Vad handlade partiledardebatt om egentligen?

Trots att det är mindre en tre veckor kvar till parlamentsvalet i EU var det mycket lite i debatten som handlade om direkta EU frågor, förutom kanske den alltjämt återkommande kritiken av EU-s medlemsländer vilka inte vill följa den svenska modellen framförallt i fråga om massinvandring.

Gång på gång nämndes Ungern och Polen som skräckexempel med hänvisning till ländernas negativa inställning till iden om massinvandring och som typiska motståndare till demokratin.
Inte ens Jimmie Åkesson kunde låta bli att ställa sig i kön bland dessa högfärdiga allvetare vilka utmålade Ungern som ett land i totalt förfall med korrupta politiker som vill ingenting annat än att återinföra diktatur i landet och begränsa yttrandefriheten för det vanliga folket, vilket naturligtvis är nonsens och rena rama fantasier. ( Se mitt tidigare inlägg ”Har Annie Lööf blivit galen?”)

Annie Lööf i sin tur glömde inte att återigen anklaga Ungerns premiärminister Viktor Orbán för att vara ”antisemit”. Ingen av partiledarna eller programledaren ställde den självklara följdfrågan, hur kan det då vara möjligt att Israels premiärminister Benjamin Netanyahu benämnde Viktor Orbán som en sann vän av Israel, medan Sveriges egen utrikesminister Margot Wallström är en ”non grata” en icke önskad person i Israel?

Kan det kanske ha något samband med att Sverige indirekt finansierar ett flertal av FN- terrorstämplade terrororganisationer t.ex. Hamas och Islamiska Jihad?
Sverige pumpar in årligen hundratals miljoner skattekronor till områden i Mellanöstern, vilka styrs av dessa terrororganisationer. Biståndspengarna används utan tvekan av dessa organisationer till vapeninköp i syfte att omintetgöra den enda demokratiska staten i hela Mellanöstern, staten Israel.

Sverige stödjer den internationella terrorismen även på hemmaplan. T.ex. har flera av Sveriges kommuner med öppna armar tagit emot återvändande IS-terrorister, utan att informera allmänheten och avslöjat deras identitet. Dessa terrorister får sedan på skattebetalarnas bekostnad obekymrat vistas i landet, vilket i och för sig skulle vara den bästa lösningen, ifall dessa våldsverkare skulle nöja sig med att leva på socialbidrag livet ut i dessa kommuner, men det är uppenbart att de allra helst vill ägna sig åt sina tidigare yrken som IS-krigare och terrorister.

Vår statsminister, sin vana trogen, glömde inte den här gången heller att i debatten på nytt kritisera de så kallade Visegradsländerna vilka enligt hans mening gör inget annat än stampar framför EU-s bankautomaterna för att plocka ut så mycket bidrag som möjligt, men vill inte dela på bördan med att försörja miljontals invandrare vilka obehindrat väller in i Europa i allt större massor från utomeuropeiska länder, framförallt från Nordafrika och Mellanöstern.
Men med lite eftertanke, var det inte Stefan Löfven som inte så länge sedan hävdade i en partiledardebatt i SVT att dessa människor från Nordafrika och Mellanöstern är en välsignelse för Sverige? Han välkomnade så varmt alla dessa så kallade högutbildade läkare, ingenjörer och sjuksköterskor, vilka lite längre fram i tiden ska ta hand om våra äldre och betala våra pensioner? Hur kan det vara möjligt att samma grupp av invandrare har nu blivit en börda som måste bäras solidariskt av alla EU länder gemensamt? Jag misstänker att ingen annan förutom kanske vår egen statsminister, som kan förklara logiken i det hela, men då är han också den ende i hela regeringen som har ett riktigt yrke att återvända till efter nästa val 2022.

På tal om den så flitigt använda parollen om EU-s bankautomater, har ingen av våra partiledare läst den senaste rapporten från EU portalen, där Sverige klassas bland EUs länder med lägsta BNP tillväxt under de närmaste två åren på grund av sin invandrarpolitik, medan de så hårt kritiserade EU länderna, Polen och Ungern, kommer att ha den högsta tillväxten enligt samma rapport?
Kan vi verkligen vara så säkra på med hänsyn till den huvudlösa, oansvariga invandrarpolitiken som Regeringen är ansvariga för, att nästa gång är det inte Sveriges tur att stå i kön framför de berömda bankautomaterna?
Sådana frågor får naturligtvis inte ställas till våra företrädare, speciellt inte i en direktsänd TV debatt. Det har Regeringen redan förutbestämt genom att utse den högste chefen för den statliga televisionen, den tidigare chefredaktören och ansvarige utgivaren för den vänsterorienterade kvällstidningen Aftonbladet.
Och då pratar vi ändå om Sverige, och inte om Ungern.

Josef CsibaKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:

1 svar

  1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    👍

    Gilla

%d bloggare gillar detta: