Vi här nere och dom där uppe

http://blogg.vk.se/janhagglund/2018/03/18/las-om-uppgorelsen-mellan-socialdemokraterna-och-islamister-narstaende-muslimska-brodraskapet-en-organisation-som-msb-just-slappt-en-andra-rapport-om-uppgorelsen-skulle-ge-socialdemokraterna-roster/?fbclid=IwAR0vUu80IjFgga4_nXXyEqmfSMipot9CLKQiXZoVt27X5nqUk32ZoSTRpOo

Läs om uppgörelsen mellan Socialdemokraterna och islamister som står Muslimska brödraskapet nära – en organisation som MSB just släppt en rapport om. Uppgörelsen gav S röster och islamisterna makt – och skedde bakom ryggen på vanliga muslimer och övriga svenska medborgare

A. Jag har lagt ut en länk här nedan som innehåller en beskrivning av hur Socialdemokraterna i Sverige år 1999 ingick en uppgörelse med en av alla de organisationer som står Muslimska brödraskapet (MB) nära, nämligen Sveriges Muslimska Råd (SMR).

Det handlar om en skrämmande läsning!
Skrämmande, skrev jag. Låt mig förklara genom några ord om Muslimska brödraskapet. Deras mål är att upprätta ett Islamisk stat baserad på sharialagar. Ett kalifat. ”Brödraskapet” har alltså samma mål som Islamiska Staten (IS)!

Skillnaden är att ”brödraskapet” inte använder sig av våld i Europa. I Europa använder sig ”brödraskapet” istället av indoktrinering genom predikan och ”dawah” (missionering). Detta betyder dock inte att Muslimska brödraskapet tar avstånd från våld.

Muslimska brödraskapets motto lyder”Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; Jihad är vår väg; och Döden för Allahs ära är vår högsta strävan”.

Det har nyss kommit ut en andra rapport om Muslimska brödraskapet och dess arbetsmetoder i Europa och i Sverige. Jag kommer att göra det enkelt för alla som vill läsa denna rapport genom att lägga ut en länk till rapporten i ett blogginlägg senare under denna vecka.

 

B. Sanningssägande kvinnlig S-politiker fick betala högt pris

Den tidigare S- riksdagsledamoten Carina Hägg tillhörde det fåtal som tidigt kritiserade Socialdemokraternas flathet mot islamistiska åsikter och ambitioner. En av de saker hon kritiserade var att Islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa blev invald i den socialdemokratiska partistyrelsen. I sin roll som ordförande för Islamiska förbundet hade Omar Mustafa bland annat bjudit in antisemitiska föreläsare som spridit myter om att judar ritualmördar kristna småbarn!

Islamiska förbundet är en del av ”Federation of Islamic Organisations in Europé” (FIOE). Denna organisation har nära kopplingar till Muslimska brödraskapet. Alltså: Carina Hägg kritiserande bland annat kopplingen: Muslimska brödraskapet – Islamiska Förbundet – socialdemokraternas partistyrelse .

S-riksdagsledamoten Carina Hägg var dessutom, tror jag, den som först berättade om den uppgörelse som ingicks mellan Socialdemokraterna och Islamiska förbundet (sannolikt ”moderorganisationen” för det nätverk som Muslimska brödraskapet spunnit i Sverige).

 

C. Överenskommelsen gav Socialdemokraterna röster i valen – och islamisternas fick möjlighet till politisk makt
Ett för islamisterna lysande exempel på framgång var den tidigare bostadsministern Mehmet Kaplan. Denne visade sig vara en islamist som avslöjades av en tillfällighet – på grund av en middag med mycket fel personer – och som tvingades avgå ur regeringen. Det kommer mer om vad som islamisterna både ville ha och har fått i texten som du finner på länken nedan.Överenskommelsen fungerade både för Socialdemokraterna som, på vissa ställen i Sverige, fick exceptionella röstetal. Låt oss titta på några nästan osannolikt goda valresultat för Socialdemokraterna i riksdagsvalen i Malmö.

Jag har valt år 2010 eftersom det var enklast att få fram statistik från detta års riksdagsval.

I riksdagsvalet i Malmö år 2010 fick S mer än 80 % av rösterna i fyra valdistrikt. Samtliga ligger på Rosengård där islamister kunnat utnyttja sina positioner för att påverka väljarna i valet av politiskt parti.

De fyra valdistrikten är:

– Herrgården (87,5 %),

– Örtagården V (85,3 %), 

– Örtagården Ö (83,0 %),

– Törnrosen (81,5 %).

Kommentarer
Detta är närmast orimliga valresultat för ett parti som i övriga Sverige kämpade för att nå upp till 30 procentsgränsen. Det finns liknande områden både i Göteborg och Stockholm där valresultaten för S låg på mellan 70-75 procent i valet år 2010. Det handlar exempelvis om Tensta och Rinkeby i Stockholm och om Bergsjön i Göteborg.

Jag tror dock att Socialdemokraternas siffror var ännu högre i dessa områden om vi skulle gå tillbaka till valen 2002 och 2006 (dessa är dock bortplockade från Valmyndighetens hemsida och därför svårare att få fram). Det som har hänt sedan dess är bland annat att flera av de övriga partierna delvis har tagit efter Socialdemokraterna. Detta till islamisternas stora lycka.  Konkurrensen om deras förmåga att påverka väljarnas röstande i vissa området stärker naturligtvis deras förhandlingsställning. För alla ska ha följande klart för sig:

a) Islamisterna strävar efter ett parallellsamhälle med sharialagar för de människor som kommer från länder som domineras av islam. Dessa måste skyddas från inflytandet från den svenska majoritetsbefolkningens olika livsstilar – från sådant som imamen Abu Muadh kallade för ”virus”. Virus sprids av homosexuella. Men imamen Abu Muadh anser även att ALLA som inte är muslimer utgör ett virus.

b) De islamister som arbetar för införande av sharialagar, ett parallellsamhälle och dubbla lagsystem kommer att testa möjligheterna för att få stöd för dessa åsikter inom ALLA riksdagspartier. Islamisterna kommer att testa Moderaterna på samma sätt som Socialdemokraterna, Centerpartiet på samma sätt som Miljöpartiet. Och naturligtvis även Vänsterpartiet och FI. För islamisterna (exempelvis inom Muslimska brödraskapet) handlar det om möjligheten att få gehör för deras krav på ett parallellsamhälle baserat på sharialagar som räknas. Inte de olika ideologier som majoritetsbefolkningen i Sverige gärna vill hoppas ligger ska utgöra grunden till varför olika individer engagerar sig i de olika politiska partierna.

 

D. Överenskommelsen mellan Socialdemokraterna och det Muslimska brödraskapet närstående Islamiska förbundet skulle skyddas från insyn.
Därför sköttes samtalen, och ingicks överenskommelsen, från Socialdemokraternas sida av organisationen ”Tro och solidaritet” (tidigare ”Broderskapsrörelsen” – då de kristna socialdemokraternas organisation). Den organisation som skötte samtal, och ingick överenskommelse, från den islamistiska (inte muslimska) motpartens sida var Sveriges Muslimska Råd (SMR).

Uppgörelsen ingicks alltså redan år 1999. Och Islamiska förbundet ingick som en del i ”paraplyorganisationen” SMR fram till år 2010. Så kopplingen mellan Socialdemokraterna och det Muslimska brödraskapet närstående Islamiska förbundet är mycket tydlig.

Tycker du att det hela blir förvirrande på grund av alla namn?
I så fall kan jag trösta dig med att detta är tanken. Muslimska brödraskapets sätt att jobba påminner om arbetssättet hos ett ljusskyggt moderbolag som systematiskt använder sig av skalbolag och dotterbolag.

 

E. Vad blev tacken för den modiga socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg?
Hon som redan i slutet på 1990-talet varnade för den utveckling som Sverige befinner sig i just nu. Jag syftar bland annat på att det till och med har funnits en islamist i regeringen – förre bostadsminister Mehmet Kaplan – och islamistiska shariaanhängare inom rättsväsendet exempelvis i Solna. Fler exempel följer på länken nedan.

Tacken blev att Carina Hägg inför valet 2014 först flyttades bort från valbar plats på riksdagslistan – och sedan blev struken helt och hållet. Carina Hägg stod rakryggat upp mot det ljusskygga innehållet samarbetet mellan Socialdemokraterna och det Muslimska brödraskapet närstående Islamiska förbundet. För denna rakryggade hållning fick hon betala ett högt politiskt pris.

 

F. Nu släpper jag in er, kära läsare, på den länk som bland annat beskriver det skrämmande samarbetet mellan Socialdemokraterna och islamister från Muslimska brödraskapet närstående organisationer.

Artikeln heter ”Socialdemokraternas islamistiska draksådd” och är skriven av Helena Edlund.

(Har du problem med att komma in på länken – tryck på tangenten Ctrl.

http://helenaedlund.se/socialdemokraternas-islamistiska-draksadd/

FORTSÄTTNING  FÖLJER …Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: