Egenföretagare och företagsledare, säg ifrån!

koldioxid.jpg

 

Med icke bekräftade eller vetenskaplig säkerhet håller miljöfantasterna i Sverige på att slå ut vårt lands konkurrenskraft i världen, i tron att Sveriges insatser för att få ner koloxidhalten på något sätt påverkar det totala utsläppet av koldioxid.

Men även om det kunnat bevisas att människan är orsak till ett varmare klimat (vilket jag själv inte tror ett dugg på), kan det inte vara vettigt att vi som knappast påverkar koldioxidutsläppen så att detta är mätbart, ändå skall agera så vi slår ut oss själva från världsmarknaden.

Det vittnar varken om förnuft eller realism när klimatfanatikerna med Miljöpartiet i spetsen i sin fanatism vill sänka Sveriges industripotential till förindustriell nivå i tron att man därmed kan rädda klotet.

Det klimatfanatikerna nu håller på med kan jämföras med följande. Det påstås att ett antal lågt liggande öar i Stilla Havet kommer att översvämmas inom en snar framtid. Att söka rädda dem från översvämning kan jämföras med hur miljöfanatikerna nu agerar i Sverige och hur lite detta påverkar världens utsläpp av koldioxid.

Tänk att man ger hundra personer varsin kaffekopp och säger till dem att nu skall de tömma Stilla Havet på så mycket vatten att översvämningen förhindras.

Lika lite kan Sverige om man så förbjuder alla klodioxidutsläpp påverka jordens totala utsläpp.

Med den galenskap som miljöfanatikerna nu driver koldioxidfrågan är det endast en tidsfråga innan en stor del av industrin måste lämna landet.

När Miljöpartiet nu också vill att EU skall införa strafftullar på varor från USA visar detta på ännu ett helt intelligensbefriat förslag.

 

När man i dag åhör och följer 7-klöverpartiernas – med Miljöpartiet i spetsen – klimatfanatism måste man ställa sig frågan, om våra politiker helt tappat förmågan till kritiskt tänkande och pragmatisk förmåga. Lägger man därtill hur dessa politiker, medier och en stor del av befolkningen närmast Messias-förklarar en 16-årig skolkande och skolstrejkande flicka med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som helt saknar kunskap om vår planets utvecklingshistoria kan man inte undvika att ställa denna fråga. ”Är dagens klimathysteriker drabbade av en epidemi som omöjliggör förmåga till självständigt tänkande såväl som konsekvensanalys”?

 

Nu måste ni som leder Sveriges företag och industriella verksamhet säga ifrån att om det fortsätter så här måste ni lämna landet.

Då får ni säkerligen en markering från de svenska medborgarna om att de håller med er och vi kan återgå till en mera rimlig miljöpolitik. Och kanske inom en snar framtid ett helt avståndstagande från den extrema politik som nu bedrivs av i stort sett alla Sjuklöverpartierna.

Eller skall vi låta miljöfanatikerna driva vårt land tillbaka till en förindustriell nivå och vi på nytt blir ett av de fattigaste länderna i världen. När vi väl hamnat där är det inte lätt att komma tillbaka. Men vad som däremot är säkert är, att inom en tioårsperiod kommer ärliga forskare med säkerhet kunna säga att klimatväxlingar är något naturligt i Jordens utveckling och sker människan förutan.

 

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 GävleKategorier:klimatet, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

2 svar

  1. Få de ”miljöfantasterna” lägga sig själv i graven för att inte bidra till giftig utsläpp och inte ruinera/ ta kol på landet och folk – de få börja att eliminera sig själva samman med sina ledare i MP

    Gilla

  2. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Mycket bra skrivet igen Olle Ljungbeck.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: