David Icke: Greta Thunberg – kabbalens marionett gavs massexponering för att sälja deras dagordning (utan att hon själv förstår det)


Okänd bonde för det allseende ögat

 ANDREW CHEETHAM

 

 

Tillverkningen av Greta Thunberg – för samtycke: Huset står i brand! och en $ 100 trillionsräddning [ActIV]

Detta är ACT IV, en serie på 6 delar: Tillverkningen av Greta Thunberg – för samtycke:
Den politiska ekonomin i det ideella industrikomplexet.

I ACT I i den här forskningsenheten öppnar jag upp en dialog med artisten Hiroyuki Hamada angående hans observationer:

”Vad som är irriterande angående manipuleringar kring det ideella industrikomplexet är att det skördar folkets välvilja, och då speciellt de ungas. De riktar sig mot dem som inte har kunskapen och förmågan att tänka självständigt och man gav dem instruktioner som är utformade för att tjäna den härskande klassen.

Kapitalismen fungerar systematiskt och strukturellt som en bur där man föder upp tamdjur. Dessa organisationer och deras projekt som verkar under falska slagord angående mänskligheten med avsikten att förhöja hierarkin för pengar och våld, vilka snabbt blir några av de viktigaste beståndsdelarna för korporativismens, kolonialismens och militarismens osynliga bur”.

 

ACT I, Här avslöjar jag Greta Thunberg, det nuvarande underbarnet och ansiktet på en ungdomsrörelse som bekämpar klimatförändringarna. Hon fungerar som en särskild ungdomsrådgivare och förvaltare för den växande och knoppande tekniska starten för mainstream media “We Don’t Have Time.” Jag undersökte sedan ambitionerna bakom teknikföretaget We Do Not Have Time.

ACT II, Här illustrerar jag hur dagens ungdom är den härskande elitens offerlamm. Jag lagde också in i programmet vilka som är styrelseledamöterna och rådgivarna till “We Don’t Have Time.” Jag utforskade ledningen i det växande “We Don’t Have Time.” och partnerskapet mellan de väletablerade företagsmiljöenheterna: Al Gores Klimatrealitetetsprojekt Climate Reality Project, 350.org, Avaaz, Global Utmaning (Global Challenge), Världsbanken (the World Bank), och Världsekonomiskt Forum (World Economic Forum, WEF).

ACT III Här avkodade jag hur Al Gore och planetens mäktigaste kapitalister står bakom dagens tillverkade ungdomsrörelser och varför. Jag undersökte We Don’t Have Time/Thunberg-anslutningar till Our Revolution, The Sanders Institute, This Is Zero Hour, The Sunrise Movement och The Green New Deal. Jag berörde också Thunbergs berömda familj. I synnerhet Thunbergs kändismamma, Malena Ernman som blev Årets WWF Environmental Hero 2017 och hennes boklansering i augusti 2018. Jag undersökte sedan den generösa medieuppmärksamheten som gavs Thunberg i både april och maj år 2018 i Svenska Dagbladet, en av Sveriges största tidningar.

ACT IV. Här granskar jag den nuvarande kampanjen som nu har utvecklats till ”att leda allmänheten i ett nödläge”. Ännu viktigare, jag summerar vem och vilka som de i det här läget tjänar.

ACT V. Här tittar jag närmare på Green New Deal. Jag utforskar ”Data for Progress” och hur den riktar sig mot kvinnlig ungdom som en nyckel till ”femografi”. Jag sammanbinder den primära arkitekten och författarna till ”Green New Deal” med World Resources Institute”.

Därifrån går jag igenom sammankopplingen till Business & Sustainable Development Commission och New Climate Economy – ett projekt från World Resources Institute. Jag avslöjar den gemensamma tråden mellan dessa grupper och tilldelningen av pengar till naturen som representeras av Natural Capital Coalition och det ideella industriella komplexet som en enhet. Slutligen avslöjar jag hur detta har kulminerat i genomförandet av betalningar till ekosystemtjänster (finansiering  och privatisering av naturen i stor skala) vilket man förväntar sig ska antas vid det femtonde mötet i Peking år 2020″.

I den sista akten, ACT VI (Crescendo) bryter jag upp serierna genom att avslöja att själva fundamenten som har finansierat klimatrörelsen under det senaste decenniet är samma fundament som nu samarbetar med Climate Finance Partnership som vill låsa upp
100 miljarder dollar från pensionsfonderna.

Jag avslöjar identiteten för de individer och grupper som är roten till denna sammankopplande matris, som styr både medierna och budskapet. Jag tar ett steg tillbaka i tiden för att kortfattat visa på de tio åren bestående av strategisk samhällsteknik som har fört oss fram till detta bråddjup. Jag tittar på förhållandet mellan WWF, Stockholms Institutet och Världsresursinstitutet som fungerande nyckelinstrument för skapandet av finansiering för naturen.

Jag tittar också på vilka de första offentliga kampanjerna för naturfinansiering (”naturkapital”) som långsamt sätts in i den offentliga verkligheten av WWF. Jag reflekterar över hur vanliga icke-statliga organisationer försöker skydda sitt inflytande och ytterligare manipulerar befolkningen genom att gå under jorden genom Extinction Rebellion-grupper som har organiserats i USA och över hela världen.

Efter att röken har skingrats, kan de svaga och väsentligen obefintliga kraven från 2009-års Tick-tack-tick ”krav” förstås fullt ut.

Några av dessa ämnen kommer, utöver andra, att avslöjas och diskuteras närmare som tillagda till den här stora volymen av forskning. Detta inkluderar och lägger focus på, där vi utforskar vad “Green New Deal” egentligen står och hur den ter sig under den Fjärde Industriella Revolutionen. Vi kommer också att avslöja ”makten hos kändisarna” – och hur den har blivit ett viktigt verktyg för både kapital och överensstämmelse.

 

Tonåringen, veganen och klimataktivisten Greta Thunberg är I-Ds frontfigur

Modetidningen I-D har bild på en 16-årig veganaktivist och ”Fridays For Future:s” grundare Greta Thunberg där hon poserar som omslagsstjärna för utgåvan ”Sommar 2019”.

Tidningen ”Voice of a Generation” innehåller en intervju med förkämpen, vilken har förorsakat stora rubriker världen över under de senaste månaderna, genom hennes ansträngningar, som innefattar en uppmuntran till studenter världen över att delta i demonstrationer som kräver politiska åtgärder mot klimatförändringarna genom en ”skolstrejk” och om att man ber påven om att vidta åtgärder.

Dessutom har Thunberg blivit nominerat till Nobelpriset, samt till att bli den första mottagaren för det prestigefyllda Prix Liberté.

 

Klimataktivist

”En tjejs fullständiga beslutsamhet att försöka stoppa det största hotet som mänskligheten någonsin har ställt sig inför, har gett uttryckt i en global ungdomsstrejkrörelse”, säger en talesman för I-D till Plant Bades News.

”Greta satt tillsammans med I-Ds Clementine De Pressigny, en vecka efter den globala ungdomsstrejken, fredagen den 15 mars. Här deltog 1,4 miljoner ungdomar från hela världen i en skolstrejk den dagen, då man krävde att deras framtid och planen för planeten skulle vara skyddad”.

”I intervjun diskuterar paret den snabba tillväxten för ungdomsproteströrelsen, och om hur hon utbildade sina föräldrar om klimatkrisen och hur hon som 11-åring hanterade depressionen.

Intervjun med Greta

Aktivisten berättar om hur hon fick se bilder på föroreningar när hon var ett litet barn och då utvecklade sig ett miljömedvetande hos henne berättar hon för I-D.

”När jag var 8-9 år gammal visade min lärare vår klass bilder av plaster i havet och avskogningen. Jag kunde inte sluta tänka på dessa bilder. De satt som fastklistrade i mitt huvud. Jag tyckte det var väldigt sorgligt och att ingen tycktes bry sig om vad som händer”.

Hon tillade: ”När jag blev medveten om klimatkrisen blev jag deprimerad. Jag slutade prata, jag slutade äta och jag slutade gå till skolan. Jag slutade le och jag slutade ha kul.”

Thunberg återfick sitt engagemang för sin aktivism och sade: ”Många säger att denna rörelse har blivit så stor och frågar mig om jag är stolt. Men vi har inte sett någonting ännu. Klimatkrisen kommer bara att bli värre, öka och öka och bli mer akut med tiden. Det här är ingen engångs sak, det här gäller hela vår framtid”.Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: