på någon, vilket gjorde honom också till extremt promiskuös mot båda könen.

Mark hade ingen moral, samvete eller skam. Han jagade också kvinnor på Craigs lista och kunde ibland bara försvinna på en träff med dem. Han var som en tom Mark, hade ingen moral, samvete eller skam. Han jagade också kvinnor på Craigs lista och skulle ibland bara försvinna till rendezvous med dem. Han var som en tom skiffer som helt enkelt gav eko om vad som hände i hans miljö.

Jag älskade och hatade den här aspekten av hans personlighet men upptäckte senare att han, hans bror och kusin var på samma sätt på grund av de tvättprogram som de utsattes för under gymnasiet. Om vissa människor pratade med Mark personligen eller på telefon, kunde han släppa allt och göra vad de sade till honom att göra.

Vissa människor hade mer makt och effekt på honom. Jag fick så småningom reda på, efter att Mark bröt ihop och började gråta, att hjärntvätten var permanent och var en del av den ”position” som dessa människor hade lovat att skapa för Mark. Han visste inte ens vad denna ”position” var eller innebar.

Men en sak var Mark säker på, han var ”bara” placerad på Harvard ”ett tag” tills hans ”position” blev tillgänglig för honom. Mark var säker på det här löftet om att positionen innefattade mycket pengar och makt – en trolldryck för en obotlig narcissist.

Jag måste erkänna att jag kom att lyda under Marks maktgaranti, att han inte behövde Harvard, en examen eller ett bra betyg. Mark slutade slutligen på Harvard i slutet av vårt sista år och han blev smutsigt rik och kraftfullare än han kunde ha föreställt sig. Jag erkänner också, att jag red på Marks framgång för att bli ganska rik själv. Alla fyra medlemmarna inom klubben som Mark så småningom kallade ”Fellowship” – blev inte rika på egen hand – vi kände bara till Marks hemligheter.

Du förstår, Mark kunde aldrig vara trogen mot någon, men han älskade män mer än kvinnor. Han brukade faktiskt hata alla kvinnor. Så, Mark var otrogen och vill ha den nya ”pojken” hem till mig för att hänga med. Jag gillade aldrig det som Mark gjorde. Han var oförskämd men skulle aldrig erkänna det, särskilt mot unga pojkar. Så småningom var det tre av oss som förblev älskare till Mark.

Mark fick alltid panikattacker och kunde bryta ihop ofta på grund av hjärntvätten – enligt honom själv. Han kunde gråta över sin mor och ”tortyren” som hon lät ”dem” göra mot honom. Vid den tiden, öppnade Mark sin mun och han kunde berätta för sina sängpartners om alla de smärtsamma och hemska planerna som dessa ”onda människor” gjorde mot honom.

Tidigt började hans tvivel och rädsla nästan överväldiga honom på natten och han kunde knappt sova på grund av mardrömmarna. När Mark blev äckligt rik, använde han helt enkelt droger för att maskera dessa rädslor. Men om du blir upprörd genom att fråga om skapandet av Facebook kommer Mark att flippa ur och får panikattacker eftersom han alltid rör till en historia och ser ut som en idiot.

Man kan inte ställa frågor som ”hur gjorde han Facebook” – för han gjorde inte den. Jag var tvungen att skratta åt ett av hans dumma svar: ”Jag såg att Harvard inte hade Facebook, så jag gjorde en” eller något i den stilen. Journalisten lät honom komma undan med den lögnen, som de alltid gör.

Image result for winklevoss twins
Winkelvoss-tvillingarna

Mark Greenberg (Zuckerberg) skrev inte en enda rad av programmeringskoden för Facebook. Det är lögner och propaganda som genererats av hans regering, militära hanterare. Alla vet att Winkelvoss-tvillingarna (Aaron och Cameron) vann en rättegångstvist på 65 miljoner dollar mot Mark eftersom de visste att deras lilla HarvardConnection (HC) -bit var bara en tilläggskod bifogad till den ursprungliga stulna källkoden – som Mark gav till professor James Chandler och IBM. Att $ 65 miljoners bit av smutsig kunskap var ganska lönsamt för ett par söta Harvard-robotnördar var utan intresse för mig.

Mark hade helt enkelt andra till att anpassa koden till vad som var en statlig sponsrad militär vapenmakt genom ett ”cyber-warfare-projekt” utarbetat av presidenten på Harvard, Larry Summers. Även Summers själv hade sin egen spirande student- och personalkatalog som utvecklades av Harvards datapersonal som heter ”Facebook”. Mark skapade inte ens namnet!

Winkelvoss-tvillingarna hade utvecklat sin egen version i tävlingen om regeringskontraktet HC, de ändrade det till ConnectU. Aaron Greenspan utvecklade HOUSE System, och Paul Ceglia arbetade med Mark för att modifiera sin StreetFax-programvara till Facebook också. Mark utvecklade ingenting. Absolut ingenting. Även den berömda ”hackningen” av Harvardsystemen gjordes inte av Mark själv. Mark var en mellanhand för dem som var övervakare av det stora projektet, som det kallades.

Från presidenten på Harvard, till ”PayPal Maffian”, National Venture Capital Association, In-Q-Tel, DARPA, NSA, CIA, DIA, till de värsta patenttjuvarna i Amerika: James Chandler, Hillary Clinton, David Kappos, Robert Mueller och resten av Big-Tech-gruppen. Mark är precis som de andra falska frontmännen som valts ut för att representera de många andra sociala medieföretagen.

Eric Schmidt var affischnamnet för Silicon Valley-genierna som ledde företag som i princip är befriade från åtal som en fasad för militärvapenföretag som alltid finansieras av samma onda bankirer – Fidelity Investment, Vanguard, T. Rowe Price, BlackRock, JPMorgan, HSBC, Accel Partners, Kleiner Perkins och resten av riskkapitalisten Silicon Valley som alltid dödar företag genom att de inte får några budgivningsavtal.

Dessa företag, som Facebook, är bara en ursäkt för black-ops-experiment för att styra fienden – och Mark vet inte ens vem fienden är. Marks brist på moralisk kompass gjorde honom till den perfekta bluffen för det nya ”militära experimentet på USAs medborgare”.

Jag tror nu, att eftersom Mark var väl medveten om regeringens onda intentioner, att han begått brott av många slag med den tydliga, uppsåtliga avsikten att skada alla användare av Facebook. Det är därför som Mark låter använda Facebook för att manipulera val, han har ingen moralisk kärna. Jag såg personligen ”mallen” som Hillary beställde, som använder Facebook för att manipulera väljarna för att vinna valet av henne. Med tanke på mängden valstörningar som Big-Tech utförde år 2016, blev jag en motvillig troende på mirakel.

Jag har sett sanningen om den förmodade ”ryska inblandningen” och kan berätta att det hela var uppbyggt och det var faktiskt den exakta motsatsen till vad media rapporterade om. Jag har sett så många olagliga handlingar utförda av Facebook, att jag verkligen har medverkat till brott. Det är en av anledningarna till att jag måste vara anonym. Men jag försäkrar dig om, det jag vittnade om, att Mark och jag skulle vara förbundna tillsammans med de andra medlemmarna i sällskapet, liksom många, många andra Facebook-anställda.

Det är på grund av sanningen som för närvarande kommer ut i media som jag känner att jag kan avslöja vad jag bevittnade, så att Mark och ”USA och brittisk militär kontrollerar” Facebook och kan bli åtalad för kriminell verksamhet istället för att helt enkelt drabbas av antitrust åtal som bara delar Facebook i många dotterbolag – vilket bara skulle göra Mark ännu rikare.

Sedan kommer de fattiga rotskotten som trodde på Facebook att lämna skutan – en tom skuta med ett plundrat Facebook, värd lite eller ingenting. Mark kommer helt enkelt att omprofilera och fortsätta med flera företag som kommer att bli lika stora som Facebook. Han kommer att fly undan oskadad, skyddad igen av sina militära hantlangare som förresten var insider-hantlangare i Facebooks  och kommer att tillåtas köpa in de nya företagen också.

Än en gång går användningen av skattebetalarnas dollar till privata företag som drivs av underhuggare och som kontrolleras av icke-amerikaner. Ja, jag kallade bara Mark a underhuggare för att han faktiskt inte har någon aning om vad han gör – ingen alls. Be bara att han skriver ett enkelt program i vilken kod han vill – han kan inte, han är ett bedrägeri och har alltid så varit.

Även om jag inte kommer att berätta vilka medlemmarna var i Mark Zuckerbergs ”Fellowship” -grupp, kan jag påpeka att alla de ursprungliga medlemmarna av Facebook visste från början att det var ett militärt projekt för cyber warfare mind-control. Allt som gjordes från början var ett experiment för att se hur långt en social media plattform kunde gå för att ”erövra fienden” genom beteendemanipulering genom elektronisk krigföring. Tanken var, att Mark ville ansluta alla högskolestudenter i Amerika till en ny idé som var långt ifrån den sanna tanken att använda mind-control på varje användare i världen.

Gratis plattformar som Google, Gmail, Facebook och resten var förtroende trick för att få användare att experimentera på. Min gamla kompis, Sean Parker, en tidigare medlem i Facebook, har ”bekänt allt” till media och uttryckligen sagt sanningen att Facebook var tänkt som ett cyberdrog för att skapa och kontrollera missbrukare – digitala missbrukare. Som Sean sa, visste vi från början att det skadade varje användare och det är därför vi aldrig låter våra vänner eller våra barn använda dessa system – det skadar dem enormt och var programmets ursprungliga avsikt. Mark och jag fick höra av företrädare för DARPA att det var avsikten med Facebook från starten.

The U. S Patriot Act tillåter militären att överväga om varje amerikan är en eventuell terrorist eller fiendens krigare tills annat bevisats. Varje person på Internet, vilket också skapades av DARPA, anses vara en cyberterrorist och militären ser det som sitt jobb att skapa system för att övervaka, rikta, avväpna och aggressivt fjärrkontrollera användaren. Jag hatade idén från första början när jag hörde om den. Personligen har jag aldrig använt Facebook och låt inte någon jag älskar använda den.

Mark skulle använda patriotiska argument, som de som nämnts ovan, för att motivera sitt deltagande i denna black-ops CIA-operation till Fellowship. Vi argumenterade med honom, men till ingen nytta. Mark trodde i grund och botten vad hans ”controllers” berättade för honom. Vi kunde ibland övertyga honom om att projektet var ”dödligt fel”, men allt som krävdes var ett telefonsamtal från ”ovan” och Mark gick tillbaka till sitt intrigspel. Det var verkligen patetiskt att se att Mark inte hade någon frihet men fick veta vad han skulle göra.

Han var också så dåligt organiserad och en sådan virrig tänkare att han inte kunde få något gjort: läxor, skolarbete, projektarbete, ingenting. Så det var alltid att göra rent efter Mark, särskilt när företaget blev stort. Att ”göra rent” kunde innehålla dumma saker som att betala några miljoner för att ”stjäla” deras kod, göra dumma uttalanden varje gång han öppnade sin mun, eller bristen på uppmärksamhet som han gav för att sköta företaget.

Related image

Sheryl Sandberg

Mark var alltid en röra, liksom Fellowship, liksom Larry Summers pressade Sheryl Sandberg – de själlösa med storhetsvansinne förtjänar varandra – hjälpte hanterarna att kontrollera Mark, de plockade alltid upp de trasiga bitarna och försökte klistra ihop dem igen. Men den här gången kan Facebook och Mark inte repareras.

Många av de ursprungliga Facebook-anställda och Fellowship har blivit betalda med stora mutor för att hålla oss tysta. CIA-sekretessavtal växer på varje anläggning för Facebook, men Facebook-insiders vänder sig mot Mark ändå av många bra skäl. Styrelsen vill ha honom avskedad. Marks brittiska kontrollanter skickade baron Richard Allen för att tygla Mark, men han misslyckades totalt.

Image result for sir Nick Clegg

Sir Nick Clegg

Även Sir Nick Clegg, x-vice premiärminister i Storbritannien skickades för att stänga munnen på Mark, men till ingen nytta. Även Storbritanniens andra ledare kunde inte stoppa Mark och hans non-stop dumheter. När Mark öppnar sin mun, kostar det företaget miljarder. Mark vittnar, och alla upptäcker att han inte känner till en enda sak om ”sitt” företag.

Mark vet ingenting eftersom han inte gör någonting och inte riktigt visat sig ha jobbat från början. Mark verkar vara allergisk mot att jobba och kan inte hålla möten med mindre än att  han ”meddelar” något. Han är den sämsta chefen i historien, och alla kommer att berätta detsamma om man frågar. Vi spelar alla med som om Mark driver företaget, men det är inte sant. Mark kan inte driva det effektivt, än mindre Facebook. Det var därför han misslyckades på Harvard och skulle sparkas ut för dåliga betyg, även efter att jag gjorde mycket av hans arbete åt honom.

Jag kan ärligt säga, att det för närvarande inte finns några ”insiders” som har någon tilltro till Mark att sköta företaget eller ens tala offentligt. Vi tror att även efter Larry Summers,  Facebooks fader, som planterade Sheryl Sandberg på Facebook för att hålla tyst på Mark och få honom att sluta avslöja att Facebook är verktyget för demokratisk agenda för globalism, kan inte sköta företaget. Detta är en av de punkterna som jag är mest arg på. Mark har blivit, genom åren, ingen vän av Amerika. I själva verket hatar han Amerika och gormar om hur stolt han är över att undvika USAs skatter och att vara otrogen mot det amerikanska folket – han är som ett djur.

Mark tror att han är en högre varelse – en övermänniska. Han tror nu att det var allt hans arbete som gjorde Facebook. Han är helt vilseledd av sin egen propaganda, vilket bara är lögner. Det beror på att Mark nu är en fara för sig själv och för världen och jag måste berätta den sanna berättelsen om hur Facebook och sociala medier har blivit amerikanarnas och världens fiender.

Image result for larry summers+harvard

Larry Summers

Mark var chockad när han mottog ett godkännandebrev från Harvard innan han ens ansökte. Inga testresultat, intervjuer eller förutsättningar krävdes. Hans regering ”programmerade” och hade gett sitt godkännande. Harvard ville ha Mark, och Mark gjorde vad han blev tillsagd. Så, då presidenten på Harvard, Larry Summers, kallade Mark till sitt kontor tidigt under hans första år var Mark inte så förvånad. Han visste att han skulle behöva fungera som blåsare. Summers bad Mark om att starta en grupp för att arbeta med ett socialt medieprojekt – en förmodad tävling mellan lärare och studenter för att vinna ett statskontrakt.

Det osynliga målet var att skapa en social katalog och på Harvard där folk kunde delas in i små grupper. Den riktiga avsikten var att skapa ett socialt nätverk för att manipulera världen. Mark tyckte om tanken, men var för lat för att göra något åt det. Han stack näsan i andras uppgifter för att se vad de gjorde, men själv talade han bara om det med bra programmerare och gav dem löften. Således följde ett antal  stämningar gällande dessa löften.

Larry Summers fortsatte att kalla Mark till sitt kontor för uppdateringar, så Mark ljög bara. Ibland skulle andra vara med på mötet med Larry Summers, men en person stod ut och visade sig vid många fler möten i framtiden. Den här mannen var självklart den som ansvarade för detta projekt.

Image result for james chandler

James Chandler

Hans namn var en fd Harvard rättsprofessor James Chandler. Han skröt med att han hade en av de bästa idéerna för DARPA och att han faktiskt hade utvecklat programmeringsspråken på lägre nivå för armén. Han låtsades vara intresserad av mig, men jag kunde säga att det var en politisk handling. Killar som jag, kan bara känna av dessa saker.

Över tiden kom det ut som att Summers och Chandler hade mycket större planer för social medieprojektet och hade några externa källor till sin hjälp för att slutföra projektet. Mark tyckte att det var konstigt att Summers, Chandler och så småningom även Sheryl Sandberg, att de inte satte mycket press på Mark för att producera, men de var intresserade av allt som Mark lärde sig genom att spionera på de andra grupperna i nästan två år.

Related image

Andrew Marshall

En dag kallades Mark till Summers kontor i Massachusetts Hall för att träffa en mycket ovanlig man. Hans namn var Andrew Marshall och han var chef för Naval Intelligence Net Assessment Office. Mark var rädd för Marshall från första början. Marshall bad Mark underteckna ett avtal om statlig sekretess och andra säkerhetsavtal innan han meddelade Mark om den ultimata militära karaktären för vad Harvards Facebook-projekt medförde. Mark och Harvard, användes helt enkelt som inkubationstankesmedjor som en täckmantel för ett militärt projekt som behövde ett företagsansikte. Professor Chandler sa att han hade upptäckt källkoden som skulle uppnå den till synes omöjliga uppgiften att göra en social plattform ”avskalbar” gällande miljarder människor.

Chandler surrade på som Harvard professorer gillar att göra om hur Harvards akademiska eliter var de bästa valen för att göra tidig testning på grund av deras överlägsna intellekt. Han förklarade att detta skalbarhetsdilemma inte kunde lösas av militärens vanliga Microsoft, IBM och Oracle för att nämna militära underrättelseleverantörernas skäl som gick mig över huvudet. Han sa att de hade hittat ett företag som hade löst problemet, men som inte var villigt att bli anlitat av militären som ett svart-projekt mot amerikanerna och resten av världen.

Chandler och Summers hade valt ut Mark som sin frontfigur för att ljuga och hävda att han hade skrivit källkoden för avskalbarhet. Chandler förklarade att regeringen hade tagit källkoden från en uppfinnare och att hans företag användes för DARPA Harvard Facebook-projektet. Han förklarade i mycket blomstrande ordalag om immateriell stöld, ett språk om att Mark kunde bli stämd av uppfinnaren, men att DARPA skulle skydda honom. Mark sa till dem att han var villig att ta den chansen.

Mark visste mycket väl att de människor som hade hjärntvättat honom hade en stor plan och hans del var helt enkelt att göra som de talade om för honom att göra. Men nu blev Mark rädd, för att James Chandler var medlem av presidentens nationella säkerhetslag, en nationell säkerhets- och patentadvokat på högsta nivå, och en verkligt meningsfullt ful och skrämmande svart man, som lätt kunde slå dig som en pitbull.

Image result for andrew marshall facebook yoda

Larry Summers hade samma elitistiska mobbningsdrag, och var presidenten för Harvard och en ekonomisk världsledare. Mark kände att han blev preparerad och skyddad av några mycket kraftfulla människor. Men det var Andrew Marshall, den som de kallade ”Yoda”, som skrämde häcken av Mark. Efter att Mark hade ”läst in” sig på Summers och Chandler plan skulle deras chef vilja träffa Mark för att försäkra sig om att han kunde lita på att vara en del av denna övergripande ondskefulla plan att manipulera allt cyberutrymme, som om det var en krigsarena.

Image result for Highlands Group.Andrew Marshall tyckte inte om Mark alls. Jag bevittnade det själv när jag blev ombedd att delta i ett av Andrew Marshalls Highland Group-forum som en stor chef för Facebook, tillsammans med Mark. Varje gång Mark öppnade sin mun, började Marshall stirra på honom tills Mark höll käften. Marshall indikerade på detta möte att Mark själv var det största problemet med Facebook-verksamheten. Mark var så glad när Andrew Marshall dog för länge sedan. Mark tar nu sina order från Marshalls underleverantörer Dick O’Neil och James Baker som driver Highlands Group. Chandler arbetade också för Highlands Group och instruerade flera verksamheter som arbetade direkt under Andrew Marshall och James Baker.

Image result for rose law firm  Image result for rose law firm

Facebook-verksamheten samordnade också sina aktiviteter med Rose Law Firm i Little Rock, Arkansas, och gruppen som samlades kring Hillary Clintons patentbedrägeri. Varje Facebook insider, som var där från början, vet att dessa saker är sanna men skulle aldrig tala om dem av rädsla för vedergällning och möjlig död. Vi talar om en stöld bestående av bokstavligt talat många triljoner dollar i immateriella rättigheter, affärshemligheter, patent, mönster och stulna programmeringskoder.

Mark skröt under två års tid om att kunna skriva källkoden för Facebook-plattformen, men han producerade inte en enda kodrad. Under två år hörde alla inom Fellowship om löften om ett genombrott kunde ske när som helst. Vi hörde en ursäkt, en efter en. Vi lärde oss senare att det berodde på att uppfinnaren hade stött på vissa FoU-blockeringar som behövde lösas först. Mark fortsatte att spionera på de andra grupperna som arbetade på Harvards Facebook student- och personalkataloger, gav många löften till alla inblandade, men följde inget av dem. Mark vidhöll lovande att han bara skulle ”sätta sig ner och skriva koden”, som om det inte var så mycket med det.

Related image   Related image
                                               Michael McKibben

Hans möten med Summers, Chandler, Marshall och andra fortsatte och Mark kom alltid tillbaka uppmuntrad. Därefter blev Mark en gång märkvärdigt glad efter att ha hackat en medstudent vid Harvard eftersom han hade en del av Facebook-programmet. Den specielle studenten var en gick högre upp och som heter Max McKibben. Han bodde bredvid  Winthrop House, bokstavligen 100 meter från vårt Kirkland House’s ytterdörr. Mark fick den bästa hackern att komma till vårt rum och använda en speciell ”skoldator” för att hacka sin in i McKibbens personliga Harvard e-postkonto för att stjäla flera vitpapper på en uppfinning precis som Chandler hade beskrivit. Denna vitbok beskrev exakt vad Mark hade pratat om i två år och nu hade en Harvard-student en fullständig beskrivning på ett program som kunde göra samma sak.

Det var den 28 oktober 2003 som Mark återvände från Summers kontor och meddelade: ”Låt oss börja hacka.” Den hackning stal det vita pappret som hade skickats till Michael McKibbens son, ägaren för Leader Technologies och den verkliga uppfinnaren till avskalbara sociala medier. Michael hade skickat till sin son Max de vita pappren för att beskriva den nya uppfinningen. När Mark lärde sig att Chandler var Michaels patentadvokat, fick bedrägeriet äntligen ett namn. Chandler hade pratat i vaga termer.

Chandler hade begärt att Michael skrev en detaljerad förklaring på systemet och hur det fungerade. När Mark visade de stulna vitpappren till Chandler erkände Chandler att han redan hade ett fullständigt utvärderingsexemplar av källkoden i egenskap av Michaels patentadvokat, och att han använde sig av en spiontaktik som kallades ”strategisk bedrägeri” genom att låtsas hjälpa Michael och Leader Technologies med filpatentet, medan han i hemlighet tillhandahöll Michaels uppfinningskod och gav den till DARPAs IBM Eclipse Foundation Cyber-Warfare-partners.

eclipse.jpg

Chandler berättade för Mark att IBM Eclipse förberedde Michaels program, som de nämnde, för att ge det till Mark för Facebook-lanseringen på EclipseCON ’04 i San Fancisco strax efter januariterminen vid Harvard. Han sa att planen var att överföra alla NSA:s LifeLog-data så snart som möjligt till Facebook-plattformen också. Han berättade också för Mark att han skulle flytta till Silicon Valley efter att terminen var slut, och att nästa fas av planen för honom skulle ske i Californien. Dustin och jag följde med honom den sommaren, men jag bestämde mig för att återvända till Boston och examen. Det var en sorglig separation, men jag var glad över att han blev av med Craig’s List-tjejerna. De få som jag egentligen såg som tråkiga gatungar.

Chandler hade inte sett Michaels vitbok ännu och var ivrig att få den. Mark skickade honom de hackade kopiorna. Chandler sa med uppfinnarens första offentliga recension angående källkoden, att Highlands Group och IBM Eclipse Foundation hade nu vad de behövde för att förbereda plattformen för Mark att starta thefacebook, senare förkortad till Facebook, på EclipseCON ’04 i februari.

Jag inser nu att Chandler tog den stulna källkoden från Michael McKibben och Leader Technologies och gav den till IBM Eclipse Foundation som vände sig och gav den som en ”öppen källkod”. Den var den mest lukrativa immateriella äganderätten i historien, till alla sociala mediejättar, som en öppen källkod utan att betala ett öre för den.

Vad jag berättar för dig nu är en sammansatt förståelse för vad jag kände till tidigt i Fellowship-gruppen angående Mark Zuckerberg och vad jag har lärt mig fram till den här tiden, som en kärninsider för Facebook fram till denna dag. Det är inte bara Mark som behöver sona för sina brott, utan många andra också.

IBM Eclipse Foundation låtsas som om de är moraliska, ärliga och filantropiska när de gav bort intellektuell egendom till andra företag som i huvudsak fick monopol på den stulna programmeringskällkoden. Det här är skrattretligt och jag berättade för Mark när han fick höra den här informationen av sina handlare, att planen aldrig skulle fungera eftersom någon kan se igenom en sådan dumhet. Men till och med idag, förutom Facebook-insiders och Fellowship-gruppen, har ingen någonsin sagt att de misstänkte att varken IBM Eclipse Foundation eller Highlands Forum är korrupta.

Ju större en lögn är desto lättare är det att människor tror på den

Mark Greenberg (Zuckerberg) skapade inte Facebook. Facebook är ett statligt monopol som gör den mest avancerade virtuella beteendemodifieringen på planeten med stulna och modifierade patent, immateriella rättigheter (IP) och affärshemligheter från uppfinnare som inte fick ersättning för sina uppfinningar. Jag kände till det personligen, även när det hände. Jag kände mig sjuk på grund av  det hela och det ledde till många, många argument mellan Mark och mig. De andra medlemmarna i Fellowship kände på samma sätt som jag gjorde. Till slut fick Mark betala till oss alla stora summor pengar under åren.

Vi har inte talat ut förrän nu, men jag kan personligen inte hålla mig tyst längre. Jag måste tala öppet om den brottsliga övervakningen Mark gör genom Facebook eftersom det blir värre för var dag. Marks hanterare berättar för honom att tillåta mer övervakning trots säkerhetsöverträdelser, genom att sälja kunddata, möjliggör spionering genom CIA, NSA, DIA, GCHQ, MI6, Five Eyes. Man ljuger för Kongressen, medverkande i valet, genom att ge alla tillgång till Facebook-data, man censurerade konservativa. Som en plattform för det demokratiska partiet, och många andra åtal har väckts mot Facebook i andra länder och i Amerika. Mark kommer inte att lyssna på mig eller någon annan om att stoppa galenskapen. Jag tror att han är instabil och inte lämplig att leda Facebook.

Image result for george soros

George Soros

När jag såg $ 1,5 miljarder från George Soros och Atlantic Council för att sättas in i AI-systemet (till viss del framtaget av Cambridge Digital Forensic Research Laboratory) som används i Europa för att stoppa yttrandefriheten, då fick jag nog. Det var då jag visste att Mark verkligen användes av onda krafter och att inte ens han kunde stoppa det. Han verkade ha en dödslängtan efter att förstöra Facebook och avslöja några av sin onda avsikt. Detta fanns inga andra vägar att få för att förstöra företaget. Jag försökte hjälpa till med det. Det fanns inga andra vägar som jag kunde ta ner företaget som skulle avskräcka Mark från den totala förstörelsen av Facebook. Mark hade blivit tillsagd att vinna landet för Hillary, eller döda företaget som försökte. Han gjorde häpnadsväckande misstag som avslöjade sanningen om den onda grunden Facebook står på.

Våra hemligheter skummade över som blod från en slaktad gris. Jag fortsatte att prata med Mark, försöka ändra hans tankesätt, men han blev mer galen och omöjlig att prata med. Mark gav upp kontrollen över företaget till en folkmassa som snubblade över sig själva för att få personlig ära för Facebooks ”omsvängning”, däribland Highlands Group, DHS, DoD, Naval Intelligence, SERCO, Crown Agents, IBM Eclipse Foundation, Clinton Foundation, Open Society Foundation, Google, Alfabet, Schmidt, Sandberg, Thiel, Hoffman, Breyer, Louie, Ketterson, Goldman Sachs, Blankfein, Dimon, Microsoft, Gates, Allen, Thompson, Balmer, Ozzi, Nadella, Milner, Obama, Pritzker, Hillary, Kutcher, Bono , Soros, Lamont, drottningens män Richard Allan och Nick Clegg, och resten av gänget som är angelägna om att städa upp efter Marks oreda. Jag kunde se att Facebook stod på sitt sista ben, men jag kunde inte förstå varför Mark skulle döda företaget.

Därefter insåg jag en dag vad Mark gjorde med den uppenbara kraschlandningen av Facebook. Han fick höra att han skulle få en ”överenskommelse” angående regeringens kostnader mot företaget och han skulle inte behöva betala miljarder i böter. Affären skulle vara som regeringens överenskommelse med Standard Oil när de anklagades för antitrust- och monopolfrågor. Man delade upp företaget i sju olika företag – alla som blev lika stora eller större än Standard Oil självt. Att dela upp monopolet gjorde ägarna sju gånger rikare.

Det är vad Mark gör. Han vill att Facebook ska brytas upp i stället för att svara på de brott som han har villigt begått. Företag kan helt enkelt gå i konkurs, lösas upp, krascha och brännas ner, eller så gör man som Google gjorde när det skapade ett nytt företag som heter Alphabet som nu heter Mother of Google och är värt ännu mer. Hur ett barn blir föräldern, är en nyhet för mig. Eric Schmidt visade för Mark exakt vad man ska göra och kom också ihåg att Eric Schmidt var Marks mentor och den första personen som investerade hundratals miljoner i Facebook innan det blev offentligt.

Eric Schmidt förtjänade miljarder på sitt insiderhandelskunnande från Highlands Forum-investeringen i Facebook. Storbritanniens utländska banker matar dem alla med oändlig penningtvätt och ”affärsflöde” så länge som drottningen får sin beskärda del. Alla våra insiders vet att detta globala pengaspel är helt riggat för att upprätthålla denna onda kraft. Jag vill inte gå till min grav och veta att jag inte gjorde något för att sona för mina synder genom att fortsätta med dessa lögner.

Jag tror att Mark gör allt som står i hans makt för att få president Donald Trump avsatt från sitt ämbete, precis som han gjorde allt han kunde för att försöka hjälpa Hillary att bli vald. Om Trump fortsätter, förlorar globalisten. Mark är en sann globalist; han är inte amerikansk längre. Mark har i huvudsak inte en plan för Facebook, han gör helt enkelt vad man säger till honom och har alltid gjort så. Mark har inte fattat några beslut på egen hand – inte ett enda. Detta nuvarande beslut att förstöra Facebook från insidan utåt är inget annat än Marks hanterare som använder Mark under sina sista timmar vid makten. Trump kommer att vinna 2020 och Facebook kommer att dö. Den enda frågan som återstår är om Trump kommer att åtala Mark Fake-berg med de brott som han har begått.

Jag vill se Mark i fängelse tillsammans med hans hanterare. Jag har personligen hotats och terroriserats av dessa Big-Tech-monster sedan jag träffade Mark Zuckerberg (Greenberg) – en person som verkligen inte ens vet sitt eget namn eller vem han är och är en av de rikaste människorna på jorden. Mark tjänade inte eller förtjänar inte ett enda öre av det som han har fått. Mark är en kartong, utskuren som har förlorat sin väg och är totalt vilseledd vid den här tidpunkten.

Som Facebook-insider begär jag att Mark avsätts och alla tillgångar tas ifrån honom på grund av hans ständiga lögner för aktieägare och Facebook-användare. Styrelsen, försäkringsgivare och institutionella investerare känner alla till de hemliga statsavtalen som har pallat upp företaget sedan starten, men de flesta genomsnittliga aktieägare gör det inte. Det är ett statsägt och operativt militärt psy-ops vapen som har blivit utom kontroll och använts för förräderi och för uppviglande handlingar mot det amerikanska folket.

Image result for katherine losse
  Katherine Losse

Efter att hon blev sjuk av lögnerna beskrev Marks tidigare talskrivare Katherine Losse i sin bok The Boy Kings år 2004, att Facebook har stulit personuppgifter och sålt dem, skapat en ”mörk” profil på varje användare och sålde dem till alla som kunde betala ett pris, skapade hemliga filer för att kompromettera med bilder, gjorde det möjligt för alla myndigheter att få tillgång till all användardata, bröt mot varje användaravtal, ljög kontinuerligt till alla användare, byggde in bakdörrar och nolldagsprogram för militären, och många andra oetiska, omoraliska och olaglig verksamheter.

Gjorde Mark Zuckerberg (Greenberg) detta frivilligt och tillät han med avsikt dessa kriminella aktiviteter att fortgå okontrollerat på Facebook? – Du slår vad om att han gjorde. Och han gör det fortfarande och blir värre för varje dag. Precis som andra Facebook-insiders vill jag inte ha någon del av det här avspärrningen för yttrandefrihet eller olaglig övervakningsverksamhet eller det ändamålsenliga experimentet på användarna för att utveckla nya och bättre medel för att elektroniskt styra, manipulera och fängsla människor.

Jag har stått emot Marks omoraliska och onda handlingar sedan vårt första år på Harvard. Ingenting har förändrats, förutom att Mark har blivit värre och hans hanterare har blivit så krävande att de fördömer Facebook till papperskorgen och skapar förutsättningarna för att Mark ska bli ännu rikare och än mer galen. Hans nästa projekt omfattar ett system som Eric Schmidt har skapat för Kina, ett socialt kreditsystem som styr alla amerikanska friheter.

När Facebook är uppbrutet kommer de nya företagen att ha Eric Schmidt ”Dragonfly” sociala kreditsystem inbyggt. Mark vill vara som Eric och styra världen från ett digitalt elfenbenstorn och övervaka befolkningen på jorden. Dessa galningar tror att de står ”över mänskligheten” och är faktiskt högre varelser som skickas till jorden för att kontrollera massorna. Ur mina erfarenheter är dessa attityder extremt utbredda bland Silicon Valleys tech giants – och det gör mig sjuk.

Tiden har kommit för att helt enkelt avsluta de falska sociala medierna och kalla dem statliga black-ops-projekt. Jag känner personligen de flesta av dessa cyberteknologer och jag kan vittna om att de inte har de tekniska färdigheter som de hävdar när de grundade sina företag.

De är helt enkelt tekniska tjuvar, som Mark Zuckerberg, som behöver betala tillbaka till dem de stal ifrån och sitta i fängelse för sina brott. Jag är personligen villig att vittna utan immunitet och lida vilka konsekvenser jag förtjänar genom att känna till dessa saker och aldrig fört dem fram förrän nu. Jag vet att korruptionen är så stor i Washington DC, att jag inte skulle få chansen att framföra den här informationen utan att bli knäckt, dödad eller tystad vilket jag har sett har hänt med andra.

Jag föreslår att den nya justitieministern helt enkelt läser detta brev, utreder och sedan ber Mark Greensburg att programmera en enda kodrad . När han inte kan låsa in honom.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: