Slagskepp och krigsvapen samlas i närheten av Indonesien när proxy kriget mellan USA/Kina eskalerar

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-05-20

Ett fullständigt odeklarerat proxy-krig mellan Kina och Förenta staterna rasar nu runt om i världen och kommer bara att eskalera. Tullar och den amerikanska svartlistningen av telecomjätten Huawei var bara en öppningsskottsalva i ett krig som kunde bli farligt, är flera källor överens om. Kineserna har redan berättat för amerikanerna: ”Om du vill prata är dörren öppen; om du vill slåss, kommer vi att kämpa till slutet.”

Det största slagfältet i det här kriget håller på att utspela sig i Sydostasien, säger White Dragon Society-källor (WDS) i regionen. Kinesiska, amerikanska och australiensiska krigsskepp samt franska stridsflygplan samlas nu runt Indonesien för att förbereda sig för stora strider när resultatet från det omtvistade presidentvalet meddelas den 22 maj, säger källorna.

joko.jpg  Subianto.jpg
Joko Widodo                                  Prabowo Subianto

Den befintliga presidenten, Joko Widodo, stöds av Kina och förväntas vinna med 11 %. Han kommer att möta massdemonstrationer från studenter och muslimska aktivister som klagar över röstningsbedrägerier och stöder hans anti-kinesiska motståndare Prabowo Subianto.

Prabowo är gift med dotter till diktatorn Suharto och var också chef för de indonesiska specialstyrkorna. Prabowo varnade en gång Singapore grundare, fader Lee Kuan Yew att ”kineserna i Indonesien befinner sig i fara eftersom de i varje problem – upplopp – kommer att bli skadade som en minoritet”. En generalsekreterare har redan dött av en manipulerad ”monkey pox” (apvattenkoppor)  -virus från Singapore, säger asiatiska hemliga källor. De planerade demonstrationerna ”kommer att attackeras med giftgas och biovapen”, säger källorna.

En konstruerad krasch av de indonesiska rupierna och aktiemarknaderna kommer ytterligare att destabilisera Widodo-regimen, säger de. CIA-källor i Sydostasien håller med och säger att det kan vara en bra tid att tillfälligt evakuera medel från Indonesien.

Problemen med att brygga i Indonesien kommer att sammanfalla med ett stort anti-kinesiskt tryck mot Laos och Thailand, säger WDS-källan. Trycket på regionen kommer också att vara emot det som uppfattas som ”bedrägligt valda sionistiska lakejer”, uppger CIA-källor i regionen.

Scott_Morrison.jpg  bill-shorten
Scott Morrison                              Bill Shorten 

Det är också en bra gissning att ”Australiens premiärminister Scott Morrisons ”mirakelseger” i ett allmänt val mot sin mer pro-kinesiska motståndare Bill Shorten ”konstruerades” var en del av denna allmänna anti-kinesiska offensiv.

Att man visar anti-amerikanska koreanska krigsfilmer i Kina är en ledtråd för den kinesiska planen. Visst är något stort på väg att hända på den koreanska halvön, bekräfta nordkoreanska och asiatiska hemliga källor. En nordkoreansk källa som kontaktade denna författare för första gången på många månader, säger att nordkoreanska starke man Kim Jong Un  …

moon-jae-in
Moon Jae In

… intensifierar sina aktiviteter i Sydkorea. ”Kim har nått en överenskommelse där han kommer att bli kejsare över Korea medan [sydkoreanska presidenten] Moon Jae In kommer att vara president”, säger källan. Amerikanska trupper i regionen kommer att presenteras med ett fullbordat faktum, säger källorna. Inte bara det, Kim har ambitioner på att fördriva den japanska kejsaren Naruhito, säger den nordkoreanska källan.

Image result for falun gong  abrams.jpg
    Eliot Abrams

Denna rapport från USAs avdelnings propaganda ”nyheter” angående gripandet av hundratals ”Falun Gong-anhängare” i Nordkorea ger en föraning om dessa drag. Detta beror på att Falun Gong är en psy op som drivs av den neokonservativa sionistagenten Eliot Abrams, säger fransk intelligens och andra källor.

spavor-kovring.jpg
Michael Kovring                     Michael Spavor

Vi får också intressanta rapporter om de två canadensiska medborgarna är arresterade i Kina för spionage – ex-diplomaten Michael Kovrig och affärsmannen Michael Spavor. ”Canadensisk militärunderrättelse sålde dessa två, av den Djupa Staten, ägda tillgångarna till kineserna”, säger USAs militärintelligens källor. Detta var en del av en kampanj av den kanadensiska militären mot premiärministern Justin Trudeau, som de anser sig vara en ”sionistisk tillgång för Den Djupa Staten” som arbetar mot canadensiska intressen, säger källorna. Det har att göra med ”dirty deal deals done cheap” av Trudeau, tillägger källor inom den canadensiska säkerhetsunderrättelsetjänsten.

talmadge  Related image
Eric David Talmadge

Dödsfallet i förra veckan ”under ett besök i Yokohama” av 57-årige Eric David Talmadge, Nordkoreas chef för Associated Press, är också misstänkt under dessa omständigheter. Detta kan vara av en slump, eller så kan det vara en del av en pågående utrensning av khazar-sionistiska byråer som kontrollerar Shinzo Abes slavregering i Japan, säger japanska underjordiska källor.

Vi fick också denna intressanta rapport i förra veckan om skraja uppgifter om vad som pågår i Malaysia:

Najib_Razak  Image result for MH370/17
Najib Razak

”En av mina malaysiska underrättelsekontakter berättade för mig i förra veckan att [den utskämde ex-premiärministern] Najib Razak inte befinner sig i verklig förvaring, vilket man offentligt har uttalat. Han är under en typ av husarrest och reser runt i västra Malaysia som han vill. Han kan inte lämna landet officiellt, men ”inofficiellt” har han besökt Brunei. Det finns ett sätt för utländska dignitärer att komma till Brunei helt under radarn och han var där i förra månaden. Ett privat möte arrangerades med sultanen. Jag bekräftade detta med min kontakt i BSB, Brunei.

”Najib har gjort en överenskommelse med sin manipulatör, den khazariska sionistiska maffian. Han har alla uppgifter angående MH370/17 om att det var ett insiderjobb. Han har sparat dessa på flera säkra platser. Om han går i fängelse och får sina utländska tillgångar beslagtagna ska uppgifterna släppas. Jag fick veta att han har minst $ 5 miljarder dollar parkerade i Brunei, Singapore och Hong Kong. Det verkar som att [Malaysiska] PM Mahathirs händer är bundna.”

Trots ansträngningar som detta av Rothschilds för att täcka upp den malaysiska
Air Flight 370/17-skandalen, kommer den också att nå sin kulmen i Holland. Ryssland har redan formellt anklagat den nederländska regeringen för att täcka upp bevisen som rör störtningen. I diplomatiska termer är det nära en krigsdeklaration. Det är bara en fråga om tid innan den här mordiska farsen avslöjas för världen.

Förhoppningsvis kommer Förenta staternas befrielse från khazar-maffians kontroll att bli utlösaren. Här berättar Pentagons källor nu, att ”När hemligstämplade anklagelser närmar sig 100 000 är Mueller-tiden över; det är dags att åtala Barr”. Vi fortsätter dock att vänta på att dessa åtal ska väckas och vi vill se handling, inte prata, på den här fronten.

Image result for D-dagen 75 år

Källorna svarar att USAs president, Donald Trump, till en början kan ”släppa” utrikesministeriets inspektör Michael Horowitz och fd direktör James Comeys rapporter, samt avklassificera FISA-dokumenten innan han åker till Storbritannien och Frankrike den 2 juni för att fira 75-årsdagen av D-dagen. ”D-Day kan komma att få en ny mening,” säger källorna.

Sionisternas ansträngningar att avvärja alla dessa undersökningar genom att röra upp problem i Mellanöstern misslyckas också dramatiskt. Rekommendationen från den fd. CIA Operations Officer och US Marine Intelligence agenten Robert David Steele om att Trump kallar iranskt ledarskap har haft effekt, säger Pentagon källor. ”Trump kan ha ett toppmöte med den högste ledaren Ali Khamenei som kan hjälpa till i hans förbindelser med Nordkorea,” säger de.

Det finns också ett enormt tryck från Pentagon att ”skaka ut det korrupta, slösaktiga militära industrikomplexet (MIC)”, säger källorna. ”Eftersom Turkiet, Indien, Iran, Kina, Syrien, Libyen, och till och med EU får bättre ryska vapen, har en tsunamivarning levererats” att ”rensa ut” MIC och tvinga den till att göra bättre produkter, säger de. Att kasta Turkiet närmare Ryssland med inköp av Su-57-attackflygplan och S-500 anti-flygplansförsvar” är ett djärvt drag för att demontera Nato och försvaga Israel,” tillägger de.

Pentagonkällorna verkar också ganska optimistiska angående konflikten med Kina och säger att ”Kinas handelskrig och extrema fördomar mot Huawei kan användas för att störtdyka Boeing, med kinesiskt ledda globala bojkotter, orderavbrott, återkallande av certifieringar, grundstötningar och avslag på landningar och luftrum” för att tvinga företaget att städa upp sina förehavanden.

Pentagonkällorna säger att amerikanska militären vill hjälpa ”Amerika att befria sig från den sionistiska parasiten”, medan Israel sänds till förnedring.”

Den polska regeringen har också blivit en stor aktör i den anti-sionistiska rörelsen, efter det att sionisterna försökt utpressa 300 miljarder dollar från landet som ”kompensation för Förintelsen”. Polackerna har publicerat Röda Kors-rapporten om de nazistiska koncentrationslägren och hävdar att det var 271 301 människor som dödades, inte 6 miljoner. De har också hävdat att Polen själv var det värsta offret för den nazistiska grymheter.

Som någon med polsk-judiskt blod, tror jag verkligen att det är på tiden att en riktig, historisk, opartisk, faktabaserad och offentlig utredning ställer denna frågan en gång för alla, så vi kan få ro. Att sätta folk i fängelse för att man ifrågasätter den officiella ”holocaust” (brännoffer till Baal) berättelsen skapar bara misstankar. Sanningen behöver inte gömmas bakom straff.

I vilket fall som helst, är det faktumet att polackerna står för sin åsikt, som utgör ett tecken på den globalt växande tillbakagången för den khazariska-maffian och deras sionistiska mardröm.

apple

Det finns också en växande tillbakagång för khazar-maffians företagskontroll, säger Pentagon källor. De noterar att landmärket Apple mot Högsta domstolen, ”banar vägen för konsumenter för misstro och tvinga Justitieministeriet att bryta upp de tekniska jättarna sådana som Facebook, Google, Amazon och till och med Apple.”


Demonstrationer mot Monsanto i Frankrike

Monsanto har nu också förlorat tre huvudmål och har blivit utsatt för att använda sig av speciella åtgärder mot journalister och opinionsbildare. Det företaget och dess förälder Bayer lär sig om karmalagar.

indianer

Slutligen vill jag avsluta den här veckans rapport med ytterligare en del bra nyheter. En indianstam i Amazonas  har besegrat stora oljebolag i en rättegång och bevarat 7 miljoner hektar regnskog …

Vem säger att de goda inte vinner? De dåliga killarna förlorar på alla fronter, och planetarisk befrielse är möjlig år 2019.

 

 

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

3 svar

Trackbackar

  1. Filosofens blogg
  2. Benjamin Fulford om Trumps falska början av WW III | Filosofens blogg
  3. Bejamin Fulfords senaste rapport … | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: