Kinesiskt hot mot att dumpa USAs tullar, Elefanten i rummet – handelskriget mellan USA/Kina

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019/05/13

Det amerikanska/kinesiska handelskriget har överraskat mest dessa förståsigpåare,  vilket faktiskt är resultatet av ett avtal mellan öst och västerländska hemliga sällskap för att för alltid befria världen från den sionistiska faran, uppger flera källor. Det andra som är värt att notera, är att västerländska, speciellt amerikanska medier, ignorerar handelskrigets elefant i rummet – hotet från Kina och resten av världen med att dumpa USAs statsobligationer därmed formellt försätta USA i konkurs.

Låt oss gå tillbaka ett steg och titta på varför världen vill försätta företaget ”Amerikanska regeringen” i konkurs och tvinga fram en regimförändring där.

Image result for mikroplast i havet
Plaster i världshaven

Ända sedan George Bush Jr:s. hantlangare stal valet år 2000 och iscensatte 9/11, har den sionistiska (Khazariska) maffia-kontrollerade amerikanska regimen spenderat biljoner dollar på oändliga krig. Samma regim och dess onda tvilling Israel har skapat terroristorganisationer som Al Qaida och Daesh för att upprätthålla detta krig. Samma regim har aktivt försökt döda 90 procent av världens befolkning med biovapen, svält, kärnvapen och nu med 5G mikrovågsteknik. Det senaste tecknet på hur antisocial den här regimen är kom i förra veckan när 187 länder, med undantag av USA, kom överens om att sluta att dumpa giftig plast i världshaven.

Kineserna brukade stödja detta oändliga krigshetsande och mördande genom att köpa amerikanska statsobligationer, ända tills de insåg att de betalade amerikanarna för att de dödade dem. De bestämde sig sålunda för att ta ut sina dollar någon annanstans ifrån och spendera dem på att hjälpa planeten och detta multi-miljard dollar projektet ”Belt and Road Iniative” för att nämna ett exempel. Nu inser plötsligt dessa sionistkontrollanter i Washington DC, att de har ett handelsunderskott på 800 miljarder dollar per år och ett budgetunderskott på miljarder dollar per år, som hotar överlevnaden för deras regim.

Budgetunderskottet har täckts upp genom bokföringstrick (sådana som att Federal Reserve använder sig av ombud för att köpa sina egna obligationer), men handelsunderskottet är en annan fråga. Den är baserad på verkliga händelser i den verkliga världen och kan inte täckas upp genom bokföringstricks för alltid. Som sagt, ”Man man undvika verkligheten under en viss tid, men så småningom kommer verkligheten ikapp dig”.

I ett försök att lösa problemet frågade den amerikanske presidenten Donald Trump kineserna, om de ville köpa amerikanska varor för miljarder dollar. Kineserna svarade rationellt, att USA inte har så mycket ”varor” att sälja – även om de ville. Nu är Trumps plan att använda sig av tullar för att korrigera handelsunderskottet med. Det blir en skatt för de amerikanska konsumenterna och den kommer inte att hjälpa den amerikanska ekonomin att bli konkurrenskraftig. Det beror på att den amerikanska dollarn är för dyr, men amerikanerna kan inte devalvera den för att göra deras export mer konkurrenskraftig eftersom ”USAs dollar” inte är en amerikansk valuta. Den ägs av europeiska- och asiatiska kungligheter tillsammans med internationella oligarker, som inte vill att den ska förlora i värde.

Å andra sidan, om den amerikanska regeringen börjar utfärda sin egen valuta, låt oss säga värt hälften av vad en amerikansk dollar är värd idag, skulle amerikanska konsumenter fortfarande betala mer för kinesisk import än de behövde med tullar, men den här gången skulle exporten från USA bli konkurrenskraftig. Den här gången skulle USAs regering kunna spendera miljarder, låt oss säga på dollarsedlar, som den vill för att reparera den inhemska infrastrukturen etc.

Den främsta nackdelen är att USAs militär inte längre kunde ha råd att bevaka landets intressen på sina 800 platser runtom i världen. Det är därför som White Dragon Society (WDS), asiatiska hemliga sällskap, brittiska samväldet och andra föreslår ett alternativ. Det skulle innebära att hela den politiska strukturen i Washington DC ersätts med nya kompetenta människor. Den nuvarande är så korrupt, med sina falska val, mutor och utpressningar gentemot politiker, att en reform är omöjlig.

USA är dock fullt av kompetenta och ärliga människor som sprang in i glasväggen i det nuvarande systemet, eftersom de var immuna mot sionistiska mutor och utpressning. Det är är människor som kunde bygga upp en skuldfri republik av USA. Vid ett sådant scenario skulle den multipolära världen samla in sina resurser för att omvandla det amerikanska militär-industriella komplexet till en välvillig kraft för att skydda planeten och för rymdutforskning.

naruhito
Kejsar Naruhito med fru

Okej, låt oss äntligen komma till de senaste nyheterna under den senaste veckan.  Den största nyheten från förra veckan är den nyinstallerade japanske kejsaren Naruhito. Han utfärdade kodade uppmaningar för att få hjälp, uppger brittiska kungliga familjekällor. Ropet på hjälp förmedlades genom ”neuro-språklig programmering” i ett kort tal som kejsaren höll, uppger källorna. Han använde sig av ”en viss kombination av ord skrivna i en viss stil och inbäddade med formuleringar och andra enheter”, för att låta världen veta att den kejserliga familjen attackerades, säger källorna. Attackerna utfördes av…

… japanska gangster, underleveratörer till David Rockefeller Jr och den franska grenen av Rothschilds familj”, uppger japanska högerkällor nära kejsaren. Specialstyrkor söker nu dessa gangsters, säger WDS-källor.

massimo
Massimo

Den italienske underrättelseagentens död, ”den 50-årige Massimo I”, hittades i ”en pöl av sitt eget blod och spyor” i Paris i förra veckan. Han var också en del av det hemliga kriget mot sionisterna, säger P2 frimurarkällor. ”Familjen Cohens marionetter arbetar för medlemmar inom Rothschild-familjen närmast kabbalen”. De anställde den avfällde italienske hemlige agenten ”för en konspiration mot tyska banker”, säger de. Dessa människor tror att ”hat och krig” kan förhindra att de förlorar sin ”falska ekonomiska hegemoni”, tillade de. P2 tog dock inte direkt på sig ansvaret för Massimos död.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oroligheter i Thailand

Det finns också tecken på att den amerikanska regimen planerar att sätta press på Kina genom att underblåsa problem i Thailand, Indonesien och Laos, enligt asiatiska hemliga källor. En källa uppger, att polisen i Indonesien ”har redan överlämnat levande kulor från militärförråd  för säkerhetsändamål, som en förberedelse inför den 22 maj” när resultaten från det indonesiska presidentvalet förväntas bli formellt tillkännagivna. Källor säger, att liknande problem kommer att bryggas in i Thailand och Laos också på grund av omtvistade val.

WDS har meddelat CIA, att de försöker leda ”färg-revolutioner” i Sydostasien, vilka kunde baktända mer än de gjorde i Venezuela, Iran och Turkiet. Pentagon-källor varnar för att ”efter den misslyckade kuppen i Venezuela och motståndet mot en militär intervention, har Trump inte längre något val utan han måste avskeda de neo-konservativa John Bolton, Elliot Abrams och Mike Pompeo”.

A fall armyworm is attacking a maize crop in a maize field in Vihiga, some 278km west of Nairobi, on April 18, 2018.

Det förödande ”skadedjuret armémasken” kan snart ”påverka viktiga kinesiska basvaror såsom ris, sojabönor och majs”, sade en ny amerikansk regeringsrapport den här veckan. Den glupska tumslånga armémasken … kan föröka sig snabbt, sprida sig på stora avstånd, och är enormt svår att utrota”, säger rapporten. Rapporten tillägger att ”armémasken” har redan ”förstört jordbruksprodukter runt om i Afrika och i Amerika varifrån den egentligen härstammar, men har nu börjat sin inmarsch i Asien”. Tidpunkten för detta utbrott eller den falska spridningen av rädsla rapporterar om detta, men gör att det ser misstänksamt ut, som en attack mot Kinas matleveranser i samband med ett handelskrig.

Image result for false flag saudiarabian vessel

Det förekom även en falsk flagg-attack i Förenade Arabemiraten i förra veckan, som den Mossad-länkade hemsidan Debka-file var snabb med att beskylla Iran för, trots att attacken utfördes med flygplan som hade franska och amerikanska beteckningar.

Denna var uppenbarligen en israelisk falsk-flagg attack på saudiarabiskt oljefartyg och man är nästan säker på att den var en vedergällning för den saudiska svängningen bort ifrån sionisterna och mot Kina.

Samtidigt intensifierar patrioterna sin kamp för att befria sitt land från det khazar-sionistiska styret. Här är vad våra Pentagon-källor hade att säga om kampen:

nyt-anti-semitic-cartoon kopiera  sheldon
Karrikatyren i New York Times                    Trump med Sheldon Adelson

”Efter två förlorade år med Mueller och genom att ge sionisterna tillräckligt med rep så att de kan hänga sig själva, meddelade den fd chefen för Vita husets stabstjänst, marin general John Kelly, och tillade äntligen dignitet till [fd anti-sionistiska] New York Times för deras politiska karrikatyr och förklarade krig mot Israel genom att tillkännage offentligt: ”Trumps familj (Javanka) måste hanteras”. Källan tillägger ”detta innefattar också Sheldon Adelson och alla oregistrerade utländska agenter för Israel”.

teva-pharmaceuticals

I andra anti-sionistiska framsteg ”stäms det lagvrängande israeliska läkemedelföretaget TEVA av 44 stater för prisfixering av allmänna läkemedel, med Justitieministeriet som lurar i bakgrunden”, berättar Pentagon-källan.

omar-suleiman.jpg
Omar Suleiman

Dessutom ”nonchalerade Representanthuset Israel genom att inte bevilja AIPAC
38 miljarder dollar i militärt biståndspaket och kriminaliserade även yttrandefriheten, noterade källan. Som ett ytterligare tecken på att sionisterna förlorar kontrollen. Källorna uppger också att man bjöd in BDS (Boycott-Difence-Sanction against Israel) och palestina-företrädaren Imamen Omar Suleiman för att förrätta öppningsceremonin den 9 maj, medan Representanthusets ordförande Nancy Pelosi sade, att sådana drag inte innebar att Representanthuset, som kontrolleras av det demokratiska partiet, var antisemitiskt.

Det militär-industriella komplexet står också under angrepp, uppger källan. Det amerikanska flygvapnet har kommit överens med Boeing-737 undersökningarna, eftersom FAA och Boeing har förlorat förtroendet hos den flygande allmänheten, uppger källorna. ”Lockheed Marin, däremot, drabbas av problem med F-35”, lägger de till. Boeing har förorsakat dödsfall genom 1 000-tals nedskärningar säger mediarapporter, globala tillsynsmyndigheter, visselblåsare, aktieägare, utredare, åklagare, kunder, piloter, flygledare, passagerare, NASA och den amerikanska militären.


Demonstrationer i Polen

Kampen mot sionistisk utpressning, hyckleri och brottslighet rasar också i Polen, eftersom lokalbefolkningen kämpar för sanningen om huruvida polska kristna lidit lika mycket som judar gjorde under det andra världskriget.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. You will invariably finmd on the web solutions that promise quite
  a lot and subsequently collapse flat there is however big hopes pertaining to the Site – Bildz solution.
  Thus, gmstone buyiny and selling is additionally promising in gemstone forums.
  Without this step your site can get lost inside thhe ann incredible number of websites
  competing for the business.

  Gilla

 2. appreciate it web internet pages.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: