Erik Ullenhag och sanningen!

Skrivet av Olle Ljungbeck

Image result for ullenhagErik Ullenhag fortsätter att sprida osanningar.

I sin syn på den infekterade frågan om invandring och integration försvarar han Fredrik Reinfeldt. Vi kan vara stolta över vad vi gjorde. Sverige hade aldrig klarat sig utan finnarna, turkarna och jugoslaverna som var med och byggde Sverige. Låt oss inte glömma bort den delen av vår historia.

Antingen är Ullenhag okunnig eller så ljuger han medvetet om att invandringen från 2015 och framåt skulle vara positiv ur arbetsmarknadssynpunkt etc.

Det är en kolossal skillnad mellan de nämnda och dagens migranter från Afrika och arabstaterna.

De europeiska invandrarna kom i många fall i arbete dagen efter ankomsten. I det fallet slår finnarna alla. Inga invandrare till Sverige har varit så nyttiga som just finnarna. Men även italienarna liksom jugoslaverna har gjort rätt för sig.

Av de människor som kom 2015 och senare från Afrika och arabländerna har däremot endast ett fåtal kommit i arbete. Resten, den större delen, lever på bidrag och genererar inga skatter.

Är Ullenhags påstående som mycket annat ren okunnighet eller är det en medveten försköning av verkligheten? Eller är det vad PK-människor påstår även om verkligheten är en helt annan?Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

6 svar

Trackbackar

  1. Homepage
%d bloggare gillar detta: