Sandor Herold talar fritt ur hjärtat – det borde fler göra!

Sandor Herold,
Malmöbo som inte tror på sagor och därför inte röstar i EU – valet

 

JAG, ETT UNGERSKT RÖVHÅL SOM BORDE VARA  HALVVÄGS TILL UNGERN I SKRIVANDE STUND

 

Idag satt jag som brukligt och läste Sydsvenskan vid frukostbordet, då jag såg att sossarna hade satt in en halvsides annons om att Stefan Löven och Helen Fritzon skulle hålla EU-möte bakom Triangelns köpcenter i Malmö kl 12.00. Eftersom båda och i synnerhet Fritzon tydligen har hakat upp sig på Ungern och Viktor Orban och med en papegojas envishet tjatar om dom ungerska högerkrafterna “som ju innebär en snar undergång för hela Europa och dess folk” så gjorde jag i ordning ett plakat där jag helt sonika skrev

LEVE ORBÁN!

 

Jag begav mig på cykel – tänkte på lille Greta så hon inte skulle bli ledsen om jag tog bilen – till mötet. Satt på en bänk med mitt plakat och folk glodde på mig dock utan att kommentera. Särskilt glodde naturligtvis dom socialdemokratiska valarbetarna, varav dom flesta verkade vara av utländsk härkomst.

 

Huvudpersonerna kom några minuter för sent och mötet började med att Fritzon i vanlig ordning inledde med hotet från dom hemska högerkrafterna, följt av några fler utnötta floskler. Därefter började Löven tala om ungefär samma saker och det hela avslutades med att kommunalrådet Katrin Stjernfeldt–Jammeh mumlade några ord och tackade föregående talare. Jag såg inte heller denna gång till hennes mörkhyade make som ju tydligen till varje pris skall undanhållas allmänhetens kännedom (Han var kanske hemma och rensade rabatter eller städade.)

Den jag däremot noterade var Luciano Astudillo, stabschefen som blev mångmiljonär efter att ha sålt sina fastighetsaktier för 37 miljoner kr. Med andra ord en värdig arbetarrepresentant anno 2000-talet.

 

Efter att jag rest mig och stod med mitt plakat hörde jag plötsligt en modig sosse som sa att “där står det ett rövhål till” och pekade på mig. Detta sporrade tydligen ytterligare en sosse som också ville uppvisa sitt mod genom att uppmana mig att resa tillbaka till Ungern och han frågade också vad fan jag gjorde i Sverige. Jag svarade honom att sist jag var i Ungern var 2013 då jag reste ner för att titta på Formel 1 i Budapest.

 

Mer hann vi inte säga varandra eftersom talen från podiet började. Men hade vi tre kunnat  pratas mer oss emellan så skulle jag naturligtvis hålla med om att jag givetvis är ett rövhål som borde lämna landet omedelbart. Det är bara det att det här rövhålet kom till Sverige vid fyra års ålder och har jobbat heltid från att han var 19 år gammal och alltså under ca 45 års tid betalat in mångmiljonbelopp till staten i form av skatter och andra avgifter. Ungefär likadant har rövhålets fru – som ju också är ett ungerskt rövhål – gjort sedan hon anlände till Sverige vid två års ålder. Ingen av oss två ungerska rövhål har någonsin belastat staten på något sätt och aldrig uppburit en enda krona i form av ekonomiskt stöd annat än barnbidrag. Alltså vågar vi två rövhål påstå att vi har varit rena vinstmaskinerna för Sverige.

 

Likadana vinstmaskiner för landet är våra två barn som båda jobbar och betalar skatter och avgifter och kommer med all säkerhet att göra det i ända till över 70 års ålder, den nya gränsen för att bli pensionär i framtiden. Inte heller har vi uppfostrat våra barn till att skjuta på öppen gata, anlägga bränder, våldta, misshandla, råna, lura svenska åldringar, spränga, bidragsfuska, råna svenska ungdomar eller att hålla på med andra populära mångkulturella aktiviteter som ju äger rum i Malmö. Eller sagt snart överallt i landet.

 

Men det är klart ni, båda imbecilla mer eller mindre efterblivna sossar som vågade visa upp ert otroliga mod, det är ju naturligtvis vi som skall lämna landet. Dom verkliga rövhålen, företrädesvis komna från något MENA–land och som ägnar sig åt just dom mångkulturella aktiviteterna som här ovan räknats upp, dom skall givetvis stanna i landet och förhärliga tillvaron för landets urinnevånare, eller hur? Betänk bara vilka vinster dom genererar till landet och det särskilt när dom häckar på landets fängelser som är överfulla av dessa för en kostnad av ca 5 000 kr per styck och dygn!

 

Om någon av er två socialdemokratiska kålhuvuden läser detta – jag utgår trots allt från att ni är läskunniga – så hör gärna av er så vi kan diskutera vidare om min eventuella återvändo till mitt fädernesland. Ett fädernesland som jag verkligen hyser känslor för. Men för det här skithålslandet, som det ju blivit, kan jag snart bara känna förakt. Tyvärr! Och ett särskilt stort förakt för sådan som ni båda!

 

Till sist ni som var på mötet och jublade och applåderade. Stefan och Helen har redan glömt er och antagligen också glömt var dom var. När dom satte sig i limousinerna och for iväg så fokuserades deras enda intresse på sina kommande löner och förmåner som ni kommer att fixa åt dom. Stefan tjänar 172 000 kr i månaden förutom all dom andra förmånerna han har. Helen kommer i EU–parlamentet att tjäna långt över 200 000 kr i månaden i form av lön, traktamente och kontorsbidrag plus andra förmåner. Varför tror ni hon vill bli EU–parlamentariker?

 

Men var inte oroliga, dom har lovat att kämpa för att klyftorna i samhället skall minskas. Dom har visserligen inte sagt när, men ni kan vara säkra på att det inte blir i er livstid. Och antagligen inte i era barns heller.

 

Så alla ni som var på mötet, fortsätt att tro på sagorna från Stefan och Helen och glöm inte att vara solidariska, jämlika och rättvisa samt att  tro på alla människors lika värde. Dock lite högre värde när det gäller Stefan och Helen naturligtvis!

 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Håller fullständigt med artikelskrivaren, och beundrar hans mod att ensamt våga gå ut och protestera mot sådana landsförrädare som Helen Fritzon och Stefan Löfven. Länge leve Orban.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: