Indonesien stänger sina banker i 9 dagar pga valutaomläggningen

2019-06-03
Benjamin Fulford

 

Människor från den verkliga världen med underrättelsekontakter surrar alla med känslan om att något stort håller på att hända. ”Min magkänsla säger att vi befinner oss mycket nära slutet för den amerikanska staten. Jag kan bara säga det, det som händer här i regionen har ett samband med det. Det finns en förändring i luften. De korrupta regeringarna kommer att avslöjas. De kommer antingen att stiga ner eller att avlägsnas av ”folket”, berättade en CIA-källa i Asien angående stämningarna. Många händelser, uppenbarligen oberoende av varandra,  pekat mot detta.

Låt oss börja med situationen i östra Asien, där Indonesien har stängt alla sina banker och pantaffärer i 9 dagar från och med denna vecka. Detta steg, att stänga ner all guldhandel och internationell bankrörelse, kom omedelbart efter det att Malaysias premiärminister Mahatir krävde att USAs dollar skulle ersättas med en guldbaserad handelsvaluta.

James Marape  Image result for David Peii II
James Marape                                               Kung Peii II

Papua, Nya Guinea, hem för några av världens största guldreserver, har precis valt James Marape till premiärminister. Marape vill effektivt nationalisera sin nations mineral- och energiresurser.

bougainville.jpg
Bougainville – Panguna

Kung David Peii II för de två kungadömena Papaala och Me’ekamui (Bougainville) har de facto tagit kontrollen av Panguna, väldens största guldgruva, berättade en närstående till Marape för White Dragon Society (WDS).

”Intressant nog, råkar han vara min egen skolkamrat, vän och U-Vistract-klient (hänvisar till den guldbaserade valutan som kung David skapade). Jag har precis skickat till honom ett gratulationsmeddelande. När den utvalda tiden kommer, öppnar Gud alla dörrar”.

Nedstängningen av indonesiska banker och de guldrelaterade rörelserna följer en tio dagars avstängning utan dess motstycke av hela det japanska banksystemet från och med den 27 april till den 7 maj. Denna avstängning utan dess motstycke ledde också till spekulation (inklusive av den här författaren) att det skulle leda till någon form av finansiellt tillkännagivande, men inget hände på ett sätt som var synligt för oss vanliga människor. Vi hör emellertid nu från brittiska kungligheter att nedstängningen behövdes för ett IT-arbete i samband med Quantum Financial System. Det är också relaterat till meddelandet den 9 april om att Japan skulle utfärda ny valuta från och med 2024, säger källorna.

Dessa rörelser började genomföras i mars 2019 efter att kardinal George Pell, chefen för Vatikanstaten, befann sig skyldig att ha antastat unga pojkar, bekräftar P2 Fimurarkällor.

Dessa rörelser kommer också att få stor betydelse för den nederländska kungligheternas Bilderberg-grupp och dess medlemmar, eftersom …

… det betyder att petrodollar-systemet som bildades av Bilderbergs – punktman Henry Kissinger har systematiskt nedmonterats, säger P2 och brittiska källor.

Image result for Malaysian Air Flight 370/17  Image result for Foreign Correspondents Club of Japan

Den holländska kungafamiljen står även nu inför en existentiell kris, eftersom deras engagemang i Malaysian Air Flight 370/17 står inför en offentlig, officiell, brottsgranskning. Premiärminister Mahatir från Malaysia, som talade vid Foreign Correspondents Club of Japan i förra veckan, erkände offentligt att det Malaysian Air Flight 370 som försvann i mars 2014 och Flight 17, som sköts ner i juli 2014, var samma flygplan.

Han sa att holländarna vägrade lämna över den svarta lådan från planet till Malaysia, även om flygningen skedde i Malaysia och hade en malaysisk pilot. Mahatir gjorde det också klart att det fanns ett politiskt motiverat försök med från början. Man skulle beskylla Ryssland för att ha skjutit ner flygplanet. Hans kommentarer kan ses här från och med klockan 40:35.

Faktum är att nederländska visselblåsare och andra har redan grundligt exponerat hela denna mordiska händelse. Den här länken berättar om den verkliga historien:

https://irenecaesar.wordpress.com/2014/07/25/malaysia-airlines-mh17-zio-nazi-cia-mi6-mossad-mivd-terrorist-act-in-ukraine/

Anledningen till att den här händelsen kommer upp nu, är ett offentligt uttalande från en sittande statschef, vilket betyder att hela den här smutsiga historien inte längre kan sopas under mattan. Undersökande spår kommer säkert att leda fram till den nazistiska holländska kungafamiljen.

wilhelmina.jpg  juliania  beatrix
Drottningarna Wilhelmina            Juliana                                     Beatrix

Ett brev till redaktören som publicerats på denna sida av en nederländsk visselblåsare har mycket intressant information om förhållandet mellan de holländska regenterna, nazisterna, Bilderbergare och EU. Här är några av höjdpunkterna:

  1. Nyheterna om att en nederländsk ubåt avsiktligen sänkts av britterna för att tysta att den hade upptäckt att den japanska flottan var på väg mot Pearl Harbor.
  2. Holland har i hemlighet förblivit under nazistiskt styre sedan år 1945.
  3. Adolf Eichmann dödades för att han planerade att visselblåsa om nazisterna.
  4. Hitlers kabinettet har fortsatt i allt tysthet sedan den 5 maj 1945 under ledning av de efterföljande nederländska statscheferna Wilhelmina, Juliana och Beatrix … och nu genom den belgiske Étienne Davignon, varefter nazistregimen övertogs av Europeiska unionen.

andrea.jpgDet finns många andra tecken förutom det som pågår i Asien, som visar på att denna neo-nazistiska kraftstruktur verkligen håller på att falla isär nu. Först och främst kan vi notera, att den tyske förbundskanslern Angela Merkel (Hitlers) regering riskerar att kollapsa efter ”att hennes koalitionspartner avgick överraskat som ledare för det Socialdemokratiska partiet”.

kina-merkel
Wang Qishan och Angela Merkel

Medan detta pågick, meddelade Merkel, att hon besökte den kinesiske vicepresidenten Wang Qishan, eftersom hon var villig att ”förbättra det globala styrsystemet tillsammans med Kina”.

loss.jpg

Ukrainas neo-nazistregim har också problem. Från och med i denna vecka börjar Ryssland minska på leveranserna av kol, olja och petroleumprodukter. De har också skurit av gastransporterna genom landet.

ukraina.jpg

I det här sammanhanget undrar man ju om den avgående ukrainske presidenten Petro Poroshenko tog bort alla datorer från presidentkontoret för att dölja bevis inför en förväntad regimkollaps.

En annan nazistregim, den med premiärminister Benjamin Netanyahu i Israel, är också svajig då hans försök till att bilda en ny regering kollapsade i förra veckan. Brittiska kungliga källor bekräftar att det är bara en tidsfråga innan han blir formellt åtalad för krigsförbrytelser.

Pentagon-källor noterar att Israel fick ”ett dubbel-team bestående av USA och Ryssland” vid den senaste helgens säkerhetsmöte i Singapore. Dessutom är det också pressat av FN och EU att ge upp sina fordringar på 860 kvadratkilometer libanesiskt vatten, som står nu under ryskt beskydd medan Frankrike, Italien och Ryssland borrar för gas”.

Vi kan också se hur USAs militär står öppet trotsiga mot sionisternas försök till att manipulera dem. Som general Joseph Dunford uttryckte sig offentligt, kommer han inte att tillåtas bli inlurad i ett falskt flagg, vilket var en tydlig hänvisning till Israels försök till att starta ett krig mellan USA och Iran.

021128-N-8794V-015
USS Abraham Lincoln

Den amerikanska flottan vägrade också anta order att skicka en specialstyrka med hangarfartyget USS Abraham Lincoln till Iran, skriver Gordon Duff för Veterans Today.

Pentagon källor säger att amerikanerna och ryssarna har ett stort tryck på sig för att skapa ”en stor fredsöverenskommelse för Mellanöstern” som kommer att tvinga Israel att ge upp sina kärnvapen i utbyte mot Saudiarabien och Iran som måste lova att inte skaffa massförstörelsevapen.

salman.jpg

Det är intressant att notera att en radikalt föryngrad ”King Salman” presiderade vid ett islamiskt toppmötet i förra veckan. Han ser ut som en person av dubbelstorlek ersatt för den mördade brorssonen  och Mohammed Bin Salman har blivit avsatt och ersatt av en falsk kung istället. Detta saudiska regimbyte är förmodligen orsaken till att Softbank plötsligt är utan pengar.

Det faktum att Softbank plötsligt har anställt Cantor Fitzgerald (CF) för att försöka få investerare till en $ 100 miljarder stor teknikfond är också mycket intressant, eftersom CF är en  ledande värdepappersförhandlare för Federal Reserve Board och inte ett normalt värdepappersföretag.

Med andra ord kan detta vara ett tecken på att Softbank försöker använda dem för att kontakta de nya kontrollörerna inom Fed nu, eftersom hans tidigare av saudierna (Kissinger) – uppbackade,  inte längre kan skapa miljarder dollar ur tomma intet.

Detta leder naturligtvis till den stora kollapsen av – USA Corporation. Här är tecknen på att president Donald Trump håller på att förlora handelskriget han driver med Kina och allt annat.

Den officiella kinesiska nyhetsbyrån Xinhua noterar följande:

”Kinesiska varor för 200 miljarder dollar, som USA införde tilläggstullar på står för 41,8 procent av Kinas export till landet, men bara 8 procent av Kinas totala export”, säger Wang Zhijun, vice minister för industri och informationsteknologi. ”Dessutom är ungefär hälften av de drabbade företagen finansierade av utländska företag, inklusive många amerikanska företag,” sa Wang.

Trumps förväntade utflyttning av tillverkare från Kina sker inte heller, säger Xinhua, och noterar att ”Officiell statistik visade på att den faktiska utländska investeringen i Kinas tillverkningssektor steg från januari till april med 11,4 procent från år till år.”

Som en kontrast, minskade importen och exporten från USA i april med 2,7 % och 4,2 % jämfört med året innan, vilket visar på både en krympande ekonomi och ett växande handelsunderskott.

Det är förmodligen den rätta orsaken till att Trump plötsligt dumpade sin mycket prisade uppdaterade handel med Mexiko och Canada genom att införa skatter på Mexiko. Han slår bakut också mot Indien, Storbritannien, Australien, Japan och andra handelspartner. Det låter som att han desperat försöker samla ihop pengar där han kan för att avvärja en konkurs.

I det här sammanhanget är det också intressant att notera att de amerikanska familjerna som äger (eller brukade äga?) Federal Reserve Board försöker slå till mot Polen för den löjliga summan av 300 miljarder dollar.

Pentagon källor, för sin del, verkade inte oroa sig för någon överhängande konkurs hos den amerikanska företagsregeringen och var istället mer fokuserad på att återställa konkurrenskraften hos den verkliga amerikanska ekonomin. ”Justitiedepartementet och FTC antitruståtgärder mot Google, Amazon och Facebook kommer att tvingas till mer konkurrens,” noterar källan. Dessa högteknologiska företag tvingas nu också av G20 att betala skatt som alla andra, tillägger de.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: