Insider: EU-USA måste ta fler flyktingar, bli av med sin suveränitet. Varning till Sverige!

Har vi inte hört det här förut från våra beslutsfattare, Stefan Löfvén o andra? Det Peter Sutherland har att säga, gäller också Sverige. Detta är att ta på största allvar. Allt är redan PLANERAT!

”Enligt 1951-konventionen är alla skyldiga att tillhandahålla dem en fristad, och för vilken principen om avvisning är förbjuden eller att skicka dem tillbaka”. Nu förstår ni, varför Sverige inte utvisar människor!

Nu är det än viktigare HUR du röstar i EU-valet!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Insider: EU-U.S. Must Take More Refugees, Get Rid of Sovereignty
Peter Sutherland

 

Written by  
10 October 2015

https://www.thenewamerican.com/world-news/item/21730-insider-eu-u-s-must-take-more-refugees-get-rid-of-sovereignty

 

Peter Sutherland (bilden), FNs särskilda representant för generalsekreteraren för internationell migration, hoppar från en predikstol till nästa och predikar budskapet av flyktingtsunamin och säger att nationell suveränitet är en ”illusion”, enbart ett särdrag, som måste avskaffas.

Dessutom säger Sutherland, USA och EU har ”inte bara en moralisk utan en laglig skyldighet att skydda flyktingar”. Och det betyder i klartext att USA och EU är skyldiga att ta in en ospecificerad kvot – potentiellt flera miljoner – flyktingar och invandrare, de flesta av dem kommer för närvarande från de muslimska länderna i det krigshärjade Mellanöstern och Afrika.

I en  intervju den 8 oktober med FN: s nyhetscenter svarade Sutherland på frågan ”Vad är ditt budskap till regeringarna?”

Med detta svar: ”Jag kommer att be regeringarna att samarbeta, att erkänna att suveräniteten är en illusion – att suveräniteten är en absolut illusion som vi måste ställa bakom oss. Den tiden när man gömde sig bakom gränser och taggtrådar är långt borta. Vi måste arbeta tillsammans och samarbeta för att skapa en bättre värld. Och det betyder att man tar på sig några av de gamla särdragen, tar på sig några av de gamla historiska minnena och bilderna i vårt eget land och erkänner att vi är en del av mänskligheten.

calais.jpg  Related image
Flyktinglägren i Calais, Frankrike

 

Tidigare i intervjun etablerade Sutherland sin medkänsla, med angivande av:

För två veckor sedan var jag i Calais i Frankrike, i lägret där och allt jag kan säga är att det var och är skrämmande – hygieniskt när det gäller sanitära förhållanden och när det kommer till hur människor lever där. Jag har sett andra läger som är bättre. Men vi kan göra något där ….

Var och en som tittar på TV angående de pågående konflikterna där, kan lätt förstå hur människor, särskilt de med barn, måste känna sig tvungna att lämna. Det enorma antalet som kommer är det oundvikliga som följer på dessa hemska konflikter, så som vi sett tidigare, är de ett oundvikligt resultat för dessa migrationsströmmar.

Tja, ”vi” här på The New American visste och varnade upprepade gånger, att de pågående USA / EU / Nato / FN-ledda krigen som Sutherland och hans globalist kumpaner återkom till under olika rubriker (kriget mot terrorn, regimförändring, arabiska våren) skulle få hemska konsekvenser, bland annat, som han nu säger ”ger oundvikliga … stora migrationsströmmar”.

Nu när det oundvikliga har hänt (och fortsätter att ske, eftersom Sutherland och globalisterna fortsätter sin utplåning och förödelse i hela regioner), har de som ansvarar för blodbadet en ”lösning” som kommer att förgöra ödeläggelsen.

Men vem är Peter Sutherland förutom att han är FN:s särskilda representant för internationell migration, och varför skulle någonting han säger betyda något mer än att ge ett uttryck för snattrande superrika inom FN? Sutherland är inte enbart knuten till FN. Även om han inte är ett hushållsnamn, är Sutherland en insiders insider, som är känd över hela världen i korridorerna med verklig makt.

FNs nyhetscenter introducerar bara en svag aning om hans status inom den globala politiska och ekonomiska eliten, och noterar: ”Enligt en fd advokat på Irland har Sutherland fungerat som EU-kommissionsledamot för konkurrenspolitik och ledde det globala avtalet om tullar och handel (GATT) och Världshandelsorganisationen (WTO)”.

Här är en partiell förteckning över hans internationalistiska uppgifter:

  • Fram till juni förra året var Sutherland ordförande för Goldman Sachs International, den globala bankhändelsen känd för kritikerna som ”vampyrbläckfisken” för sina rovdjursliknande och korrupta metoder.
  •  Han är ordinarie deltagare och tidigare styrkommittémedlem i den ultra hemliga, ultra elitistiska Bilderberg-gruppen
  • Han var den europeiska ordföranden för den Trilaterala Kommissionen
  • Han är fd ordförande för British Petroleum (BP)
  • Han är hederspresident i det transatlantiska politiska nätverket (TPN), en av de främsta korporatistiska insider-organisationerna som främjar EU – USA fusioner, genom det transatlantiska handels- och investeringspartnerskapet (TTIP)
  • Som WTO:s huvudarkitekt har han blivit hyllad som ”fadern av globaliseringen” och
  • Som en toppeurokrat spelade han en ledande roll när det gällde att förstöra nationell suveränitet genom att ersätta nationella valutor (och nationell monetär kontroll) med euron samt att konstruera det ”gränslösa Europa” som den nuvarande migrantkrisen som visar sig ha varit så förstörande.

Den ovanstående korta listan är långt ifrån uttömmande men den ger en viss indikation på den höga rankning som Sutherland upptar i den internationalistiska inprickningen och vikten av den globalistiska oligarkin om att påskynda migrationsströmmarna med avsikt att ytterligare destabilisera och denationalisera Europa innan den växande ilskan och missnöjet inom EU, vilket kan sammanfalla med livskraftiga politiska strömningar som kan ge upphov till ett faktiskt upphävande av nationer ifrån EU.

FN:s News Center-intervju är bara en av Sutherlands senaste insatser för att driva den globalistiska propagandan på nödvändigheten av att anta migration som en rättighet, garanterad av FN och ”normativ” internationell rätt. Den 30 september var Sutherland huvudtalare vid ett evenemang sponsrat av Council on Foreign Relations (CFR)  med titeln ”Ett globalt svar på Medelhavsomvandringskrisen” (se video och transkript here).

Efter att ha bekräftat den ”generösa introduktionen”, berättade Sutherland för sin CFR-publik om sin ”avsky mot nationalism” och hans långvariga besattheten för ”integration”, som är kodord i globaliseringen för nationernas gradvisa kollaps (politiskt, ekonomiskt, socialt) till den punkt där en centraliserad internationell regering i slutändan tar ut de återstående resterna av dess suveränitet. Och när människorna vaknar för att upptäcka att de har förlorat sin frihet, sitt oberoende och sitt självstyre är det för sent.

”Jag antar att jag skulle vilja tänka”, bekräftade Sutherland, ”även om det är en överdrift att ett ledmotiv för mig i det politiska livet har varit begreppet integration och motståndet som jag känner mot nationalismen, vilket jag har sett för mycket av i mitt eget land och på andra ställen.  På 80-talet då jag var med i Europeiska kommissionen  försökte vi samla fri rörlighet för personer, kapital, tjänster och varor och gick sedan vidare till WTO. ”

Han medger då att de pågående krigen utgör ”en rullande katastrof” men naturligtvis misslyckas de påtagligt med att nämna att han och hans medarbetare i CFR / Bilderberg / Trilateralistiska kabalen hade något att göra med att blåsa upp och förlänga dessa destruktiva konflikter. I stället lanserar han virtuella attacker mot Ungerns, Polens, Tjeckiens ledare och andra EU-ledare som motsätter sig den globalistiska lösningen på denna katastrof, för att översvämma Europa med en oändlig flod av muslimska invandrare och flyktingar. Han hävdar:

Och vi har rört oss mot en tid där en rullande katastrof – och jag kommer inte att gå in på orsakerna till den rullande katastrofen i Syrien, Eritrea, Afghanistan, Libyen – som har skapat de förutsättningar som oundvikligen ger upphov till stora migrationsströmmar – krig som leder alltid till migrationsströmmar – har medfört en ökande utmaning, en utmaning som vissa politiker har anammat och andra har avvisat.

Vissa har svarat på ställningstaganden som jag finner motbjudande. Och jag tänker inte identifiera dem. Några av dessa central- och östeuropeiska länder som till exempel har sagt i frågan om flyktingar, och vilka enligt 1951-konventionen är skyldiga att tillhandahålla dem en fristad, och för vilken principen om avvisning är förbjuden eller att skicka dem tillbaka, har de sagt: Vi tar alla så länge de är kristna. Detta går direkt stick i stäv till vad EU grundar sig på, mer fundamentalt vad FN står för.

Några veckor tidigare berättade Sutherland i en brett spridd tidning med titeln ”Europas dåliga exempel” för det Sorosfinansierade Project Syndicate.  Sutherland läxade också upp européer som motsätter sig migrant-tsunamin – så som han och hans andra globalister kräver – som ”ett omoraliskt och främlingsfientligt ställningstagande .”

”Europeiska unionens rykte har blivit kritiserat, trots det djupa ledarskapet från Tyskland, Sverige och Europeiska kommissionen,” tyranniserade han. ”Hätska uppdelningar mellan medlemsländerna har äventyrat Schengenområdet med gränslös inresa inom EU. Populister har en betydelsefull tid”. 

barroso
José Manuel Barroso

Bland de många elitaktivisterna som lägger sin röst på denna migrationskör är José Manuel Barroso, en medlem av Bilderberg-styrgruppen, som nyligen lämnade sitt jobb som president för Europeiska kommissionen, EU:s mäktigaste ämbete. Hänvisande till International Bar Association (IBA) i Wien den 4 oktober krävde Barroso att man skulle lyfta ut invandringspolitiken ur de enskilda nationernas påverkan.

”Internationell migration bör omfattas av samma typ av internationell reglering som luftföroreningar, sade den tidigare chefen för Europeiska kommissionen i går”. Tidningen Law Society Gazette  rapporterade angående den 5 oktober. ”Migration är det minst reglerade fenomenet i världen”.  Barroso berättade inför IBA Wienkonferensen för Gazette, ”Det är påtagligt idag att en reglering på nationell nivå inte räcker till.”

I artikeln i Law Society Gazette fortsätter den fd kommissionären:  “Migration behöver en internationell norm.

Han sa att nationalstaterna hade accepterat behovet av internationell reglering för att hantera klimatförändringar och finanskriser. ”När man genomförde finansiella regler efter krisen handlade det alltid om att skapa lika villkor, där samma gemensamma principer bör gälla”, sa Barroso.

Han erkände att ”några mycket starka medlemsländer” inte vill förlora kontrollen över sina gränser.

rivkin_david.jpg  Mark-Ellis
David Rivkin                                        Mark Ellis

IBA: s användning av Barroso för att vända den nuvarande migrantkrisen till ytterligare ett upprop för internationell rätt och global regering är inte förvånande för dem som är bekanta med organisationens historia och ledarskap. Det borde vara tillräckligt att notera att IBA:s president, David Rivkin, och dess verkställande direktör Mark Ellis, hade båda framträdande roller vid konferensen i Wien. Båda är ledande medlemmar för Council on Foreign Relations.

 

 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: