Förändringens vindar blåser runt om i världen

By 

Related image

President Trumps besök i Storbritannien i förra veckan har läkt revorna inom den anglosaxiska alliansen och det kommer säkert att förorsaka att den ”post-9/11 kuppen”
i väst kommer att vända, uppger Pentagon och familjekällor för de brittiska kungliga. Besöket i Storbritannien var mycket en ”Entente Cordiale” inom den anglo-amerikanska axeln och alla pågående frågor som du redan är medveten om. Brexit är en mycket stor sak. Jag vill säga, att resan var framgångsrik och förbindelserna mellan dessa båda länder är nu starkare, summerade en brittisk kunglighet det hela.

Han menar att det finns en splittring mellan anglo-amerikanerna och de europeiska fascist-nazistiska aristokraterna bakom Bilderberg-gruppen. En halvofficiell rapport från en Bilderberg-deltagare bekräftar att det finns en stor splittring mellan den tyskledda EU-fraktionen och britterna, liksom italienarna.

Källor inom fransk underrättelsetjänst säger under tiden att de har funnit bevis på att det senaste parlamentsvalet till EU var riggat av den tyska fraktionen. De pekar på artiklar som exakt meddelade resultatet i valet, redan innan valet ägt rum. Kampen för att befria Frankrike fortsätter, berättar källorna.

Holländska visselblåsare har under tiden utfärdat fördömande information om Bilderberg som grundades av den nazistiska holländska kungafamiljen och deras anslutning till den fascistiska amerikanska Rockefeller (Clinton, Bush, etc) fraktionen. Bland annat rapporterar de om att Boeing tillverkade bomber och skickade dem till Tyskland för att bomba amerikaner under andra världskriget.

Detta är viktigt, för vi har nu en 30-årig Boeing-veteran, Patrick Shanahan, som ”Försvarssekreterare” i USA, precis som alla andra äkta militära veteraner lämnade han Trump-administrationen i början av året.


East Marginal Way

Pentagon-källor berättar för oss om ”Den dominoliknande, plötsliga kollapsen av 26 telefonstolpar precis längs den viktigaste huvudgatan till Boeings många Seattle-anläggningar längs East Marginal Way” i förra veckan, var ”ingen tillfällighet”.

Detta var ett meddelande från De Vita Hattarna [Vita hattarna (WHITE HATS) är bra killar och tillhör eliten, men som tror på god moral, red.anm.] till Boeing om att upphöra med och avstå från att använda sig av fjärrstyrningsteknologi i sina flygplan. Dessa används för ”flygplansolyckor”, liksom annan krigshetsande/krigsbrott/krigsteknik (som kan använda sig av 5G) både offentligt och hemligt, säger källorna.

Det finns också fler tecken på att en stor finansiell händelse, sannolikt större än Lehman-kraschen, är beredd att stänga ner Federal Reserve Board och EUs Centralbank som ägs av den nazistiska fraktion inom khazarmaffian.

Det betyder att dessa fiat-handelsplattformar, skapade av Bilderbergaren Henry Kissinger för Rockefeller-familjen efter det att USA övergav guldstandarden år 1971, har stängts ner och ersatts med …

… en valutakorg som handlar inom en skara i förhållande till priset på guld. Detta kan bekräftas genom att man tittar på ett diagram över valutaförändringarna sedan 2012, då Federal Reserves 100-åriga mandat löpte ut. Detta, i kombination med en massiv utpumpning av pengar på aktiemarknaden, har lett till en relativ stabilitet i finanserna.

Men som Rysslands president Vladimir Putin noterade i förra veckan efter mötet med den kinesiske presidenten Xi Jinping: ”Politiken för kvantitativ lättnad och de andra åtgärder som vidtogs [efter Lehman] löste inte problemen i grunden, utan drev dem bara in i framtiden .”

Den framtiden kan ha kommit nu. Marknadsaktörer satsar på en stor seismisk chock mot finanssystemet. Diagrammet nedan visar hur den globala handel nu har kollapsat på ett sätt som är identiskt med vad som hände vid Lehman-kraschen. Förresten stötte vi på ett systematiskt försök att censurera detta diagram från det engelskspråkiga internet och vi var tvungna att gå till en kinesisk webbplats för att erhålla den.

Det andra diagrammet indikerar på att något stort kommer att ske. Det visar  på hur den långsiktiga räntan på euro-dollarmarknaderna ligger ännu lägre än de kortfristiga räntorna gjorde omedelbart före Lehman. Detta händer för att näringsidkare ska känna att något stort kommer att hända och man försöker låsa sig i långsiktiga, stabila pengar innan det är för sent.

Finansministrarna inom G20 träffades under den gångna helgen i Japan. Det hjälpte inte till att lindra marknadsriskerna när de gav ett uttalande som delvis löd såhär: ”riskerna förblir lutade mot nackdelen” och att ”handel och geopolitiska spänningar har intensifierats”. Som den vanligen milda och vaga officiella kommunikén från G20, är det här ganska radikala uppgifter.

Vi frågade vår brittiska kungafamilj, Pentagon, CIA och andra källor om vad den här chocken skulle kunna betyda, men vi har stött på ett mycket noggrant nyhetsembargo. De brittiska kungligheterna antyder att ingenting kommer att hända innan september.

Det faktum att de flesta amerikanska tullar på Kina och sanktioner mot Huawei och andra kinesiska företag inte träder i kraft förrän i september, vilket tyder också på att någon form av världsomspännande överenskommelse kommer att förhandlas fram mellan nu och då.

Det finns några tecken på vad affären kan innebära. Kinesiska finansdepartementets källor säger att Kina har erbjudit sig att hjälpa till med att bygga upp den amerikanska inhemska infrastrukturen och återintegrera amerikansk tillverkning till globala kedjor. Pentagon-källor säger dock att de är redo att skära bort avfallet ur det militär -industriella komplexet och betala för att återuppbygga den amerikanska ekonomin med någon högteknologi som de har hållit hemlig.

india-fed-up.jpg

Den andra stora frågan som kommer att utarbetas under de närmaste månaderna gäller de högteknologiska jättarna som Facebook, Google, Amazon och Apple. Här har G20 redan kommit överens om att de kommer att tvinga dem till att betala skatt.

King Salman is reportedly ill with dementia.  Image result for kung salman
Kung Salman                    och              kung Salman??

Den verkliga frågan som behöver åtgärdas är dock censur och falsk information som växer tack vare dessa högteknologiska oligarker. Vi märkte till exempel att alla fotografier som vi kunde hitta på kung Salman på internet har ersatts med fotografier av hans nya och unga dubblett. Jag minns tydligt, liksom mina kollegor, att den här artikeln talar om hur kung Salman är så senil, att han inte kan komma ihåg vad som hände för en minut sedan, och hade en bild av en mycket åldrig och avtagande kung. Den bilden har ersatts.

News industry joins calls for increased scrutiny of Big Tech

Tidningar och traditionella medier som faktiskt har reportrar i den verkliga världen som har berättat om verkliga händelser, säger också att dessa högteknologiska oligarker försätter dem i konkurs. Trots att abonnemangsintäkterna stiger, har högteknologisk stöld sänkt deras annonsintäkter ner till 16 miljarder dollar år 2017 från cirka 50 miljarder dollar för år 2006. Detta har tvingat dem att skära ner bland nyhetsbyråns anställda från 74.000 till 39.000 under samma period. I åratal har detta nyhetsbrev också drabbats av Google-piratkopiering, Facebook-censur, etc.

Nu har dessa oligarker började stänga ned tusentals oberoende nyhetskanaler under förevändningen att de ”bekämpar hat”, när det oftast kan bevisas att det är ren censur.

dod-rodham

Image result for murder of Hillary Clinton’s brother
Tony Rodham och Hillary Clinton

Till exempel, när vi klickade på en länk från Jimstonefreelance.com till en artikel i New York Post angående mordet på Hillary Clintons bror, fick vi ett meddelande som säger att länken hade censurerats. Nu står det bara, ”sidan kan inte hittas.”

Image result for joe calabrese  Image result for Linda Collins-Smith
Joe Calabrese                     Steven Silks                           Linda Collins-Smith

Denna intensifierade censur från  internetjättarna sammanfaller med en ny mordkampanj. Pentagon-källor säger att Hillary Clinton lät mörda sin bror Tony Rodham för att tysta honom. Dessutom dödades polischefen för New York Steven Silks och veterandetektiven Joe Calabrese i förra veckan för att de  innehade kopior av videon med Hillary Clinton och Huma Abedin där de torterade och mördade en ung tjej, berättar källorna.

Man mördade även Arkansas senatorn Linda Collins-Smith. Smith arbetade som insider för Homeland Security med att avslöja de 27 miljoner dollar som tagits från Child Protective Services till Clinton Foundation, säger Vatikanens  P2-frimurarkällor.

Denna författare har också nyligen fått dödshot riktade mot honom och hans familj av nazistiska khazarer som är arga på vår exponering av deras brott. Men de kommer inte att kunna mörda sig ut ur rättvisan den här gången. Det finns för många av oss som de måste döda, och vi har sanningen och rättvisan liksom militären och specialstyrkorna på vår sida. Det faktum att Clinton var tvungen att beställa mordet på sin egen bror visar på hur nära utredarna nu är. Rättvisans hjul malar långsamt, men de malar ner det till damm.

Vi kommer att avsluta vår rapportering den här veckan med en uppdatering från Indonesien. Bankerna och pantaffärerna har öppnats nu efter att ha varit stängda i 9 dagar, till stor  lättnad för alla, säger källor där. Men en White Dragon Society källa där säger:

”Något håller definitivt på att bryggas här angående det omtvistade presidentvalet.

”Min kontakt på insidan berättade för mig att Författningsdomstolen (MK) är beredd att avge sin åsikt den 22 juni. Detta är inte över än. Det finns några överraskningar som ännu inte spelats. Det verkar som att 17 miljoner ”spök” röster har bekräftats av oberoende analyser i centrala och östra Java. Alla till förmån för Jokowi.

”MK har denna information tillsammans med beviset, och domarna vet att det är äkta. Detta kan vända resultatet, och Prabowo visar sig vara vinnaren. Jag informeras av indonesisk Intel om att Författningsdomstolen (MK) kommer att förklara att en ny omröstning kommer att hållas för central och östra Java. De kan inte ignorera dessa hårda fakta. Förändringens vindar blåser. ”

Det här är en del av proxy-kriget mellan USA och Kina som förhoppningsvis kommer att lösas senast i september.

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: