STEFAN LÖFVEN – Att vara sin egen fiende

av  | 16 maj, 2019
http://projektsanning.com/2019/05/16/stefan-lofven-att-vara-sin-egen-fiende/?fbclid=IwAR3m8MjGPgfMVwWU1xy0AwYnw9KPWMD5Rx3P6Vp6p-V6dzXOtG0aQiRnSIc

Det är mycket för Socialdemokraterna nu. Annika Strandhäll bristande ledarskap börjar så sakteliga se dagens ljus. Ett misstroendevotum är i antågande. Regeringen har verkligen tappat sitt moraliska pass, och det börjar på allvar sätta sina spår nu. Regeringens fall kommer göra mer ont. Det kommer den här våren visa.

När man fastnat i en sektliknande atmosfär är man ofta pressad, och när man är pressad, gör man ofta mycket som man inte skulle göra i ett normalt tillstånd. Den som följer statsminister Stefan Löfven har nog svårt att avgöra vad som är sant eller, normalt och inte. Statsministern uppför sig oftast som en förvirrad fackpamp i sina uttalanden om samhällshändelser. Det är därför han säger att turordningsregler kan lösa gåtan om alla våldtäkter. För honom är det ännu en gåta.

Ibland är det vansinne och vanvett som dominerar. Den svenska skolmarknaden är ett paradis för IS-rekryterare därför att staten inte vill se det. Ta Vetenskapsskolan. Nu har Abdel-Nasser el Nadi, vd och huvudman för muslimska Vetenskapsskolan i Göteborg, frihetsberövats, enligt uppgifter till Expressen. Anhöriga säger att han sitter hos Säkerhetspolisen.

Varenda politiker som har haft makt och ansvar över skolpolitiken de senaste 30 åren borde skämmas i dag. Den som ska skämmas allra mest är Stefan Löven. Han har inte bara vetat, han upprepat upplysts om att Vetenskapsskolan inte är som vilken annan skola som helst. Han har dock gjort allt det som han blivit lärd att göra, skrikit om islamofobi, främlingsfientlighet och när det inte hjälpt, brunsmetat.

”Att just Abdel-Nasser el Nadi ska ha fastnat i Säpos garn kommer inte som en chock. Internt har Säpo betraktat denne skolpamp som en rekryterare för våldsbejakande islamism, och sett honom som en förklaring till att många från Göteborg har rest till jihadister i Syrien, enligt Doku.”

År 2012 polisanmäldes Vetenskapsskolan för att de tog emot skolpeng för elever som inte fanns. 200 000 tvingades de betala tillbaka till Göteborgs kommun. Sen fortsatte det bara. Var tredje lärare hade inte behörighet. Skolan hade religion på schemat för lågstadieelever, med fokus på islam. De som jobbade på Vetenskapsskolan tog alltså allt det där med mångkultur med en stor nypa salt. Genom åren har mer och allt värre avslöjats.

Vetenskapsskolan har kopplingar till islamism något som varit känt i flera år, men det har inte stått i vägen. Istället för att bommas igen expanderar den. En ny skola har startat i Gävle och man har ansökt om tillstånd att öppna en i Halmstad nästa år. Nyligen ansöktes det om att ta över en gymnasieskola i Göteborg. Ansökan avslogs av Skolinspektionen – inte för att den gärna lägger fokus på islam utan för att ansökan kom in för sent, skriver Doku.

Offren är förstås alla barn som indoktrineras och med stor sannolikhet en skola Skråmobarnen till sist kommer hamna i. Bara för att det ena eller denna avslöjas betyder inte det att skolan kommer försvinna. Kanske var det en bakomliggande orsak till varför det var så viktigt att Skråmos barn kom just till Sverige och Göteborg. Här finns en etablerad islamistisk miljö för barnen att återvända till.

Den svenska skolmarknaden är ett paradis för radikala islamister som lovat trohet till Socialdemokraterna. En troheten de visat om och om igen. Den 1 januari 2019 kommer skärpta ägarkrav att träda ikraft. Det ska bland annat göras en vandelsprövning. Skolinspektionen kan hämta in uppgifter från Polisen, Bolagsverket, Kronofogden, Skatteverket och företag som erbjuder kreditupplysningar. Dumma mej som trodde att det redan var kutym. Det handlar ju trots allt om våra barn. Med skärpta krav kommer också krav om att aktörer måste leva upp till de nya kraven. Det ska bli lättare att dra in tillstånd. Det är bra. Men det är absurt att de inte dras nu. Vetenskapsskolan kan fortsätta existera och expandera med hjälp av våra skattemedel. Det bra enklare att dra in en skolverksamhet än tre-fyra stycken. Något är alltså fortfarande mycket fel.

Nåväl. I Löfvens uttalanden finns aldrig några gråskalor, nyanser eller ens förståelse. Allt är RÄTT eller FEL. Det RÄTTA är Rött, det vill säga Socialdemokraterna. Allt annat, BRUNT, BLÅBRUNT, ISLAMOFOBI, RASISM. Om de inte vore för allvaret är det rätt komiskt.


Stefan Löfven är underhållande, i sin enfald och sina uttalanden. Han är utan tvekan en bra tillgång för alla politiska motståndare och kritiker på sociala medier. För Sverige är han dock inte det. Men man kanske kan ha nytta av honom ändå? Säpo måste nu rensa upp i skolorna. För hur det än är, radikala islamister dom lärare är inga bra förebilder. Det tycker inte Löfven heller, förstås men frågan är om han vågar säga något om det eller om han återigen ska visa att han är mer rädd om sin väljarbas?

Om vi behåller honom där han sitter kan mer nytta dras även inom andra områden. Det fanns ju ingen gräns för Stefan Löfven för hur många samhällsproblem vi enkelt kunna lösa – bara vi ökade migrationen. Ensamkommande från skulle ta hand våra gamla och sjuka. Det blev i vart fall i ett fall inte riktigt som tänkt. Istället för att ta hand om gamla och svårt sjuka människor vid ett äldreboende i Skåne valde dessa behjärtansvärda människor istället att använda tiden till att förnedra och filma vårdtagarna.

Stefan Löfven jobbar också hårt med att försöker sätta en falsk bild av att flyktingkrisen är över – och kommer inom kort behöva öppna upp för utökad anhöriginvandring och ny asylgrund. Det här blir allt viktigare i takt med alla avslöjanden om den tilltagande antisemitismen inom partiet och att SSU-Skåne fortsätter att vara öppna med den. Sedan den judiska kvinnan som brutalt knivhöggs av en muslim har brunsmetandet från S tagit sig nya nivåer.

Men han famlar vidare lika hjälplöst. Sverige har en statsminister med ett så stort glapp mellan den självsäkra retoriken och den verkligheten att det är omöjligt att fixa. Han tror förmodligen fortfarande på att ”skolan ska bli den klarast lysande stjärnan i välfärden” I vilken värld han lever i vet han han nog inte. Antingen förstår inte Löfven djupet i de problem som Sverige står inför eller så har han gått i opposition mot verkligheten. Att ha en statsminister som är arg på verkligheten inger sannerligen inte förtroende.

Stefan Löfvens svårigheter som statsminister i alla frågor som rör invandring kommer någonstans ifrån. De allra flesta vet. Överenskommelsen med Muslimska brödraskapet gav Socialdemokraterna röster i valen – och islamisternas gavs möjlighet till politisk makt. En kohandel som slog snett.

Ett för islamisterna stora genombrott exempel var den tidigare bostadsministern Mehmet Kaplan, tillika islamist. Överenskommelsen fungerade både för Socialdemokraterna som, på vissa ställen i Sverige, fick exceptionella röstetal. Och särskilt god blev valresultaten för Socialdemokraterna i Malmö.

Carina Hägg var en som tidigt motsatte sig, En av de saker hon kritiserade var att Islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa blev invald i den socialdemokratiska partistyrelsen. I sin roll som ordförande för Islamiska förbundet hade Omar Mustafa bland annat bjudit in antisemitiska föreläsare som spridit myter om att judar ritualmördar kristna småbarn! Inför valet 2014 var Carina bortplockad från valbar plats och glömdes också snabbt bort av sina tidigare kollegier.

I en intervju 2015 säger Stefan Löfven att hans regering aldrig har kritiserat islam och inte kommer att göra det heller. Bakgrunden var en diplomatisk kris mellan Sverige och Saudiarabien som blossade upp våren 2015 efter att utrikesminister Margot Wallström kritiserat de ”medeltida metoder” som regimen använder för att bestraffa oliktänkande. Det saudiska kungahuset gick i taket och krävde en ursäkt. Stefan Löfven förklarade då för Expressen att Socialdemokrater aldrig kritiserat islam, vilket de aldrig hade gjort. Tvärtom, Löfven berättade att de har den största respekt för religionen islam.

Och i ljuset av alla avigsidor vi ser att samarbeta med Muslimska brödraskapet ger och oviljan i att kritisera det som kritiseras även om det råkar handla om islam, kan Löfven lika fortsätta som vanligt. Fundera på det. Han är faktiskt sin egen värsta fiende som dessutom omger sig med statsråd som framställer sig som troll som brunsmetar sina motståndare i stället för att ta tag i sin rädsla för att gå emot en viss väljargrupp.

Det finns nämligen bara ett parti som under lång tid har tillåtit antisemitismen att slå läger inom den egna organisationen och där ett ungdomsförbund övertagits av antisemitism och homofobi. Det är i ett parti där en ledande företrädare fått nationella uppdrag efter att ha förklarat att det är ”judarnas ansvar” att judar förföljs. Antisemitiska sånger sjungs under gemensamma demonstrationer. Riksdagsledamöter har deltagit i antisionistiska manifestationer.

Sveriges tredje största stad Malmö är i dag internationellt förknippad med antisemitism, med att judar inte vågar röra sig fritt och att judar söker sig bort från staden. Sverige är internationellt känt för att vara ett land där kvinnor våldtas och inte längre kan i trygghet kan vistas ute. Och så mycket mer. Låt Stefan Löfven fortsätta vara sin egen värsta fiende.

Expressen…

http://blogg.vk.se/…/las-om-uppgorelsen-mellan-socialdemok…/
https://nyheteridag.se/lofven-2015-vi-tanker-aldrig-kritis…/
https://samnytt.se/asylsokaren-nawras-fornedrade-kvinnor-p…/Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

4 svar

  1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Mycket bra skrivet 👍

    Gilla

Trackbacks

  1. STEFAN LÖFVEN – Att vara sin egen fiende – Micaels Lidéns Blog
  2. URL
  3. URL
%d bloggare gillar detta: