Walking among us – utomjordningarnas plan på att ta över världen

Kan det verkligen stämma att främmande varelser från andra världar lever bland oss på Jorden? Kan det verkligen stämma att dessa främmande varelser planerar att ta över kontrollen över oss jordmänniskor och över vår Jord? Det hävdar Dr David M. Jacobs i sin bok “Walking Among Us – The Plan to Control Humanity”. Han har ägnat många år åt att studera människor som blivit bortförda av varelser från utomjordiska världar. I sin bok redovisar han intervjuer och berättelser från människor som blivit bortförda. Han förklarar varför det sker och vilka planer dessa främlingar har. Det är chockerande information – om den stämmer.

Läs fortsättningen här: Walking Among US[256]

I samma ämne: Mörka hemligheten bakom påvens Audience Hall (en enorm reptil)Kategorier:Rymden, Uncategorized

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: