Forskare påstår: Hitlers grav finns utanför Sierra City i Canada

AdolfHitlerinUSAAdolf Hitler i Bayern. Eller var det Californien eller Montana?

https://www.broadstreetbeacon.com/researchers-hitlers-grave-found-outside-of-sierra-city-ca/

Enligt de senaste avslöjandena var det kanske så, att Hitler inte begick självmord inne i sin Berlinbunker i april 1945. Ett expertteam bestående av antropologer och arkeologer från Bringham Young and Southern Methodist Universities begav sig ut för att hitta Hitlers grav. Teamet avslöjade nyligen sina senaste fantastiska upptäckter i Nevada City i Canada och i Lake Tahoe har man nyligen studerat avklassificerade FBI-dokument sedan sommaren 2014 när Obama-administrationen släppte de kontroversiella dokumenten för allmänheten.

”Vi var lika chockade som alla andra när presidenten släppte dessa redigerade dokument”, säger ledaren för SMU antropologen och grupprepresentanten Henry ”Hank” Starnes, Ph.D tillhörande det arkeologiska laget som gjorde upptäckten. Det framgick tydligt av de första dokumenten att Hitler tog sig från Tempelhof (flygplats) i Berlin till Spanien, där han gick ombord på en U-båt och tog sig till Argentina. Det här är den långa hängande frukten från denna undersökning. Det här är vad som hände efter att han anlände till Argentina, och det här blir besynnerligt.

Enligt forskarna från BYU / SMU har de flesta ansträngningarna varit inriktade på olika städer i det inre av det sydamerikanska landet som var känt för att ha härbergerat nazistiska sympatisörer. Men enligt Dr. Starnes är det här som det blir mycket komplicerat och något störande.

Du måste förstå i vilken sorts miljö Hitler arbetade i, fortsatte Starnes. Han måste ha känt till att det som ryssarna fick inte skulle bestå. Och det framgick klart av dessa FBI-dokument att vår regering kände till att han inte var död. Så varför skulle Hitler stanna kvar på exakt den plats där de allierade skulle söka efter honom till allra först. Jag menar, Hitler var ett monster, man han var ingen dummerjöns. Så det bästa stället för honom att gömma sig på skulle vara mitt under näsan på de människor som letade efter honom. Och den platsen var i USA.

Det har förekommit en del diskussioner mellan BYU och SMU-teamen om den exakta platsen där Hitler tillbringade sina sista dagar i sin stuga vid Lake MacDonald i Montana’s Glacier National Park. Professor Smithson från BYU säger att Adolf Hitler levde där under namnet William Coates ett lugnt och levande liv fram till sin död nån gång rund 1998. Men SMU-teamet hävdar att han delade sin tid mellan Sierra City och Montana, och föredrog att ”fortsättningsvis röra på sig”

Vad upptäckte de egentligen?

Dr Smithson är ganska övertygad om den med Montana, sade Dr. Starnes när han lyfte på kepsen och skrapade sig i huvudet. Och det finns en hel mängd information som stödjer detta. Tontals som alla kan googla på. Och vi är faktiskt överens om det. Där vi är oense, är att vi tror att han tillbringade sina somrar i Sierra County och reste fram och tillbaka för att undvika upptäckt. Att stanna kvar på ett ställe var för riskabelt för världens mest eftersökta man.
HitlersPotentialGrave.jpgHitlers förmodade grav

Starnes team har påstått, att de upptäckt en grav precis utanför den lilla pittoreska staden Sierra City i Californien vid stranden av sjön Sardine Lake. Enligt Dr Starnes tillbringade Hitler sina somrar i en stuga vid sidan av det populära turistmålet.  Och liksom Rocky Mountains i Glacier National Park, påminde Sierra honom om de bayerska alperna sommartid.

Du skulle veta hur mycket besvär vi fick när vi försökte undersöka det här, säger Dr. Smithson och flinar mot professor Starnes. Jag menar, ingen ville prata med oss. Varken i Sierra City eller uppe runt sjöarna. Varje gång vi skulle börja ställa frågor till folk, skrattade de åt oss eller blev mycket irriterade. Särskild några ur det gamla gänget som berättade för oss vid flera tillfällen att vi gått vilse och att vi borde tänka på våra egna företag. Men efter ett tag var jag redo att ge upp och ville lämna Sierra County. Men det var när Hank pratade med Joe Kruger i Salmon Lake som allting ändra sig.

Joe Kruger var en äldre man på 80 år när SMU-teamet intervjuade honom i stugan i Salmon Lake, bara några mil från Sardine Lake. Enligt Starnes påstod Kruger att han var William Coates personlige skötare på 1960-talet.

Herr Kruger talade flytande tyska och hävdade att han var den personlige tjänaren till en ”William Coates” under somrarna mellan 1962 och 1968, fortsatte Dr. Starnes. Han skulle ställa i ordning sin stuga för honom och se till att den var välfylld med olika magmediciner eftersom Coates hade allvarliga variga sår och andra sjukdomar i magområdet. Han berättade att herr Coates inte pratade så ofta med honom, men han var en trevlig tysk man som påminde honom om hans far. Det var Joe som pekade ut Hitlers grav till oss.

Var finns Hitlers grav?

Hitlers förmodade granittäckta grav ligger vid den södra stranden av Sardine Lake, omkring 150 meter upp längs en grusväg från vattnet. Den är omärkt förutom med en mystisk örn och vad som verkar vara en fyrklöver som etsats in i en av stenarna.

När Hank för första gången visade mig stenhögen, trodde jag att han spelade mig ett spratt såsom han gjorde när han veckade mitt flygplan  när vi dök i Lake Tahoe, fortsatte Dr. Smithson. Jag menar, örnen såg ut som någon slags stencil du kan hitta hos Ben Franklin. Men när jag tittade närmare, såg det verkligen ut som äkta nazistiska symboler.

BUY-teamet använde sig av markträngande radar för att undersöka platsen och bestämde att det var faktiskt en grav. Den ligger dock inbäddad i regeringens BLM och man kan inte rubba den förrän Inrikesministeriet har talat om för teamet att platsen inte får röras innan en offentlig utredning kan utföras. Så för närvarande gör teamen vad professor Smithson kallar ”bra gammaldags bokarbete”.

Ja, vi kan ingenting göra, så innan jag ser en kropp som vi kan göra ett DNA-test på, är mina satsningar fortfarande på Glacier National Park, säger en utmattad doktor Smithson. Kan du tänka dig vad det skulle betyda om Hitlers kropp fanns här i Californien? Och tänk om vi har haft alla dessa människor här och till och med en TV-show som reste runt i Argentina när det blir uppenbart att Hitler gömt sig mitt framför våra näsor.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

Trackbacks

  1. FBI frisläppte nyligen hemliga uppgifter om att Hitler flydde till Argentina år 1945 – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: