Syrien, ett nytt krig kan bryta ut


https://journal-neo.org/2019/04/19/syria-a-storm-is-coming/

19.04.2019
Gordon Duff

Kriget kommer till Syrien. Beslutet har fattats, målen beskrivs. Syrien har fått nog. Den falska färgrevolutionen har gjort mer än att misslyckas, den har förenat syrierna i raseri, deras hem förstördes, deras fabriker plundrade, deras arv föll i auktionshusens händer  i London och New York och nu hålls över 2 miljoner syriska flyktingar som gisslan av USA.

Kriget kommer.

iskander
Iskander M-missiler

Israels bombningskampanj kommer inte att stoppa det. Israels mål har beskrivits, ammoniaklagren i Haifa, ”Teknikens dal” och Israels militära industrier. Allt kommer att förstöras vid det första anfallet med 200 Iskander M-missiler som enkelt undviker ”Järnkupolen” vars kommandocentraler kommer att falla vid ett förspel.

Källor inom Syrien säger att hundratals lanseringar, skyddade med BUK, PantirS och S300-försvar ligger utanför Israels räckvidd. Syriska vetenskapsmän, många av dem med mångårig erfarenhet av Rysslands mest avancerade missilutvecklingsprogram, kan mycket väl skapa ännu fler överraskningar.

Netanyahu har undanhållit detta för sitt folk. Tusentals israeler kommer att dö under de första minuterna. Israels kärnkraft är värdelös, Ryssland har länge informerat dem om att detta, som en genomgående ”röd tråd”.

bassam  takfisis
Bassam Bakarat                 Takfiris-soldater i Syrien

Syrien förväntar sig att bli anfallet, massförstörelser, Israel har gott om erfarenheter om hur man bombar civila. Syrien har förberett sig för döden, de har mött döden under
8 års tid med Takfiris och genom deras amerikansk-israeliska ”prostituerade”. Detta framhöll sådana som dr Bassam Bakarat tydligt. Han är en i Ryssland utbildad läkare men bor i Damaskus.

Amerikanarna har erfarenhet från Libanon på 1980-talet och från Irak. När konvojer med kistor börjar forslas till Washington, så som hände under den amerikanska ockupationen av Irak, kommer USA att lära sig vad det kostar att stödja ett angrepp mot Syrien från Israels sida.

Spelets regler och reglerna för ett engagemang med Syrien har förändrats.

Vad som kommer att ske är tydligt. Om inte Israel omedelbart börjar använda sig av diplomatiska medel för att kväva de bränder som landet har antänt i Syrien, kommer ett krig som Israel aldrig kunnat föreställa sig att drabba det israeliska folket som har blivit vilselett av sina ledare.

Israel är sårbart.

Det kriget kan förgöra oss alla, men det syriska folket kommer att överleva. Men vi tvivlar seriöst på att Israel kan säga detsamma  En storm kommer att drabba er.

Under våren 2019 har man bildat linjer i Damaskus. Det finns ingen värme, inget bränsle till fordon eller intermittent el, många livsmedel saknas. Nationen går på knäna på grund av amerikanska och israeliska ansträngningar att svälta ut folket i Syrien.

syrien.jpeg

USA ockuperar 35 % av Syrien och har givit det till kurdiska separatister för att de ska dela det med kvarvarande ISIS-enheter som till stor utsträckning har ignorerats av USA och dess allierade ”koalitioner” under nästan fyra års tid av falskt krig.

Detta etniska arabland  som har getts till de kurdiska rebellera, utgör födkroken för Mellanöstern, liksom de rika olje- och gasfälten. På samma sätt är Idlib-provinsen ockuperat av al-Qaida under amerikansk ledning, vilka förser dem dagligen med nya amerikanska vapenleveranser.

rukban  lager.jpg
Rukban lägret

I södra Syrien har USA inrättat ett träningsläger som gränsar till Rukban, det stora flyktinglägret, som USA hindrar internationella observatörer och biståndskonvojer från att ta sig in i. USA fruktar att dessa rekryterings- och utbildningscenter kan bli drabbade. Hit når dagliga insatser med oändliga vapenleveranser och förnödenheter, samtidigt som barn – bara några meter längre bort – svälter i en takt av nästan ett dussin fall om dagen.

golan
Syrien tvingas gå in i krig, och sedan Trump beslöt att ge Golanhöjderna till Israel, har det gjort kriget till ett faktum. Den enda frågan är när, och svaren blir också oväntat, det kan inträffa långt tidigare än man trott.

Vi känner till att Syren har bett Ryssland om att informera USA, att Syrien förväntar sig att USA drar sig tillbaka från alla territorier öster om Eufrat.

Syrien har också informerat Ryssland om att amerikansk luftstrid inte längre ska tillåtas operera inom Syrien. Alla avtal som slutits under kriget med ISIS är överspelade. Det innebär att amerikanska flygplan kan skjutas ner.

Syrien har krävt omedelbar återkallelse av alla militära styrkor från Deir Al’Zour, Raqqa och Hasaka, för att ISIS-utbildningsanläggningarna ska stängas, för att legosoldaterna ska skickas hem. Giftgasproduktionsanläggningarna ska stängas och kommandocentralerna med saudiska-, qatariska- och israeliska rådgivare ska tömmas.

Man kan fråga sig varför dessa starka order kommer från en nation som borde gå på knäna? Låt oss titta på avsändaren.

USA förhandlar nu med talibanerna och lämnar Afghanistan med svansen mellan benen, såsom de gjorde från Vietnam för 5 år sedan.

Situationen i Irak är värre. Cirka 5 000 amerikaner tror fortfarande att de ockuperar den nationen, medan raseriet rör på sig där också. Irak vet, att det förstördes nästan av Takfiris tillsammans med full kompetens från Washington och Tel Aviv. En kvarts miljon irakier dog och miljontals levde under brutalt slaveri under flera års tid.

Tiotals miljarder irakisk olja har stulits medan vinsten har hamnat i amerikanska fickor.

Det är inte svårt för världen att se vem USA är. USA faller isär, 60 % dess intäkter går till militären som är trött på krig, trött på ständiga förluster, en militär som inte skyddar något men hotar allt.

När kriget kommer, men det gör det. Det kom till Irak, det kom till Iran. Och amerikanska styrkor runt om i världen kommer att uppfattas, som av folket i Syrien och Irak, som parasiter.

Språket här är ilska, mycket av det är översatt från arabiska. Israel och USA kommer att ignorera det.

Sällan har någonting varit så tydligt som situationen i Syrien. Det kan inte sägas tydligare, ”8 år av krig”, och det måste sägas om och om igen, etnisk rensning, gasattacker, masskidnappningar, institutionaliserad våldtäkt, stöld i ofantliga mängder.

Fienden, och detta krig var aldrig ett inbördeskrig. Det var något unikt. Fienden, var och är, en världsorganiserad brottslighet. Så som jag påpekade redan i Damaskus den där morgonen i december 2014. Räkningen har förfallit till betalning. De nationer som tillät sig att skicka in kriminella styrkor, kommer att få lära sig sin läxa, som kommer att bli tusen gånger värre än den som hände 9/11.

Gordon Duff är en marinkårsveteran från Vietnamkriget. Har arbetat med veteraner och POW-frågor i årtionden och rådfrågats av regeringar i säkerhetsfrågor. Han är seniorredaktör och ordförande i styrelsen för Veterans Today, speciellt för online-tidningen ”New Eastern Outlook.”

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. – ”Ryska militära underrättelse tjänst informerar att till Europa bara under senaste tiden med falska premisser kom minimum 20 000 extrema militanta IS krigare, som enligt information värvar medlemmar och bekostar terroraktion förberedelser- Detta framgick av representanten för huvudinspektionsdirektoratet (GRU) av generaldirektören för Ryska federationens väpnade styrkor, generaldirektör Sergei Kovalev vid Moskva konferensen om internationell säkerhet.”
    – Tyskland erkänner att intagning av migranter var stor misstag!!!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: