Soros-finansierad organisation bakom Klimat-Greta

Luisa-Marie Neubauer syns ofta vid Klimat-Gretas sida

Är Klimat-Greta bara en vanlig 16-årig tjej som vill rädda jorden, eller en frontfigur för stora globalistiska krafter? Nya Tider har kikat bakom kulisserna.

https://www.nyatider.nu/soros-finansierad-organisation-bakom-klimat-greta/

 

Greta “Klimat-Greta” Tunberg har gjort sig känd över hela världen för sin kamp för lägre temperaturer på jorden. Det hela började med att hon genomförde en skolstrejk där hon satt utanför riksdagen och protesterade mot påstått varmare väder. Få kunde nog då tänka sig att hon snart skulle träffa påven, tala inför FN och bli nominerad till Nobels Fredspris.

Så vem är då denna superkända ungdom? Greta Tunberg är 16 år gammal och dotter till den kända operasångerskan och vänsteraktivisten Marlena Ernman, som har hjälpt henne med aktivismen. Klimat-Greta har även en coach vid namn Luisa-Marie Neubauer. Hur stor är sannolikheten att en 16-åring som sätter sig utanför riksdagen kan få hela världens skolungdomar att gå ut och strejka för klimatet? Och hur ofta har 16-åringar egna aktivist-coacher?

Luisa-Marie Neubauer, som figurerat på ett stort antal bilder och filmer tillsammans med Greta, tillhör organisationen ”one foundation” där ett flertal namnkunniga personer figurerar som finansiärer, bl a Bono och Bill och Melissa Gates – men också mångmiljardären George Soros, känd för sin valutaspekulation och kanske ännu mer som fader till det globala, radikala och vänsterliberala lobby- och aktivistnätverket “Open Society”.

Luisa-Marie är en tysk klimataktivist född 1996 i Hamburg och en av de framstående arrangörerna av den Klimat-Greta-inspirerade skolstrejken “Fridays for Future”. Hon är även medlem i Alliance 90 / The Greens samt Green Youth, samt involverad i ett flertal olika organisationer som t ex one foundation som kämpar för klimatet. One foundation har enligt sin hemsida nio miljoner medlemmar som verkar globalt och Luisa-Marie blev medlem där 2016 som “Jugendbotschafterin”, enligt linkedin.

I ett inlägg på Twitter ser man Luisa-Marie Neubauer på en scen tillsammans med Klimat-Greta, ledandes en demonstration för “klimatet”, det vill säga lägre temperaturer på jorden.

Inbäddad videoLuisa Neubauer@Luisamneubauer

With regards to all the people who are currently planning to steal our future: Nice try. But no. @GretaThunberg

Tania Groth@TaniaGroth

What is actually happening…Kategorier:klimatet, Uncategorized

Etiketter:, , ,

6 svar

  1. samma pack som 1917 bolsjeviker, gjorde krigsförbrytelsen mot ryska tsaren,juden ,soros är en bolsjevik/kommunist liksom erhman och thunberg

    Gilla

  2. Soros klubbar står också för alla öststats zigenare invasion till Sverige…. dessa zigerare spionerar(de är Soros org. spioner med telefoner och förbetalda bankkort- samma som migranter från Afrika och arabländerna) och sitter framför alla affärer och köpcenter, sysslar med stölder, prostitution, narkotika försäljning, samt enligt sipprat information zigenare planenligt anlägger bränder rond i Sverige – det pågår krigföring mot Europa och Sverige

    Gilla

Trackbacks

  1. Nu har jag polisanmält Greta Thunbergs föräldrar – gör du det också! – Bakom kulisserna
  2. Soros-finansierad organisation bakom Klimat-Greta — Bakom kulisserna – The winds are changing
%d bloggare gillar detta: