WikiLeaks & Assange avslöjade Den djupa statens kriminalitet

Här kommer en hel del avslöjanden från WikiLeaks. Glöm det mesta som du har hört om ”Kriget mot terrorn, ISIS, att höjda vattennivåer sänker Maldiverna, krigen i Libyen, Jemen och Syrien, drogkarteller mm”.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

WikiLeaks & amp; Assange Exposed Deep State Crimes

Skriven av  

https://www.thenewamerican.com/print-magazine/item/32205-wikileaks-assange-exposed-deep-state-crimes

Wikileaks grundare Julian Assange har inte bara arresterats utan han förväntas också bli utlämnad till USA. Hans brott: Exponeringen av regeringens smutsiga affärer eller verklig journalistik.

Efter att tillbringat och gömt sig på Ecuadors ambassad i London blev WikiLeaks grundare Julian Assange arresterad. Den djupa statens förespråkare i media, kunde knappt behärska sin iver över arresteringen och det kommande åtalet mot Assange utfärdat av USAs Justitiedepartement. Och det är inte svårt att förstå varför. Assange och hans organisation hjälpte till att avslöja  Den djupa statens breda spektrum av brott, allt från olaglig vapenhandel och krigsförbrytelser till omstörtande verksamhet bland eliter. Idag är det uppenbart, att på grund av WikiLeaks och dess upplysningar är världen så mycket bättre informerad på grund av WikiLeaks, angående vad som har skett i skuggorna.

Hittills har de brott som exponerats av WikiLeaks i stor utsträckning blivit ostraffade. Istället vände sig Den djupa staten sin uppmärksamhet mot WikiLeaks grundare Assange och dem som gav informationen till honom. I Sverige lämnade åklagarna in ett åtal om ”sexbrott” mot Assange eftersom han påstås ha missat att använda kondom under en sexuell samvaro med samtycke. Men i USA var saken allvarligare. Under täckmanteln att skydda ”nationell säkerhet” krävde ett antal Den djupa staten-operatörer att han skulle åtalas för ”spionage” eller till och med för ”förräderi”. Kanske glömde de att Assange inte är amerikan.

harper.jpg
Stephen Harper

Den djupa staten är seriös när det gäller att behålla sina hemligheter. Innan Assange arresterades, föreslog en rådgivare för den dåvarande canadensiske premiärministern Stephen Harper att han skulle hoppa över hela ”rättvisan” i sak och helt enkelt få Obama att mörda Assange med en drönarsänd missil. Många neo-konservativa kallade Assange en ”stridande fiende”.

Eventuellt kontrollerade Den djupa staten USAs Justitiedepartement – alltså, samma departement vars ledare samarbetade med varandra och de etablerade medierna för att avsätta president Trump med lögner om ”samverkan med Ryssland”. De företog sig en ”konspiration” genom att hacka in sig i en dator för att främja en kriminell handling. Efter att ha tillbringat flera år på London ambassaden med politiskt asylskydd beviljat av regeringen i Ecuador, blev Assange slutligen arresterad av brittiska myndigheter.

Han är nästan säker på att bli utlämnad, och förväntas stå inför rätta i USA. Han kunde dömas till så mycket som fem år i fängelse, förutsatt att inga nya uppgifter lämnas in. Men det kunde ha varit mycket värre. I november 2018 framkom det att Justitieministeriet hade lämnat in en hemlig anklagelse mot Assange, som många fruktade, kunde ge honom livstidsfängelse.

Men för vilka brott? Trots Den djupa statens hysteri, verkar det som om allt det Assange gjorde var vad varje (riktig) journalist borde göra: få information om mäktiga individer och institutioner och avslöja felaktigheter. Sedan ska det publiceras så att hela världen får se.

Det är det som är riktig journalistik och vad det alltid har handlat om. Faktum är att ett citat som man ofta hänvisar till är författaren George Orwell, 1984, som sammanfattar det ganska bra:

”Journalisten skriver vad någon annan inte vill att man ska skriva om; Allt annat är PR”.

Och om detta är standard, då gjorde Assange verkligen riktig journalistik. Han kan vara en av de få människor i världen idag som verkligen förtjänar titeln ”journalist”. Och det är nästan säkert därför som Den djupa staten vill ha honom bakom lås och bom.

 

Vad avslöjade WikiLeaks?

Det som följer är ett kort urval av mega-historierna som först exponerades av WikiLeaks – berättelser som många ”vanliga” medier rapporterade mycket lite om eller inte alls, och som Den djupa staten hoppades att du aldrig skulle komma att få höra talas om.

 

Krigsbrott:

Vad som verkligen satte WikiLeaks på kartan för första gången var otroligt material som de släppte under 2010 genom att erbjuda ett ”brännhett” bevis på den amerikanska regeringens krigsbrott. Bland andra ohyggligheter, fanns en video som kallades “Collateral Murder” från organisationen. Den innefattade fotavtryck på hur amerikanska trupper skjuter på civila och journalister från en Apache-helikopter i Irak. Omkring 18 personer slaktades av amerikanska styrkor från luften, däribland två Reuters-anställda som skildrade kriget och den amerikanska ockupationen av nationen.

Också visat i videon fanns en attack från amerikanskt artilleristöd på civila som försöker hjälpa och evakuera de döda och sårade. En handling som allmänt anses vara ett krigsbrott. Två barn blev allvarligt skadade vid attacken.

Innan videon släpptes av WikiLeaks hade den amerikanska militären vägrat avslöja omständigheterna under vilka de Reuters-anställda dödades. Och de påstod sig inte veta hur barnen skadades. Videon visar på att militären ljög.

 

 

Hemligt krig i Jemen:

En annan stor skandal som exponerats av WikiLeaks, var det faktum att Obama-administrationen olagligen utförde ett hemligt krig i Jemen samtidigt som han ljög för amerikanerna om det. Bland andra upptäckter visade ett diplomattelegram som släpptes av organisationen om högprofilerade bombningar inne i Jemen, som enligt uppgift hade utförts av jemenitiska styrkor, men som i själva verket hade avfyrats av Obama – utan att det ens varit ett uttryck för kongressgodkännande, än mindre en konstitutionell mandatförklaring om krig från Kongressen.

petraeus    Abdullah_Saleh  rashad
David Petraeus                                  Ali Abdullah Saleh       Rashad Al-Alimi

Ett telegram dokumenterade ett möte mellan den amerikanska generalen David Petraeus och Jemens USA-stödde ”president” Ali Abdullah Saleh i början av 2010. Telegrammet citerade Saleh som diskuterar en konspiration om att ljuga för världen.
”Vi fortsätter att säga att bomberna är våra, inte dina”, sa Saleh. Enligt telegrammet avslöjade Salehs kommentarer att en av Salehs gunstlingar, vice premiärminister Rashad al-Alimi, ”att skämta om att han bara ljög” genom att berätta för parlamentet att bomberna i Arhab, Abyan och Shebwa var amerikanska, men de var utplacerade av ROYG [repubic of Yemen Government]. ”WikiLeaks avslöjade också den amerikanska regeringens krigsbrott i Jemen, inklusive användningen av olagliga klusterbomber.

 

flagga-nordamerikanskmexiko
Den planerade flaggan för Den Nordamerikanska
Unionen

Nordamerikanska unionen:

Ungefär år 2011, hade The New American tillbringat flera år med att avslöja en plan på att slå samman USA, Canada och Mexico under ett EU-liknande styre. Men utan dessa rykande regeringsdokument som bevisar detta. Men mycket av detta var bara ett etablerat förlöjligande eller så struntade man i rösterna i ett intrigspel. Men sedan, när WikiLeaks hade släppt bomben: Ett hemligt amerikanskt ambassadtelegram från år 2005, men släpptes av WikiLeaks i april 2011, bekräftade svart på vitt att de nordamerikanska regeringarna hade i själva verket konspirerat för att ”integrera” kontinenten.’

cellucci_paul
Paul Cellucci

Det officiella dokumentet, som undertecknades av den amerikanska ambassadören i Canada, Paul Cellucci, skissade på de bästa sätten för att fördjupa systemet till politikerna och allmänheten. Mest oroväckande för kritikerna var, att det diskuterades också hur man kunde kringgå nationella författningar och till och med möjligheten för en eventuell ”monetär union”. Ett flertal andra ämnen har också förekommit i det läckta dokumentet: gränser, arbeten, förordningar och mycket mer. Otroligt nog, riktar sig dokumentet mot Canadas konstitutionella skydd för provinsiell suveränitet och man ser det som ett ”problem” som kan övervinnas på ett ”internationellt initiativ.”

 

maldiverna  peshing.jpg
Behövs en djup hamn på Maldiverna?                              Jonathan Pershing

 

Att driva klimatförändringsprogrammet med mutor:

En av de mest intressanta avslöjandena från WikiLeaks var en skärmdump från amerikanska diplomattelegram som exponerade hur amerikanska myndigheter och EU-myndigheter mutade, hotade och mobbade andra regeringar för att de anslutit sig till klimattåget. Telegram angående Maldiverna visade till exempelvis att denna bakåtsträvande regim lovade att stödja FN:s Köpenhamnskonvention år 2009 angående klimatförändringar i utbyte mot amerikanska skattebetalares pengar.

Det ”konkreta biståndet”, som regimen hänvisade till, skulle användas för att finansiera olika husdjursprojekt samt en djupare hamn. Varför en nation som förmodligen står på randen av att försvinna under vågorna behövde en djupare hamn förklarades inte. Hur havsdjupet vore relaterat till klimatförändringar nämndes inte heller. Men när amerikanska skattepengar började flyta kunde även andra nationer förstå ”de fördelar som man kunde uppnå genom konsensus” i enlighet med klimatavtalet. Det lovade en av Maldivernas officiella amerikanska klimatförhandlare Jonathan Pershing. Mutor användes också för att föra saudiska tjänstemän ombord på FN:s klimatregim.

Harry and Jeanette Weinberg Foundation  Connie_Hedegaard.jpg
Fay Levin                     Connie Hedegaard

Ett telegram skrivet av den amerikanska ambassadören i Nederländerna, Fay Levin, planerar att ”använda biståndspengar som politisk hävstång” på klimatfronten. Och den fd EU-klimatchefen Connie Hedegaard ”föreslog för AOSIS-länderna” [Alliance of Small Island States] att de kunde bli våra bästa allierade ”med tanke på deras behov av finansiering”, skrivs det i ett annat telegram. Kort sagt, rika västerländska makter mutar den tredje världens regimer för att stödja FN:s klimatagenda, samtidigt som de hotar dem som vägrade.

foreign-corrupt-act-fcpa-1977

Andra telegram visade att CIA och Inrikesministeriet även spionerade på dem som var involverade i klimatprocessen för att få en hävstångseffekt. Analytiker kallade dessa uppenbarelser för ”toppen av ett isberg”. Privata företag som bedriver sådana oetiska metoder borde sannolikt ha åtalats enligt lagen om utländsk korruptionspraxis (Foreign Corrupt Practices Act).

Stratfor_Brand_StyleGuide_2016.2

Att hjälpa drogkarteller:

En av de största bomberna som kommer från WikiLeaks var den amerikanska regeringens engagemang med mordiska mexikanska drogkarteller. Kanske den mest explosiva av alla e-postmeddelanden kom från den privata underrättelsefirman Stratfor, varav många släpptes av WikiLeaks, visade på att den amerikanska regeringen tillåter att mexikanska mördare vistas i USA för att döda människor, åtminstone om de enades om att samarbeta med de amerikanska myndigheterna.

ice

”Beträffande ICE [U.S. Immigration and Customs Enforcement] skruvar de upp informatörer: De [ICE] umgicks med stora torpeder från Juarez och lät dem döda i USA, skrev en ”federal brottsbekämpande handledare” i ett Stratfor-mail som släpptes av WikiLeaks år 2012. Samma amerikanska tjänsteman avslöjade sedan att amerikanska specialoperationstrupper arbetade inne i Mexiko. De amerikanska trupperna hjälpte mexikanska styrkor – beskrivna som ”dödspatroner” av analytiker – att använda sig av ”kirurgiska tillslag” för att döda människor.

Stratfor-avslöjandet bekräftade också vad många andra källor redan hade påstått: USA:s regering stödde i tysthet vissa mexikanska kriminella imperier, särskilt Sinaloa-drogkartellen, i ett försök att stärka syndikatens regeringstid som dominerande maktmäklare i vissa territorier. Om kartelledare samarbetar med myndigheter, ”kommer regeringarna att tillåta kontrollerad narkotikahandel”, skrev en diplomatisk källa i ett e-postmeddelande som bekräftas av många andra källor och rapporter om hur de tillämpades.

 

John_Podesta  marina-abramovic  Aleister_Crowley
John Podesta                       Marina Abramovic                                          Aleister Crowley

Clinton – Podesta “spirit cooking”:

Bland de mest bisarra och störande avslöjandena som kommer från WikiLeaks hittades några e-postmeddelandena tillhörande John Podesta, en insiders insider. Innan han blev ordförande för Hillary Clintons presidentkampanj 2016. Han arbetade som stabschef för president Bill Clinton och  rådgivare till Obama. Han verkade också som ordförande för det omstörtande, Soros-finansierade ”Center for American Progress”.

Han är också – kanske överraskande för dem som inte studerat eliterna – djupt involverad i ockultismens värld, avslöjade hans e-postmeddelanden. Tänk bara på e-post brevväxlingen från den 28 juni 2015 mellan Podesta och den ockuperade pseudoartisten Marina Abramovic, vars Twitter-alias är AbramovicM666. ”Jag ser så fram emot ”Spirit Cooking Dinner hos mig”, skrev Abramovic till Podesta innan han frågade om hans bror (och hans Djupa statens höjdare) skulle delta.

För dem som inte är bekanta med ”spirit cooking” är det här en ockult ritual där menstruationsblod, sperma, bröstmjölk och urin blandas ihop och blodet stänks runt under täckmanteln för ”konst”. Det påstådda syftet är att ansluta sig till ”andar”, något som Bibeln tydligt fördömer och som har sina rötter i det demoniska. Tänk på att ”spirit cooking” anses vara ett ”sakrament” inom den satanistiska ”religionen” av ”Thelema” grundad av den ökända satanistförvrängaren Aleister Crowley. Andra e-postmeddelanden i WikiLeaks-utgåvor inkluderar samtal som Clinton hade om en anklagad barnhandlare som Clintons hade skyddat genom sitt inflytande.

 

Image result for Osama Monajed  baradatv.jpg
Barada Television

Underblåsandet av en regimförändring i Syrien före inbördeskriget:

 

Medan västmakterna hävdade att det syriska inbördeskriget helt enkelt var ett resultat av att ett demokratiuppror som undertrycktes av en tyrann, visade WikiLeaks något annat. Faktum är, att läckta amerikanska regeringens diplomattelegram visade att den amerikanska regeringen hade mörkat att amerikanska pengar hade östs in till syriska oppositionsgrupper under många år innan den väpnade konflikten bröt ut.

Även propaganda och psy-ops blev betalda av de amerikanska skattebetalaren så långt tillbaka som till George W. Bush-administrationen. Bland mottagarna av det ”biståndet” var Barada Television, en syrisk oppositions-TV-outfit, grundad och drivs av Ausama Monajed från det syriska nationella rådet eller SNC, den västerländska frontgruppen som påstod sig vara den äkta representanten för det syriska folket. Den syriska regimen ”kunde utan tvivel se att allt amerikanskt penningstöd gick till olagliga politiska grupper som var likvärdiga med att stödja regimförändringen” noterade den högsta amerikanska diplomaten i Damaskus i ett ambassadtelegram från år 2009: Han betonade att ”den nuvarande amerikansk sponsrade programmeringen stöder anti-fraktioner, både inom och utanför Syrien. ”

Inrikesministeriets talesmän hävdade senare att de amerikanska skattebetalarnas pengar satts på utländsk propaganda, som syftade till att undergräva revolution i Syrien, inte ”nödvändigtvis” undergrävde den befintliga regeringen.

 

isis
ISIS-terrorister

Vapenhandel till terrorister:

 

I sitt kampanjtal anklagade Donald Trump Hillary Clinton och Barack Obama för att ha ”grundat” den islamiska staten (ISIS). Dokument som erhållits och släpptes av Judicial Watch och WikiLeaks visade att han hade rätt.

Förutom en rykande pistolrapport från Förenta staternas Försvarsdepartement som visar att en ”salafistisk inblandning” (den hårda islamiska staten) i östra Syrien var ett politiskt mål för Obama-administrationen. Vita huset visste att upproret i Syrien leddes av al-Qaida terrorister.  E-postmeddelanden som släpptes av WikiLeaks från Clinton visade på hennes engagemang som statssekreterare i vapenhandel till jihadister, inklusive till ISIS.

När man talar om det långt till vänster befintliga Democracy Now-programmet, betonade Assange det faktumet att Clinton spelade en nyckelroll i att ha tagit vapen från Libyen till Obama-stödda terrorgrupper i Syrien. Andra e-postmeddelanden avslöjar att Obama-administrationen medvetet stöttade al-Qaida och Det Muslimska Brödraskapet i Syrien i hopp om att skapa en islamistisk stat.

isis-libyen.jpg  svarta-isis.jpg
ISIS invaderar Libyen                          Svarta avrättas av ISIS i Libyen

Andra mejl visar på att Clinton visste att libyska ”rebeller” som hon stödde under landets invadering, massakrerade svarta som en del av en ”etnisk rensningskampanj” tillsammans med andra krigsförbrytelser.

”Så, dessa Hillary Clinton-e-postmeddelandena, är kopplade samman med de telegram som vi har publicerat angående Hillary Clinton, vilket ger en rik bild av hur Hillary Clinton fungerar på jobbet, men i ännu större utsträckning hur det amerikanska Inrikesdepartementet fungerade”, sade Assange .

”Så, till exempel, den katastrofala, absolut katastrofala interventionen i Libyen, förstörelsen av Gaddafi-regeringen, vilken ledde till ockupationen av ISIS i stora delar av landet. Vapen strömmade in till Syrien, och trycktes på av Hillary Clinton, till jihadister inom Syrien, inklusive ISIS  – detta framgår av dessa e-postmeddelanden. Det finns mer än 1700 e-postmeddelanden i Hillary Clintons samling, som vi har släppt, det som gäller bara om Libyen ensamt”.

Libya-Gaddafi-gold

Guld / Libyen:

Under 2011 blev The New American en av de första medierna i världen att rapportera om att Moammar Gadhaffis föreslagna guldbaserade valuta för regionen troligtvis var en viktig faktor för västvärldens globalister och FNs beslut att störta hans regim genom att samarbeta med al Qaida och andra jihadistiska terroristgrupper på marken. Al-Qaidas libyska filial var känd som Libyan Islamic Fighting Group, eller LIFG, och enligt
e-postmeddelandena visar dessa på att Inrikesministeriet kände till det också.  E-posten från USA:s Inrikesministerium under Clinton, släpptes på nyårsaftonen och sammanställdes i sökbart format av WikiLeaks.

sid-hillary  sarkozy.jpg
Sidney Blumenthal och Hillary Clinton           Nicolas Sarkozy

Dessa mejl bekräfta att Gadhaffis plan för en guldbaserad valuta var en viktig faktor i beslutet om att förstöra honom. I en e-post från april 2011 till Clinton från Sid Blumenthal, som är en globalistisk krigshetsare nära Clinton-familjen, berättade Clinton att ”Qaddaffis regering har 143 ton guld och en lika stor mängd i silver”.  Guldet, som tidigare hade samlats in till den av Obama-stödda  ”jihad mot Libyen”, var avsedd att användas för att upprätta en panafrikansk valuta baserad på den libyska gyllene dinaren”, sade Blumenthal till Clinton och tillade att de ädla metallerna värderades till över 7 miljarder dollar.

”Den här planen var utformad för att ge de fransktalande afrikanska länderna ett alternativ till den franska [Centralafrikanska] francen (CFA).” Blumenthal berättade också för Clinton att den här guldbaserade planen ”var en av de faktorer som påverkade den [franska] presidenten Nicolas Sarkozys beslut att beordra Frankrike att gå till attack mot Libyen. Oljan var en annan motivationsfaktor.

 

Andra anmärkningsvärda avslöjanden:

Ovanstående lista är långt ifrån uttömmande. Andra avslöjanden från WikiLeaks som är värda att nämna inkluderar dokument från National Security Agency (NSA) som släpptes 2015, vilka bekräftar att Obama-administrationen spionerade på den tyska kanslern Angela Merkel, Frankrikes president François Hollande, FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon, Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, och italiensk premiärminister Silvio Berlusconi.

WikiLeaks exponerade också över 100 viktiga företag inom ”massövervaknings-industrin” och dess nära relation mellan branschen och brutala diktatorer och tyranner världen över. ”Underrättelseföretag så som VASTech säljer i hemlighet utrustning för att permanent registrera telefonsamtal från hela nationer”, förklarade WikiLeaks när de släppte dokumenten.

Bland de oroande upplysningarna kring det afghanska kriget var emellertid dokument som visade på att pakistanska underrättelsetjänstemän samarbetade med jihadister för att planera attacker mot amerikanska trupper – allt medan USA:s regering skickade miljarder till stöd för regimen i Pakistan.

 

Den djupa statens hämnd

Just nu blir Assange åtalad för att han troligen försökte (misslyckades) hjälpa en amerikansk militär intelligensanalytiker att knäcka ett lösenord. Huruvida det skedde är oklart. Fler åtal har dock inte uteslutits. Hur som helst verkar det som att, i stället för att söka rättvisa, söker Den djupa statens operatörer vid Justitieministeriet hämnd mot WikiLeaks och Assange för att han utsatt och generat deras vänner och samarbetspartners.

WikiLeaks har blivit Alexandrias rebellbibliotek. Det är här den enskilt viktigaste insamlingen av information som finns. Ingen annanstans, i en sökbar form, tillgänglig, anförbar form, finns information om hur moderna institutioner faktiskt beter sig, förklarade Assange, när han berättade om de uppgifter som hans organisation var ansvarig för. Höjdpunkterna representerade dock bara toppen av isberget.

”Och det har hänt att vi frigett människor från fängelsen, där dokument har använts i deras rättsfall. Man har hållit CIA ansvarigt för överlämnade program, inmatade i valcykler, som har resulterat i att, i vissa fall, att de bidrog till att regeringar upphörde. I andra fall togs cheferna för underrättelsetjänstemännen, försvarsministrar bort och så vidare. Så, du förstår, vår civilisation kan bara vara lika bra som vår kunskap är angående vad vår civilisation är. Vi kan inte hoppas på att kunna reformera den om vi inte förstår. Och kanske är det som är hela poängen”.

Ronpaul1.jpg
Ron Paul

De konservativa och de som hyllar konstitutionen har lovordat WikiLeaks av liknande skäl. Den fd ledamoten Ron Paul (R-Texas), som också är grundare för den moderna frihetsrörelsen visade organisationen sin uppskattning för dess arbete på golvet inför Kongressen. Trots vad som tidigare har påståtts, har den information som hittills har släppts, trots att den har varit hemligstämplad, har den inte förorsakat någon skada för någon personligen, men den har förorsakat förlägenhet för vår regering, förklarade han, och tillade att de neo-konservativa var upprörda över avslöjanden som har lossat deras grepp om staten.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

2 svar

 1. Källreferenser du saknar i ovan art. :

  CIA op cyclone (byggandet av al qaeda)
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Cyclone

  CIA op sycamore (Oliver North avslöjade cyclone så sycamore startades)
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Timber_Sycamore

  Trump sparkade CIA chef Joe brennnan och avslöjade hela skiten i ny times :

  CIA nätverket Trilateral commission :
  https://www.lexnoxa.com/p/anniie-loof-och-al-aeda.html?m=1

  Gilla

 2. Tack, äntligen någon som vågar skriva sanningen.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: