Till sist, så nära till valet till EU parlamentet

Av Josef Csiba

Lyssnar man på valdebatten eller läser Aftonbladet, Expressen, eller tittar på SVT, får man det intrycket att Sveriges största problem idag är, ifall Peter Lundgren efter en blöt fest, eventuellt på ett olämpligt sett har ofredat en partikamrat.

 
Att svenska kvinnor våldtas av importerade brottslingar, att kommun efter kommun går i konkurs på grund ständigt ökade socialbidrag till arbetsskygga immigranter, så kallade no go zoner ökar för varje dag, att 300 000 pensionärer lever under fattigdomsgräns, skolbarn misshandlas, lärare våldtas på sina arbetsplatser, det har inget nyhetsvärde längre i det Nya Sverige.

 
Det är priset vi betalar för att maktgalna politiker för varje pris vill hålla sig kvar vid makten, men det är ingen nyhet längre för SVT eller för Aftonbladet. Framförallt inte så nära inför valet till EU parlamentet.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

2 svar

  1. Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
    👍

    Gilla

%d bloggare gillar detta: