Bränslebluffen – Staten blåser och svindlar bilismen

Av Micke Håkansson
Varje gång bensinen höjs knyter Svensson näven i byxfickan, men i stort inget mer och det är politikerna väl medvetna om.Svensken är ett resultat och ”väluppfostrat” folk genom lång tid av ensidigt och maktfullkomligt regimliknande styre. Det svensken inte vet om när det gäller bränslehöjningarna är att vi är så grundlurade och ordentligt blåsta av våra makthavare.
Målvakterna:
Man har ju hört talas om så kallade ”målvakter”, det vill säga individer som ikläder sig ansvar för något som någon annan vill slippa. ”Målvakter” är precis vad Miljöpartiet är åt Socialdemokraterna och all kritik rinner av dem som uttrycket ”slå vatten på en gås”.
Det verklighetsfrånvända Miljöpartiet är känt som ”skattehöjarpartiet Nummer 1” och ses med fasa i många led. Miljöpartiet driver igenom det ena plågsamma skattetillägget efter det andra och ofta i sken av ”för miljön och klimatet”, men jag har inte sett någon bättre miljö eller klimatförbättring, utan tvärt om.
Skattepålagorna och ”miljöavgifterna” har således inte hjälpt eller haft någon effekt mer än att staten håvat in miljarder och tömt folkets plånböcker ännu mera.
Den stora blåsningen och alltid folket som betalar:
Den stora generalblåsningen mot svenska folket är att man beskattar bränsle utan att medborgarna har en susning om saken. Många märker att deras bilar plötsligt tar mer bränsle och de undrar om det är något fel på deras bil, men icke.
Miljöpartiets Isabella Lövin hörs ofta i debatter säga att ”vi måste fasa ut det fossila bränslet och in med alternativa bränslen (biobränsle). Just här och i detta ligger blåsningen och möjligheten för staten att få tillbaka dyra pengar för tidigare misslyckanden och floppar, då tänker jag främst på floppen ”miljöbilar” och etanolbränslet (E85).
Blåsningen går till på följande sätt:
Staten tvingar i tysthet bensinbolagen att tillsätta (späda ut bensinen) skattebefriad (!) etanol (E85), rapsolja och andra oljor från växtriket i både bensin och diesel. Detta handlar alltså om rent bedrägeri att tillföra dessa skattefria biobränslen.
Miljöpartiet tror på allvar att de är ”supersmarta” när man kan beskatta redan skattefria bränsle genom att fuska på detta sätt. Det handlar om ett kvalificerat bedrägeri mot Sveriges medborgare att på detta sätt beskatta biobränslet.
Från det ena till det andra när vi ändå debatterar:
Andra rena bedrägerier mot folket är skatt, på skatt och sedan moms (skatt) på hela kakan (!), och då tänker jag främst på när Ingvar Carlssons regering (S) gav det svenska folket en rejäl spark i skrevet genom att momsbelägga bensin,el och annat under mitten av 1980-talet. Detta gjorde att t.ex. en vanlig barnfamilj åkte på minst 6 000-8 000 kr i extra utgifter per år. Men folk fortsatte ändå att rösta på S.
Vi ska ha detta i åtanke:
Folk minns säkert att när etanolen kom och folk började lite till mans att köra på detta bränsle för det var ju ”så billigt”. Men de kom snabbt underfund med att deras bil drog mer och tappade lite ork på köpet. Det krävdes även tätare oljebyten (oljan svartnade snabbt) och att slitaget i motorerna ökade, och ”miljövinsten” så att säga ”brann inne”. Man kan idag bara hålla sig för skratt…
Staten skördar guld – Svensken anpassar sig:
Dessa biobränslen har lägre energiinnehåll än fossila bränsle vilket gör att fordon tar mer bränsle per mil och då blir det beskattade, skattefria biobränslet något som ger ordentligt klirr i statskassan. Vi talar om miljarder i ren skattevinst från biobränsle som ska vara helt skattebefriat.
Motororganisationer tiger som alltid:
Varje gång Miljöpartiets Isabella Lövin bubblar om ”utfasningen” av fossilt bränsle i intervjuer, nämner hon för intervjuaren att det redan nu tillsätts biobränsle i det befintliga fossila bränslet (man späder med andra ord ut bränslet med något sämre).
Vid bensinpumpen stoltserar bensinbolagen med reklam som ”miljövänligt”, ”framtidsbränslet”, ”Evolution”, med mera, med mera men i själva verket är de skyldiga som medhjälpare till detta bedrägeri mot bilismen.
Miljöbränslet etanol (E85) blev ju inte den succé som det var tänkt utan slutade i en flopp. Miljöbilarna som gick på etanol var väldigt törstiga och staten blev utan ”miljövinster”.
Som sagt uteblev kalkylerade miljövinster, men nu när man tillsätter detta skattebefriade biobränsle i bensinen och biooljor i dieseln då skramlar det till rejält i statskassan samtidigt som man generalblåser medborgarna på en massa miljarder genom denna beskattning i smyg.
Vill du slippa köra på dålig bensin (95) med inblandning av skattebefriade biobränslen kan man välja 98 oktan vid pumpen, MEN du tvingas (bestraffas) med ca 1 krona mer per liter för staten ska inte gå miste om sitt bedrägliga tjuveri på något sätt utan slantarna ska in i statskassan, punkt!
Miljöpartiet en kapad flumrörelse:
Miljöpartiet var en rörelse som ansågs som flummig när den kom en gång. Den växte sig stark till fasa för etablerade partier som kände rädsla att tappa mark till folk som inte gick att resonera med och komma överens med hur som helst.
Enligt flera trovärdiga källor så mer eller mindre ”kapades” rörelsen av krafter inom dåtidens Folkparti redan tidigt för att styra upp rörelsen så inget gick ”överstyr” eller att etablerade partier tappade kontrollen de haft i decennier.
Idag kan vi tydligt se vilka som tagit över kontrollen och utnyttjar partiet som ”målvakt” för sin agenda att beskatta ett redan plågat folk ännu mer.
Gödkalvarna i riksdagen tiger stilla:
Inget av de övriga 6 partierna i riksdagen bland 8-klövern, (frånräknat S och MP) vill åtgärda de nu skyhöga bensinpriserna. Men det är inte så konstigt med tanke på deras löner som står ljusår ifrån den vanliga lilla människans inkomst.
De säger det alltid först – Sen händer det:
Tänk på att de alltid ”säger det först” och då är det sagt och sedan utför dom det.
En socialdemokratisk minister tyckte tom för några år sedan att: ”bensinen är löjligt billig”. Efter det började höjningarna av bränslet.
Sedan dess har Socialdemokraterna och Miljöpartiet stulit runt 1,6 liter på varje hundralapp vi tankar för och det slår hårt mot glesbygd och folk med dålig ekonomi.
”De säger det först och sedan utförs det”:
Hörde Centerpartiets Fredrik Federley i radion för ett tag sedan när han sade: ”maten är alldeles för billig och den måste bli dyrare i Sverige”. Första tanken som slog mig – Nu kommer matpriserna att höjas för nu har det sagts.
Nya partier kommer – Folket tystas allt mer:
Skulle det bildas ett nytt parti runt missnöjet med de höga bränslepriserna och kanske tom utlova sänkta skatter för övrigt skulle detta parti säkert vinna en jordskredsseger, utan tvivel.
Något folk inte tänker på är alla dessa partier som startas och bildas – det skapar splittring och röster sprids för vindarna.
Den missnöjde lägger sin röst på något etablerat parti eller nykomling som denne tror ska lösa problemen. Den missnöjde kanske nöjer sig med att lägga sin röst och sedan är saken ”utagerad” för partiet tar hand om problemen – Men icke.
Penningslukande styre:
Fler och fler partier bara tystar folket allt mer. Vi ska inte glömma vad alla dessa politiker (gödkalvar) i riksdagen kostar per månad – de är 349 stycken och har allt mellan 80 000kr till 130 000kr per månad + övriga förmåner.
År 2015 var det totala antalet förtroendevalda i kommunerna cirka 36 800 som avlönades och skulle ha sina förmåner.
Glöm samtidigt inte bort att totalt vi har över 70 000 politiker i vårt land…det finns en politiker bakom varje dörr som måste gödas och matas…
Sen ska vi inte glömma dem vi skickar till EU som har hela sin framtid ekonomiskt tryggad genom astronomiska löner och feta förmåner.
De var någon som en gång liknade EU-valet och dem vi väljer dit vid ”Vem vill bli miljonär”…
Tar oljan någonsin slut?:
Kom avslutningsvis att tänka på en film jag såg för ett antal år sedan som handlade om en man i oljeindustrin i USA. Han hade borrat efter olja i mer än 50 år och han sade:
Det är bluff att oljan skulle ta slut, det sägs bara för att hålla priserna uppe – När vi återvänder till ett borrhål vi tömt för 25-30 år sedan kan vi bara lyfta plomberingen och börja pumpa upp olja ur hålet igen…
Elbilarna och batterierna:
Det talas nu om att vi ska köpa mer elbilar – uppladdningsbara sådana. Men vem har råd med detta kalas bland vanligt folk? Vad kostar det att byta batterier på dessa bilar när det är dags för byte? Var ska alla ladda sina batterier?
I Afrika finns de största tillgångarna av metaller som behövs för att framställa dessa batterier. Frågan är om man på vanligt manér ska köra bort utsprungsbefolkningen för att kunna exploatera stora landområden för utvinning av nödvändiga metaller och mineraler, ungefär som oljebolagen gjort som plundrat Afrika på olja och naturgas.
Folkförflyttning för att kunna plundra:
Är det därför Frankrikes president Macron (Rothshilds) vill se minst 500 miljoner afrikaner i Europa i framtiden? Afrika har alltid rånats och plundrats på tillgångar, Sverige har också varit delaktiga i detta sedan 1950-talet. Vapenhandlare och illegala vapenhandlare har i decennier försett grupperingar i Afrika med vapen för att skapa oroligheter och för att driva folk på flykt.
Plundring och skövling i Mammons namn (penningguden):
Det kanske är mycket att ta in men vi lever i en ful värld full av lögner, där en liten klick under ett par tusen år försett sig själva och sina marionetter med mumma och honung på bekostnad från de övriga som förslavats in i systemet och hållits ovetande.
Allt på Jorden är egenligen gratis…glöm inte det. Vissa har kunnat ta allt genom att komma med penningen. Pengar och penningsystemet är ett rent förslavningsmedel. Börja själv fundera över vad ÄR egentligen pengar och VAR kommer dom ifrån? Pengar är faktiskt bara en parentes under mänsklighetens historia men vissa har gjort oss beroende av dem för att ta makten och kontrollera folken.
Pengarna och girigheten kommer tyvärr att till sist ta livet av planeten och ödelägga det enda hem vi har. Men få är medvetna om det och kör vidare som om det liv vi idag lever är fullt naturligt och kommer att vara för alltid. Det vi kallar konsekvenstänkande saknas tyvärr på alla plan.
Kanske dags att ta av skygglapparna och börja se verkligheten som den är och hur lurade och formade vi är från vaggan till graven…


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

4 svar

 1. I will use wordpress platform based a single website address still using equal word press have a very good select class happen having a totally different domain name.
  Will be method this specific?.

  Gilla

 2. ”Det är bluff att oljan skulle ta slut, det sägs bara för att hålla priserna uppe – När vi återvänder till ett borrhål vi tömt för 25-30 år sedan kan vi bara lyfta plomberingen och börja pumpa upp olja ur hålet igen…”

  Ryska forskare hävdar att oljan och naturgasen är abiotic.
  Inte fossil.
  Det är mineraliska processer som alstrar oljan o gasen.
  Forskare på KTH visade i labbet, hur processen går till.
  En process som pågått sedan jorden skapades, och fortsätter framgent.

  https://www.kth.se/aktuellt/nyheter/lattare-att-hitta-olja-1.43372

  Gilla

Trackbacks

 1. Homepage
%d bloggare gillar detta: