Sverige i satanisternas dödsgrepp

Det kan vara nyttigt att se på Sverige med en utlännings ögon för att förstå, att något är väldigt fel med Sverige.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

May 23, 2016
Erik Larssen
https://www.henrymakow.com/2016/05/Sweden-in-Illuminati-Death-Grip.html

swed-fem.jpg
Svensk kvinna

För femtio år sedan blev svenska kvinnor ansedd som de vackraste i världen.
Erik Larssen, en infödd svensk, är förtvivlad över hans lands framtid.

”Om du går runt i Sverige ser du många själlösa människor med eländiga ansiktsuttryck och hörlurar. Du ser många överviktiga svenska människor och Pridefestivalen i Stockholm är enorm. Medan svenska människor hävdar att de är ”lyckliga” är de i själva verket olyckliga och ensamma.”
Är Sverige ett förebud för väst?

Kriget brukar vara förknippat med vapen och missiler, men ett mentalt inbördeskrig där man-kvinna, rik-fattig, lokalbefolkning-invandrare, vänster-höger politiker slår mot varandra är lika förödande som ett fysiskt krig.

Sverige är NWOs främsta ledare och har en fullt tillämpande marxistisk massmedia (MSM) som försöker undergräva svenska kärnfamiljer och alla former av traditionell kultur och religion. Voltaire sa att den som inte får kritisera är den som härskar över dig. Judiska kabbalistiska regler döljer man bakom skölden för judendomen, en religion som de har förstört tillsammans med många vanliga judar. Efter nästan 100 års krigföring i Sverige ser vi de förödande effekterna idag.

Sverige anses allmänt som ett topprankat land för familjelivet. Men Sverige är också världsledande när det gäller skilsmässor (47%), ensamstående föräldrar och depression bland ungdomar.

Faktum är att Sverige idag är en hemsk plats för barn – det här är verkligheten. Huvudskälet är att svenska föräldrar inte känner till familjevärden och uppfostrar inte sina barn på ett bra sätt eftersom de har blivit hjärntvättade av marxismen. Resultatet är en generation av svaga och odrägliga barn utan grundläggande kunskaper om människans liv.

what-a-sexist.jpeg

År 2015 föddes endast 23,8 % av svenska barn till gifta föräldrar. En häpnadsväckande hög procent, 47 %, av alla svenskar bor i ensamståendehushåll. Under 20 år har depressionsgraden bland svenska barn tredubblats. De flesta svenska pojkar är osociala, beroende av dataspel och har inte lärt sig en grundläggande självdisciplin. Dessutom köper de flesta svenska föräldrar alla vaccinprogram som gör barnen ännu svagare. Sverige har fått fler invandrare än något annat västland (per capita) vilket gör att svenska barn känner sig ännu mer som förlorare.

Kollapsen av kärnfamiljen och traditionell tro

Många svenska människor är naiva, reserverade och vänliga. Om du vill se sann ondska, kolla in den svenska MSM som numera främjar HBTQ, ateism, materialism, sexism, feminism, anti-Putin och rädsla i stor skala. Svenska MSM styrs av NWO främst genom de illuminati judiska familjerna – och ingen vågar kritisera dem. För det första äger Bonnier-familjen (Bilderberg-judarna) de största delarna av svensk media och TV, och för det andra finns Hjörne, krypto judar som äger en stor del. Andra aktörer styrs antingen från USA (Schibsted) eller av svenska politiker eller fackföreningar (Mittmedia).

estonia.jpg
Katastrofen av det sjunkande M/S Estonia 1994, som dödade omkring 800 personer, blev aldrig helt undersökt och förblir en gåta för allmänheten

I Sverige anses du som en dåre om du tror på Gud eller gudomlig skapelse. Detta beror på en marxistisk ideologi som förstör skolsystemet, barn, stat, kyrka och toppolitiker. Morden/”självmorden” / försvinnandena av Ivar Kreuger, Raul Wallenberg, Olof Palme, Anna Lindh och KSIs (topphemlig intelligensservice) chef Lars Ericsson lägger bränsle till Sveriges svarta rök. Palmes obduktionsprotokoll hålls fortfarande hemligt medan Lindhs mord ser ut som en psy op med en ung mördare som är mycket förvirrad och hävdar att han styrdes av en inre röst under mordet (vilket vi aldrig har kunnat bekräfta på film).

Partiet ”Sverigedemokraterna” växer snabbt och de är emot massinvandling – men de är sioniststyrda oppositioner. Detsamma gäller för de stora alternativa mediesajterna. Svenska människor är rädda och reagerar inte ens när skelettben ramlar ut ur Frimurarnas högkvarter i Stockholm. I grund och botten saknas mod och information hos svenska män.

Svensk feminism är marxistisk attack på familjen

”Den som vet någonting om historien vet att stora sociala förändringar är omöjliga utan kvinnlig omvälvning … inklusive de fula.” (Karl Marx)

För femtio år sedan blev svenska kvinnor ansedda som de vackraste i världen. Dagens svenska kvinnor har blivit hjärntvättade till att driva karriär och ”jämlikhet”, vilket gör att de ignorerar sina kvinnliga egenskaper. Många kvinnor beter sig, går och klär sig som män. En utlänning frågade mig varför svenska kvinnor är så hemska medan svenska män är bra.

En annan utlänning frågade mig varför svenska barn är så smutsiga. En fransk kvinna berättade för mig att den svenska klädstilen är annorlunda och skiljer sig från andra länder. Vi kan inte skylla på svenska kvinnor, men nu förstår de inte vad som är viktigt i livet – en harmonisk familj och traditionell tro. Det finns naturligtvis undantag.

Svenska kvinnor är vanligtvis diktatorer hemma men mannen kommer att förbli oförändrad. Svenska män tål tyst sitt elände tills hon vill ha en skilsmässa. En vän från en by i norr berättade, att inga svenska kvinnor vill stanna kvar längre, så nu är hans by full av thailändska och ryska fruar.

Om du går runt omkring i Sverige ser du många själlösa människor med eländiga ansiktsuttryck och hörlurar. Du ser många överviktiga svenska människor och Pridefestivalen i Stockholm är enorm. Medan svenska människor hävdar att de är ”lyckliga” är de i själva verket olyckliga och ensamma. Svenska människor kan inte föreställa sig vad som händer utanför scenerna och de är helt omedvetna om de onda krafterna bakom deras MSM, regering och hemliga polis. Vissa människor kallar den, den mest korrupta regeringen på jorden som styrs av Mossad/CIA.

 

Nästa steg: Psyops, undantagstillstånd och dåligt vatten

swed-refug.jpg
Muslimska invandrare används som syndabockar
i Sverige för terrorhandlingar

Svenska regeringen och medierna bekämpar svenska människor. Det spelar ingen roll vilken part du röstar på, de är alla kontrollerade av samma onda krafter så slutresultatet är detsamma.

Kännetecknet för en nation som drivs av Illuminati-judarna är att regeringen försöker förstöra traditionell kultur och kärnfamiljer. Den nuvarande prognosen för Sverige är mer psy ops att införa rädsla för muslimerna. Detta kommer att resultera i krigsrätt och en sionistisk NWO marionettdiktator. Svenska människor kommer att stödja alla som lovar ”säkerhet från muslimerna”.

Se upp för dricksvattnet – Stora städer kommer att vara enkla mål och svenskarna dricker kranvattnet i storstäderna. Vattenförgiftningen kommer att bli en global affär och den är det enklaste sättet för att döda människor.

 

Enhet och tro ger hopp

Första kommentaren från Dan:

Två saker som amerikanerna måste förstå om Sverige, är att det är emot lagen att ifrågasätta någonting – även i de mest ödmjuka, ursäktande termerna. Pojkar av svensk börd är inte alls önskade av den svenska regeringen. Normalt manliga karaktärsdrag visar på alla sätt att pojkar går till skolpsykologer som skriver ut mediciner.

Nyheterna är kraftigt censurerade i Sverige, så till den grad att man har ljugit för svenskarna att anledningen till att de har gått från att vara ett traditionellt samhälle fritt från våldtäkter för trettio år sedan, till att bli Europas huvudstad med mest våldtäkter.

Related


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

3 svar

  1. This is definitely exciting, You are a especially experienced author.
    Concerning coupled a feed and appearance to attempting to get the rest of ones own magnificent blog post.
    In addition, I’ve contributed your web site throughout my internet sites!

    Gilla

Trackbacks

  1. URL
%d bloggare gillar detta: