Brexit spräcker isär EU

Bevisat. Regeringen arbetar för kabbalen och inte för folket.

Theresa May avgår, och i det kommande brittiska riksdagsvalet kan de Konservativa bli de 5:e största medan Brexit-Partiet med Farage kan vinna. Theresa arbetade för EU-kabbalen och inte för folket. Hon missbedömde tydligt det underliggande tillståndet vilket försvårades genom det brittiska folket, hon brydde sig inte om vad folket sade. Hon gick envist framåt med EU-planen som instruerades från Bryssel. Eftersom Rothschilds Europeiska Centralbank ville hålla fast vid sin makt.

http://finalwakeupcall.info/en/2019/06/05/brexit-pulls-the-the-eu-to-pieces/

Trots detta kommer en förändring, vilket tydligt framgår av EU-valet. Farage vann i Storbritannien, Marine Le Pen i Frankrike, Salvini i Italien, Orban i Ungern, högerkanten leder i Sverige och Polen. Allt förändras. En massiv framgång för högern – och EU-skeptiker har gjort mål.

Nu är hela det globala systemet på väg att omstruktureras om de följer folkets val, till och med bortom alla förväntningar. I Storbritannien har exempelvis aldrig ett parti, bara 6 veckor innan valet, vunnit ett val. Om Storbritannien inte lämnar EU den 31 oktober, kommer detta resultat att upprepas i ett nytt val. Historia har skrivits och det här är bara början. Folk vill lämna och regeringen ville inte det, och vägrade dessutom att göra det.

Det råder ingen tvekan om att Storbritannien kommer att förändras. Farages parti vann och de kräver en förändring, de vill lämna EU precis som de röstade i folkomröstningen för tre år sedan. Innan Storbritannien lurades in av Edward Heath,  som i sin roll som premiärminister mottog 1,5 miljoner pund från det dåtida EEG, för att teckna bort Storbritanniens suveränitet år 1972.

På samma sätt sålde Woodrow Wilson ut USA till Centralbanken år 1913.

Med de sammanlagda resultaten vann Brexit Partiet 29 av de 73 brittiska EU-platserna och nästan en tredjedel av rösterna. – På För-EU-sidan tog de liberala demokraterna 20 procent av omröstningen eller 16 platser. Nigel Farage sa att hans parti – som för närvarande inte har några medlemmar och ingen egentlig politik utöver att lämna EU – skulle ”överväldiga alla” i nästa brittiska val om landet inte lämnade EU i tid.

Medan Salvini, som uppmuntrades av sitt partis vinster i det Europeiska Parlamentsvalet, sade att hans partis första förslag i Bryssel kommer att vara att föreslå en ny roll för ECB som garant för statsskulden. Han pressar också på sitt förslag om en platt skatt och utmanande EUs budgetregler och säger att utgifterna bör lättas upp för att öka tillväxten och tillåta mer offentliga investeringar i saker som skolor. Salvini har också blivit alltmer stridslysten inför införandet av ett varningssystem från Europeiska Kommissionen angående Italiens offentliga skuld.

Hur som helst kommer Brexit att vara ett exempel för alla europeiska länder att man kan återta sin suveränitet från det globalistiska EU, som effektivt drar EU isär.

The-Great-Awakening

Det stora uppvaknandet har börjat

Slutligen vaknar världen. Vapnet i världens stora uppvaknande används mot den Djupa Staten. Vapnet är ganska kraftfullt, det är helt enkelt SANNING genom öppenhet. Detta vapen är så kraftfullt att de känner panik eftersom allt handlar om att man avslöjar de saker som dessa människor har hållit på med i över hundra år.

De vill inte att folket ska veta om allt de har gjort, eftersom de inte kan slåss emot hela sanningen. Detta kommer att förstöra kabbalens hela verksamhet. Det är därför de alltid håller folket i mörkret. Förutom nu, finns det inte längre någon väg ut för dem.

När Storbritannien är ute ur EU och klarar sig bättre, kommer andra EU-länder att följa efter genom att göra detsamma. Detta kommer att föranleda en stor förändring, där det Rothschild-kontrollerade EU kommer att förlora sitt grepp över folket. Och folket kommer att ta kontrollen. När tillräckligt många ledare dyker upp och visar att de har för avsikt att följa folkets vilja, kommer de att följa efter EU-etablissemanget och sopa alla icke valda clowner ut.

Under det nyligen avklarade europeiska valet, visade Brexit Partiet att ovanstående synvinkel är korrekt. De skördar sina triumfer i det europeiska valet och tar väljare från både högern och vänstern som ville skicka dem ett meddelande till det ineffektiva och inkompetenta politiska etablissemanget. Det är viktigt att titta närmare på det nya politiska fenomenet.

Brexit, enfrågepartiet, bildades sex veckor före valet och vann cirka 30 procent av rösterna genom att placera de frispråkiga EU-skeptikerna framför de gamla etablerade partierna såsom de Konservativa och Labour. De samlade in fler röster än de Konservativa och Labour-partierna tillsammans. Det hänsynslösa cyniska Storbritannien, som desperat försökte komma ut ur EU, trodde aldrig att det skulle ske och man trodde att sagan skulle vara för evigt. De är övertygade om att Brexit måste ske för att de ska kunna överleva på lång sikt.

Efter att ha grundats av den före detta UKIP-ledare Nigel Farage, kan Brexits framgång tillskrivas en ny politisk inriktning i Storbritannien och i andra EU-länder; högern ställs mot vänstern; lämna ställs mot stanna kvar. Stöd kunde tas från hela det politiska spektret, vilket troligen är orsaken till att Brexit-Partiet gick segrande över sina etablerade konkurrenter. Brexit gör det möjligt för Storbritannien att anpassa sig till GESARA-kompatibla villkor. (GESERA är det nya penningsystemet som är guldbaserat och som ska ersätta det nuvarande fiat-systemet, red.anm)

Anti-etableringskrafter smädar allianser

Sammantaget fick populister, liberaler och gröna ett enormt block i det nya EU-parlamentet, eftersom Marine Le Pen i Frankrike och Salvini i Italien hade stor framgång. Vid dagens slut kommer EU att misslyckas på alla nivåer; politiskt, ekonomiskt och socialt. Observera, att inte EU kan överleva om inte folket vill det. Trots detta har
EUs kollektiva produktivitet redan nått sin topp.

De mest pessimistiska angående EUs uthållighet är slovakerna. Ingen som har befunnit sig i Östeuropa kommer att bli förvånad över att hitta de mest pessimistiska här. Men överraskande på andra plats finns Frankrike, den näst största makten inom EU, där
58 procent tror att EU kommer att slängas i historiens soptunna inom en generation.

De 751 ledamöterna i Europaparlamentet kommer att vara upptagna, medan olika anti-etablerade krafter på båda sidor av det politiska spektret kommer att glufsa i sig de aktier som för närvarande innehas av centern. Lägg då till förvirringen med att Storbritannien, som deltog i valet, samtidigt som de arbetade hårt för att lämna EU. Om centern drivs ut i periferin är sannolikheten stor att den falska EU-skeptiska alliansen kommer att kunna avlägsna de icke valda clownerna i Bryssel. Vänta bara och se hur det nya spektret utvecklas.

EU-skeptikerna ökar i hela Europa

Faktum är att EU-skeptikerna ökar över hela Europa, för det är uppenbart att ledarskapet i Bryssel, som kontrolleras av den tyska förbundskanslern Angela Merkel, tillsammans med sin Rothschild-slav Macron, ägnar sig åt EU i första hand och behoven hos den europeiska befolkningen i andra hand.

Nu har folk röstat för att skydda sina lokalsamhällen från att dö ut genom att de politiska partierna lovat mycket men visat på dåliga resultat. Bryssel stiftar än mer bisarra och komplexa lagar för att kväva innovation och tillväxt, stämningen lutar mot förändringar. Ju förr desto bättre.

EU-skeptiska partier har fått fart och passion genom de icke valda clownerna i Bryssel. Genom att vinna i samtliga hållna lokala val ser de tydligt möjligheten att använda dessa resultat som en språngbräda till ännu större framgångar i ett senare skede. Detta bekräftades av det högsta valdeltagandet någonsin med över 51 %, vilket skulle kunna ge dem en möjlighet att kunna krossa anläggningen helt.

Detta visar tydligt att det har hårdnat till mot den politiska oppositionen mot Europeiska unionen. Även i Nederländerna, kabbalens  ”Pet-Test-Case-Kingdom”, favoriserades på grund av sin fogliga, sömniga befolkning, där marionett premiärministern Mark Rutte var tvungen att be väljare om att inte överge honom efter det tidigare katastrofala lokala valet. Han måste emellertid dela sin makt med det högervändna FvD-partiet med Thierry Baudet, ett parti som etablerades i slutet av 2016. Både VVD och FvD fick 12 platser vardera.

De flesta i medlemsstaterna ser en realistisk chans i att EU kommer inom två decennier, eller kanske ännu tidigare, att ha fallit sönder.  Det kan låta som en optimistisk förutsägelse för de desperata Brexit-anhängarna i Storbritannien, medan fransmännen, italienarna, ungarna, polerna, österrikarna, svenskarna och finnarna alla tycker att det är omöjligt att komma ut ur EU. Om det inte var för Nigel Farage, skulle Storbritannien troligen fortfarande försökt komma överens, långt efter att EU hade försvunnit?

Ju bättre fokus det är på EU är medvetenheten om de monumentala omställningarna som ägt rum i Storbritannien. Under flera månaders tid har den traditionella
höger/vänster politiska klyftan brutits ner. Det handlar inte längre om att flytta regeringarnas prioriteringar lite mer till socialvårdssidan eller tillbaka mot ”personligt ansvar”. Det handlar om att ställa suveränitet mot globalism.

Nigel Farage betecknade sin suveränitetsrörelse perfekt genom att stämma av med namnet ”The Brexit Party”. Det här är den viktigaste frågan i Storbritannien, men huvudpartiernas uppdrag var att behålla folket kämpande om obetydliga detaljer, så att den politiska eliten skulle kunna undergräva den grundläggande frågan om suveränitet.

Theresa May borde ha avgått elegant, på ett mycket tidigare stadium i processen men nu måste hon avgå med våld, eftersom britterna ville ha ett BREXIT till deras fördel, men May fortsatte med dumheten att presentera EU-avtal fyra gånger i rad. Det var inte vad folket ville ha, vilket gav Nigel Farage chansen till hans politiska liv, vilket resulterade i en imponerande ledning i EU-valet.

Tyska regeringen agerar som härskare i EUs universum

Efter att Östtyskland blev annekterat, omvandlades Tyskland från en framväxande inflytelserik EU-partner till den mest dynamiska expansionsmakten inom EU, särskilt med de tidigare ekonomierna inom Warszawapakten.

USA och Tyskland försökte återta Ryssland till vasallstatusen från 1990-talet. Kabbalen ville inte ha normala förbindelser med Ryssland utan några som helt kostnader. Från det ögonblicket som Putin gick in för att återställa den ryska staten och ekonomin har västmakterna engagerat sig i en serie politiska och militära insatser, vilka eliminerar de ryska allierade, handelspartners och självständiga stater.

Angela Merkel har öppet kritiserat Vladimir Putins uppenbara strategi för att sprida ryskt inflytande i Östeuropa och EU. Kanslern erkänner inte att Tysklands dominans i Europa har varit katastrofal för vissa stater.

Tyskland fortsätter att diktera EU-banan och tillsätter sig som den dominerande makten inom unionen, säger Ernst Wolff, journalist och författare. EU-problemen härstammar från tidpunkten för den uppfattningen som sattes år 2008 under eurokrisen, problem som aldrig löstes, utan snarare märktes om och sopades under mattan. De försökte lösa dessa problem genom att trycka ut mer pengar genom att åstadkomma mer skuld. Den allmänna ekonomiska situationen i dag är mycket värre än före år 2008. När en ekonomi försämras uppstår sprickor mellan de enskilda länderna och den syns tydligare och detta kan potentiellt leda till konflikter.

Resultatet av allt detta är att Angela Merkels Tyskland står utsatt och extremt sårbart, inte bara på grund av Brexit och en global handelsavmattning, som följer av Trumps förändringar och modernisering av handeln. Samtidigt står Tyskland inför en potentiell politisk jordbävning som kommer att undergräva Tysklands kontroll över EUs politik och ger större politisk osäkerhet inom en snar framtid.

Sanningen är att Tysklands ekonomi faller från en klippa; en återspegling av avmattningen både nationellt och globalt har börjat – detaljhandelsförsäljningen torkar in , de totala fabriksorderna minskar medan exporten är relativt hög vilken håller euron övervärderad.

Den globala ekonomin förändras ändå avsiktligt via handelskriget mellan USA och Kina, vilket är en orkestrerad alliansplan med målet att avveckla Petrodollarn och demontera kabbalens fiat finanssystem för att skapa plats för QFS, med guldstandard för alla valutor. För att underlätta detta undertecknades och genomfördes Gold Treaty Revision nyligen.

Under tiden har de anti-etablerade, EU-skeptiska partierna visat på en imponerande utbredning inom valet till Europaparlamentet, medan dessa etablerade marionetter desperat klamrar sig fast vid den löjliga förutsättningen att uppkomsten av dessa populistiska rörelser fungerar som bevis för framgångsrik rysk inblandning.

Rysk inblandningskampanj inom europeisk politik

För vissa europeiska och internationella tjänstemän tycks problemet vara Ryssland som i hemlighet stöder EU-skeptikerna – de misslyckas med att erkänna kopplingen mellan politiska eliter och det folk de är avsedda att representera. De ger desperat skulden för alla fel i valet till Kreml-trollen – utan att givetvis ha ett endaste bevis. Påståendet är att ryska troll aktivt lockar EU-väljare, på samma sätt som de anklagade i valet år 2016 i USA.

I åratal har det europeiska etablissemanget larmat om en till synes aldrig överhängande rysk inblandningskampanj inom europeisk politik. Anklagelser mot ryska medier tar ofta en central plats. Nu, hundratals konferenser, artiklar och tal senare; chock och fasa råder, eftersom det inte finns några bevis på störningar. De kan hänföras till fullskalig propaganda. Även inom de sista ansträngningarna för att förebyggande hitta en syndabock till alla otillfredsställande resultat, har de över huvud taget inte hittat någonting.

Man har dock inte upphört med dessa försök till att ständigt driva på den historien. Det mest allvarliga försöket har kommit från Frankrikes Mediapart, som publicerade en omfattande utredning med titeln: ”Elysée är orolig för rysk inblandning i valet till Europaparlamentet”. I artikeln erkänns att Frankrikes president är ”besatt av en eventuell rysk inblandning”. Detta bör inte komma som en överraskning. Macron tycktes vända sig under sin kampanj år 2017,  inte mot sina politiska motståndare utan mot RT, som han upprepade gånger anklagade för att sprida ”falska nyheter” om den dåvarande presidentkandidaten, trots att han inte lyckades lägga fram ett enda exempel vid den här tidpunkten.

Idag har Elysée problem med RTs rapportering angående de Gula västarnas protester, som har pågått i mer än ett halvt år i hela Frankrike. Det verkar som om de protesterna är bara av nyhetsvärde när de äger rum i Ryssland – då skildras de tvångsmässigt av MSM.

Kabbalens och Den Djupa Statens villkor som för närvarande antas av MSM

Ändå använder MSM (mainstream media) termerna ”Kabbalen” och ”Den Djupa Staten”. Båda termerna betraktades som ”en konspirationsteorier”, bara ett ytterligare tillskott till listan med så kallade ”konspirationsteorier” som tystnat när man har bevisat att de är sanna. Vaknar MSM också?

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: