Lördagsintervju 51 med Ole Dammegård om bakgrunden till terrordåd, nr 2.

Detta är en uppföljning av vår förra lördagsintervju med Ole Dammegård från den 8 mars (Lördagsintervju 43).

Ole har arbetat med dessa frågor i 40 år och har blivit känd i många länder för sina analyser av terrordåd runt om i världen. Han är sedan många år bosatt i Spanien men har haft flera mötesserier i Sverige under våren. Han har även blivit känd för ”Dammegarding” vilket har blivit ett begrepp som innebär att förutsäga terrordåd baserat på ledtrådar från tidigare dåd.

Ole går igenom terrordådet i Christ Church och menar att det genomförs i två faser.

I den första fasen används inte riktiga kulor utan man har riktiga människor som faller ner i högar, dock utan att man ser ansikten eller någon speciell verkan av skotten.

I den andra fasen går gärningsmannen tillbaka med ett annat vapen och börjar skjuta igen men denna gång med riktig ammunition på ”dockor” som ligger på golvet och som också rycker till vid skotten och i vissa fall kan vara vätskefyllda.

Vi kommer in på terrordådet i Stockholm och hur det slumpade sig så att terrordådet sammanföll med genomförande av olika terrorövningar vilket borde ha liten sannolikhet. Enligt Ole är detta typiskt och har förekommit vid en mängd terrordåd på olika håll. 

En annan omständighet är att vapnet som förekommer i Christ Church har namnet ”Ebba Åkerlund” skrivet med stora bokstäver på gevärspipan. Ole ser detta som en varning om att Sverige står på tur för terrordåd.

Nästa frågeställning gäller branden i Notre Dame. Ole menar att kyrkan har överlevt krig och stora bränder i Paris utan att fatta eld. Oles hypotes är att den har antänts med ”Directed Energy Weapons” som kan användas för att sätta eld på byggnader och skog med hjälp av laser från långt avstånd. Han menar att det sedan tidigare finns arkitektförslag som innebär att Notre Dame ska förnyas med glastak mm.

Ole Dammegård förklarar begreppet ”Crisis Actors” vilket är skådespelare som spelar offer i samband med terrordåd. Ole har kommit över en video som visar till synes allvarligt skadade vid terrordådet i Oslo. Det märkliga är att vi i videon får se hur de transporteras bort i en buss efter att de har blivit fotograferade.

Vi får även se en video från terrordåd i London där personer byter om från polisuniformer till ”terroristkläder”.

Avslutningsvis får vi se videoinslag från den stora terrorskjutningen på Gayklubben i Orlando där polisen efter någon vecka publicerar en video där mängder med poliser dansar runt i olika scener i en kärleksmanifestationer under parollen ”Keep Dancing, Orlando”.

Ole frågar oss hur det känns  att ha denna typ av kärleksmanifestation efter den värsta masskjutningen i USAs historia t.o.m. innan eventuella dödsoffer hunnit begravas. Vi frågar oss även hur de hinner ta fram denna typ av produktion och även kärleksdemonstrationen i Stockholm på så kort tid.

Länk till polisens film i Orlando

https://www.facebook.com/FOX13TampaBay/videos/10153804588788525/Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , ,

3 svar

Trackbacks

  1. Tidigare CIA-officer: ”Varje enskild terrorattack i USA var en falsk flagg-attack” – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: