Bank of Japan ska nationaliseras, en ny era börjar

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

6 maj 2019

By 

 

Nu när Japan har en ny kejsare, kommer den Japanska banken att nationaliseras och Japan kommer att befrias från den khazariska maffian, säger japanska högerkällor nära kejsaren. Detta drag kommer att tvinga den politiska etableringen i Washington DC till konkurs enligt kapitel 11 och banar vägen för återställandet av Republiken Amerikas Företa Stater, säger Pentagon-källor. Frigörelsen från Japan kommer att bli en avgörande seger för mänskligheten i den pågående, oförklarliga hemliga striden om Planeten Jorden, uppger asiatiska hemliga källor och CIA.

Ingen förstår hur viktigt detta är, låt oss börja med att titta på varför staten
Washington DC  och dess khazar-sionistiska  mästare är matematiskt utdömda.

bye

Sammanbrottet gällande handelsförhandlingarna i förra veckan mellan Kina och USAs regering under ledning av Donald Trump kommer sannolikt att utgöra den omedelbara utlösaren för Washington DCs konkurs. Detta, därför att utan de utlovade ”biljoner dollar” i värde för kinesiska varuinköp från USA, finns det inget annat sätt för USA att förbli kreditvärdigt.

Den amerikanska regeringen har försökt att låtsas som om allt är bra genom att backa upp aktiemarknaden med pengar från Federal Reserve Board, förfalskat arbetslöshetstalen och vidtagit andra åtgärder. Att förneka verkligheten hjälper inte. Den här stora artikeln skriven av Michael Snyder listar 19 fakta som säger ”att allt är bra” och spolar den rätt ut i havet.

finansdepartementet  brian-smith.jpg
Finansdepartementet                                                                     Brian Smith

Amerikanska Finansdepartementet kunde avsluta en 35-dagars statlig nedstängning tidigare i år genom att stjäla skattebidrag och plundra offentliga pensioner, men med dessa trix köpte man bara tillräckligt med tid för att hållas flytande fram till juli. Finansministeriet förväntar sig att dessa extraordinära åtgärder kommer att vara uttömda nån gång under det andra halvåret 2019, säger Brian Smith, biträdande sekreterare på Finansdepartementet.

De hoppades på ett stort pengainflöde bestående av kinesiska pengar, men de asiatiska hemliga källorna säger nu att man har beslutat att stoppa finansieringen av den sioniststyrda politiska apparaten i Washington DC.

Trots att den nya japanska regimen kommer att fortsätta med att köpa in alla amerikanska värdepapper som de har råd med (för att de inte vill att Kina ska ta över världen), kommer det inte att vara tillräckligt, uppger japanska högerkällor.

Netanyahu instructs IDF to strengthen forces, continue ‘massive strikes’ after Gaza rocket fire
Gazaremsan

Under tiden försöker sionisterna med sina drag att starta det tredje världskriget, men de har blivit nedbantade till attacker mot små ghetton bestående mestadels av obeväpnade civila på Gazaremsan. Du kan vara säker på att det också kommer att uppstå nya provokationer i Iran, Venezuela och på andra ställen utförda av dessa desperata sionister.

Även om regeringen i Washington DC lyckas med att använda krigsutpressning för att sparka ner burken igen i juli och får tillstånd till att låna mer pengar, hur nu det ska gå till, måste alla lånen som USA tagit betalas tillbaka med ränta senast år 2024.

Henry Kissingers, Rothschilds och andras bemödanden att betala för historiska asiatiska obligationer till astronomiska summor pengar för att rädda den gamla politiska strukturen, har alla stött på patrull. Det kommer inte att bli en ”Global Currency Reset” eller mirakel omvärdering av avvecklade valutor såsom den zimbabwska dollarn, säger de asiatiska hemliga källorna.

Istället säger källorna…

Petrodollar-systemet som är skapat av Henry Kissinger kommer att övertas av asiatiska makter och förflyttas från att ha varit oljebaserat till att vara baserad på en varukorg. Detta drag utförs av Asien, eftersom Asien består av 60 % av världens befolkning och har 46 % av BNP, medan Europa + USA och Australien har bara 25 % av världens befolkning och innehar 43 % av BNP, uppger de asiatiska hemliga källorna. Dessa siffror gör att det står klart att det är dags för Asien att styra världen, säger källorna.

Det av kineserna ledda Belt and Road Iniative (BRI) värt 8 miljarder dollar är Kinas syn på hur världen ska styras. De säger att ett win-win samarbete gällande stora infrastrukturprojekt gynnar alla och är ett så mycket bättre alternativ till det ständigt krigiska sioniststyrda väst. De har lyckats få med sig 126 länder att delta, vilket täcker en stor del av världen. Den här kartan illustrerar det stora projektet.

belt-on-road

Trots denna förskjutning i de ekonomiska och demografiska tidvattnen, kan väst fortfarande vända hela situationen, uppger Pentagon-källor. Nyckeln är att få med Ryssland, Indien och Japan med ombord. Överlämnandet av ett japanskt ägt F-35 stridsflygplan till Ryssland av Kim Jong-un, var ett viktigt drag i den här strategin. Den var en gest som hade till syfte att undanröja en välplacerad rysk misstro mot de hittills sioniststyrda staterna, uppger källorna.


Vladimir Putin

Detta steg följdes upp genom ett 90 minuter långt telefonsamtal i förra veckan mellan den amerikanske presidenten Donald Trump och Rysslands president Vladimir Putin. Som ett resultat av samtalet, utfärdade Rysslands regering ett uttalande som löd: ”Presidenterna har bekräftat sina ömsesidiga engagemang för att aktivera dialogen inom olika områden, bland annat i frågor som gäller strategisk stabilitet”.

  Image result for pompeo
Sergey Lavrov                                        Mike Pompeo

Detta kommer att följas upp med ett möte mellan den ryske utrikesministern Sergey Lavrov och USAs utrikesminister Mike Pompeo den 6 maj och den 7 juni.

Manchus kejserliga familjekällor, uppger för sin del, att Nord Koreas starke man Kim Jong-un valdes till att vara den person som överlämnar F-35, eftersom japanerna och koreanerna vill ha ryskt stöd till återföreningen av Korea och till återinförandet av Manchu-dynastin. Förhoppningen är att samordna det Manchu-dominerade Norra Kinesiska Militärdistriktet med denna Manchu-uppsättning, säger källorna. Man kunde bilda en rysk-, amerikansk- och mongolistisk allians för att ”hålla Kina på plats”, säger de.

Det brittiska samväldet erbjuder för sin del ett alternativ till denna typ av nollsummestänkande, där den ena sidan måste förlora makt till den andra. Samväldes-förslaget går ut på att genomföra ett massivt projekt värt multi-triljoner dollar parallellt med BRI för att inte låta sig kontrolleras av Kina utan för att få ett slut på fattigdomen och stoppa miljöförstörelsen, säger MI6-källor.

utrotning

Denna plan har fått impulser från FNs släppta rapport som visar på att människan står på randen till att förstöra världens miljö till en sådan stor utsträckning att den ”hotar mänskligheten själv”. Denna rapport är inget annat än en falsk ursäkt för ”global uppvärmning” och en ursäkt för att införa en koldioxidskatt som är kontrollerad av den europeiska aristokratin. Istället beskriver den hur hungriga människor bränner ner regnskogarna och dödar djur för att få mat. Detta skulle vara den främsta orsaken till den största utrotningshändelsen på jorden sedan dinosaurierna utraderades för 65 miljoner år sedan. Enligt rapporten, är människan på väg att radera ut en miljon arter och förorena så mycket att den gjorde planeten obeboelig.

Det skulle vara svårt att hitta några rationella världsledare som motsatte sig en massiv plan för att avsluta denna planets förstörelse. Därför vore det en bättre chans om man lyckades än det neo-Mancho empiriet utgör.

slav

En förutsättning för att denna plan ska kunna genomföras är emellertid, att man avlägsnar irrationella världsledare såsom Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Den här artikeln beskriver hur judisk rasism visar attityden hos fanatikerna som vill döda 90 % av mänskligheten och förslava resten.

5G  Image result for gavin williams+5g
Gavin Williamson

Nu när den här gruppen har misslyckats med att sätta igång ett tredje kärnvapenkrig eller att döda mänskligheten med biovapen, verkar det som att de försöker använda sig av 5G-tekniken och låta den göra jobbet. Den här hemliga avsikten är orsaken till att Storbritanniens premiärminister Theresa May avskedade sin försvarssekreterare Gavin Williamson i förra veckan när han avslöjade Mays stöd för Huaweis 5G-teknik, säger MI6 källor.

Som en följd av detta, har man vänt sig till London Metropolitan Serious Crimes Unit och anmält Storbritanniens premiärminister Theresa May dit för hennes roll när det gäller att främja 5G-tekniken, trots att det har visat sig att den är extremt skadlig, säger MI6-källor. Källan uppger att detta är ett mycket allvarligt sammanbrott för London … så illa den kan bli. Poängen var, att någon förstod hur farlig 5G var – inte på grund av dess kinesiska koppling. Det verkliga problemet är den skada som sker på kroppens mitokondriella strukturer, säger källan. Försvarsministerns avslöjande syftade till att stoppa detta, sade han.

Official Portrait Photography of the new Home Office Permanent Secretary
Mark Sedwill

Theresa May är en katastrof och måste avgå så snart som möjligt. May kontrolleras av ”Ritter von Sedwill”, en tysk agent, som figurerar som Mays chefssekreterare, nämligen Mark Sedwill, säger MI6-källorna. Sedwill använder sig av Siemens-teknik för att avlyssna alla brittiska statsråd, säger källan.

Naturligtvis är detta inte ett problem begränsat till endast Storbritannien. Ryska FSB-källor berättar för oss, att deras forskning tyder på att 20 miljoner amerikaner redan är drabbade genom tidigare generationers riktade vapen, inklusive 4G mobilmaster. Trots detta, vaknar det amerikanska folket, vilket är orsaken till att det fanns ett tryck på att få den högre frekvensen – 5G-tekniken – på marknaden där också.

Sammanfattningsvis förstör det nuvarande globala styrsystemet, den som styrs av de khazariska satansdyrkande centralbankerna, den naturliga världen och försöker döda 90 % av mänskligheten för att kunna behålla makten. Världens militär- och underrättelsetjänster är väl medvetna om att deras väldokumenterade försök till att döda oss med kärnvapen och biovapen har tagit form i riktade energivapen (Directed Energy Weapons) förklädda som ”5G”.

Det enda möjliga svaret på hur man avlägsnar deras kontroll över deras huvudkälla – världens privatägda centralbanker. Det är därför som nationaliseringen av Bank of Japan kommer att hjälpa till med att störta dem.

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

3 svar

 1. Wow that was odd. I just wrote an incredibly
  long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again.
  Anyhow, just wanted to say great blog!

  Gilla

 2. Information:
  America Prepares For War Under Generalissimo Trumpenstein
  https://www.darkmoon.me/2019/america-prepares-for-war-under-generalissimo-trumpenstein/

  US Might Preemptively Strike Russia & China with Space Based Weapons – Russian MoD
  https://www.investmentwatchblog.com/us-might-preemptively-strike-russia-china-with-space-based-weapons-russian-mod/

  US builds nuclear shield to deliver surprise nuclear strike on Russia — General Staff
  http://tass.com/defense/1055448

  The Orchestration of Russophobia Is the Prelude to War
  http://www.unz.com/proberts/the-orchestration-of-russophobia-is-the-prelude-to-war/

  MANAGING RUSSIA’S DISSOLUTION: TRUTH OR DESIRE?
  https://southfront.org/managing-russia-dissolution-truth-or-desire

  ”Trumps Warns ICC of Prosecuting Israeli Actions”
  https://www.haaretz.com/us-news/trumps-warns-icc-of-prosecuting-israeli-actions-1.7111538
  Trump says Israelis should be immune from International Criminal Court prosecution
  https://www.jta.org/quick-reads/trump-says-israelis-should-be-immune-from-international-criminal-court-prosecution
  – Once again, the U.S. declares itself to be an outlaw nation with nothing but contempt for humanity and the rule of law.

  ICC rejects request to investigate war crimes in Afghanistan –
  https://www.bbc.com/news/world-asia-47912140
  https://www.commondreams.org/news/2019/04/06/shameful-trump-admin-revokes-icc-prosecutors-visa-over-probe-potential-us-war-crimes?cd-origin=rss

  US Signed Over $1 Billion in Missile Contracts Since INF Treaty Withdrawal
  https://sputniknews.com/us/201905021074658180-US-Signed-Over-1Billion-Missile-Contracts-INF-Withdrawal/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: