Märkliga kopplingar mellan Vatikanen, påven Francis och Hollands drottning Màxima. Varning till känsliga läsare!


Om Kevin Annett

Kevin Annett är en känd global aktör för mänskliga rättigheter, författare och visselblåsare som har föranlett rörelsen för att avslöja och åtala barnmord i kyrka och stat i Canada och Europa.
Kevin är medgrundare till Internationella brottmålsdomstolen för kyrkan och staten. Han har nominerats två gånger till Nobels fredspris.

Kevins hemsida: http://murderbydecree.com/
Meddelanden till honom kan lämnas på thecommonland@gmail.com

Detta är en delvis utskrift av en intervju med Kathrine Horton och Kevin Annett

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Spelades upp live den 28 feb. 2019
Kevin Annett

Kathrine: Välkommen Kevin till den här videon

Kevin: Tack Kathrine, det är alltid roligt att vara med dig

Kathrine: När vi träffades helt kort i lördags gav du mig en förhandstitt om vad som komma skulle och vid det tillfället blev jag helt förvirrad av vad jag såg, vad du berättade för mig om. Sedan dess har saker hänt och det visade sig vara exakt som du sagt, så snälla du, berätta för oss om de saker som har hänt runt påve Francis och Vatikanen just nu.

Related image  Image result for cardinal pietro parolin
        Pietro Paolin

Kevin: Kort sagt togs han bort från tjänst på fredagen av en curia (påvlig domstol i Vatikanen, red.anm) bestående av tre kardinaler inklusive statssekreterare Pietro Paolin. Anledningen till att de gjorde det är förstås den, att såsom vi talade om här innan är Den 9:de Cirkeln en offerkult som hade en stor sammanslutning i Rom i San Lorenzo-kyrkan väldigt nära Petersplatsen.

pell.jpg

Folk har kanske också märkt några andra saker som hände där när nyheten kom på måndagen för några dagar sedan. En av påve Francis närmaste medarbetare och rådgivare kardinal George Pell från Australien dömdes och han kommer att hamna i fängelse. Han är den första kardinalen i historien som döms för våldtäkt,  men det var självklart något mycket mer som var på gång än att han var uppskattad inom Vatikanbanken.

natacha.jpg

Han ansågs vara den tredje mäktigaste mannen i Rom. Han dömdes, han har nu befunnit sig i fängelse i ett antal månader sedan han äntligen blev dömd och han kommer att sitta där en tid, och han är ett av ögonvittnena till brott som påven Francis gjort en nära vän i Argentina. Hon hittades nämligen död i sitt hem i lördags och hon hade insiderinformation om att påven själv var inblandad i dessa saker, så Den 9:de Cirkeln kände till att dessa saker var på väg att ske. Att de var tvungna att bli av med den otäcka genast. Han bringade för mycket ljus på aktiviteterna inom Den 9:de Cirkeln och så hände det här. Det här är uppgifter som vi har släppt ut och kan skicka till vem som helst som skriver till oss.

Det var ett speciellt möte som inträffade fredag morgon i Vatikanen. Denne kardinal, Pietro Parolin, statssekreterare, läste i princip upp Lagen om upplopp för Bergoglio och sade att han hade förlorat förtroendet för biskoparna och kardinalen. Att han skulle avsättas från aktiv tjänst och dessa två andra kardinaler från Canada och Gerhard Müller från Tyskland var också närvarande.

De representerar mycket makt och de tillät att deltagaren för Den 9:de Cirkeln deltog och han var i förbund med Montrell som vi hjälpte till med att stoppa år 2016. Och Gerhard Müller igen, har sina kopplingar till Vatikanbanken. Dessa tre kamrater är nu de som effektivt sköter Vatikanen även om  dessa råttor och inbrottstjuvar skulle hållas kvar som frontfigur.

De ville inte ingå i krisen och den överspeglade allt inom kyrkan under dessa dagar genom att man helt öppet tog bort honom, så han kommer att hållas som en frontfigur. Och om du följde nyheterna har han kanske märkt att allt som förekom vid den här tiden var ett media drev. Alla dessa biskopar möttes i Rom precis när detta hände med Magog Leo för att diskutera om sexuella övergrepp inom kyrkan. Men det var bara en täckmantel för alla dessa andra händelser och det fick dem alla att behändigt infinna sig i Rom precis när allt hände och kunde kontrolleras. Det är i ett nötskal om vad som hände och naturligtvis var återverkningarna dramatiska. Jag menar, som du kan se, denna institution faller samman framför våra ögon.

ratzinger
Ratzinger

Kathrine: Det som är så enastående i det här är, jag tror att många inte känner till det, att Ratzinger var den allra första påven som tvingades att avgå efter Bob, tydligen av egen vilja sedan år 1294, vilket är tre år efter grundandet av Schweitz. Men det som hände Ratzinger var för första gången under vår livstid. Så de hade inte haft påven Francis som deras verkliga frontfigur.

Kevin: De vill inte skapa det intrycket, för det skulle då bli så uppenbart att det finns ett allvarligt problem, en kris, och då låter de det se ut som om det kommer nån antydan om att han är sjuk eller att han kommer att stiga ner. Faktum är, att i hans fall blir det ökad uppmärksamhet, då det i själva verket finns bevis. För två dagar sedan publicerade The New York Times en fransk artikel som uppgav att påven Francis hade begärt en ny prövning angående våldtäkt och kyrka. Han kommer att drabbas mycket hårdare.

Du förstår, man ville skapa ett intryck och få folk att se det på ett sätt samtidigt som de gör något annat. Det är det gamla brukliga Jesuit-knepet, som har rätt att kontrollera all information. Vad folk inte inser, men det förekommer mer och mer, är det faktum att kvinnan som mördades i Argentina hade information om det här, och det var förmodligen därför som hon mördades i lördags. En av anledningarna till att de var tvungna till att avlägsna henne, är att påven Francis och Jorge Bergoglio hade nära band till drottningen av Nederländerna, Máxima Zorreguieta Cerruti.

Image result for Jorge Zorreguieta
Jorge Zorreguieta och Máxima, far och dotter

Hon är argentinsk medborgare. Hennes far,  Jorge Zorreguieta, var medlem i det militära Quita som påven hade väldigt nära band med. I själva verket finns det bevis på detta, och oavsett om han gick från att ha varit en låg präst till chef för alla Jesuiter i Argentina inom loppet av tre år. Anledningen till att han gjorde det under 1970-talet var, att han var väldigt nära militären som jagade och tog makten genom en kupp där de dödade över 30 000 personer. Bergoglio stödde dem inte bara genom att tala gott om dem inom världsmedia,  utan han idkade även barnsexhandel med politiska fångar och därmed arbetade han tillsammans med Máximas far.

Image result for Jorge Zorreguieta

Nu blev Máxima drottning i Nederländerna efter drottning Beatirix när hon abdikerade till förmån för sin son Willem Alexander. Hon var integrerad och intimt involverad i Den 9:de Cirkelns mord. Beatrix kunde ordna så att hon fick barn hämtade under kunglig förespegling från vårdhem till dessa mänskliga jaktfester. Vi har vittnesmål som beskriver det. Drottning Beatrix abdikerade två veckor efter att Razinger togs bort.

Image result for maxima+pope francis
Willem Alexander, påve Francis och Máxima

Du förstår, de måste få dessa människor ut i rampljuset! Willem Alexander kommer in med sin nya fru Máxime Zorreguieta, som har haft ett mer än 20-årigt romantiskt förhållande med påve Francis och ryktet säger, vi har ännu inte fått det bekräftat, så har de ett barn tillsammans. Vilken olycka, om det inte förekom inom Den 9:de Cirkeln, att där finns en order om att du måste offra ditt förstfödda barn i en ritual och det beror på att detta barn aldrig någonsin har överlevt.

Det finns spekulationer om vad som har hänt. Under alla omständigheter hade denna Máxime Zorreguieta, för att hon skulle kunna bli drottning av Nederländerna, ett kriminellt förflutet. Påve Francis ingrep när han var kardinal och fick en ny identifiering, du förstår, han tvättade hennes kriminella bakgrund. Hans nära band med den holländska kungafamiljen och deras anslutning till Den 9:de Cirkeln, är en annan anledning till att de var tvungna att avskeda honom.

Kathrine: Det är ju helt hisnande. Finns det någon information om vad hennes kriminella bakgrund var? Vad exakt var hon inblandad i?

Kevin: Prostitution och droger.

Kathrine: Det verkar som hon hade två dubbla stolar. Känner du till den kriminella undersökningen och å andra sidan hur man tog hand om offren? När du pratar om den här kvinnan som arbetade för denna brottskartell, sålde droger och jobbade som prostituerad – liknar detta väldigt mycket ett undergivande exploaterande och sådant hände ganska mycket vid den tidpunkten då MKULTRA blev industrialiserat och de brukar använda sig av monark-programmeringar och använder dem som drogmulor och annat liknande.

Image result for child sacrifice

Att en kvinna ska föda och sedan ge sitt förstfödda barn för att bli mördat, måste vara extremt traumatiskt så jag finner det nästan som omöjligt att hon skulle ha gått med på det bara för att bli drottning av Nederländerna eller något liknande. Tror du att hon är ett offer för människohandel och att hon har använts av dessa mäktiga manliga Jesuiterna som en bonde i ett schackspel, eller är hon faktiskt en aktiv skådespelerska? Har du någon information om det?

Kevin: Glöm inte, att barnen till så kallade kungligheter, politiker och inom kyrkan. De är alla måltavlor från mycket ung ålder och det skulle inte alls förvåna mig om det pågår. Hon var faktiskt den förstfödda i hennes familj. Hon växte upp inom Den 9:de Cirkelns satanistiska kult och de sparade henne om hon gick med på att göra vissa saker. Ett sätt att bevisa för sig själv, är du dödar en annan människa. Så vad det gäller henne, så dödade hon en femåring när hon själv var åtta år gammal. Hon tog en kniv och körde den rätt in i barnet hjärta enligt hennes eget vittnesmål. Därigenom vann hon legitimitet och man tillät henne att resa sig.

Hennes ställning var, att Máxima helt enkelt blev ett offer och därigenom även en villig deltagare. Nu får hon sin belöning för det, och nu är hon drottning av Nederländerna. De kommer inte att sätta in någon där som de inte kan kontrollera, eller inte är villig att göra det. Det är svårt att ta in det här om du inte känner till hennes enskilda fall.

Kathrine: Jag har hört, eller fått det antytt om vad dessa satanistiska ritualer handlar om. Om du säger att hon dödade någon vid 8-års ålder, skulle hon ha kriminella drag. Men även för barn med AIDS är det onaturligt att döda någon annan, men för mig verkar det som ytterligare ett tecken på aktuell traumabaserad mental kontroll, eftersom, om jag kommer korrekt ihåg är de offer. De har redan våldtagits och traumatiserats vid två månaders ålder och då måste det förstärkas med ett ännu större trauma som sker vid 6-8 års ålder. Så vad vi påstår, är att Nederländernas drottning är en MKULTRA slav till detta kriminella psykopatiska Jesuit-nätverk.

Kevin: Jag hänvisades till Tousignant, inte till Máxima, när jag berättade att en 8-årig hade dödat en 5-åring. Säkert har hon fått sin dos redan från ungefär 18 månaders ålder till 2 år. Det började i så unga år med henne. En annan person som jag intervjuade i förra veckan i mitt radioprogram, Dave Staffan från Canada, sade samma sak. Man började med det på honom men han samverkade inte och han blev illa torterad. Men de håller människor ibland vid liv som ett exempel till andra, så det beror på gruppen, men det är samma mentalitet och metoder i dem.

Återigen en spekulation när det gäller Máximas specifika förhållande. Men vi vet som ett faktum, och det är bevisat, vi har sett handlingarna i Argentina om att kardinal Begoglio ingrep för att hon skulle kunna bli drottning i Nederländerna.

Katherine: Detta är helt vidrigt. Jag har hört talas om Vatikanens brottsliga kartell och jag har även gjort en del systemanalyser och funnit att de är inte bara fullständiga seriemördare och psykopater på den högsta toppen. Eftersom institutionen är mycket – det är en pyramidorganisation – väldigt hög och väldigt gammal, så säger min systemanalys att hela det massiva påståendet kommer att bli infekterat av psykopater och även med homosexuella. Inte för att det är en särskild domän med sexuella män, men för att där finns präster av förvald påverkan, för män som kan bygga bäckar för att  andra psykopater ska kunna överleva, som vill ha makt, pengar och dessa positioner.

Så om du hamnar med den här typen av väldigt huvudlöst våld som inom SS och Gestapo och Nazi Tyskland, har det visat sig att de faktiskt var bemannade av homosexuella. Åter igen, inte för att det är något specifikt med homosexuella män, utan på grund av prästernas tändning. Om du var homosexuell och bunden till andra psykopater på ett sexuellt sätt, visste du exakt hur du skulle överleva den här dödsmaskinen som har makten.

Kevin: Ja, det finns ett exempel på det i historien om de grekiska hopliterna i antikens Grekland. De uppmanade homosexuella älskare att slåss mot varann i falang eftersom de skulle slåss så mycket hårdare och försvara varandra.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

Trackbacks

  1. Nya fynd i jakt på svar om försvunnen flicka – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: