Den sionistiska härdsmältan: False flagg med Oman-tanker misslyckades och därmed att manipulera oljemarknaderna

Veckobrev 2019-06-17

By 
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for tanker in oman fire

Nedbrytningen av det sionistiska kontrollnätet är nu offentligt, eftersom även de vanliga propagandamedierna rapporterade om attackerna i förra veckan på tankfartyg nära Oman som en ”falsk flagga”. Situationen har nått den punkt där tidigare amerikanska kolonier, såsom Tyskland och Japan, öppet och offentligt trotsar USAs president och statssekreterare i denna fråga. Denna surrealistiska händelseförändring är jämförbar med kommunismens och Sovjetunionens fall.

I det här fallet bevittnar vi USAs företagsregerings fall och (eventuella) återfödelse av Republiken Amerikas Förenta Stater. Faktum är, att vi kanske också kan bevittna fallet för de hemliga familjegrupperingarnas kraft som döljer sig bakom monoteismen.

De 13 blodlinjerna som har kontrollerat monoteismen förhandlar faktiskt om ett nytt system för att leda planeten, säger europeiska kungligheter och medlemmar inom White Dragon Society (WDS). Om dessa förhandlingar lyckas, kommer dessa att bli den största händelsen som skett under tusentals år av mänsklig historia. Om de misslyckas, kommer det att bli kaos och blodsutgjutelser, särskilt bland eliten, säger anti-blodlinjen Gnostic Illuminati.

Även om detta låter överdrivet, visar händelserna i den verkliga aktuella världen på en grundläggande förändring. Låt oss börja med misslyckandet av den falska flagg-attacken vid Omans kust. US Naval Intelligence och CIA-källor följde pengarna för att se vem som drar nytta av denna attack.

Image result for tanker in oman fire

Image result for Glencore genevaSpåret ledde till det Rothschild-ägda råvaruföretaget Glencore i Schweiz, som hade positionerat sig för att dra nytta av vinsterna från stigningen av oljepremiepriserna omedelbart innan denna attack ägde rum, berättar källorna. Tyvärr, visade sig denna framtida prishöjning bli, inget annat än en död kattstoppning och Rothschilds misslyckades med att få ut den vinst som de hade förväntat sig. Detta beror på, att marknaderna och världen har fått nog av sionisterna som gråter krokodiltårar, säger de.

Vad som är intressant angående den senaste provokationen är, hur även en tidigare amerikansk koloni som Japan, inte längre följer den sionistiska spelplanen. För att citera från vanliga nyhetsrapporter: ”Även om det är USA som gör påståendet, kan vi inte bara säga att vi tror på det”, sade en källa som står nära den japanska premiärministern Shinzo Abe. Om man har expertis som är sofistikerad nog för att utföra attacken kan det vara en anledning till att dra slutsatsen att angriparen var Iran: ”De kunde ha anlitat USA och Israel”, sade en källa vid utrikesdepartementet.

Så långt tillbaka som jag kan komma ihåg, har denna typ av offentligt japanskt motstånd mot en sittande amerikansk administration aldrig hänt en enda gång sedan Japan förlorade det andra världskriget.

Anfallet i Oman kom när Abe var i Iran och försökte få till ett iranskt avtal för ett nytt finanssystem, säger japanska militära underrättelsetjänster. Iranierna var stödjande, men …

abe-iran
Irans president Hassan Rouhani möter Japans premiärminister Shinzo Abe, i Teheran, Iran den 12 juni 2019

… inte om sionister som Trump och hans Rothschild underhuggare var inblandade, säger källorna. ”Jag ser inte Trump som värdig något meddelandeutbyte”, sa den iranske högste ledaren Ali Khamenei till Abe.

”Den illa utförda falska flaggan för att beskylla Iran, har bara försvagat sionisterna, och kan leda till att den nationella säkerhetsrådgivaren John Boltons och hans uppriktiga ansträngningar för ett toppmöte med Khamenei skjuts upp”, sade Pentagon-källor.

Men Iran och andra länder tar till hårdhandskarna eftersom det står klart att USA förlorar handelskriget med Kina under stor tid. Här är nackdelen: farttyg som går från Kina till USA fulla med riktiga varor återvänder sedan tomma. Även om Kina ville köpa saker från USA är det för dyrt och det räcker inte med det. Så i den verkliga världen – om handeln mellan USA och Kina stannade av, skulle amerikaner inte längre få kinesiska datorer, smartphones etc. medan kineserna skulle sluta få amerikanska IOUs *). Med andra ord, skulle kineserna bara förlora en kund som inte kan betala sina räkningar. Det är ingen enkel sak om vem som vinner.
* ) IOU = är ett undertecknat informellt meddelande om en obetald skuld, ibland på grund av delbetalning och en utgående balans, red.anm).

varning2Offentliga uttalanden i förra veckan av respektive handelsministrar i båda länderna visar på denna maktobalans. ”President Trump har angett sin starka önskan om ett möte [med Xi Jinping], säger Trumps ekonomiska rådgivare Larry Kudlow. Kudlow uttalade också ett vagt hot.

Image result for gao fengHär var svaret: ”Kinas inställning är mycket tydlig. Förenta staterna måste ändra sin attityd, visa uppriktighet och korrigera sina felaktiga rutiner om de vill fortsätta samtalet”, säger Gao Feng, handelsdepartementets talesman, vid en presskonferens.

Så nu har Trump begärt att få ett möte med Vladimir Putin vid G-20-mötet i Japan den 28-29 juni, i hopp om att få rysk hjälp vid förhandlingarna med Kina.

Trump har dock hotat Tyskland med trupper och andra sanktioner om de köper gas från Ryssland istället för (till ett mycket högre pris) från USA. Det var ”ingenting annat än utpressning och en form av orättvis konkurrens”, säger Kreml-talesman Dmitry Peskov.

Faktum är, att Trump-regimen hotar nu med eller genomför sanktioner mot Ryssland, Iran, Indien, Turkiet, Kina, Nordkorea, Tyskland, Venezuela, Japan, etc. Vad dessa ”sanktioner” verkligen kokar ner till är ett ihåligt hot som ”Köp våra saker eller annars”. Med så många länder som inte lyder, blir översittaren på skolgården snabbt isolerad.

Men det betyder inte, att det amerikanska militärindustriella finanskomplexet är maktlöst. Oman-attacken tjänade som en diskret påminnelse om att amerikanska militären fortfarande har den tekniska förmågan att täppa till livsviktiga världshandelsvägar såsom Hormuz eller Malacca sunden.

Dessutom kontrollerar det brittiskt/holländska/amerikanska Nexus fortfarande mycket av världens olja, speciellt i Mellanöstern. De förhandlar bakom kulisserna med andra oljemakter såsom Ryssland och Frankrike, för att skapa ett mer stabilt Mellanöstern och föra Iran tillbaka till förhandlingsbordet. Redan som Pentagon-källorna säger: ”Libanon är nu ett multilateralt protektorat, inte bara till Ryssland, Frankrike och Italien, men Storbritannien hoppas att de kan borra för gas där tillsammans med British Petroleum”. 

Det amerikanska militärindustriella komplexet har fortfarande en enorm militär fördel framför alla andra länder. ”United Technologies köper Raytheon vilket ger en paus till Boeing och Lockheed och främjar mer konkurrens och innovation för det militärindustriella komplexet, säger Pentagon-källor.

Related image

Slutligen, har vi de enorma demonstrationerna i Hongkong i förra veckan vilka visade, att Asien – inklusive Indien, Japan och Korea halvön – inte vill ha total kinesisk dominans. Asiaterna förblir villiga att kunna finansiera den amerikanska militären för att skydda sitt oberoende, uppger flera asiatiska källor.

Resten av världen vill inte ersätta den sionistiska hegemonin med kinesisk totalitarism. Det betyder i slutändan, att trots att de håller på och poserar sig, kommer världen att se till att USA och Kina når en vinn-vinn-slutsats.

Image result for mauricio macriSionisterna viftar under tiden med sina Stuxnet-kort runt som galningar, i ett försök att hålla sig från att bli implanterade. De arrangerade en backout i förra veckan över hela Argentina eftersom landet förbereder sig för att få bort den sionistiska underhuggaren Mauricio Marci. I en artikel i New York Times i förra veckan, skrev de att USA kunde stänga ner Rysslands hela elnät. Hotet var förmodligen också ett uppenbart sionistiskt Stuxnet-hot. (Stuxnet = ett datavirus, red.anm) Stuxnet kan dock vara sionisternas sista kort, eftersom de förlorar sitt grepp över media och finanssystemet. (De har redan förlorat kontrollen över militären).

Den senaste utvecklingen i deras media-smältdegel var uppenbarelsen av en ”En falsk iransk aktivist” (han existerar inte) som publicerade 61 artiklar i Forbes Magazine (min tidigare arbetsgivare).

Även om jag inte läste dessa 61 artiklar, är en säker satsning på att det var anti-iranska panikmakare som propagerade.

Diagrammet ovan visar hur dessa panikmakare till  vanliga medier hela tiden malar på om mord, terrorism och självmord, även om människorna instämmer i att inget av dessa händelser sker eller att man inte ens har varit nära dessa som utgör de största hoten vi står inför.

Den åldriga blodlinjetaktiken ”att splittra och segra” genom att skapa panik fungerar inte längre.

steven-silks  joe-calabrese  linda-smith
Steven Silks                      Joe Calabrese        Linda Collins-Smith

Försöken från de styrande elitfamiljerna för att behålla makten genom att mörda människor misslyckas också. De sannolika morden på polischefen i New York Steven Silks, veterandetektiven Joe Calabrese, och den tidigare Arkansas senatorn Linda Collins-Smith misslyckade olyckligt med att stoppa pågående utredningar av elitpedofili. Justitiedepartementet svarade på dessa försök med att den 11 juni meddela om arresteringar kopplade till 1 700 misstänkta barnarov.

Image result for deutsche bankSionisterna är också på väg att förlora den ekonomiska kontrollen. Pentagon-källor säger ”när Deutsche Bank faller samman borde det leda till att fiat-valutan kollapsar och lanseringen av Quantum Financial System (QFS) tar vid.”
Människorna bakom QFS förhandlar nu med White Dragon Society för att skapa en framtida planeringsbyrå inför starten av en massiv kampanj för ”att rädda planeten”, säger WDS och brittiska kungliga familjekällor. Det är emellertid inte troligt att något tillkännagivande kommer innan hösten, säger källorna. Detta beror på, att en förändrad värld utan ett världskrig, tar sin tid.

Image result for trojansk hästUnder tiden kommer vi att se om USAs företagsregering äntligen går i konkurs under sommaren. Detta kommer att framgå offentligt som en ytterligare nedstängning av USAs regering. Men den här gången kan den leda till, som så många amerikanska patrioter hoppas, ett formellt tillkännagivande om USAs återfödelse den 4 juli i år. Kanske kommer Trump då att avslöja om han är en trojansk häst för patrioterna, som så många fortfarande hoppas på, eller för sionisterna, som hans egna offentliga ord och handlingar tycks visa.

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: