Theresa May förlorar den brittiska makten, oligarker bör åtalas

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Benjamin Fulford
Den brittiska premiärministern Theresa May (Hitlers dotter) tvingades avgå och markerade en avgörande vändpunkt i striden om planeten Jorden, säger flera källor. Redan efter hennes avgång har högteknologiska oligarker tvingat Jeff Bezos, Mark Zuckerberg och Elon Musk att söka fredsförhandlingar med White Dragon Society (WDS), enligt P2 Frimurarkällor.
Under tiden har den amerikanske presidenten Donald Trump tillbringat Memorial Day-helgen i Japan, delvis för att undvika mord, när förändringar börjar ske för att avsluta det långa politiska dödläget i Washington DC, säger Pentagon- och japanska högerkällor.
Som många av oss är medvetna om, har den amerikanska politiken fastnat i en oändlig upprepande slinga under två år, med hysteriska demokrater som använder sig av kontroll av media och varje rättsligt verktyg för att få bort Trump, samtidigt som Trump oförtrutet twittrar ”häxjakt”.
För att man ska förstå varför Mays avgång är så avgörande för att bryta ned det politiska dödläget, måste vi snabbt titta på FISA-gate skandalen. I grunden frågade Rockefeller/Clinton-oligarkerna år 2016 och deras Rothschild-motsvarigheter i Storbritannien hur de kunde kringgå amerikanska lagar för att spionera på Trump och koka ihop Russiagate-skandalen för att kunna åtala honom. Mays avgång betyder, att de brittiska nazist- (sionisterna) allierade oligarkerna som kämpade mot Trump, nu kommer att rensas ut från den brittiska militären/underrättelsetjänsten/politiska maktstrukturen, uppger brittiska källor nära kungahuset. Denna utrensning kommer att åtföljas av en liknande utrensning i USA, säger Pentagon-källor.
Trump har gett (US Attorney General) William Barr makten att avklassificera och ger honom fria händer att avsätta sionisterna när han släpper uppgifterna om 9/11, 3/11 (Fukushima) och annan militär underrättelser, lovar Pentagon-källor.
kroppar.jpg
En försmak av de olika filerna som kommer att släppas kom i samband med ett läckage från Holland i form av en video och fotografier som togs omedelbart efter att ”Malaysian Air Flight 370/17 sköts ner över Ukraina. Filmen har blivit tillgänglig för nedladdning fram till den 1 juni, men man varnar för dess grafiska innehåll med magstarka bilder på förvridna kroppar.
Den visselblåsare som skickade filen noterade att offren för ”Flight 17” hade ogiltiga nederländska pass som tillhörde personer som gick ombord på ”Flight 370”. Många av kropparna hade även sönderdelats, bar vinterkläder trots att det var sommar, och andra var nakna eller hade inget blod. Informationen i flygens ”svarta lådor” har aldrig blivit publicerade av britterna som fick dem, säger källan.

Brittiska MI6-källor säger, ”Både de nuvarande och de tidigare premiärministrarna samarbetade för att förfalska …

Related image

… frigörelsen i Storbritannien, och som alltid, fick vi reda på att de varit tvungna att gå.  Nu när de har tagits bort från makten, kan man släppa informationen från de svarta lådorna på ”Flight 370/17, tillägger källorna. Den fd amerikanske presidenten Barack Obama berättade också nu, hur man använde sig av Flight 379/17 för att pressa världens ledare angående kärnkraft, säger CIA-källor.

mordkomplott.jpg

Det finns många tecken på att den khazariska-maffian inte tar dessa överhängande upplysningar väl. Ett sådan exempel var CNNs artikel om Trumps besök i Japan och bildsatte den med ett foto av John F. Kennedy som ett tecken på att man hade för avsikt att mörda honom.

Embedded video
Jerry Nadler

Vi blev också föremål för ett skådespel av rep Jerry Nadler, ordförande i House Judiciary Committee, som drev olika kongressundersökningar mot presidenten framgick det på en presskonferens.

nancy-trump.jpg

Under tiden krävde en uppenbarligen högt stressad ordförande för Kongressen, Nancy Pelosi, ett ”ingripande” mot Trump.

Om inte dessa amerikanska militärpoliser samlar ihop dessa kriminella efter ett så uppenbart hot mot en sittande president, gör de sig skyldiga till tjänstefel.

I vilket fall som helst, befinner sig också den sionistiska staten Israel under belägring. Den massmördande krigsförbrytaren och premiärministern Benjamin Netanyahu har inte kunnat bilda en regering efter det senaste försöket att stjäla valet där.

Israel är omgivet av missiler, S-400, kärnvapen för tsunamis och det kan hända att de behöver avsäga sig Golanhöjderna, säger Pentagon-källor. Samtidigt pågår en boycott, avyttring, sanktioner (Boycott, Divestment and Sanctions, BDS) mot Israel. Den trappas upp när Trump tvingar Israel till att överge kinesiska projekt, samtidigt som Siemens, Bombardier, Hitachi, Macquarie, Alstom och ett grekiskt konsortium alla drog sig ur ett projekt i Jerusalem med lätt järnväg. EU granskar även dess band till den sionistiska israeliska banken Leumi, noterar de. Ytterligare exempel på israeliska brott är deras ständiga påhejande av anti-sionism, så till den grad att man i Tyskland varnar judarna för att bära sin kippa, noterar källan.

Mark_Miley  Robert_Steele.jpg
Mark Milley                       Robert David Steele

Den verkliga kostnaden för krig har diskuterats bland de initierade inom Pentagon, kanske även av arméchefen Mark Milley, som redan har utsetts till att bli nästa ordförande för de gemensamma cheferna, berättar Robert David Steele, fd marin- och CIA-officer. Både presidenten och de bästa cheferna förstår, att det sionistiska verktyget för Mellanöstern har kostat USA, inte bara 7 miljarder dollar, utan även 75 000 lemlästade, 250 000 eller mer PTSD-fall (posttraumatisk stress), tiotusentals våldtäkter (manliga såväl kvinnliga), och en virtuell miljarddollars brottsvåg när entreprenörer har utnyttjat möjligheten till ”lättförtjänta pengar” för att bedra militären och skattebetalarna, säger han.

Internationellt försöker de sionistiska neokonservativa tvinga fram en regeringsförändring i Venezuela genom att stjäla landets olja, vilket offentligt har förklarats som ett misslyckande. Man har också försökt att starta ett krig mot Iran, men det har misslyckats. Istället arbetar USAs regering nu på  med en omfattande fredsprocess för Mellanöstern tillsammans med Iran och Saudiarabien. I Indonesien resulterade det sionistiska försöket att omstörta återvalet av president Joko Widodo, vilket resulterade i 7 dödsfall, 250 skadade och 400 arresteringar innan de ebbade ut.

Related image
Marine Le Pen

I Europa besegrade den franska euro-skeptiska Marine Le Pen Rothschild-slaven Emmanuel Macron i parlamentsvalet till EU. De amerikanska och brittiska ledarna som firar 75-årsdagen av D-Day i Frankrike den 6 juni ser ut som om de är inställda på att återigen befria Frankrike från tyska erövrare.

Dessa händelser är alla mycket lovande och visar på att saker verkligen kommer till sin spets, men – och det finns ett stort ”men” – Vi måste se till att människorna bakom dessa internationella brottsliga handlingar förläggs med handbojor och ställs inför en allmän krigsförbrytartribunal innan vi faktiskt kan tro på att en verklig förändring är överhängande.

Image result for Patrick Wood från Technocracy.news
Patrick Wood

Det finns också tecken på att många oligarker är långt ifrån besegrade. Patrick Wood från Technocracy.news avslöjade ett Rockefeller-system för att tvätta 6 miljarder dollar skapade av fiat-pengar genom börsinflation till 8 700 skattefria ”möjlighetszoner” inom USA. Han noterar att detta initiativ startades av Sean Parker, som är medgrundare till Facebook tillsammans med Mark Zuckerberg. Wood ser inte ut att känna till att Zuckerberg är David Rockefellers barnbarn.

 

I vilket fall som helst, så som tidigare nämnts, kontaktade  Jeff Bezoz från Amazon i förra veckan Elon Musk för Tesla och Zuckerberg alla inom WDS via P2 Frimurarlogen i Italien för att föreslå ett fredsavtal, säger P2-källor. De tre är överens om att någon form av världsförbund behöver upprättas och mänskligheten måste tillåtas expandera ut i universum, säger källorna. De är också överens om att den som blockerar mänskliga framsteg måste tas omhand.

P2 identifierar Israels Netanyahu som en av fienderna som behöver ”spolas ut och tas omhand”. De andra är reaktionära sionistiska fanatiker som fortfarande tror att de kommer att kunna skapa artificiellt ett bibliskt ändans tider, säger de.

Den andra stora frågan som måste lösas är handelskriget mellan USA och Kina. Pentagon källor tror att ”Trump har använt handelskriget klokt för att låta Kina besegra amerikanska företag som Apple, Google, Boeing och Nike, vilket tvingar dem att flytta tillbaka hem till ”Make America Great Again” samtidigt som man skapar en alternativ global försörjningskedja.”

Men amerikanerna behöver studera sin egen senaste historia. Tillbaka under slutet av 1980-talet tvingades Japan att öka yens värde med över 100 %, vilket gav höjda priser, för att eliminera handelsunderskottet mellan USA och Japan. Det enda resultatet som uppnåddes var att den japanska tillverkningen flyttade till det övriga Asien och handelsunderskottet i USA fortsatte att stiga. Eftersom Japan är ockuperat av USA:s militär, tvingades japanerna fortsätta att köpa amerikanska statsobligationer och därigenom hålla USA flytande. Det här är inte fallet med Kina.

Även om tillverkningen skulle flytta från Kina till platser som Vietnam, kommer Asien som helhet att bibehålla ett stort överskott i förhållande till Förenta staterna. Det enda sättet för USA att avsluta sitt handelsunderskott, som vi fortsätter att repetera, är att den ger upp den så kallade ”amerikanska dollarn ”och utfärda sin egna  suveräna lågpris valuta.

Medan Asien som helhet inte vill ersätta amerikansk imperialism med ett kinesisk imperium. De vill inte fortsätta att köpa amerikanska statsobligationer för att ständigt stödja amerikansk krigshets. De asiatiska hemliga sällskapen överskrider Kina och lovar att fortsätta kampen mot sionisterna tills deras fanatiska mardröm är permanent avslutad.

Så snart det är klart kunde asiaterna och resten av världen gärna stödja det amerikanska militärindustriella komplexet, eftersom det omvandlar sig självt ifrån ett sionistiskt imperialistiskt verktyg till ett godartat skydd för planeten och rymdutforskningen.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

<span>%d</span> bloggare gillar detta: