Borde man oroa sig för klimathotet?

klimathotet.jpg

Oroar du dig för klimathotet? Kanske dina vänner, din familj eller dina barn gör det?

Det här är en utmärkt redogörelse med vetenskapliga data som stöd för sina påståenden som Staffan Mörner lägger fram detta ”problem”. Ta del av den, bilda din egen uppfattning. Sluta lyssna till klimatalarmister och ”Greta” som har en helt annan agenda.

Ladda ner boken så du ha den på din dator!

den här webb-boken presenterar Staffan fakta om klimatet som du antagligen aldrig har hört talas om, men som du och dina närmaste borde känna till om ni verkligen vill ta klimathotet på allvar. Kategorier:klimatet, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

3 svar

  1. Nej man bör inte orora sig över det så kallade ”klimathotet”.

    https://jmm.nu/lars-bern-om-klimatalarmismen/

    Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: