Mörka hemligheten bakom påvens Audience Hall (en enorm reptil)

Påvens Audience Hall är en byggnad som är utformad för att se ut som en reptil. I huvudsak talar påven till sin publik från en reptils huvud. Varför?

November 17, 2017
J

https://www.collective-evolution.com/2017/11/17/the-dark-secrets-behind-the-popes-audience-hall-its-a-giant-reptilian/?fbclid=IwAR3DiGDrYj3uapzRzE6qwhodyYHvrEAdLkzKaSPvNl4pLzYhTsz4v4RzIx4

När jag första gången insåg den sanna magnituden i designen av påvens Audience Hall, blev jag chockad. Trots 10 års forskning om eliten, ockultism, medvetenhet, Illuminati,  och mer, så stod det klart för mig att det här var något jag bara måste skriva om.

Image result for La Resurrezione, designad av Pericle Fazzini.
La Resurrezione, designad av Pericle Fazzini

Har du hört talas om påvens Audiens Hall? Den kallas också för Paul VI Audience Hall eller Hall of the Pontifical Audiences, den ligger delvis i Vatikanstaten och delvis i Rom, Italien. Uppkallad efter påven Paul VI och byggd år 1971 av den italienska arkitekten Pier Luigi Nervi, den har 6 300 sittplatser och innehåller en bronsstaty kallad La Resurrezione, designad av Pericle Fazzini.

Det här låter ganska enkelt så här långt, men låt oss dyka ned i vad som gör den här byggnaden så märklig. Låt oss börja med det minst konstiga för att sedan gå vidare.

Byggnadsmetoden och designen

Related image
Pier Luigi Nervi

Byggnaden konstruerades i armerad betong av den kända arkitekten Pier Luigi Nervi. Nervi är känd för sina enkla men praktiska konstruktioner som är starka och gjorda för att hålla.

Den enkla krökningen i byggnaden kan tyckas ansträngande sedd från utsidan, men det här är en del av det vi ska börja utforska angående den här byggnaden, och jag lovar dig, när vi kommer till slutet kommer ni att se vad jag har kommit fram till.

Ta en titt på bilden nedanför och jämför dess form med bilden av en orm bredvid den. Notera den övergripande formen – bred rygg, smal, rundad framsida, ögonen i mitten, näsborrar på framsidan och böjt huvud.

Fönstren

Som du redan kan se på bilden ovan, finns det två fönster på vardera sidan av byggnaden som liknar ögonen. De är gjorda av målat glas och sitter ungefär halvvägs genom byggnadens längd på vardera sidan.

I mitten av ögonformen börjar du se en slits som kan likna ett reptilöga. Om du inte är övertygad än, vilket är förståeligt, fortsätt att läsa.

Kanske bara en titt på ett av fönstren på egen hand inte är det mest tydliga, så låt oss ta en titt på dem båda tillsammans nu.

Plötsligt börjar vi se saker som tar form här – två reptilögon som stirrar på dig när du står där och tittar mot scenen.

Fjäll och huggtänder

Titta igen på bilden ovan – vad märker du där nere i mitten? Där är något som ser ut som en staty i mitten och sedan på båda sidor, två skarpa, spetsiga huggtänder. Byggnadens tak och sidor liknar också fjäll.

Här är två ytterligare bilder för att ge dig en känsla av fjäll.

Låt oss nu dra ihop det lite mer, så att vi verkligen kan se vad vi tittar på. På bilden nedan, var uppmärksam på att hela byggnaden och scenutformningen bredvid bilden är av en orm. Ögonen, formen, fjällen, huggtänderna, reptilens utseende och känsla … allt finns där.

Statyn La Resurrezione 

I mitten av scenen sitter en staty av Kristus som stiger från en atomapokalyps. Den var designad av Pericle Fazzini och uppfördes  år 1977. Ta en titt på den här nedan. Märker du något kring Jesu huvud?


Framifrån


Från höger sida


Från vänster sida

Det är svårt att se framifrån, men när man tittar på statyn från sidorna, där mönstret skulle sitta, blir det slående klart från båda sidorna att Jesu huvud är tänkt att se ut som ett ormhuvud.

Tänk på det en stund: Om bara ena sidan av statyn gav intryck av ett ormhuvud, kunde vi bortse från det som av en slump, men när det ser ut så här från alla vinklar, och hela byggnaden också liknar en orm, då blir det så mycket svårare att ignorera. Man måste börja inse att detta var avsiktligt utformat för att framträda på detta sätt. Tanken och planeringen som gick in i detta skulle ha varit enorm.

Det finns i verkligheten en uppenbar anledning till denna utformning.

Den verkliga frågan

Du kanske frågar dig vad som är anledningen till det här; varför byggdes den här byggnaden på ett sådant sätt att påven tycks tala från reptilens mun? Om du inte ställer dig den frågan är du säkert blind. Det beror inte på att det saknas bevis, det är att du väljer att inte se dem. Det finns sju separata bitar som tillsammans bildar ett så vackert, så perfekt, som avbildar en orm eller symbolen för en reptil. Om det vore en eller två skulle jag förstå din skepsis – eller till och med tre. Men när sju stycken kommer ihop så vackert, så perfekt, måste du utan tvekan förstå att det var avsiktligt.

Oavsett, jag förstår,  att det jag säger kan vara svårt att acceptera, men alla tuffa sanningar går igenom olika faser – skratt och förlöjligande, partiell acceptans, och så blir de så småningom självklara för befolkningen. Jag tror att vi kommer närmare det tredje steget när det gäller att förstå vem som egentligen regerar och har inflytandet över vår värld, varför denna ormsymbolism finns här.

Forskning har visat att det finns en Djupa staten som i stor utsträckning styr vår värld – en grupp människor som inte är amerikanska, europeiska, ryska, canadensiska osv., utan bortom nationell identitet, och de kontrollerar hela världen. Det har länge sagts att det finns ett utomjordiskt inflytande här också. Inte från alla raser av ET, utan från en speciell reptilras. Alla reptiler är inte svikare, men det finns en grupp, precis som en grupp människor, som har arbetat för att påverka den här planeten.

Jag förstår att det här låter som ”där ute” men tänk på det. Det finns fler bevis för att ETs finns i verkligheten än vad man kan föreställa sig. Det finns massor av bevis för att Den djupa staten kontrollerar allt. Kan det vara möjligt att dessa två realiteter är sammankopplade? Återigen, jag säger inte att alla ETs eller ens alla reptiler är ”dåliga”, men snarare det att det kanske finns några som arbetar tillsammans med våra regeringar.

Även våra egna regeringstjänstemän har sagt att de är väl medvetna om ETs, men de har helt enkelt inte talat om det för oss, allmänheten. Paul Hellyer avslöjade: ”Så de bestämde sig för att göra en utredning och de undersökte det i tre års tid och de bestämde sig för att det finns åtminstone fyra arter, av vilka åtminstone fyra av dem har besökt den här planeten under tusentals år”.

Kunskapen våra regeringar har angående ETs är enorm, och visselblåsare har avslöjat detta många gånger, det finns mycket dokumentation  om dem. Du kan titta på filmen Unacknowledged på Netflix för att lära dig mer om detta.

Reptilernas inflytande över Den djupa staten-teorin är inget nytt och du kan hitta flera traditioner och kulturer. Men den har blivit känd genom David Ickes arbete, som förståeligt, har förlöjligats mycket. Oavsett den, följer och tror miljontals människor på det han säger. Jag rekommenderar starkt att du läser mer om den här teorin här.

Varför använder man sig av symbolism?

Under ett event i Californien med namnet Contact In The Desert intervjuade vi David Wilcock, en person som länge har forskat kring ockultism. Under en intervju uppgav han att eliten/Illuminati, tror att de måste förmedla sina avsikter för mänskligheten för att i princip få tillstånd från oss att uppföra dem. Detta manifesteras i ritualer kring massportsevenemang och denna symbolism finns överallt i samhället och inom olika populära branscher såsom film och musik.

När du börjar överväga vad påvens Audience Hall egentligen förmedlar, blir det klart för dig att han talar ur ormens mun. Han står framför munnen och förkunnar elitens ord till alla som lyssnar. Eliten talar om för mänskligheten via symboliken att det är det här som händer.

Du kan se hela intervjun med David Wilcock här:

Många forskare har sagt och föreslagit att kristendomen, liksom de flesta andra religioner, används för att kontrollera massorna. Även om många religiösa berättelser innehåller någon form av sanning och förmedlar användbara budskap, är deras övergripande syfte att leda människorna till ett förhållande med en ande med avsikten att frånta oss vår makt. Skulden, domen och den vrede som finns inom alla religioner är utformad för att styra oss, för att frånta oss vår makt. Vi måste också inse, att dessa religioner är orena och att vi har blivit fråntagna synen att se detta under en lång tid. Se bara vad som har avslöjats inom Vatikanstaten angående pedofili och våldtagningar, till exempel.

Till slut ber jag dig att inte tro på allt som sägs här, men jag vill inte heller att du skrattar bort allt. Det finns fakta här som bör undersökas, men man måste gå igenom forskningen. Det är tydligt att det finns något mycket avsiktligt med allt det här. Man spenderar inte flera miljoner på att konstruera en byggnad som har formen av en orm, speciellt inte om den ägs av Vatikanen. Gör din egen forskning kring ämnet reptiler, eliter, blodlinjer och vad symboliken betyder. Känn efter hur den känns för dig. Behåll ditt sinne öppet så du ser prickarna istället för att du stänger dem ute och avvisar något som inte verkar sunt i vardagslivet.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

4 svar

  1. Det är sant att det är varelser, som inte är av denna jord, utan sanningen är att det är ande varelser, ett tillstånd så högt att vi vanliga dödliga inte an förstå vidden av, deras anförare kallas för Satan, vilket betyder motståndare, mot den smorde, vi kommer att få uppleva det värsta som kan hända här i framtiden, detta är ändens tid som rullat in för att fortgå tills räddni gen anländer…. /Ronny Edlund

    Gilla

Trackbacks

  1. Walking among us – utomjordningarnas plan på att ta över världen – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: