RESPEKT?

a271.jpg
Att gå med slöja är att visa sitt förakt mot västerländska kvinnor, mot demokratiska värderingar och mot det land man frivilligt valt att flytta till!

// Blenda W Thor
https://www.s-sanningen.com/deoanpassningsbara?fbclid=IwAR1Zd5ePk4xvD9ZeqkjbWCznfuD0f7K3QxqshnyeU_Z0rG5KDqOFFau9BB8

Konsten att totalt misslyckas med att visa RESPEKT mot det land man frivilligt valt flytta till!

Varför tillåter vi muslimska kvinnor gå med slöja och därigenom öppet håna vårt land, vår demokrati, och våra värderingar i ett till grunden kristna land?

Varför visar dessa frivilligt hitkomna muslimska kvinnor oss inte någon som helst respekt och tacksamhet mot vårt fria jämställda samhälle?

Att gå med muslimska tvångsplagg såsom slöja, hijab, burka eller niqab är ett direkt hån och ett öppet  avståndstagande mot det nya land och deras befolkning man frivilligt valt att flytta till.

Vi svenskar har i över hundra år kämpat för kvinnors jämställdhet och lika rättigheter, för demokrati och att barn ska få vara barn. Vi har tydligt tagit avstånd från barnäktenskap, könsstympning, kvinnoförtryck, antisemitism och homofobiska kränkningar. Varför ska vi nu plötsligt ge upp alla våra svenska grundläggande värderingar bara för att människor med helt andra kulturer och religioner frivilligt valt att flytta hit? Människor som nu tar del av det välfärdssamhälle som VI byggt upp, och detta utan att visa minsta tecken på tacksamhet eller respekt!
rashid

Rashid Musa, förbundsordförande för ”Sveriges unga muslimer” (som i sin tur har ett nära samarbete med socialdemokraternas ungdomsförbund SSU) publicerade på självaste nationaldagen följande inlägg;
“Du behöver inte visa tacksamhet eller känna någon lojalitet till den svenska nationalstaten för att bli  behandlad som en likvärdig medborgare”.
På vår nationaldag  skriver han så!  Varför vill muslimer sprida ett aggressivt, fientligt budskap mot det land och  samhälle som tagit emot dem med öppna hjärtan och erbjuder dem allt som ett välfärdssamhälle kan ge, utan att ni själva vill ge något tillbaka?

Sveriges unga muslimer är också en organisation som får statsbidrag från svenska staten, och därmed från Sveriges skattebetalare. Det är tack vare dessa pengar som deras verksamhet kan finnas, på grund av svenska folkets välvilja och generositet. Varför ska man inte vara ödmjuk och tacksam inför detta? Varför vill man istället sprida en attityd att man INTE ska vara tacksam mot landet man själv valt att flytta till? Vad tjänar ni på det?

Muslimer hävdar att man bär slöja av egen fri vilja? Jaså, minsann!? ..men när det kommer till skolan så ”kräver” man plötsligt att slöjan sitter på flickebarnen! På dagis och i skolan kräver redan idag muslimer att små flickebarn tvingas in i dessa religiösa tvångsplagg och man har krävt att skolor videoövervakas så småflickorna inte tar av sig slöjan eller leker med pojkar. I en förskola ville muslimska föräldrar att alla barn, även våra svenska, skulle ha slöja, för att VI skulle visa respekt mot DERAS tro! Är det så vi vill att religionsfriheten ska se ut i det svenska folkhemmet?

På idrottslektionen så ”kräver” religionen att slöjan är på, annars kan man plötsligt inte deltaga på gymnastiklektionen.

I arbetslivet (de få som nu arbetar) ”kräver” man att slöjan sitter på. Man kräver specialkost i skolan och muslimanpassade arbetskläder. Man kräver till och med att flera gånger om dagen få gå och be till Allah under betald arbetstid. Man kräver moskéer med böneutrop som ekar ut över våra städer, varje vecka, på ett för oss helt främmande språk…

Man ”kräver” att VI ska anpassa oss till DERAS religioner och traditioner som de frivilligt valt att lämna!

När vi besöker muslimska länder anpassar vi oss efter deras seder att t.ex inte visa för mycket hud eller gå i kort kjol. Varför är det då omöjligt för er att göra samma sak när ni kommer till oss? Om eran muslimska tro, era seder och traditionella kläder är så viktiga att bevara för er, varför flyttar ni då till ett land med en kristen historia, en kristen tradition, kristna grundvärderingar? Ja, vi har till och med med ett kristet kors på vår flagga! Varför?

Om ett kristet samfund bestämt  att deras kvinnor och flickebarn måste gå utklädda likt spöken i vårt samhälle, hade vi aldrig accepterat detta! Så varför ska vi acceptera när frivilligt hitkomna muslimer kräver just detta? Ska vi inte ha samma värderingar för alla i vårt samhälle?

Varför ska vissa öppet få kränka vår kvinnosyn, vår tro och våra västerländska värderingar medan vi själva inte får kritisera de som kränker oss?

Om det nu är frivilligt (?) att ha slöja så behöver vi svenska heller aldrig bry oss när de talar om ”rasism” eller ”diskriminering” på grund av sin frivilliga slöja. Man kan aldrig bli ”utsatt” för något om man frivilligt valt det. Vi behöver aldrig bry oss, om en muslimsk kvinna inte får ett jobb för att hon -frivilligt- bär slöja. Vi behöver inte tycka synd när de frivilligt står i sina svarta spökskynken i 30 graders värme och tvingas …förlåt… frivilligt ser på när deras män och barn får bada vid stranden. Vi behöver inte tycka synd när de frivilligt går utklädda likt påskkäringar och vandrande dagspöken i vårt samhälle. De kan aldrig hävda att de blir kränkta av något de frivilligt valt! Väljer de att frivilligt inte bli en del av Sverige kan vi inte heller tvinga dem bli det, men då ska de heller aldrig räkna med att få någon respekt tillbaka från oss som tvingas betala deras uppehälle. De har ju valt att stå utanför samhället helt frivilligt!

A275.png

De har valt att frivilligt inte vilja vara med och bygga vår gemensamma välfärd, men de kräver samtidigt att få ta del av den. En enormt stor del! En frivilligt ”nyanländ” kvinna med tre barn kan direkt kvittera ut 24 175 kronor i bidrag EFTER SKATT (!) utan att behöva göra en motprestation till samhället! Vilken arbetande svensk skattebetalare kan göra detta? Dessa grupper är och kommer vara en stor ekonomisk belastning för alla svenska skattebetalare. Hade invandrare tvingats betala sina egna kostnader i samhället, skaffat arbete, familjeförsörjning, bostad etc hade ingen valt att komma hit. Det hade blivit för dyrt och arbetsamt.

Vi ser heller aldrig dessa oanpassningsbara muslimkvinnor ute i det svenska arbetslivet. Vi ser dem aldrig på byggarbetsplatser, vid vägarbeten, inom industrin, jordbruket eller skogsbruket. De har frivilligt valt att aldrig bli en kugge i det maskineri som driver välfärdsstaten. De har inte valt att flytta till oss för att arbeta, lägga skatt eller göra sin plikt, de är bara här för att utnyttja det samhälle VI redan bygg upp. De ser oss som en outtömlig bankomat de tänker tömma, utan att vilja vara med och fylla på den. Då har vi heller ingen skyldighet att se dem som svenskar eller värdiga svenska medborgare!

”Ingen grupp utsätts för så mycket rasism och orättvisor som de etniska svenskarna”

Inte ens på vår svenska nationaldag visar de respekt mot oss genom att frivilligt ta av sig sina medeltida tvångsplagg. Värst är de som direkt hånar oss och vårt land genom att på vår nationaldag gå med blågula slöjor. Vår flagga ska aldrig (och får aldrig) förknippas med islam och deras odemokratiska och skeva kvinnosyn. Vår blågula flagga är en motpols-symbol för ALLT det som islam står för! En slöja, speciellt en blågul, är ett direkt förakt mot det land de frivilligt valt att flytta till och mot oss som försörjer dem med bidrag och förmåner på vår bekostnad. Att gå med en blågul slöja är inget annat än Hets Mot Folkgrupp och får aldrig accepteras!

Sverige fungerade utmärkt när vi bara hade en religion. Idag har vi blivit samma konfliktzon som Mellanöstern varit i över 2000 år. Var det verkligen detta vi önskade med mångkulturen? Det märkligaste av allt är det faktum att dessa muslimer tycks vara mest lyckliga och fria i just de länder som deras egen religion och kultur hatar! De hatar vår demokrati, vår religion, vår jämställdhet, vår kvinnosyn, våra husdjur, våra kläder, vår mat, våra kristna värderingar.

Och vem skyller de på? De skyller inte på islam … De skyller inte på deras ledare … De skyller inte på sig själva…

De skyller islams elände och muslimska länders förfall på alla de västländer där de är lyckliga! På USA, på Europa, på oss!

…och nu vill de ändra så våra länder blir mer lika de länder de flyttade ifrån – där de var olyckliga…!

”Man kan aldrig bli ”utsatt” för något om man frivilligt valt det”

Ingen grupp i det svenska samhället utsätts idag för så mycket rasism och orättvisor som vi, de etniska svenskarna. Vi får ställa oss sist på bostadsmarknaden, sist på arbetsmarknaden, sist i sjukvårdskön. Vi får bekosta tandvård och körkort själva. Vi har inte samma rätt till vårt eget bidragssystemet. Ja, listan kan göras lång… Hur länge till ska vi acceptera att bli diskriminerade i vårt eget land? Är det inte dax att sätta ner foten nu, Svenne?

Vi måste öppet våga prata (och kräva!) helt religionsfria zoner. Områden där det är förbjudet att uppvisa sin religion med symboler, böneutskrik och klädesplagg såsom kvinnoförnedrande tvångsslöjor. Hela det offentliga rummet, allt utanför Din egen ytterdörr, såsom arbetsplatser och skolor måste bli religionsfria!

I ett västerländskt demokratiskt land ska vi aldrig acceptera att människor öppet visar sympati med islam och radikaliserade muslimska terrororganisationer som till exempel Daesh (IS), Boko Haram, al-Qaida, Hamas, Hizbollah, Mujahidin eller al-Shabaab . Vi ska istället visa all respekt för alla våra egna medborgare i västvärlden som blivit offer för deras terrorattacker och illgärningar. Islam är lika mycket politik som religion. En politik, religion och ideologi som aldrig blir kompatibelt med ett demokratiskt västerland.

Att gå med slöja är att visa sitt förakt mot västerländska kvinnor, demokratiska värderingar och mot det land man frivilligt valt att flytta till! Att öppet  visa sitt avståndstagande mot vårt demokratiska samhälle ska aldrig accepteras. Du som muslimsk slöjkvinna kommer aldrig bli en del av det svenska samhället på grund av ditt frivilliga ställningstagande.

Valet är ditt!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

3 svar

  1. Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
    👍

    Gilla

Trackbackar

  1. RESPEKT? – Micael Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: